Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Тема: Re: Стартовий набір новачка. Як варіант... Вт 31 Січ 2023 - 18:37
fill пише:
Але ж це не наш метод, колего! :-)))
А якщо без жартів - так і є. Сучасні касетники цілком задовольняють пересічного чоловіка в базовому голінні. ВКГ - це трошки про інше, про кайф у різних його проявах.
Так кайф со всеми этими мылами, кремами, лосьонами можно и с кассетником получать :) Я вот подумываю как-нибудь позже, взять какой-нибудь мак3 пару месяцев погонять.
stanislav-q, Medoid, all75 та Lopar Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Стартовий набір новачка. Як варіант... Вт 31 Січ 2023 - 18:40
Изотовец пише:
fill пише:
А якщо без жартів - так і є. Сучасні касетники цілком задовольняють пересічного чоловіка в базовому голінні. ВКГ - це трошки про інше, про кайф у різних його проявах.
Так кайф со всеми этими мылами, кремами, лосьонами можно и с кассетником получать :) Я вот подумываю как-нибудь позже, взять какой-нибудь мак3 пару месяцев погонять.
Насправді, так! Косметика вирішує більше, ніж інструмент. Я так і починав повернення у світ великого ВКГ - спершу змінив косметику, а вже згодом - інструмент.
Изотовец Поставив вподобайку
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Стартовий набір новачка. Як варіант... Вт 31 Січ 2023 - 18:50
fill пише:
Це нагадує метод, як навчитися плавати: вивезли тебе в човні на середину озера і кинули у воду. Далі греби, якщо хочеш вижити :-)
А, власне, чого б і нє? :-) Певно я більш гуманний :-)))))))))))))))
А она не оправдывается эта гуманность, все равно через месяц-два 41ую через одного покупают :)
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Стартовий набір новачка. Як варіант... Вт 31 Січ 2023 - 18:59
Изотовец пише:
fill пише:
Це нагадує метод, як навчитися плавати: вивезли тебе в човні на середину озера і кинули у воду. Далі греби, якщо хочеш вижити :-)
А, власне, чого б і нє? :-) Певно я більш гуманний :-)))))))))))))))
А она не оправдывается эта гуманность, все равно через месяц-два 41ую через одного покупают :)
Так то ж тому, що не слухають старших!
Воно ж усіх щетина цупка, як мідний дріт, а шкіра ніжна-ніжна, як квітка лотоса. Проходить час, і виявляється, що і з щетиною все ок, і шкіра, як в бегемота :-)
Але через 41-шу все одно всі мають пройти - тільки власний досвід навчить. На слово ніхто не повірить :-)))
trimmer, Oleksii, staseg, vicbro, Kitten911 та Medoid Поставили вподобайку
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Стартовий набір новачка. Як варіант... Вт 31 Січ 2023 - 19:03
fill пише:
Так то ж тому, що не слухають старших!
Воно ж усіх щетина цупка, як мідний дріт, а шкіра ніжна-ніжна, як квітка лотоса. Проходить час, і виявляється, що і з щетиною все ок, і шкіра, як в бегемота :-)
Але через 41-шу все одно всі мають пройти - тільки власний досвід навчить. На слово ніхто не повірить :-)))
Я не проходил :) А про щетину и кожу это да, у меня глаз дергается, каждый раз когда читаю подобное :)
fill Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Стартовий набір новачка. Як варіант... Вт 31 Січ 2023 - 19:06
Изотовец пише:
Я не проходил :)
Слабак! :-)))))))))))
А про щетину і шкіру - так, око тіпається. Але розумієш, що для новачків це нормально. Ок, з часом все стане на свої місця :-)
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Стартовий набір новачка. Як варіант... Вт 31 Січ 2023 - 19:36
Щось я не зовсім зрозумів про 41-шу. Що там з нею не так?
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Стартовий набір новачка. Як варіант... Вт 31 Січ 2023 - 20:42
Caonima пише:
Щось я не зовсім зрозумів про 41-шу. Що там з нею не так?
Все с ней так, если получается бриться ей через день без накапливания эффекта усталости кожи.
igor Поставив вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Стартовий набір новачка. Як варіант... Вт 31 Січ 2023 - 20:59
Ну я не через день нею голюсь, а декілька разів на місяць. Решту часу - Рокка. Так от скажу, що R41 варта кожної потраченої гривні, і навіть більше. А якщо б відмотати час назад - Рокку не купив би.
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: Стартовий набір новачка. Як варіант... Чт 2 Лют 2023 - 8:58
stanislav-q пише:
И нормальное мыло/крем (из доступного сразу на ум приходит шпайк, la toja, омега, да те же palmolive/nivea магазинные вполне норм).
Ну если говорить о нормальном и доступном, то крем Arko - самый доступный, и вполне нормальный вариант.
А если говорить о хороших вариантах то доступного много, есть что посоветовать, и список очень большой будет. Но начать можно с недорогих и отличных вариантов, например: мыло Arko, мыло Figaro, крем Каро, крем Wars, крем Alpa WINDSOR и т.д.
Kitten911, ditrih_ та Alfed Поставили вподобайку
Alfed Бувалий
Повідомлень : 165 Репутація : 0 Дата реєстрації : 20.09.2021 Звідки : Ужгород
Тема: Re: Стартовий набір новачка. Як варіант... Чт 2 Лют 2023 - 15:54
Ну если говорить о нормальном и доступном, то крем Arko - самый доступный, и вполне нормальный вариант.
А если говорить о хороших вариантах то доступного много, есть что посоветовать, и список очень большой будет. Но начать можно с недорогих и отличных вариантов, например: мыло Arko, мыло Figaro, крем Каро, крем Wars, крем Alpa WINDSOR и т.д.[/quote] Поставил Каро выше Арко. Чем именно лучше?
stanislav-q Поставив вподобайку
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: Стартовий набір новачка. Як варіант... Пт 3 Лют 2023 - 8:13
Alfed пише:
Поставил Каро выше Арко. Чем именно лучше?
Дуже давно, коли ще починав голитися в юні роки, пробував Каро і Арко. Вибір зробив на користь Каро, завдяки трохи кращому ковзанню, аромату і економічності. С тих пір, майже 30 років, голився кремом Каро, настільки він мене влаштовував. Інколи пробував те що було доступно в супермаркетах (креми: Клівен, Арко, Нівея, Евелін, та інші), але знову повертався до Каро. Доки не потрапив на цей форум і не дізнався що е ще багато всьго, зокрема є спеціальне мило для гоління (про існування мила я навіть не здогадувався). :) Але є тема про Каро, там можна почитати враження інших форумчан.
Останній раз редагувалося: all75 (Пт 3 Лют 2023 - 16:21), всього регувалося 2 раз(-и)
Олександр Lutsk, Kitten911, Medoid, Alfed та Yura_ Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Стартовий набір новачка. Як варіант... Пт 3 Лют 2023 - 10:27
А мені крем Арко не сподобався, на відміну від мила.
ARTURIUS та Kitten911 Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: Стартовий набір новачка. Як варіант... Чт 16 Лют 2023 - 3:12
Изотовец пише:
fill пише:
Как по мне - один из лучших, в целом чем меньше лезвий, тем лучше, но в кассетниках зачастую минимум идет 3 лезвия (редко 2), а чаще 4-5 и более. Я пробовал почти все, что у нас на рынке представлено, для меня фаворитом оказались такие станки в такой последовательности: Мак3, Deonica на 3 лезвия, Шик/Wlkinson Sword Extreme 3, Шик/Wlkinson Sword Hydro 3, и в конце БИК на 3 лезвия. Бик довольно агрессивные, но длинную щетину ими очень приятно брить, эффективно работают.
На два лезвия очень понравились Джилет Slalom/Vector (разные названия, но по сути одинаковые) - те, которые с "рычагом" для очистки между лезвиями. Похожие имеются и у Wilkinson Sword - Contact Plus называются, тоже отличные, особенно по своей цене (брал 10 штук за 200 грн).
Дальше уже идут системы на 5 лезвий. Тут в фаворитах Wilkinson Sword hydro 5/henry nock, потом Deoinca с БИК-ом и на последних местах джилетт. 5-лезвийные не очень люблю, оказалось, что для меня 5 лезвий излишне травматично. Но при этом у них есть неоспоримое преимущество - суперкруто бреют по росту. Пройдя несколько раз по росту/чуток поперек получается не идеальное, но хорошее бритье в визуальном плане, при этом отличное состояние кожи. Так что для себя использую их в таком формате в основном, но и против вполне можно побриться, только менее комфортно, чем 3-лезвийными вариантами (для меня естественно).
Брал во многих местах, как Розетке, Мейкапе, parfums.ua, так и в менее известных местах, но там все ок было в плане оригинальности: lezo.market и biotrading.com.ua. Цены ниже, чем в большинстве мест, особенно на скидочные позиции или есть брать "оптом" :)