На данный момент Yaqi R1729-22, к этому малышу чаще всего тянется рука. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Диаметр узла: 22 мм. Тип ворса: синтетика. Материал ручки: акрил.
Размеры: высота помазка - 92 мм; длина ворса - 45 мм; размер ручки - 47 мм.
Останній раз редагувалося: Влад Бежик (Пт 17 Вер 2021 - 12:14), всього регувалося 2 раз(-и)
Ruslan, egoist, ARTURIUS та Kitten911 Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Краткие характеристики: ворс: синтетическое волокно Sovereign материал ручки: акрил цвет ручки - слоновая кость диаметр узла кисти: 30 мм вес: 84 грамма. Сделано в Англии, ручная работа.
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Пн 17 Квіт 2023 - 21:36), всього регувалося 1 раз(-и)
Semogue Owners Club Taj Resin Two Band Finest Badger (SOC-C5) борсук, вузол 24 мм [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, Олександр Тернавский, Акулов, vates, AMAROK, egoist, ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
Не знаю в какую категорию будет правильнее отнести, наверное просто добавить muhle stf v2 25 mm( только узел), ибо из всех узлов нравится больше всего именно он, если внешне то помазок от SV, а в дальнейшем вообще планирую узел stf впихнуть в ручку от SV, зачем заменять и в чем-то понимании портить помазок который изначально идёт с так называемым "манчурианом" который по описаниям чуть ли не с барсуков единорогов добывают, для меня причина банальна- лень ухаживать за натуральным ворсом и сохнет долго
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Не знаю в какую категорию будет правильнее отнести, наверное просто добавить muhle stf v2 25 mm( только узел), ибо из всех узлов нравится больше всего именно он, если внешне то помазок от SV, а в дальнейшем вообще планирую узел stf впихнуть в ручку от SV, зачем заменять и в чем-то понимании портить помазок который изначально идёт с так называемым "манчурианом" который по описаниям чуть ли не с барсуков единорогов добывают, для меня причина банальна- лень ухаживать за натуральным ворсом и сохнет долго
Мне не хочется рушить Ваши планы, но, если я не ошибаюсь, узел у СВ 27-28 мм, а узел muhle stf v2 25 mm, он просто там утонет.
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
А мій улюблений помазок на разі - Semogue 1438. Помазок зручний, не великий, ворс після 15 використань розробився, піну не їсть, лагідний. Чомусь до нього тягнеться рука частіше. І саме головне, генерує піну відразу класну. Синтетика також це може робити, але я не дуже фанат синтетики. Барсук офігенна річ, але мені краще брати його в роботу з кремом, тоді більш зрозумілий. Кабанчик в цьому сенсі дешево і сердито, виконує всі поставленні завдання
Олександр Тернавский, Акулов, ARTURIUS, Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Yaqi Brush R1742-S2. Вузол синтетика. Діаметр (за описом на Барберкомпані) 23-24 мм. Основна перевага - дуже зручна ручка з акрилу. Має ергономічну форму, вдалий розмір, приємну вагу і надійно захищає пальці від піни. Скільки перепробував різних ручок - все не те. Навіть схожі ручки, типу OMEGA 10098 та ін., все одно не те. Не ті пропорції, не ті діаметри, все не те...
Мне не хочется рушить Ваши планы, но, если я не ошибаюсь, узел у СВ 27-28 мм, а узел muhle stf v2 25 mm, он просто там утонет.
пишут что 26, но в крайнем случае если не получится буду стучаться к muhle с просьбой сделать индивилуальный. но опять же это только пожелания а не потребность, поексперементирую а там как пойдет, вставить оригинальный узел обратно не должно составить труда
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Перший помазок, що приходить на думку це Semogue Torga-C5. Ворс: щетина кабана класу Premium, вибілена. Колір ручки: чорний. Матеріал ручки: органічна смола. Вузол (в основі): 24 мм. Довжина ворсу: 50 мм. Довжина ручки: 49 мм. Загальна висота: 99 мм. Помазок зручний для взбивання піни на обличчі, робить це м'яко та лагідно не порушуючи епідерміс шкіри. Добре набирає мило та тримає вологу в вузлі. Виконаний якісно, має помірну ціну в порівнянні з дорогими натуральними борсуками. Перший час в голінні втрачав ворс з вузла. Десь на 40-му голінні після розпушування вузла випадання ворсу призупинилось.
Серед синтетичних помазків зупинився на Omega Evo. Ворс: Silversynth. Колір ручки: триколор. Матеріал ручки: органічна смола. Вузол (в основі): 25+ мм. Загальна висота: 105 мм. Вузол зібраний з високоякісної синтетики, при відносно помірній ціні. По естетичним вподобанням сподобався помазок з ручкою "Італійський триколор". Помазкок універсальний в використанні і зручний як для чаші, так і для взбивання піни на обличчі. Використовую, як правило для чаші, але користуюсь ним рідко. Помазок Omega Evo зайняв гідне місце замість Simpson Т3.
Серед помазків з ворсом борсука однозначно сподобався Simpson Chubby1. Вид ворсу: Борсук, Silvertip badger Діаметр вузла: 23 мм Матеріал ручки: Смола Розміри: 40 мм x 85 мм Вага: 59 г Маленький, зручний вузол для набору мила з любої банки, зручний для взбивання піни на обличчі. Дає відчуття роботи "м'ячика" на обличчі. Це справді кайфовий помазок для мене в використанні. Він не колкий навіть на суху. Недоліком є втрата по декілька ворсинок при кожному голінні, але можливо це тимчасове явище.