Отдельная линейка старой английской компании Simpsons которой сейчас владеет Vulfix. В модели Т1 узел 23 мм, размер помазка 40 мм x 82 мм. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Очень приятная фибра не слишком мягкая и не слишком жесткая. Из за небольшого размера использую его в основном в поездках и пену навожу не в чаше а сразу на лице/голове. Набирает достаточно мыла за 15-17 оборотов, очень бодро взбивает пену. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ручка небольшая и не очень удобная для использования в глубокой чаше/скатле, но комфортная в руке в остальных случаях. Набивка достаточная, но не очень плотная. Был самым часто используемым моим помазком до покупки его старшего брата Chubby 2. На фото помазок с остатками пены после трех проходов. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, trimmer, Peshek, dr_vorushylo та ditrih_ Поставили вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Да, самый маленький. У Т3 который самый большой в серии узел будет 30 мм. Не колкий вообще. По сравнению с чабби не такая плотная набивка и фибра немного другая.
trimmer Поставив вподобайку
serhii Новачок
Повідомлень : 28 Репутація : 2 Дата реєстрації : 24.01.2021 Вік : 33 Звідки : Львів
А не пробували таким помазком набирати тверде мило? Не сильно м'який на обличчі? Придивляюсь до цієї фірми але до моделі T2, збиваю піну лише на обличчі.
romaan Бувалий
Повідомлень : 364 Репутація : 72 Дата реєстрації : 26.03.2020 Звідки : Kyiv
В мене є мило D. R. Harris, дуже тверде. Набирає норм, я також часто збиваю на обличчі або голові, таких випадках трохи сжимаю ворс біля вузла. Тут мені здається більш важлива щільність набивки ніж м'якість ворса.
razorsedge Поставив вподобайку
serhii Новачок
Повідомлень : 28 Репутація : 2 Дата реєстрації : 24.01.2021 Вік : 33 Звідки : Львів
Дякую за відповідь, поставлю цю фірму для себе в пріорітеті для покупки) якщо важлива щільність то певно буду ще розглядати модель T3 судячи з відеоглядів то в неї сама щільна набивка.
romaan та ARTURIUS Поставили вподобайку
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Закріпився цей Т1 в дорожньому наборі. Вже чимало його використовував і дуже подобається. Працює як більший помазок, в руці лежить зручно (від тоненьких ручок у мене затікає кисть). В мандрівках використовую стіки (Harris, Speick, Arko). Помазок вбирає спокійно на два проходи. Може й на три при потребі, але простіше ще раз пройтися милом по обличчю для розкішного завершення сеансу. Хто вагається - однозначно рекомендую.