ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Areffa Soap (bubblebar)

Перейти донизу 
+44
R0CKman
Wolfskin
Meo
2046
Yura_
Batman
SurferUa
Михаил Александрович
Bonbon
2hcom
Акулов
STEEL
Lazarik
Alter ego
M.G.
Viktors Voroneckis
РустВр
sobol-21
Qwertyus
wakidzasi
Михей_од
Янеж
vates
Віталіk
Armadilla
andreyv1979
Oleksii
Сэм
fran.ivan.ua
stanislav-q
guardian
supernova
Kitten911
egoist
ARTURIUS
fill
Влад Бежик
ditrih_
Eisener_Gustav
Sauvage
vicbro
Ruslan
cka
Олеся
48 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Наступний
АвторПовідомлення
vicbro
Живе тут
Живе тут
vicbro

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 140
Дата реєстрації : 17.07.2019
Вік : 62

Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 Empty
ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyПн 24 Січ 2022 - 10:02

Ясно, спасибо. Воду я не добавлял и мыло не грел. Этого не требовалось т.к. оно и так легко утрамбовывалось.
Вероятно это от тепла пальцев при тромбовании т.к. точно помню, что натертое на мелкую терку мыло было однородным до утрамбовывания.

fill Поставив вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
Олеся
АРТИЗАН
АРТИЗАН
Олеся

Репутація : 25
Дата реєстрації : 27.10.2020

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyПн 24 Січ 2022 - 13:38

Oleksii, vates, Qwertyus, Armadilla, Александр 7676, egoist, guardian і Поставили вподобайку

http://www.areffasoap.com
Qwertyus
Частий гість
Частий гість
Qwertyus

Репутація : 3
Дата реєстрації : 20.05.2020
Вік : 51

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyСб 12 Лют 2022 - 18:48

Шикарный обзор продукта от Алеси польским блогером.

Ruslan, fill, razorsedge, Акулов, stinger, wakidzasi, Qwertyus і Поставили вподобайку

Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

Репутація : 2761
Дата реєстрації : 06.11.2017
Вік : 52

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyНд 13 Лют 2022 - 8:12

Алеся, респект! :cheers:

Акулов та Олеся Поставили вподобайку

Kitten911
Живе тут
Живе тут
Kitten911

1000 повідомлень

Репутація : 112
Дата реєстрації : 08.06.2021
Вік : 94

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyНд 13 Лют 2022 - 9:12

Самое что интересное, практически все понятно))
Странная техника бритья, 2 прохода и оба в одном направлении))

Акулов, Viktors Voroneckis та andreyv1979 Поставили вподобайку

guardian
Новачок
Новачок
guardian

Репутація : 5
Дата реєстрації : 01.05.2021

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyЧт 2 Черв 2022 - 0:16

Kitten911 пише:
Странная техника бритья, 2 прохода и оба в одном направлении))

Я таку спробував - на мій погляд, при щоденному голінні і така техніка має право на існування. З одного боку, після другого проходу відчувається різниця, якщо порівнювати з одним проходом. З іншого боку - особисто на мій погляд, травмування шкіри мінімальне при такому підході. Звісно, мова ні про який BBS не йде. Але... Для щоденного гоління - один з варіантів, одна з опцій.
guardian
Новачок
Новачок
guardian

Репутація : 5
Дата реєстрації : 01.05.2021

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyЧт 2 Черв 2022 - 0:25

Дочекався доступності форуму. Дякую, Артуре, мені здається, що Ваша роль тут була не останньою)

Тут яка фігня відбулася. Я раніше в цій темі писав про "Полум'я горинича" від Areffa Soap. Писав, що дуже непогано, що не мій улюблений аромат, але аромат гідний високої оцінки. Навіть дискусія виникла щодо щирості моїх коментарів...

Так ось, останнім часом став помічати, що саме цей аромат став з часом одним з моїх улюблених серед продуктів Areffa Soap. Я би навіть сказав би, що найулюбленішим. От маю кайф від нього, і все тут. Аромат лосьйону мені одразу сподобався, а от що до мила - з часом моя любов до цього аромату збільшилася в рази. 

Спочатку я замовив пробник через ту дискусію, яка тут виникла. А під час вторгнення до нас орків, в перші місяці, коли Алеся ще сама не знала, як воно буде з можливістю продовжувати свою роботу - я не витримав та замовив у Грейсів ([Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] набір з милом та лосьйоном. Бо зрозумів, що мені дуже хочеться мати повну версію.

Дуже хотілося мені з усіма поділитися цим. Тримав в собі, поки форум був недоступним. От і дочекався. Самому дивно, як інколи з часом більше відчуваєш якійсь аромат. Якійсь заходить одразу, а якійсь - ще треба його відчути. Але потім любиш його ще більше, ніж ті, які одразу сподобались... Дивна штука - життя...

Ruslan, Andrewt, Акулов, Янеж, Sauvage, Qwertyus, Віталіk і Поставили вподобайку

egoist
Живе тут
Живе тут
egoist

1000 повідомлень

Репутація : 181
Дата реєстрації : 21.02.2021
Вік : 36

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyЧт 2 Черв 2022 - 18:57

А мені дуже сподобався аромат у наборі Воїн. Мене пригостила одна добра людина, то я отримав кайф від використання))
Обов'язково усім раджу спробувати

Акулов, Янеж, ARTURIUS, guardian, andreyv1979, tidim та blind_d Поставили вподобайку

https://instagram.com/egoist_shaving?utm_source=qr&igshid=NG
Янеж
Постоялець
Постоялець
Янеж

Репутація : 67
Дата реєстрації : 10.10.2019

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyПн 6 Черв 2022 - 0:23

Аналогічно. Дуже захотілося Олесиного мила. Хотів замовити в неї , але персональна знижка на грейсі зіграла роль , і тепер у мене є Горинич велика банка. І запах став подобатись ще більше.

fill, Eisener_Gustav, egoist, guardian, andreyv1979, tidim та blind_d Поставили вподобайку

Олеся
АРТИЗАН
АРТИЗАН
Олеся

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyСр 15 Черв 2022 - 15:05

Спасибо, друзья. И как только я выслушала шквал критики по аромату, и смирилась, и придумала, как поменять, пришла обратная связь, что "охрана: отмена отмены"  :D

Теперь вопрос вопросов: оставлять ли Горыныча как есть или модифицировать?

Ruslan та Янеж Поставили вподобайку

Олеся
АРТИЗАН
АРТИЗАН
Олеся

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyСр 15 Черв 2022 - 15:10

Но тем не менее, жизнь продолжается, и сейчас я реально держусь на плаву, благодаря Польше и Италии. Предлагаю вашему вниманию обзор на мое мыло "the Unforgiven" от итальянского ветшейвера Джареда. Учим итальянский ;)

Ruslan, Oleksii, Янеж, Віталіk, egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку

Янеж
Постоялець
Постоялець
Янеж

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyСр 15 Черв 2022 - 16:20

Алеся пише:

Робіть в кількох варіантах) головне мильну базу залишити)

m200 та egoist Поставили вподобайку

egoist
Живе тут
Живе тут
egoist

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyСр 15 Черв 2022 - 16:52

А які зміни по милу?
Armadilla
Бувалий
Бувалий
Armadilla

Репутація : 19
Дата реєстрації : 03.12.2020
Вік : 47

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyСр 15 Черв 2022 - 16:58

Алеся пише:
Спасибо, друзья. И как только я выслушала шквал критики по аромату, и смирилась, и придумала, как поменять, пришла обратная связь, что "охрана: отмена отмены"  :D

Я с лагеря "критиков". Голос за модификацию мыла.
Пламя Горыныча 2.0 или еще как-то.
И чутка постскольжения добавить. Об этом, по-моему, никто не писал (может, особенности моей кожи).

m200 Поставив вподобайку

Янеж
Постоялець
Постоялець
Янеж

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyСр 15 Черв 2022 - 17:03

Мені післяковзання вистачає
egoist
Живе тут
Живе тут
egoist

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyСр 15 Черв 2022 - 17:12

Для мене "Горинич" ТОП, аромат то є суб'єктивна штука. Не знаю, що там покращувати. ))

Янеж та Qwertyus Поставили вподобайку

Олеся
АРТИЗАН
АРТИЗАН
Олеся

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyПт 17 Черв 2022 - 18:40

нове мило, уже в продажу

[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]

Сергій, Янеж, Armadilla, egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку

Олеся
АРТИЗАН
АРТИЗАН
Олеся

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyПт 17 Черв 2022 - 18:41

Червона Калина
Новинка в асортименті бренду Areffa Soap: мило, зварене на яловичому жирі, за класичною традицією європейського миловаріння, але з українським характером. В пару до мила іде лосьйон після гоління – авторська розробка косметичного технолога бренду.
Мило для гоління «Червона Калина» на жировій основі ідеально поєднує класичний підхід у миловарінні з сучасними тенденціями. Ви отримаєте приємну кремову піну з високим ступенем захисту шкіри, що дуже важливо для комфортного гоління.

Мило від Areffa Soap:
• Підходить для будь-якого типу шкіри;
• зварено на основі яловичого жиру;
• не містить синтетичних ПАР;
• 99,8% натурального продукту;
• збагачене оліями ши, авокадо та жожоба.

Аромат мила «Червона Калина» яскравий, маскулінний, ідеально підходить для чоловіків, які віддають перевагу «сильним» ароматам. Основний напрямок аромату: табачний, з нотами червоних ягід

Тип аромату: дерев'яні
Початкова нота: журавлина, червоне вино, малина, чебрець
Нота серця: димчасте червоне дерево, кришталева амбра, м'який кашемір
Кінцева нота: тютюн, боби тонка, білий мускус

Рекомендації щодо застосування
Для того, щоб досягти найкращих результатів збивання піни, рекомендується невеликий шматочок мила замочити в скатлі/чаші в невеликій кількості теплої води на декілька хвилин. Ідеальна вершкова піна найкраще виходить при збиванні мила синтетичним помазком.

Склад: омилені стеаринова кислота, яловичий жир, кокосова олія; олія ши,  рицинова олія, олія авокадо, олія жожоба, гліцерин, сорбітол, лактат натрію, цитрат натрію, парфумерна композиція

Вага мила – 130 г
Тара: пластикова баночка

Лосьйон після гоління «Червона Калина» - косметичний засіб, створений для чоловіків, які віддають перевагу високій якості продукту. Лосьйон миттєво знімає подразнення та свербіння, відновлює відчуття комфорту. Його склад збагачений натуральними компонентами, такими як екстракт гамамелісу, екстракт дубу, екстракт ромашки. Кожен інгредієнт дбайливо піклується про шкіру після гоління. А наявність потужних загоюючих активних компонентів, Д-пантенолу та алантоїну, забезпечує максимально швидке загоєння шкіри після гоління.

Лосьйон від Areffa Soap:
• має протизапальну дію;
• має ранозагоювальний ефект;
• знімає свербіння та подразнення шкіри;
• має антибактеріальну дію;
• не сушить шкіру, має зволожуючий ефект
- вміст спирту: 60%.

Аромат «Червона Калина» - це спогади про літній вечір у компанії з кращим другом.

Початкова нота: журавлина, червоне вино, малина, чебрець
Нота серця: димчасте червоне дерево, кришталева амбра, м'який кашемір
Кінцева нота: тютюн, боби тонка, білий мускус

Рекомендації щодо застосування: після гоління нанести на шкіру, злегка поплескуючи.

Склад: спирт, вода, екстракт гамамелісу, екстракт дубу, екстракт ромашки, гідрогенезована рицинова олія, зволожуючий комплекс на основі ксиліту, парфумерна композиція, Д-пантенол, алантоїн

Об’єм: 100 мл
Тара: скляний флакон

Ruslan, Сергій, Янеж та ARTURIUS Поставили вподобайку

Олеся
АРТИЗАН
АРТИЗАН
Олеся

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyПт 17 Черв 2022 - 18:42

Привид Києва
Абсолютна новинка в асортименті бренду Areffa Soap: мило, зварене на яловичому жирі, за класичною традицією європейського миловаріння, але з українським характером. В пару до мила іде лосьйон після гоління – авторська розробка косметичного технолога бренду.
Мило для гоління «Phantom of Kyiv» на жировій основі ідеально поєднує класичний підхід у миловарінні з сучасними тенденціями. Ви отримаєте приємну кремову піну з високим ступенем захисту шкіри, що дуже важливо для комфортного гоління.

Мило від Areffa Soap:
• Підходить для будь-якого типу шкіри;
• зварено на основі яловичого жиру;
• не містить синтетичних ПАР;
• 99,8% натурального продукту;
• збагачене оліями ши, авокадо та жожоба.

Аромат «Phanthom of Kyiv» стриманий, не гучний, ідеально підходить для чоловіків, які віддають перевагу «тихим» ароматам. Основний напрямок аромату: горіховий, дубовий, трішки солодкуватий.

Початкова нота: ліщина, лимон, апельсин, лайм
Нота серця: кедр, гвоздика, троянда, конвалія
Кінцева нота: дуб, сосна, пачулі, евкаліпт

Рекомендації щодо застосування
Для того, щоб досягти найкращих результатів збивання піни, рекомендується невеликий шматочок мила замочити в скатлі/чаші в невеликій кількості теплої води на декілька хвилин. Ідеальна вершкова піна найкраще виходить при збиванні мила синтетичним помазком.

Склад: омилені стеаринова кислота, яловичий жир, кокосова олія; олія ши,  рицинова олія, олія авокадо, олія жожоба, гліцерин, сорбітол, лактат натрію, цитрат натрію, парфумерна композиція

Вага мила – 130 г
Тара: пластикова баночка

Лосьйон після гоління «Phantom of Kyiv» - косметичний засіб, створений для чоловіків, які віддають перевагу високій якості продукту. Лосьйон миттєво знімає подразнення та свербіння, відновлює відчуття комфорту. Його склад збагачений натуральними компонентами, такими як екстракт гамамелісу, екстракт дубу, екстракт ромашки. Кожен інгредієнт дбайливо піклується про шкіру після гоління. А наявність потужних загоюючих активних компонентів, Д-пантенолу та алантоїну, забезпечує максимально швидке загоєння шкіри після гоління.

Лосьйон від Areffa Soap:
• має протизапальну дію;
• має ранозагоювальний ефект;
• знімає свербіння та подразнення шкіри;
• має антибактеріальну дію;
• не сушить шкіру, має зволожуючий ефект
- вміст спирту: 60%.

Аромат «Phantom of Kyiv» нагадає вам про прогулянку осіннім лісом, про відпочинок під дубом, та про сніданок з хлібом та горіховою пастою.

Початкова нота: ліщина
Нота серця: кедр
Кінцева нота: дуб

Рекомендації щодо застосування: після гоління нанести на шкіру, злегка поплескуючи.

Склад: спирт, вода, екстракт гамамелісу, екстракт дубу, екстракт ромашки, гідрогенезована рицинова олія, зволожуючий комплекс на основі ксиліту, парфумерна композиція, Д-пантенол, алантоїн

Об’єм: 100 мл
Тара: скляний флакон

Ruslan, Andrewt, Сергій, Янеж, Kody, Eisener_Gustav, ARTURIUS та Kitten911 Поставили вподобайку

Янеж
Постоялець
Постоялець
Янеж

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyПт 17 Черв 2022 - 23:27

Ого ого. А в мене одного сайт не працює?

Віталіk та Kitten911 Поставили вподобайку

Віталіk
Постоялець
Постоялець
Віталіk

Репутація : 74
Дата реєстрації : 03.07.2020
Вік : 42

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyПт 17 Черв 2022 - 23:39

Янеж пише:
Ого ого. А в мене одного сайт не працює?
 В мене теж, vpn просить

Янеж та Kitten911 Поставили вподобайку

ARTURIUS
Admin
ARTURIUS

1000 повідомлень

Репутація : 165
Дата реєстрації : 21.04.2021
Вік : 48

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyСб 18 Черв 2022 - 8:14

Алеся пише:
Червона Калина

Поголився з милом Червона калина.
Аромат реально кайфовий.. У мене такого напрямку аромату немає у мил. Це щось квітково гастрономічне, реальна калина з цукром.
Мила взяв 1,5 грама приблизно, мені особисто хватило, але хто любить щоб за краї чаші піна випирала, то треба брати більше мила. 
Ростер мило по дну чаші та залив окропом десь 5 мл на 7-8 хвилин. Мотильнув помазком 50 разів і піна вже була по суті готова. Це рідкість, щоб піна взбивалась так швидко, зазвичай виходить отримати добротну піну від 100 до 200 обертів помазком. 
Мотильнув раді цікавості ще 25 обертів, але особливо нічого не змінилось. Все ок!
Піна в мене стала не дуже щільна, але і не опадала. Щільність піни можна регулювати в цьому милі його кількістю. Мило добре змилюється з дна чаші в піну, після гоління його не залишається в твердому залишку..
Ще що можу сказати, що мило потребує деякого часу. Що маю на увазі.. Це мило напічкане маслами, які мають спрацювати на шкіру. Тобто коли наносиш піну її краще пару хвилин потримати, потім змити і нанести новий шар вже для гоління. По суті в складі мила знаходиться добротний масляний прешейв. Мило не боїться води і взагалі не сушить шкіру. Після другого проходу розумію, що воно взагалі стримує воду в шкірі. 
Мило сподобалось, буду голитись з ним регулярно. Аромат прикольний, приємний, я б назвав його вечірнім. Аромат сподобався і мені і дружині.

Ruslan, Andrewt, Янеж, Sauvage, egoist, andreyv1979 та blind_d Поставили вподобайку

Олеся
АРТИЗАН
АРТИЗАН
Олеся

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyСб 18 Черв 2022 - 12:58

такс, з сайтом біда, це правда. З 1 липня він переїде на іншу платформу. Тимчасово, у кого не відкривається мій сайт, замовлення можна робити мені напряму, або тут: http://shop66561.horoshop.ua/vse/

Не критикуйте дуже, тільки переїхав асортимент, все інше по сайту треба доробляти і доробляти. 

Але гарна новина: що просили і тепер буде можливим, так це залишати відгуки на продукцію.

Ruslan, Oleksii, Янеж, Qwertyus та ARTURIUS Поставили вподобайку

Сэм
Постоялець
Постоялець
Сэм

Репутація : 395
Дата реєстрації : 06.11.2017
Вік : 42

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyСб 18 Черв 2022 - 14:45

Алеся пише:
такс, з сайтом біда, це правда. З 1 липня він переїде на іншу платформу. Тимчасово, у кого не відкривається мій сайт, замовлення можна робити мені напряму, або тут: http://shop66561.horoshop.ua/vse/

Не критикуйте дуже, тільки переїхав асортимент, все інше по сайту треба доробляти і доробляти. 

Але гарна новина: що просили і тепер буде можливим, так це залишати відгуки на продукцію.

говорил тебе надо было сайт делать на бесплатном движке Wordpress  только купила бы хостинг и домен и не знала бы проблем для долгосрочного сайта, а все эти платформы будут постоянно переезжать или вообще закроют

blind_d Поставив вподобайку

Олеся
АРТИЗАН
АРТИЗАН
Олеся

ПовідомленняТема: Re: Areffa Soap (bubblebar)   Areffa Soap  (bubblebar) - Сторінка 5 EmptyСб 18 Черв 2022 - 17:58

Сэм пише:

говорил тебе надо было сайт делать на бесплатном движке Wordpress  только купила бы хостинг и домен и не знала бы проблем для долгосрочного сайта, а все эти платформы будут постоянно переезжать или вообще закроют
 говорил, помню. Видимо, нужно еще и это пройти, чтобы окончательно выйти на вордпрес

Areffa Soap (bubblebar)
Повернутися до початку 
Сторінка 5 з 15Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Наступний
 Схожі теми
-
» The Blackest Night от Areffa Soap
» bubblebar Лосьон после бритья
» Мильні бази Areffa
» 345 Soap co Shark Bite
» Мыло для бритья Arko

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: МИЛОВАРІННЯ ТА КРАФТОВА ПАРФУМЕРІЯ-
Перейти до: