Парни! А ГернманСлант дает пока курить Роквелу 4-3. Если честно я думал Роквел будет вне конкуренции)
Не все ещё все станки перепробовали. Надо будет регулярно мониторить эту тему. Может у кого и поменяются приоритеты. Я вот, жду на неделе 3 новых станка. :)
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
На сьогодні Futur. Але в планах придбати ще парочку, і тоді уподобання може змінитися.
У більшості з нас невеликі колекції і, можливо, ми ще не знаємо про свій улюблений станок, який придбаємо в майбутньому. Тому для статистики я би уточнив питання: Станок, який ви на сьогодні найчастіше використовуєте.
Eisener_Gustav Поставив вподобайку
Стас Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 42 Звідки : Odessa
На сьогодні Futur. Але в планах придбати ще парочку, і тоді уподобання може змінитися.
Принято. Добавил в список!
Oleksii пише:
У більшості з нас невеликі колекції і, можливо, ми ще не знаємо про свій улюблений станок, який придбаємо в майбутньому. Тому для статистики я би уточнив питання: Станок, який ви на сьогодні найчастіше використовуєте.
3-й абзац первого сообщения :roll:
Mikola Бувалий
Повідомлень : 203 Репутація : 525 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 51
Как и предполагал, у меня поменялся любимый станок. Теперь это Muhle R41! Бреет более качественно и менее травматично, чем мой прошлый любимец Fatip Piccolo. Похоже, чем агрессивнее станок, тем он мне больше нравится. Ищу теперь, что агрессивней Muhle R41.
egoist Поставив вподобайку
xxtoyxx Постоялець
Повідомлень : 578 Репутація : 758 Дата реєстрації : 04.11.2017 Звідки : Нікополь
Как и предполагал, у меня поменялся любимый станок. Теперь это Muhle R41! Бреет более качественно и менее травматично, чем мой прошлый любимец Fatip Piccolo. Похоже, чем агрессивнее станок, тем он мне больше нравится. Ищу теперь, что агрессивней Muhle R41.
Ikon tech агрессивнее
Отправлено через Topic'it
Валентинович Поставив вподобайку
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Muhle R41 модель 2011 року :D
Mikola Бувалий
Повідомлень : 203 Репутація : 525 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 51
Принято: Fatip -1 R41 +1
Стас Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 42 Звідки : Odessa