Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 11:32
Вітаю, спільнота! Серед нас є люди, які голяться кожного дня, а теми про улюблену бритву на кожен день немає. Пропоную в даній темі написати ту кількість бритв, яку самі побажаєте, які ви використовуєте залюбки кожного дня.
Наприклад, мені в роботу на кожен день сподобалась бритва Кінг С Жиллет, Роквелл 6S з плитами 3-4, Yates 921-M, Karve CB plate D OC, Tatara Masamune. Це бритві самі по собі м'які, тому полюбляю їх користувати з гострими лезами, Персонна лаб блю, чи Дербі Уста. Пробував користувати бритви трохи агресивніші, але з м'якими лезами, теж добре, але потрібно більше контролю, а буває просто хочеться відпочити і помахати бритвою без зайвих думок. Сподіваюсь, ви мене зрозуміли ?! )))
Останній раз редагувалося: egoist (Вт 30 Серп 2022 - 11:57), всього регувалося 2 раз(-и)
Oleksii, ARTURIUS, guardian та ditrih_ Поставили вподобайку
KHSN Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 11:40
Я бреюсь каждый день, стараюсь на ночь. Станок Кінг С Жиллет. лезвия BIC chrom. Мыло в тюбике белое proraso. После бритья бальзам. лосьон не могу подобрать, решающая роль-жена, запах.
egoist та ditrih_ Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 11:42
KHSN пише:
Я бреюсь каждый день, стараюсь на ночь. Станок Кінг С Жиллет. лезвия BIC chrom. Мыло в тюбике белое proraso. После бритья бальзам. лосьон не могу подобрать, решающая роль-жена, запах.
Подивись в сторону Шпайк. Аромат дуже нейтральний та приємний. А по бритві, повністю погоджуюсь. Вона офігенна
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 12:00
Бреюсь каждый день, в основном после рабочего дня, как поужинал, так к станку . Бритвы есть разные, из тех что взял при переезде, но основными сейчас являются - Merkur Progress, Parker Variant, Muhle Rocca, Muhle R41, Pearl Flexi. Бреюсь не по очереди, а к какой рука потянулась. Так получается, что полностью удовлетворяют каждодневное бритьё две бритвы - Muhle Rocca и Merkur Progress. Нетравматично, комфортно. Есть некоторые нюансы, но каждый день, именно они в работе. На утро, щетины практически нет. Состояние кожи прекрасное. Хотя и надоедают оба, если бриться постоянно)) Тогда беру другой станок и бреюсь пару дней.
Oleksii, egoist та Kitten911 Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 12:03
ditrih_ пише:
Бреюсь каждый день, в основном после рабочего дня, как поужинал, так к станку . Бритвы есть разные, из тех что взял при переезде, но основными сейчас являются - Merkur Progress, Parker Variant, Muhle Rocca, Muhle R41, Pearl Flexi. Бреюсь не по очереди, а к какой рука потянулась. Так получается, что полностью удовлетворяют каждодневное бритьё две бритвы - Muhle Rocca и Merkur Progress. Нетравматично, комфортно. Есть некоторые нюансы, но каждый день, именно они в работе. На утро, щетины практически нет. Состояние кожи прекрасное. Хотя и надоедают оба, если бриться постоянно)) Тогда беру другой станок и бреюсь пару дней.
Рокка гарна бритва. Прогресс не користував, нічого сказати не можу. Гарний вибір, Дмитро!
Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 12:06
Долго брился ежедневно RR Mamba и Merkur 33c. Потом временно перешел на "темную сторону" :) бритья через день. С некоторых пор снова вернулся на "светлую сторону" ежедневного бритья. Бреюсь по утрам, станок Henson AL13 Mild. Просто супер для меня. Лезвия разные использую - Спутник, Treet Platinum, Euromax Platinum, BIC, Astra SP. Любое из этих лезвий в этом станке у меня ходит неделю. Иногда не бреюсь в воскресенье, но разницы между бритьем после выходного воскресенья и обычным ежедневным режимом не чувствую. Я имею в виду для кожи разницы нет, всегда в нормальном здоровом состоянии.
Oleksii, Янеж, egoist, ditrih_, Jeemye та pristav22 Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 12:07
vicbro пише:
Долго брился ежедневно RR Mamba и Merkur 33c. Потом временно перешел на "темную сторону" :) бритья через день. С некоторых пор снова вернулся на "светлую сторону" ежедневного бритья. Бреюсь по утрам, станок Henson AL13 Mild. Просто супер для меня. Лезвия разные использую - Спутник, Treet Platinum, Euromax Platinum, BIC, Astra SP. Любое из этих лезвий в этом станке у меня ходит неделю. Иногда не бреюсь в воскресенье, но разницы между бритьем после выходного воскресенья и обычным ежедневным режимом не чувствую. Я имею в виду для кожи разницы нет, всегда в нормальном здоровом состоянии.
Ого! Круто! Я думав ця версія взагалі не голить )
Jeemye Бувалий
Повідомлень : 233 Репутація : 23 Дата реєстрації : 06.11.2021 Звідки : Киев
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 12:08
Для мене це Луч-02. Рідна ручка пуста в середині, тому для більшого комфорту і більшої ваги краще заповнити чимось. Всеїдний станок. Тільки Lezo мені не зайшло в ній. А так - підгонка верхньої і нижньої плити, виліт, розмір голови - мій ідеал по результату, комфорту та естетичним відчуттям.
Джилет Кінг, Перл ssh02 теж добре мені на кожен день, проте Луч має не таку масивну голову і лишається фаворитом
Oleksii, Янеж, egoist та ditrih_ Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 12:11
Бреет, и очень неплохо. Конечно, при ежедневном режиме ББС я не практикую (собственно, никогда такую цель и не преследовал), качественный ДФС.
egoist Поставив вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 12:14
vicbro пише:
Бреет, и очень неплохо. Конечно, при ежедневном режиме ББС я не практикую (собственно, никогда такую цель и не преследовал), качественный ДФС.
Та ББС на кожен день нікому і не потрібен
Oleksii Поставив вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 12:15
Jeemye пише:
Для мене це Луч-02. Рідна ручка пуста в середині, тому для більшого комфорту і більшої ваги краще заповнити чимось. Всеїдний станок. Тільки Lezo мені не зайшло в ній. А так - підгонка верхньої і нижньої плити, виліт, розмір голови - мій ідеал по результату, комфорту та естетичним відчуттям.
Джилет Кінг, Перл ssh02 теж добре мені на кожен день, проте Луч має не таку масивну голову і лишається фаворитом
Луч-02 не користував, але цікава інформація. Дякую
Jeemye Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 14:48
Мені на кожен день дуже подобається Merkur 23C. Станок голить м‘ягенько та якісно, без подразнень та порізів. Якість гоління дфс, але цього часто достатньо.
_________________ Через терни до зірок!
Oleksii, vicbro, Янеж та egoist Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 15:18
ARTURIUS пише:
Мені на кожен день дуже подобається Merkur 23C. Станок голить м‘ягенько та якісно, без подразнень та порізів. Якість гоління дфс, але цього часто достатньо.
А як же Blackland Dart ? ))
ARTURIUS Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 15:54
egoist пише:
ARTURIUS пише:
А як же Blackland Dart ? ))
Голився ним того тижня кожен день проти росту в один прохід. Для такого гоління необхідно відповідне лезо та мило. Для Merkur 23C це майже не має значення, підходить майже любе лезо та любе мило.))
_________________ Через терни до зірок!
Янеж та egoist Поставили вподобайку
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 17:36
Привіт! Голюся щодня вранці. Щетина середньої+ жорсткості, густота помірна, шкіра ближче до комбінованої і тонкої. Деякі станки в ротації, деякі були на випробуванні. Я вкажу ті, якими міг би голитися щодня із задоволенням. Їх поєднує те, що всі вони м'які (кеп :) ). - Rockwell 6s/c - 3 і 4 плита; - RR Mamba 70, BBS або репліки від DSCosmetic (стальна чи сплав); - Muhle R89; - Merkur 34 hd, Merkur 33c/34c (голова однакова) або китайський клон від Vigshaving; - Репліка Muhle Futur на 3-4 позиціях (оригінал не пробував, але за відгуками агресивний уже на низах); - Merkur 15c -м'яко, але якість гоління гірша від перелічених. Всі станки від Yaqi (хіба що крім "крокодила"), а також King C Gillette виявилися надто агресивні на кожен день.
Останній раз редагувалося: Oleksii (Вт 9 Серп 2022 - 21:13), всього регувалося 1 раз(-и)
Янеж, egoist, ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 17:57
Oleksii пише:
Привіт! Голюся щодня вранці. Щетина середньої+ жорсткості, густота помірна, шкіра ближче до комбінованої і тонкої. Деякі станки в ротації, деякі були на випробуванні. Я вкажу ті, якими міг би голитися щодня із задоволенням. Їх поєднує те, що всі вони м'які (кеп :) ). - Rockwell 6s/c - 3 і 4 плита; - RR Mamba 70, BBS або репліки від DSCosmetic (стальна чи сплав); - Muhle R89; - Merkur 34 hd, Merkur 33c/34c (голова однакова) або китайський клон від Vigshaving; - Репліка Muhle Futur на 3-4 позиціях (оригінал не пробував, але за відгуками агресивний уже на низах); - Merkur 15c -м'яко, але якість гоління гірша від перелічених. Всі станки від Yaqi (хіба що крім "крокодила"), а також King C Gullette виявилися надто агресивні на кожен день.
Цікаво дуже, дякую. Правильно я зрозумів, Кінг С виявився агресивним на кожен день?
РустВр Бувалий
Повідомлень : 299 Репутація : 10 Дата реєстрації : 23.06.2019 Вік : 47 Звідки : Самбір
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 20:49
У мене протягом року був fatip pikolo , але вже як місяць мюхле мокка як не дивно, шкіра не травмується, обов'язкова вимога жирове мило, веганське не дає необхідного захисту.
Янеж, egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Вт 9 Серп 2022 - 21:10
egoist пише:
Oleksii пише:
Привіт! Голюся щодня вранці. Щетина середньої+ жорсткості, густота помірна, шкіра ближче до комбінованої і тонкої. Деякі станки в ротації, деякі були на випробуванні. Я вкажу ті, якими міг би голитися щодня із задоволенням. Їх поєднує те, що всі вони м'які (кеп :) ). - Rockwell 6s/c - 3 і 4 плита; - RR Mamba 70, BBS або репліки від DSCosmetic (стальна чи сплав); - Muhle R89; - Merkur 34 hd, Merkur 33c/34c (голова однакова) або китайський клон від Vigshaving; - Репліка Muhle Futur на 3-4 позиціях (оригінал не пробував, але за відгуками агресивний уже на низах); - Merkur 15c -м'яко, але якість гоління гірша від перелічених. Всі станки від Yaqi (хіба що крім "крокодила"), а також King C Gullette виявилися надто агресивні на кожен день.
Цікаво дуже, дякую. Правильно я зрозумів, Кінг С виявився агресивним на кожен день?
Правильно. Але це у моєму випадку.
egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Ср 10 Серп 2022 - 10:37
Учора поголився з бритвою Game Changer 0.84 SB від Разорок, і трохи був в шоці від того яка бритва комфортна в роботі. Мені вона дуже сподобалась. Якщо с м'якими лезами, то дуже класно на кожен день. Взагалі цю бритву, мені здається, можна назвати універсальною. Ставиш м'яке лезо, - бритва на кожен день, ставиш гостре лезо - бритва як на кожен день так і через день, для кого як, але ефективність зростає
Oleksii, РустВр, ditrih_ та Yura_ Поставили вподобайку
РустВр Бувалий
Повідомлень : 299 Репутація : 10 Дата реєстрації : 23.06.2019 Вік : 47 Звідки : Самбір
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Ср 10 Серп 2022 - 15:03
egoist пише:
Учора поголився з бритвою Game Changer 0.84 SB від Разорок, і трохи був в шоці від того яка бритва комфортна в роботі. Мені вона дуже сподобалась. Якщо с м'якими лезами, то дуже класно на кожен день. Взагалі цю бритву, мені здається, можна назвати універсальною. Ставиш м'яке лезо, - бритва на кожен день, ставиш гостре лезо - бритва як на кожен день так і через день, для кого як, але ефективність зростає
Тут скоріше вже досвід бере своє, який би не був станок в навчених руках з любим лезом автоматично змінюється нахил, сила натиску за необхідності, і це все якось підсвідомо. Так у мене з рокка ще рік тому я її не розумів, можливо лезо не то було. А тут вже як місяць все гуд.
Останній раз редагувалося: РустВр (Нд 29 Січ 2023 - 14:17), всього регувалося 1 раз(-и)
Oleksii, egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Пт 27 Січ 2023 - 8:13
РустВр: а что такое "мокка"? Я на первом посте думал, что описка вместо "рокка", но второй раз тоже пишешь "мокка"... Или все-таки описка?
РустВр Поставив вподобайку
serg Бувалий
Повідомлень : 206 Репутація : 4 Дата реєстрації : 05.09.2022 Вік : 36 Звідки : Львів
Тема: Re: Улюблений станок на кожен день Нд 29 Січ 2023 - 11:59
Leaf The Twig - гоління раз у три дні (середньої агресивності ближче до м'якого станок). Stando Prime - гоління на кожен день (м'який станок).
The shave factory - аналог футура (на 3,5 позиції інколи меншій), ніби з нержавійки (з різним гапом, як і у китайських аналогів на зразок QShave). Після нього швидше від інших станків щетина відростає.