Повідомлень : 85 Репутація : 43 Дата реєстрації : 24.10.2018 Вік : 61 Звідки : Черкаси
Тема: Що за помазок? Ср 16 Черв 2021 - 10:59
Ось таке недавнє придбання за смішні гроші. Не є прихильником купівлі таких суто індивідуальних аксесуарів, як помазки, на барахолках. Але у конкретному випадкупомазок мав вигляд нового, такого, що не був у використанні. Попереднє «органолептичне» вивчення це підтвердило. Пензель був пружний, майже жорсткий і відчутно колючий на дотик до щоки. Запах, який неминуче залишає мило чи крем для гоління, не відчувався. Помазок пахнув «шафою». Оголошена бабцею ціна не залишила сумнівів: беру, загортайте!
Вдома роздивився, намагаючись ідентифікувати виробника. Крім логотипу "CLUBK"нічого не розгледів. Швидше за все, виготовлений на замовлення клубного (готельного) закладу. Виробник? Ідентичного не нагуглив. Є (дещо) схожі помазки від Omega.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Такий вигляд має після "розпушування".
Повідомлень : 85 Репутація : 43 Дата реєстрації : 24.10.2018 Вік : 61 Звідки : Черкаси
Тема: Re: Що за помазок? Чт 17 Черв 2021 - 8:31
Концептуально це та сама модель. Але символ S перед номером серії вказує на виготовлення пензля з синтетичних матеріалів. Мій - просто 10065, значить, кабанчик :)
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Що за помазок? Чт 17 Черв 2021 - 9:09
Palych пише:
Концептуально це та сама модель. Але символ S перед номером серії вказує на виготовлення пензля з синтетичних матеріалів. Мій - просто 10065, значить, кабанчик :)
Да, ворсом не заморачивался, есть с s и без нее, синтетика/кабан. Я лично взял вчера себе синтетику, только модельку чуть повыше с узлом xl))[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]