Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2920 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Через терни до зірок. Ср 28 Груд 2022 - 21:47
Дякую! Написав в особисті.)
_________________ Через терни до зірок!
Windigo Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2920 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Через терни до зірок. Пт 30 Груд 2022 - 21:31
Windigo пише:
В мене є оригінал GEM лез столітньої давнини. Проте їх треба наточити. Цікаво, то пишіть в ЛС. Проте як наточити. Мінімум 10 голінь буде, і знову правка/заточка.
Дякую за станочок Ever-Ready, коробочку під леза і самі леза! Супер, тепер і у мене є своя GEM бритва.))
Про заточку таких лез є у цій темі: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Пт 27 Січ 2023 - 0:25), всього регувалося 2 раз(-и)
Ruslan, Акулов та Windigo Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Повідомлень : 804 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Тема: Re: Через терни до зірок. Пт 30 Груд 2022 - 21:39
Цитата :
ARTURIUS
Windigo пише:
В мене є оригінал GEM лез столітньої давнини. Проте їх треба наточити. Цікаво, то пишіть в ЛС. Проте як наточити. Мінімум 10 голінь буде, і знову правка/заточка.
Дякую за станочок, коробочку під леза і самі леза! Супер, тепер і у мене є своя GEM бритва.))
Дякую за оцінку бритви. Я відчував що Вам сподобатися може.
Ruslan, Акулов, Jan97 та ARTURIUS Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Пн 2 Січ 2023 - 0:12
Моє перше гоління цього року пройшло з бритвою GEM Ever-Ready, лезо сучасна Persona (4 використання). Гоління чисте, безпечне, наповнене історичним романтизмом та епохою столітньої давнини. Перший прохід нагадав гоління трохи туповатим лезом, яке наче потягує щетину, настунні два проходи виявилися більш звичними. Отримав чудовий результат та справжнє задоволення від гоління.
Саме відчуття в процесі гоління більше схоже на гоління клинковою бритвою, чим бритвою з DE лезом. Тож хто хоче заглибитись в історію, але побоюється клинкових бритв, то вам пряма дорога до GEM бритв. Це класна ніша в голінні, при тому, що бритви поки що не надто дорогі, але і не дуже доступні.
Ruslan, Акулов, Янеж, Sauvage, Віталіk, Vitaly74, andreyv1979 і Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Через терни до зірок. Пн 2 Січ 2023 - 9:07
Була в мене якось Ever-Ready у дуже непоганому стані. Але жодного разу нею не голився . Приємно було потримати у руках бритву з історією.
Акулов, bulldog38, ARTURIUS та Windigo Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Ср 4 Січ 2023 - 16:07
Бритва GEM MICROMATIC, лезо Persona GEM (5 використання). Комфорт у цих бритв однозначно вищий для мене ніж у бритв із DE лезами. Можливо це пов‘язано з вібрацією DE леза при меншій його товщині. Моя шкіра була дуже вдячна такому голінню!![Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, Акулов, 2046, Vitaly74, ditrih_ та Yura_ Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Через терни до зірок. Ср 4 Січ 2023 - 16:08
Як під носом, впорався? Бо бритва не дуже маневрена.
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Ср 4 Січ 2023 - 17:33
Так, все супер. Під носом поголився добре і на вісках, хоча віски не дуже зручно рівняти. Мабуть діло в звичці.)
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Ср 4 Січ 2023 - 18:28
ARTURIUS пише:
Так, все супер. Під носом поголився добре і на вісках, хоча віски не дуже зручно рівняти. Мабуть діло в звичці.)
Згоден, пристосуватися можно до будь-чого.
ARTURIUS Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Нд 8 Січ 2023 - 0:09
По троху продовжую пізнавати GEM бритви. Razor: Blackland Sabre Razor: Merkur 23c Blade: Persona GEM Blade: Feather Platinum Brush: Omega Evo Pre-Shave: Areffa Soap MTR Lather: ARKO Aftershave: Floid Suave
Sabre схожий в голінні на Merkur 23c, але представте собі ще комфортніший. По ефективності трошки ефективніший і інформативніший. Результат гоління дуже схожий. Різниця в ціні як прогалина, але це того варто.
Помазок Evo, по синтетиці якось більше нагадує кабанчиків, чим барсучків. Хороший помазок, починаю його по трохи розуміти.
В мене є хороші, достойні уваги мила, але рука чомусь дуже часто тягнеться саме до АRКО.)) На мій погляд, це топ в своїй ціновій категорії.
Повідомлень : 70 Репутація : 8 Дата реєстрації : 19.02.2021 Вік : 50 Звідки : Харків
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 12 Січ 2023 - 8:22
Плита яка? Перша чи друга?
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Пт 13 Січ 2023 - 9:01
Vitaly74 пише:
Плита яка? Перша чи друга?
Друга.
Vitaly74 Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Пт 13 Січ 2023 - 9:04
Вчорашнє вечірнє гоління. Razor: WSC+YPM Winning Blade: LEZO Brush: MUHLE Silvertip Pre-Shave: Areffa Soap MTR Lather: ABBATE Y LA MANTIA GARIBALDI Aftershave: ABBATE Y LA MANTIA MONET
Минулого разу використовував бритву з лезом Фезер, розраховуючи на кращий результат, а отримав дискомфорт в голінні. З ЛЕЗО гоління відмінне, комфортне та ефективне. Піну зробив більш ріденьку. На ранок щетини ще немає, три проходи дають відмінний результат якості гоління.
Аббати вражають, на ранок шкіра відчуває себе наче після косметологічної процедури. Аромат лосьйону наближений до екзотичного, з натяком на гастрономічний, для мене він досить складний для розуміння й опису. Тримається з вечора до ранку, дуже стійкий. По густоті схожий на олійку. Впитується швидко, з першого нанесення не пече, з другого попік трошки і миттєво перестав. Шкіра після лосьону благоухає.
Ruslan, Акулов, Янеж, Sauvage, andreyv1979 та Stormfild Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Пн 16 Січ 2023 - 0:32
Razor: Blackland Sabre lvl2 Blade: Persona GEM (2) Brush: Semogue 1250 Pre-Shave: Areffa Soap MTR Lather: ABBATE Y LA MANTIA GARIBALDI Aftershave: ABBATE Y LA MANTIA MONET
Поставив на Sabre ручку від Vector. Бритва стала більш легка та маневриніша, ефективність збільшилась без втрати комфорту. Два проходи і маю відмінний дфс. Помазок це не кабан, а собака яка зжерла моє улюблене мило. Буду знайомитись з кабанчиками по новому. Цей Simogue більше підійде для чаші, чим для взбивання піни на обличчі. Враження мої, у когось може бути інше і навіть протилежне моєму.)) [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, razorblade1989, Романюк, Акулов, Янеж, Sauvage, 2046 і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 19 Січ 2023 - 0:51
Вечірнє гоління. Razor: Backland Vector Blade: Schick SE AC Brush: Semogue SOC Pre-Shave: Areffa Soap MTR Lather: ARKO Aftershave: ABBATE Y LA MANTIA MONET
Помазок класний, ручка не ковзька. Піну генерує дуже класно. Підходить як для взбивання піни на обличчі, так і в чаші. Немає явного стержня, але він і не «тряпка». Піну не жер, хоча я заобачливо використав не дороге мило Арко. Помазок замочив в теплу воду на 2/3 глибини вузла на 5 хвилин. Помазок приблизно половину води ввібрав. Дав стекти воді, але не трусив ним і не викручував. Мило набирав на протязі хвилини помірними обертами, набирав кінцевою частиною вузла. Під кінець набору піна вже отримала свою констстенцію і на обличчя я ії просто наніс. Все вийшло дуже якісно і швидко.
Бритва по відчуттям однозначно зліша за Sabre, хоча остання не дуже відстає по ефективності.
Продовжую своє знайомство з помазками кабанчиками від Сімоґ. Прикольні помазочки, всі різні і всі по своєму кльові.
Помазки з кабана, як мінімум мають право на увагу і кожен поважаючий себе ветшейвер має мати у себе в коллекції, хоч і в маленькій колекції, свого кабанчика.
Вчора голився GEM бритвою Micromatic, сьогодні повернувся до Sabre. Це взагалі різні бритви, як ВАЗ 2101 і Тойота Камрі (таке собі порівняння, але як є). Sabre це однозначний шик, комфорт і якість гоління.
Лосьйон від нашого камрада Діми спрацював достойно. Я придумав йому назву Ditrih Fresh.)) Хороший свіжий аромат, більш літній, з нахилом до класичного фужеру, але більш свіжого і легкого. Дає спиртовий удар при нанесені, який миттєво сходить не залишаючи навіть натяку поо себе. Плівки після нанесення лосьйону не відчув, явної маслянистості немає. Він мені по своїй простоті та ефективності чимось Алпа нагадав. Нічого зайвого і все працює. Покористуюся ним з тиждень, стане ще зрозумілішим.
Повідомлень : 165 Репутація : 0 Дата реєстрації : 20.09.2021 Звідки : Ужгород
Тема: Re: Через терни до зірок. Ср 25 Січ 2023 - 13:20
ARTURIUS пише:
Сьогоднішнє запіздале гоління.
За слово "запіздале" одразу лайк, а якби букву л замінив буквою т то одразу 2 лайка.
Ruslan, Andrewt, trimmer, Янеж, Александр 7676, ARTURIUS, ditrih_ та Stormfild Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Ср 25 Січ 2023 - 18:50
Це, як «остановіть на зупинівці»! Самому стало смішно, дякую.))
Янеж Поставив вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Тема: Re: Через терни до зірок. Ср 25 Січ 2023 - 19:01
ARTURIUS пише:
Це, як «остановіть на зупинівці»! Самому стало смішно, дякую.))
- Скажіть будь ласка, де знаходиться астінівка? - Зупинка у нас там, а ось ти москалику, вже приїхав.
Ruslan, Акулов, Янеж, ARTURIUS та Alfed Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 26 Січ 2023 - 23:52
Вечірнє гоління. Два проходи, якість ДФС. Продовжую своє знайомство з GEM бритвами.
Razor: STAR PATD 1912 Blade: Persona GEM Brush: Semogue Torga-C5 Lather: ARKO Aftershave: Ditrih Fresh
Бритва стара, як світ, але робоча. Виготовлена по патенту 1912 р, мабуть в 30-х роках минулого сторіччя, а може й раніше. Вставив нове лезо й отримав задоволення від першого проходу за ростом щетини. Голить м‘ягенсенько. На другому проході проти росту щетини проявила скриту агресію. Голить дуже тендітно, лезо не відчувається взагалі, наче парить над шкірою, але після проходу виявив пару ніків. Бритва цікава і достойна, щоб нею поголитись тиждень.
Помазок класний. Використовую його третій раз. Не високий вузол, плотна набивка, м‘яка кабаняча щетина. Працює в розкоряку і пензликом, хребта не має, але й не м‘ячик. Відмінний помазок для взбивання піни на обличчі без чаші.
Мило Арко - відмінне мило, відпрацьовує себе на 1500%.
Дімин лосьйон суперовський, працює відмінно. Захотілось сьогодні на нього нанести бальзаму чи крему для обличчя. Можливо новим лезом GEM трохи зайве натер шкіру при голінні.
Ruslan, razorblade1989, fill, Акулов, 2046, andreyv1979, Yura_ і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Нд 29 Січ 2023 - 7:11
Razor: STAR PATD 1912 Blade: Persona GEM (2) Brush: Semogue Torga-C5 Lather: Derby Aftershave: Ditrih Fresh
Бритва голить м‘ягко та ефективно, але всеж має скриту агресію. Після неї в мене залишаються подразнення на шкірі і ніки. Вибриває за два проходи в добротний ДФС.
Мило Дербі має хороші властивості. Піна взбивається дуже швидко, накладається щільно. Аромат приємний. Між Дербі і Арко виберу Арко із-за кращого захисту шкіри. Мило за цією ціною дуже достойне, рекомендую спробувати.
Помазок - неймовірний для взбивання піни на обличчі. Вибираючи помазок з кабанчика для взбивання піни на обличчі, то серед Сімоґ вибрав би саме його.
Ruslan, razorblade1989, Акулов, Віталіk, andreyv1979, Yura_ та all75 Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Вт 31 Січ 2023 - 9:45
Поголився вчора під вечір і дуже кайфанув! Сьогодні зранку явної щетини ще немає.
Razor: Blackland Sabre lvl2 Blade: Persona GEM (6) Brush: Omega EVO Lather: Saponifico Varisino OPUNTIA Aftershave: Saponifico Varisino OPUNTIA
SV все ж відрізняється від Арко.))
Замочив помазочок і дав воді стекти, не стряхуючи її. Як вже звик останнім часом, приготувався до набору мила з банки на протязі 60 секунд, але вже через 30 піна полізла з банки. Ще хвилина роботи помазка на обличчі і не тільки я був в піні наче з балона, а й вся ванна обляпана тими сніжними комами піни.)))
Пройшло близько години після гоління і шкіра благоухає після лосьйончику, котрий трошки припік спочатку й наповнив своїм ароматом все навколо мене.
Бритва все більше і більше вражає. Дуже мягко голить і при цьому ефективно. Sabre в перекладі означає шабля. Хтось у Блекленд пожартував з назвою, бо бритвою реально можна махати по обличчу наче шаблею.