Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 2 Лют 2023 - 12:43
ARTURIUS пише:
Мило Арко - відмінне мило, відпрацьовує себе на 1500%.
ARTURIUS пише:
Мило Дербі має хороші властивості. Піна взбивається дуже швидко, накладається щільно. Аромат приємний. Між Дербі і Арко виберу Арко із-за кращого захисту шкіри. Мило за цією ціною дуже достойне, рекомендую спробувати.
Із задоволенням читаю бортовий журнал. Але шкода, що враження від цих мил, та іншого, розміщені тільки в бортовому журналі. І жодного слова у відповідних темах. Перечитав теми про мило Арко і Дербі. Арко взяв на пробу, бо майже всі радили спробувати в тій темі. А з теми про Дербі зробив висновок що воно зовсім не варте уваги. А тепер бачу що ... і воно варте уваги для "спробувати"?
Ruslan, ARTURIUS та Jeemye Поставили вподобайку
Armadilla Бувалий
Повідомлень : 139 Репутація : 19 Дата реєстрації : 03.12.2020 Вік : 47 Звідки : Харьков
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 2 Лют 2023 - 13:12
all75 пише:
Із задоволенням читаю бортовий журнал. Але шкода, що враження від цих мил, та іншого, розміщені тільки в бортовому журналі. І жодного слова у відповідних темах...
Смысл существования всех этих, прости Господи, "бортовых журналов" - околонулевой. Это форум, а не ЖЖ. Если сообщение уже не показывается как новое - вероятность того, что эта информация кому-то пригодится приближается не к нулю, а к отрицательным числам. Даже самому автору "бортового журнала".
Jeemye Поставив вподобайку
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 2 Лют 2023 - 14:00
Armadilla пише:
Смысл существования всех этих, прости Господи, "бортовых журналов" - околонулевой. Это форум, а не ЖЖ. Если сообщение уже не показывается как новое - вероятность того, что эта информация кому-то пригодится приближается не к нулю, а к отрицательным числам. Даже самому автору "бортового журнала".
Ну не совсем так, то что, какая-то полезная информация может в них быть похоронена, под кучей другой информации - да, но она точно так же похоронена и в других разделах, в разнообразии тем, либо в топиках где что-то обсуждалось вскольз. К примеру на форуме штуки три отдельных темы про роквеллы и столько же, если не больше, про крема и мыла прорасо, а это одни из самых обсуждаемых продуктов, и пойди найди там что нужно и не пропусти. Тем не менее бортовые журналы в свое время на себя забрали лютое количество офтопа, которым были бы загружены другие темы.
Ruslan, vicbro, ARTURIUS, Kitten911 та Yura_ Поставили вподобайку
Armadilla Бувалий
Повідомлень : 139 Репутація : 19 Дата реєстрації : 03.12.2020 Вік : 47 Звідки : Харьков
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 2 Лют 2023 - 15:04
Изотовец пише:
Ну не совсем так, то что, какая-то полезная информация может в них быть похоронена, под кучей другой информации - да, но она точно так же похоронена и в других разделах, в разнообразии тем, либо в топиках где что-то обсуждалось вскольз. К примеру на форуме штуки три отдельных темы про роквеллы и столько же, если не больше, про крема и мыла прорасо, а это одни из самых обсуждаемых продуктов, и пойди найди там что нужно и не пропусти. Тем не менее бортовые журналы в свое время на себя забрали лютое количество офтопа, которым были бы загружены другие темы.
Наверное, в качестве "резервации" все же пользу приносит. Организационная польза имеет место быть. Информационная - 0,000001.
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 2 Лют 2023 - 15:22
Изотовец пише:
По перше, хочу подякувати за каталоги по всім важливим розділам цього форуму. Величезне ДЯКУЮ!!!
По друге - не погоджуюсь. В темі або темах про конкретний засіб/інструмент вірогідність знайти (отримати) інформацію на порядок вище, ніж якщо вона знаходиться десь в бортовому журнілі, або в загальних темах/обговореннях. Головне потрапити в цю тему/теми, а далі прочитати їх від початку до кінця. Ну а потрапити до необхідної теми на нашому форумі дуже легко, заходим у відповідний розділ і відкриваєм відповідний каталог. Звісно, для тих хто не любить читати - інформація буде похована, навіть якщо розмістити її на банері внизу сторінки ))).
Візьмем наприклад мило Прорасо. Коли я обирав собі мило, для початку серед недорогих, склав список: Арко, Дербі, Кокос, Прорасо, Фігаро. Потім перечитав всі теми по цим милам (включаючи три теми про мило Прорасо), теми для новачків (що там найчастіше рекомендують), і теми типу "Краще мило", "Мило яке я не куплю". Ще перечитав відгуки в інтернет-магазинах та теми на інших форумах. Тепер маю Арко, Фігаро і Прорасо зелене (вібір був усвідомлений, а не навмання). Я знав, з відповідних тем, що у Прорасо не все відмінно з ттх, але ж його так часто рекомендують. І я таки придбав його, для порівняння, так би мовити використовую його як точку відліку. Я навіть вдруге перечитав всі теми про мило Прорасо, намагаючись зрозуміти - чому я не можу добитися від нього післяковзання.
Але перечитувати всі бортові журнали, шукаючи в них описи мил (станків/помазків/лез і т.д.) мені не спадало на думку. Прошу автора журналу вибачити за офтоп.
Armadilla та ARTURIUS Поставили вподобайку
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 2 Лют 2023 - 18:19
all75 пише:
По перше, хочу подякувати за каталоги по всім важливим розділам цього форуму. Величезне ДЯКУЮ!!!
По друге - не погоджуюсь. В темі або темах про конкретний засіб/інструмент вірогідність знайти (отримати) інформацію на порядок вище, ніж якщо вона знаходиться десь в бортовому журнілі, або в загальних темах/обговореннях. Головне потрапити в цю тему/теми, а далі прочитати їх від початку до кінця. Ну а потрапити до необхідної теми на нашому форумі дуже легко, заходим у відповідний розділ і відкриваєм відповідний каталог. Звісно, для тих хто не любить читати - інформація буде похована, навіть якщо розмістити її на банері внизу сторінки ))).
Візьмем наприклад мило Прорасо. Коли я обирав собі мило, для початку серед недорогих, склав список: Арко, Дербі, Кокос, Прорасо, Фігаро. Потім перечитав всі теми по цим милам (включаючи три теми про мило Прорасо), теми для новачків (що там найчастіше рекомендують), і теми типу "Краще мило", "Мило яке я не куплю". Ще перечитав відгуки в інтернет-магазинах та теми на інших форумах. Тепер маю Арко, Фігаро і Прорасо зелене (вібір був усвідомлений, а не навмання). Я знав, з відповідних тем, що у Прорасо не все відмінно з ттх, але ж його так часто рекомендують. І я таки придбав його, для порівняння, так би мовити використовую його як точку відліку. Я навіть вдруге перечитав всі теми про мило Прорасо, намагаючись зрозуміти - чому я не можу добитися від нього післяковзання.
Але перечитувати всі бортові журнали, шукаючи в них описи мил (станків/помазків/лез і т.д.) мені не спадало на думку. Прошу автора журналу вибачити за офтоп.
Я понимаю о чем ты говоришь и согласен, нюанс в том, что те "бортовые журналы" которые остались активными до сегодняшнего дня в целом перешли в текстовый формат SOTD и регулярных заметок обо всем и сразу. Выделить их во что-то отдельное сложно, а их авторам проще писать в таком формате в своих темах. Есть например подобная тема [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], такой себе SOTD идеального бритья в текстовом формате, но без описаний деталей, находится она вообще в разделе "Давайте хвастаться", возможно по этому она и не стала популярной. Те же каталоги появились не просто так, структура у форума сумбурная, пожелания у пользователей к передачи информации разная, мягкая модерация на ранних этапах. Все это комплексный вопрос увы и получается в итоге то, что есть :)
Артур, извини за наш офтоп :)
ARTURIUS та all75 Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2920 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 2 Лют 2023 - 20:55
Изотовец пише:
Все ок! Дякую за слушні думки. Сам часом маю проблему в прийнятті рішення в якій темі викладати інформацію, чи в SOTD, чи в цю тему, чи в конкретну тему обговорення предмету для гоління. При цьому не хочеться повторюватись в різних розділах. Погоджусь, що для форуму краще розміщати пости в темах предметного обговорення, або навіть створювати нові теми. Для користувача, мабуть, краще розміщати пости в SOTD чи в особистому журналі. В цьому сенсі є свобода вибору й особистого комфорту ведення спілкування.
_________________ Через терни до зірок!
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2920 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 2 Лют 2023 - 20:58
all75 пише:
Із задоволенням читаю бортовий журнал. Але шкода, що враження від цих мил, та іншого, розміщені тільки в бортовому журналі. І жодного слова у відповідних темах.
Дякую! Взяв до уваги.))
all75 Поставив вподобайку
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 2 Лют 2023 - 21:02
ARTURIUS пише:
Изотовец пише:
Все ок! Дякую за слушні думки. Сам часом маю проблему в прийнятті рішення в якій темі викладати інформацію, чи в SOTD, чи в цю тему, чи в конкретну тему обговорення предмету для гоління. При цьому не хочеться повторюватись в різних розділах. Погоджусь, що для форуму краще розміщати пости в темах предметного обговорення, або навіть створювати нові теми. Для користувача, мабуть, краще розміщати пости в SOTD чи в особистому журналі. В цьому сенсі є свобода вибору й особистого комфорту ведення спілкування.
Был бы раздел о бритье с обсуждением на общие темы, можно бы было даже попробовать отдельную общую тему завести подобного рода, но это уже совсем другая история :)
all75 Бувалий
Тема: Re: Через терни до зірок. Пт 3 Лют 2023 - 9:27
Изотовец пише:
Я понимаю о чем ты говоришь и согласен, нюанс в том, что те "бортовые журналы" которые остались активными до сегодняшнего дня в целом перешли в текстовый формат SOTD и регулярных заметок обо всем и сразу. Выделить их во что-то отдельное сложно, а их авторам проще писать в таком формате в своих темах. Те же каталоги появились не просто так, структура у форума сумбурная, пожелания у пользователей к передачи информации разная, мягкая модерация на ранних этапах. Все это комплексный вопрос увы и получается в итоге то, что есть :)
Так я ж без жодних претензій. Навпаки, я дякуую авторам і адміністраторам за цей чудовий форум. Так, не все гладко на форумі, але структура і організація цілком нормальні і зручні. Я не пропоную щось міняти. І не треба дублювати все у відповідних темах. Нехай автори журналів ведуть іх, як вони забажають. Висловлюють свої думки про засоби і про кожне гоління, це чудово і корисно для накопичення думок і вражень про конкретний засіб (в першу чергу самим авторам). А от потім (не після першого гоління), провівши кільканадцять голіль і підбивши підсумки і думки, написати хоча б один пост у відповідних темах - було б корисно для для тих форумчан які шукають інформацію. Ось про це я і попросив авторів журналів.
fill, ARTURIUS, Yura_ та Cawa Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Через терни до зірок. Пт 3 Лют 2023 - 10:53
Я честно говоря бж веду больше для себя, а не для, кого-то! Очень интересно спустя какое-то время перечитать самого себя и понять стадию прогресса и вспомнить ощущения от того или иного средства или станка, особенно интересно наблюдать за своими тестами спустя время, как и что было в топе, что хвалил, что ругал и т.д.
Ruslan, Sauvage, ARTURIUS, andreyv1979 та all75 Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Сб 25 Лют 2023 - 13:34
Поголився сьогодні бритвою Мerkur 23с з лезом LEZO. Приходжу до висновку, що ця бритва мені економічно не вигідна для застосування. З недорогим і доступним LEZO, бритва голить не комфортно, а з дорогим Feather голить комфортно тільки два рази. Мабуть, моя комбінація бритва-лезо, це більш агресивна бритва і м‘ягке лезо. Спробую Блеклент Дарт для порівняння. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, fill, Акулов, ditrih_ та Yura_ Поставили вподобайку
Романюк Новачок
Повідомлень : 42 Репутація : 8 Дата реєстрації : 18.04.2018 Вік : 45 Звідки : Харьков
Тема: Re: Через терни до зірок. Сб 25 Лют 2023 - 20:09
Спробуйте з зеленою "Астрою"
ARTURIUS Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Пн 13 Бер 2023 - 21:40
Razor: Blackland Sabre lvl2 Blade: Persona GEM Brush: Omega EVO Lather: Saponifico Varisino OPUNTIA Aftershave: Saponifico Varisino OPUNTIA
Повернення блудного сина помазка Омега Ево.)) Радий, що він повернувся знову до мене. Щось раніше не зовсім його зрозумів бо відчував явний «стержень» в вузлі. Наразі прийшло розуміння роботи з синтетичними помазками, потрібно добряче набрати мила в вузол і набране мило формує мягкеньку кульку подушечку в вузлі, а «стержень» не відчувається.
Ruslan, trimmer, fill, egoist, andreyv1979, ditrih_ та Bonbon Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: Через терни до зірок. Пн 13 Бер 2023 - 21:50
Так багато про помазок, а про бритву нічого
ARTURIUS Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Пн 13 Бер 2023 - 21:58
egoist пише:
Так багато про помазок, а про бритву нічого
Бритва неймовірна! І це не просто слова.. По відчуттям наче голишся 89, а ефективність у мене виходить вища. Цією бритвою можна голитись кожного дня. Коли ставиш нове лезо, то відчувається трохи агресія, та після пари голінь ця агресія проходить. Хоча це ефект не від бритви, а саме від леза GEM. Може спробувати це лезо правити на руці перед голінням?
egoist Поставив вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: Через терни до зірок. Пн 13 Бер 2023 - 22:08
Обов'язково спробуй, працює!
ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Пн 13 Бер 2023 - 22:16
egoist пише:
Обов'язково спробуй, працює!
Невже ти теж так став робити? Явно відчувається вплив Діми та одесита на тебе.)))
andreyv1979 та ditrih_ Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Тема: Re: Через терни до зірок. Пн 13 Бер 2023 - 22:30
А шо такое?))) Спосіб жєш працює!))
fill та ARTURIUS Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Пн 13 Бер 2023 - 22:36
ARTURIUS пише:
Невже ти теж так став робити? Явно відчувається вплив Діми та одесита на тебе.)))
Я так робив на Gem лезах, і дійсно працює За DE забуваю ))
ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Ср 15 Бер 2023 - 21:55
egoist пише:
Я так робив на Gem лезах, і дійсно працює За DE забуваю ))
Теж сьогодні спробував так зробити на GEM лезі і гоління стало іншим. Спосіб реально працює.))
egoist, andreyv1979, Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Тема: Re: Через терни до зірок. Ср 15 Бер 2023 - 22:36
А як ви правите на руці? З опаскою наче все зрозуміло, там обушок створює кут. А з лезами як? На глаз підіймати?:)
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Через терни до зірок. Чт 16 Бер 2023 - 6:54
Провів лезом раз 5-6 по внутрішній частині передпліччя витримуючи приблизно однаковий кут нахилу.
Акулов, ditrih_, Jeemye та Bonbon Поставили вподобайку
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Тема: Re: Через терни до зірок. Пн 20 Бер 2023 - 15:17
Сподівався, що це дозволить прибрати некомфортний перший прохід новим Вілкінсоном по росту волосся. Не спрацювало. Доволі часто нове лезо перший прохід робить некомфортно, далі всі проходи просто ідеальні. Спробував сьогодні поправити, чуда не відбулось. Наступного разу з новим лезом ще раз спробую правити по іншому
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: Через терни до зірок. Пн 20 Бер 2023 - 15:44
Bonbon пише:
... Доволі часто нове лезо перший прохід робить некомфортно, далі всі проходи просто ідеальні. ...
Только Вилкинсон или со всеми так? Только на первом применении или на следующих тоже первый проход некомфортный?