Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: King C Gillette Чт 20 Січ 2022 - 21:32
all75 пише:
alexzu37 пише:
При мягкой щетине на мой взгляд больше подошли бы астра или спутник.
Спасибо. Попробую следующим Спутник.
Ну наконец то добил лезвиЕ BIС и поставил сегодня Спутник... И получил то что хотел: мягкое, комфортное, расслабляющее, но при этом очень эффективное и чистое бритье. Два прохода и гладко выбритое лицо, лишь в паре мест не дотягивает до ББС. Только на шее пришлось делать добривки в проблемных местах. Вожу сейчас рукой по гладкому лицу - кайф... И кожа чувствует себя прекрасно (вроде и не было контакта с бритвой). Наверняка тут еще и улучшение навыков по взбиванию пены из мыла сыграли свою роль, наконец подобрал забор мыла и кол-во воды что бы получить жирную и скользкую пену.
fill, Акулов, Олександр Lutsk, wakidzasi, Kody, ARTURIUS, Kitten911 і Поставили вподобайку
Eisener_Gustav Частий гість
Повідомлень : 93 Репутація : 16 Дата реєстрації : 17.02.2021 Вік : 38 Звідки : Житомир
Тема: Re: King C Gillette Пн 27 Черв 2022 - 11:16
всім доброго дня) нарешті дібрався до форуму, щоб написати і свої враження від Gillette King C, який було придбано у камрада Олександр Lutsk
Ганяв 2 рази, 1 раз з милом Yaqi (на АліЕкспресі є), інший раз з кремом Proraso Wood and Spice (придбав у камрада Дмитрий), зі штатними лезами.
Загалом враження позитивне. Станок м"який, але в моєму випадку достатьо ефективний. Голюся через день, якраз норм. Пробував кожен день - в такому режимі теж добре. Якщо порівнювати з Razorock Baby Smooth, то значно ефективніше працює, і ніяких подразнень.
У планах поганяти з іншими лезами (Polsilver, Permasharp, Bic, Derby Premium)
fill, Янеж, Sauvage, Олександр Lutsk, Александр 7676, ARTURIUS, Kitten911 і Поставили вподобайку
volff76 Новачок
Повідомлень : 44 Репутація : 8 Дата реєстрації : 02.04.2020 Вік : 48 Звідки : Хмельницький
Тема: Re: King C Gillette Чт 21 Лип 2022 - 17:19
Придбав за 290 грн разом з гелем та пачкою лез, вчора забрав з пошти, сьогодні поголився, дуже комфортний нетравматичний та ефективний станок. Зарядив одразу лезо яке було в комплекті, все супер, а потім в процесі вирішив спробувати інше лезо, зарядив Bic жовтий і ним теж достатньо комфортно доголився. Вцілому враження позитивні. Якість теж суперська. Сьогодні замовив ще один такий самий комплект, але ціна вже поповзла вгору, 320 грн на сьогодні, але це все одно гарна ціна як на мою думку.
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: King C Gillette Чт 21 Лип 2022 - 17:25
Бритва дуже офігенна на кожен день. Якби був аналог із нержі, навіть би і не думав , купив би
trimmer, volff76 та all75 Поставили вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Тема: Re: King C Gillette Чт 21 Лип 2022 - 17:42
egoist пише:
Бритва дуже офігенна на кожен день. Якби був аналог із нержі, навіть би і не думав , купив би
Игорь, а как, по твоему мнению, Кинг будет в сравнении с Дроздом, в плане эффективности и комфорта бритья.
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: King C Gillette Чт 21 Лип 2022 - 17:46
trimmer пише:
Игорь, а как, по твоему мнению, Кинг будет в сравнении с Дроздом, в плане эффективности и комфорта бритья.
Вообще разные вещи )) Дрозд - это уровень Рокки по комфорту и эффективности, может на 0.5% эффективнее, как по мне. А Кинг С это офигенная бритва на каждый день, уровня 89-й, которая позволяет махать как шашкой по лицу безнаказанно ))
trimmer та stinger Поставили вподобайку
stinger Бувалий
Повідомлень : 124 Репутація : 95 Дата реєстрації : 15.10.2018 Звідки : Дніпро
Тема: Re: King C Gillette Чт 21 Лип 2022 - 21:00
Доречі теж кинг порівняв би з 89. дуже близькі одна до одної за усіма відчуттями. осі тільки ручка на кінгу якась... :king: Вага ідеальнна. Дизайн - цікавий. Зручность - повбивав би. Ні, якщо руки сухі - все добре. Але як тільки попадає вода, або не дай боже мило.... Мабуть якби не вона то 89 пішла б у архів. А чужу ручку мені якось релігія не дозволяє :)
Янеж, egoist, ARTURIUS, all75 та Alejandro Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1185 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: King C Gillette Пт 22 Лип 2022 - 8:33
Чем покупать 89 Мухлю или Меркур с закрытой головой - то лучше за 300 грн. купить King C Gillette. По комфорту и эффективности ничего не проигрываешь, качество изготовления на уровне и называется приличным именем (ну если кому-то религия не позволяет бриться инструментом с названием Baili и т.п.). Ручка если не нравится, то можно заменить на более комфортную. Что еще нужно? А платишь в 4-4.5 раза дешевле. Оптимальный станок для тех, кому этот сегмент подходит!
stinger, Соло, Янеж, Sauvage, volff76, Александр 7676, egoist та Kitten911 Поставили вподобайку
Соло Бувалий
Повідомлень : 437 Репутація : 16 Дата реєстрації : 31.08.2019 Звідки : Київ
Тема: Re: King C Gillette Сб 23 Лип 2022 - 0:38
Вже 420 грн,брав за 290
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2923 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: King C Gillette Нд 24 Лип 2022 - 8:13
egoist пише:
Невже серед сімейства Разорок немає подібної бритви із нержі?
Повідомлень : 3661 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: King C Gillette Нд 24 Лип 2022 - 15:35
ARTURIUS пише:
egoist пише:
Артур, я ему уже предлагал из этой таблички варианты, но Игорь хочет топовый станок из премиум сегмента.
egoist, ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
KHSN Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Тема: Re: King C Gillette Пт 29 Лип 2022 - 19:48
Стараюсь бриться каждый день.Сегодня попробывал King C Gillette. Первое впечетление р 89. она ближе подходит к тому , что у сеня было.( р41, японец, slok, и мелочь). Итак- лезвия-BIC ( подружился я с ними плотно), proraso белый, и какой-то бальзам-Eveline. Качество после бритья ( 2 прохода + добривкв), как после р89. Правда, есть места в которых р89 требовала "поелозить", King C Gillette справился на ура в 1,5 прохода. Почти BBS. Доволен. Раздражений, покраснений нет. А лезвия для меня эталон, особенно после 3 раза, еще острее.Вот в кратце и все. Но это токо первый раз.
Ruslan, fill, vicbro, Sauvage, Олександр Lutsk, Kody, Александр 7676 і Поставили вподобайку
KHSN Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Тема: Re: King C Gillette Сб 30 Лип 2022 - 20:17
Второй раз.Сегодня использовал "родные" лезвия из комплекта. Честно скажу разницы не почуствовал. Надежно, четко, не травматично. Станок на каждый день, вмеру мягкий, вмеру агресивный-середнячок. Интересно то, что я привык держать станок ближе к голове, так, что насечка на ручке само там где нужно)))). Конечно после р41, станок этот гараздо мягче, но эффективность на уровне. Пока я доволен.
fill, Sauvage, Олександр Lutsk, Eisener_Gustav, Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку
Eisener_Gustav Частий гість
Повідомлень : 93 Репутація : 16 Дата реєстрації : 17.02.2021 Вік : 38 Звідки : Житомир
Тема: Re: King C Gillette Чт 25 Серп 2022 - 10:00
теж трохи експериминтував з лезами у цьому станку. Жовті Bic Platinum працюють на 99% як рідні леза. Perma-Sharp -- теж непогано, але вистачає разів на 3 максимум. потім починають лишати пеньки. Для порівняння, Bic Platinum та рідні леза живуть разів 10
KHSN, ditrih_, all75 та blind_d Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: King C Gillette Пт 26 Серп 2022 - 20:11
ARTURIUS пише:
egoist пише:
Скажіть, будь ласка, в яку з вище приведених груп можна помістити r89 та r41 від Muehle?
Віталіk Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3661 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: King C Gillette Пт 26 Серп 2022 - 20:34
Caonima пише:
Цитата :
Скажіть, будь ласка, в яку з вище приведених груп можна помістити r89 та r41 від Muehle?
Думаю 89 - медиум, а 41 - агресив
ARTURIUS та Caonima Поставили вподобайку
shklyarov Новачок
Повідомлень : 4 Репутація : 0 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 31 Звідки : Харків
Тема: Gillete King C Нд 28 Серп 2022 - 22:17
Друзі по цеху, хочу поділитися придбанням данного "Gillete King C" за смішні гроші, як то кажуть, хто встиг молодець Продавець заявляє що в наявності ще є 30 наборів, на данний момент в наявності набір з гелем! за смішною ціною, а саме 250 грн!. особисто я собі придбав 2 набори (нп за накладним платежем) так що рекомендую взяти собі і на подарунок поки я в наявності :)
Залишаю посилання на продавця: Gillete King C :cheers:
РустВр, Sauvage, volff76, Александр 7676, ARTURIUS, Shave Master, Kitten911 і Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: King C Gillette Пн 29 Серп 2022 - 13:45
shklyarov пише:
Друзі по цеху, хочу поділитися придбанням данного "Gillete King C" за смішні гроші, як то кажуть, хто встиг молодець Продавець заявляє що в наявності ще є 30 наборів, на данний момент в наявності набір з гелем! за смішною ціною, а саме 250 грн!. особисто я собі придбав 2 набори (нп за накладним платежем) так що рекомендую взяти собі і на подарунок поки я в наявності :)
Цікаво, продавець вже відправив посилку? Бо мені він поки що не відповідає
shklyarov Новачок
Повідомлень : 4 Репутація : 0 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 31 Звідки : Харків
Тема: Re: King C Gillette Пн 29 Серп 2022 - 14:45
fill пише:
shklyarov пише:
Цікаво, продавець вже відправив посилку? Бо мені він поки що не відповідає
Вчора домовився на ще один комплект, на повідомлення відповідає не відразу, можливо спробуйте подзвонити за номером вказаному в оголошенни. (або чекайте відповіді продавця)
Номер продавця:
[url=tel:+380636911141]+38 063 6911141[/url]
я розповів вам де купував сам, а далі ви вже самі домовляйтеся.
fill Поставив вподобайку
Sauvage Бувалий
Повідомлень : 265 Репутація : 12 Дата реєстрації : 13.12.2019 Вік : 63 Звідки : Львів
Тема: Re: King C Gillette Вт 30 Серп 2022 - 11:37
28.08.22 замовив один комплект на ОЛХ у цього продавця , сплатив , вчора прийшов лист з ОЛХ , Ваше замовлення було підтверджено продавцем , з трек номером від містекспрес , сьогодні прийшов наступний лист з ОЛХ : Продавець відхилив ваше замовлення на покупку . Гроші повернули на картку !
volff76 Новачок
Повідомлень : 44 Репутація : 8 Дата реєстрації : 02.04.2020 Вік : 48 Звідки : Хмельницький
Тема: Re: King C Gillette Вт 30 Серп 2022 - 11:46
Sauvage пише:
28.08.22 замовив один комплект на ОЛХ у цього продавця , сплатив , вчора прийшов лист з ОЛХ , Ваше замовлення було підтверджено продавцем , з трек номером від містекспрес , сьогодні прийшов наступний лист з ОЛХ : Продавець відхилив ваше замовлення на покупку . Гроші повернули на картку !
така сама історія тільки сьогодні. Списався з продавцем, запитав чи можлива доставка Укрпоштою, він погодився, я оформлюю доставку, продавець відмінив замовлення. Кінець історії.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: King C Gillette Вт 30 Серп 2022 - 11:49
Sauvage пише:
Щойно поспілкувався з цим продавцем.
Теж зробив замовлення через Міст. Продавець вибачився, сказав, що у них в місті Міст не працює. Домовились, що він скасує замовлення, а я перезамовлю на НП чи Укрпошту. Як домовилися, так і зробили: від відмінив, гроші зразу повернулися на картку, я перезамовив. Чекаю далі на підтвердження і відправку. Поки що все гаразд, не бачу підстав для паніки :-)
Sauvage Бувалий
Повідомлень : 265 Репутація : 12 Дата реєстрації : 13.12.2019 Вік : 63 Звідки : Львів
Тема: Re: King C Gillette Вт 30 Серп 2022 - 12:45
Паніки нема , але нажаль продавець мені не написав , що можливо замовити через НП , я зрозумів , що він не має в наявності
egoist Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: King C Gillette Вт 30 Серп 2022 - 12:48
Sauvage пише:
Паніки нема , але нажаль продавець мені не написав , що можливо замовити через НП , я зрозумів , що він не має в наявності
Є. Я вчора у нього запитав, він сьогодні зранку відповів, що є. Ну а далі те, що я описував вище.
Спробуйте ще раз. Та й перепитати в нього можна. Я так зрозумів, він не дуже швидко відповідає на повідомлення, але подзвонити можна.
Sauvage Поставив вподобайку
Sauvage Бувалий
Тема: Re: King C Gillette Вт 30 Серп 2022 - 13:05
Не встиг , на сайті пише : Це оголошення більше не доступне