Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: King C Gillette Вт 30 Серп 2022 - 13:31
Sauvage пише:
Не встиг , на сайті пише : Це оголошення більше не доступне
Шкода, хороша ціна. За умови що буде доставка, звичайно ж :-)
shklyarov Новачок
Повідомлень : 4 Репутація : 0 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 31 Звідки : Харків
Тема: Re: King C Gillette Вт 30 Серп 2022 - 13:33
Мабуть, уже всі розкупили, оголошення в обьяві видалено, можу привітати тих хто встиг домовитися і замовити цей комплект Зізнавайтесь, хто скупив усі комплекти? два дні тому їх було 30шт. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
я як хом'як встиг собі 3 набори отримати на подарунки друзям до речі в інтернеті зустрічав такий набір, але вже по 396 грн (гугліть кому потрібно и не встиг взяти за копійки)
Sauvage Бувалий
Повідомлень : 265 Репутація : 12 Дата реєстрації : 13.12.2019 Вік : 63 Звідки : Львів
Тема: Re: King C Gillette Вт 30 Серп 2022 - 14:02
Маю King C Gillette, цікаво було придбати ще одну за 250 грн. ,
shklyarov Поставив вподобайку
volff76 Новачок
Повідомлень : 44 Репутація : 8 Дата реєстрації : 02.04.2020 Вік : 48 Звідки : Хмельницький
Тема: Re: King C Gillette Вт 30 Серп 2022 - 14:07
Маю дві і хотів третю.
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1185 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: King C Gillette Вт 30 Серп 2022 - 15:17
Маю дві і хотів третю.
Хлопцы, а зачем вам несколько одинаковых станков? Дешево, да, но зачем даже дешево они? Будут лежать...
Ruslan, Рома, Peshek, egoist, Kitten911, ditrih_ та Yura_ Поставили вподобайку
Flash212116 Новачок
Повідомлень : 43 Репутація : 0 Дата реєстрації : 12.08.2022 Вік : 22 Звідки : Киев
Тема: Re: King C Gillette Вт 30 Серп 2022 - 20:00
Друзі, всім хто радив мені Gillette King C. Я дуже дякую. Станок крутий. Голився з рідними лезами взагалі вийшло дуже кайфове гоління. Зрозумів з цією бритвою, що в темі вологого класичного гоління, я залишаюсь на довгий час. Якщо порівнювати з моїм попереднім станком (Wilkinson Sword Classic) - це просто небо і земля. Якби міг, то кожному хто радив особисто потиснув руки. Стосовно ручки - я шульга, і сказати, що ручка слизька не можу, хоча десь бачив на форумі, що накатка на ручці для правші, а шульгі буде взагалі не в кайф з цим можу посперечатись.
vicbro, Янеж, Олександр Lutsk, KHSN, egoist, ARTURIUS, Kitten911 і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3658 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: King C Gillette Ср 31 Серп 2022 - 8:04
Flash212116 пише:
Друзі, всім хто радив мені Gillette King C. Я дуже дякую. Станок крутий. Голився з рідними лезами взагалі вийшло дуже кайфове гоління. Зрозумів з цією бритвою, що в темі вологого класичного гоління, я залишаюсь на довгий час. Якщо порівнювати з моїм попереднім станком (Wilkinson Sword Classic) - це просто небо і земля. Якби міг, то кожному хто радив особисто потиснув руки. Стосовно ручки - я шульга, і сказати, що ручка слизька не можу, хоча десь бачив на форумі, що накатка на ручці для правші, а шульгі буде взагалі не в кайф з цим можу посперечатись.
Всё, теперь этот паровоз не остановить))) Теперь пойдут мыла/кремы/аш и т.д. Кстати родные лезвия таки очень хорошие!
Flash212116 та lightheadedness Поставили вподобайку
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: King C Gillette Ср 31 Серп 2022 - 8:14
Flash212116 пише:
Стосовно ручки - я шульга, і сказати, що ручка слизька не можу, хоча десь бачив на форумі, що накатка на ручці для правші, а шульгі буде взагалі не в кайф з цим можу посперечатись.
Я правша, проте голитися можу обома руками. Можу як однією рукою - повністю поголитися, так і поперемінно (обома руами). Так от з цим станком мені зручніше голитися лівою рукою (попереднім станко голився більше правою рукою). Тому на мою думку станок зручніше для лівої руки. Але це все індивідуально... І згоден - ручка не слизька, може не дуже ціпка, але не вислизає з руки.
Вчора як раз голився цим станком з милом Арко і лезом Gillette SB. Класно поголився, отримав кайф від процессу і чудовий результат (BBS). Станок граючись зніс п'ятиденну щетину. Мило дало чудову піну з непоганим ковзанням і післяковзанням (замінив ним Прорасо, яке не давало навіть нормального ковзання на моїй шкірі). Лезо один раз вкусило (сам підставив губу), але дало найкращий результат серед тих лез що використовував в даному станку.
ARTURIUS Поставив вподобайку
Flash212116 Новачок
Повідомлень : 43 Репутація : 0 Дата реєстрації : 12.08.2022 Вік : 22 Звідки : Киев
Тема: Re: King C Gillette Ср 31 Серп 2022 - 9:04
Kitten911 пише:
Flash212116 пише:
Всё, теперь этот паровоз не остановить))) Теперь пойдут мыла/кремы/аш и т.д. Кстати родные лезвия таки очень хорошие!
Так, рідні леза дуже хороші. По особистим враженням бритва ніби легко ( аж цілих 102 грами легкості) гладить тебе по шкірі і збриває щитину.
ARTURIUS Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2921 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: King C Gillette Ср 31 Серп 2022 - 9:23
Flash212116 пише:
Так, рідні леза дуже хороші. По особистим враженням бритва ніби легко ( аж цілих 102 грами легкості) гладить тебе по шкірі і збриває щитину.
А фото SOTD де?))
Flash212116 Новачок
Тема: Re: King C Gillette Ср 31 Серп 2022 - 9:59
ARTURIUS пише:
Flash212116 пише:
А фото SOTD де?))
А можна будь ласка, розшифрувати значення SOTD
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: King C Gillette Ср 31 Серп 2022 - 10:26
Flash212116 пише:
ARTURIUS пише:
Flash212116 пише:
А фото SOTD де?))
Шейв оф зе дей https://www.shaveua.com/f20-forum
ARTURIUS та Flash212116 Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2921 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: King C Gillette Ср 31 Серп 2022 - 10:31
Flash212116 пише:
SOTD - [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Фотографія Вашого комплекту для гоління з переліком предметів та можливим коротким описом вражень від гоління в цілому, або окремо по предметам.
_________________ Через терни до зірок!
Flash212116 Новачок
Тема: Re: King C Gillette Ср 31 Серп 2022 - 10:44
ARTURIUS пише:
Flash212116 пише:
SOTD - [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Фотографія Вашого комплекту для гоління з переліком предметів та можливим коротким описом вражень від гоління в цілому, або окремо по предметам.
Дякую за пояснення. Ну поки особливо немає чого фотографувати. Чаша сама звичайна миска, помазок Omega синтетика найдешевша яка була в магазині, а мило Proraso зелене.
Eisener_Gustav, ARTURIUS та Kitten911 Поставили вподобайку
Eisener_Gustav Частий гість
Повідомлень : 93 Репутація : 16 Дата реєстрації : 17.02.2021 Вік : 38 Звідки : Житомир
Тема: Re: King C Gillette Ср 31 Серп 2022 - 14:16
Flash212116 пише:
Дякую за пояснення. Ну поки особливо немає чого фотографувати. Чаша сама звичайна миска, помазок Omega синтетика найдешевша яка була в магазині, а мило Proraso зелене.
якраз то є. Все це , що перераховано, а також афтершейв (якщо користуєтеся), може утворити непогану композицію
ARTURIUS та Flash212116 Поставили вподобайку
РустВр Бувалий
Повідомлень : 299 Репутація : 10 Дата реєстрації : 23.06.2019 Вік : 47 Звідки : Самбір
Тема: Re: King C Gillette Ср 31 Серп 2022 - 21:24
Знову є набори по 250 грн. Налітай забирай https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/podarochnye-nabory-gillettepodarochnyy-nabor-dlya-uhoda-za-telom-gillett-IDPpiqJ.html
Sauvage, Armadilla, Александр 7676, ARTURIUS, Shave Master, ditrih_, fran.ivan.ua і Поставили вподобайку
Sauvage Бувалий
Повідомлень : 265 Репутація : 12 Дата реєстрації : 13.12.2019 Вік : 63 Звідки : Львів
Тема: Re: King C Gillette Ср 31 Серп 2022 - 22:51
vicbro пише:
Маю дві і хотів третю.
Хлопцы, а зачем вам несколько одинаковых станков? Дешево, да, но зачем даже дешево они? Будут лежать...
рік тому , у вересні 2021 року придбав на нотіно комплект бритва + леза 5 шт.(без гелю) за 650 грн, а зараз на ОЛХ продавець пропонує комплект Бритва + леза 5 шт. +гель для гоління 150 мл за 250 грн ! ( ціна на нотіно 1050 грн ! ) , моя жаба навіть рота не посміла відкрити! [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
fill, ARTURIUS, Kitten911, ditrih_, fran.ivan.ua, shklyarov та Flash212116 Поставили вподобайку
Shave Master Бувалий
Повідомлень : 210 Репутація : 23 Дата реєстрації : 24.04.2021 Вік : 35 Звідки : Ворзель
Тема: Re: King C Gillette Чт 1 Вер 2022 - 20:08
shklyarov пише:
Друзі по цеху, хочу поділитися придбанням данного "Gillete King C" за смішні гроші, як то кажуть, хто встиг молодець Продавець заявляє що в наявності ще є 30 наборів, на данний момент в наявності набір з гелем! за смішною ціною, а саме 250 грн!. особисто я собі придбав 2 набори (нп за накладним платежем) так що рекомендую взяти собі і на подарунок поки я в наявності :)
Залишаю посилання на продавця: Gillete King C :cheers:
Дякую! Замовив один комплект на подарунок. Замовляв ОЛХ доставкою Укрпоштою. У понеділок зробив замовлення і у четвер забрав. Продавець запакував у ще одну коробку, всередині газетка. Мої рекомендації щодо покупки, раджу купляти у цього продавця.
РустВр, Sauvage, egoist, ARTURIUS, fran.ivan.ua, all75 та shklyarov Поставили вподобайку
KHSN Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Тема: Re: King C Gillette Пт 2 Вер 2022 - 12:06
Складывается для меня такая ситуация, бритье этим станком в связке с BIC переходит из разряда серьезной процедуры, в разряд банального бриться, почти как касетником. Настораживает. Святая процедура и банальное бритье. Я к тому, что станок мягкий и эффективный. Когда была р41, это было что-то серьезное, ответственное, трепетное, а щас банальное бритье. Хороший станок, я бы сказал "безадринолиновый". С одной стороны прелестно, а с другой.....Вот такие дела. Сумбурно.
ditrih_, fran.ivan.ua, Caonima та lightheadedness Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1185 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: King C Gillette Пт 2 Вер 2022 - 12:45
KHSN пише:
Складывается для меня такая ситуация, бритье этим станком в связке с BIC переходит из разряда серьезной процедуры, в разряд банального бриться, почти как касетником. Настораживает. Святая процедура и банальное бритье. Я к тому, что станок мягкий и эффективный. Когда была р41, это было что-то серьезное, ответственное, трепетное, а щас банальное бритье. Хороший станок, я бы сказал "безадринолиновый". С одной стороны прелестно, а с другой.....Вот такие дела. Сумбурно.
Превратить процедуру из банальной в святую адреналиновую очень просто не отказываясь от этого станка. Например, во время бритья закрывать глаза или массировать стопы переваливанием с пятки на носок и обратно... А если серьезно, у меня когда-то такие же впечатления были при бритье Хенсоном, но потом это прошло и я так же получаю удовольствие от бритья им. Основная задача все таки - качественно и, что не менее важно, комфортно побриться, а не испытывать в процессе адреналиновые моменты. Хотя кому - как...
РустВр, Sauvage, KHSN, ditrih_ та fran.ivan.ua Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: King C Gillette Пт 2 Вер 2022 - 16:26
Отримав і я свій станок з гелем за 250. Все чотко, без питань. Написав продавцю, подякував.
Не те, щоб я жити без Кінга не міг, але за такі гроші гріх було б не взяти хорошу річ
РустВр, Sauvage, Віталіk, Александр 7676, egoist, Shave Master, ditrih_ і Поставили вподобайку
Armadilla Бувалий
Повідомлень : 139 Репутація : 19 Дата реєстрації : 03.12.2020 Вік : 47 Звідки : Харьков
Тема: Re: King C Gillette Пт 2 Вер 2022 - 19:59
Островаты края плиты - не привык к такому. Нет агрессии, в том числе скрытой. Небольшая голова -удобнее под носом и ровнять виски.
fill та ditrih_ Поставили вподобайку
fran.ivan.ua Бувалий
Повідомлень : 272 Репутація : 11 Дата реєстрації : 30.08.2021 Звідки : Золотоноша
Тема: Re: King C Gillette Ср 7 Вер 2022 - 18:47
РустВр пише:
Знову є набори по 250 грн. Налітай забирай https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/podarochnye-nabory-gillettepodarochnyy-nabor-dlya-uhoda-za-telom-gillett-IDPpiqJ.html
Шось я замовив. Дані написав. Продавець сказав шо відправив і... нічого. Вже днів 5. В когось ще таке є?)
KHSN Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Тема: Re: King C Gillette Ср 7 Вер 2022 - 19:00
Кто продавец?
fran.ivan.ua Бувалий
Повідомлень : 272 Репутація : 11 Дата реєстрації : 30.08.2021 Звідки : Золотоноша