Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: King C Gillette Нд 20 Лист 2022 - 13:26
Armadilla пише:
Гель, що йде з станком - хтось користувався? З тих, хто на ОЛХ купував?
Я користувався. Крем робочий, дуже слизький, з приємним ароматом.
Але він безпінний, просто руками наноситься на обличчя. Я таке не люблю - не видно, де вже поголив. Тому віддав. Втім, якщо хтось з цього приводу не париться, то буде цілком задоволений.
Armadilla, hlopets та all75 Поставили вподобайку
Kakoyto_paren__ Новачок
Повідомлень : 24 Репутація : 0 Дата реєстрації : 27.10.2022 Вік : 30
Тема: Re: King C Gillette Нд 20 Лист 2022 - 13:37
Armadilla пише:
Гель, що йде з станком - хтось користувався? З тих, хто на ОЛХ купував?
Я користувався вчора, але мазав не помазком, а рукою, таке собі задоволення, пахне непогано )
hlopets Поставив вподобайку
Sadko Новачок
Повідомлень : 7 Репутація : 0 Дата реєстрації : 23.02.2022 Вік : 44 Звідки : Чернигов
Тема: Re: King C Gillette Нд 20 Лист 2022 - 14:26
hlopets пише:
Отримав свою "King C" позавчора на Укрпошті (придбав, як і раніше писав, за 250 грн на OLX в комплекті з пачкою лез "King C" та гелем "King C") - вважаю покупку вдалою.
Перше лезо, яке вирішив спробувати - Feather. Спроба виявилася невдалою: гоління не комфортне, забагато ковзань по одному ж тому самому місцю, проти роста волосся - зовсім не те, що треба... =) Буду експериментувати далі з іншими лезами.
У мене з Feather те саме.Сьогодні спробував другій раз ці леза, подумав що перший щось пішло не так але ні.Дуже не комфортно а проти росту взагалі біда.Змінив на GSB і все стало ідеально.
hlopets, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7065 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: King C Gillette Нд 18 Груд 2022 - 12:37
Вітаю, друзі. Ще раз прошу обговорювати леза у відповідних розділах. Можна навіть створити окрему тему з обговоренням. Бо всі останні повідомлення не мають відношення до бритви King C Gillette.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: King C Gillette Нд 18 Груд 2022 - 12:42
Ruslan пише:
Вітаю, друзі. Ще раз прошу обговорювати леза у відповідних розділах. Можна навіть створити окрему тему з обговоренням. Бо всі останні повідомлення не мають відношення до бритви King C Gillette.
Руслане, а можна дійсно створити окрему тему, на кшталт "Загальне обговорення лез", і перенести туди всі ці пости?
ARTURIUS Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7065 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: King C Gillette Нд 18 Груд 2022 - 13:05
fill пише:
Ruslan пише:
Руслане, а можна дійсно створити окрему тему, на кшталт "Загальне обговорення лез", і перенести туди всі ці пости?
Повідомлень : 24 Репутація : 0 Дата реєстрації : 27.10.2022 Вік : 30
Тема: Re: King C Gillette Сб 24 Груд 2022 - 23:31
all75 пише:
Kakoyto_paren_ пише:
Та мені синтетику хочеться )) та не горить поки. Які думав взяти ))
Раджу все ж таки не відмовляти собі в задоволенні і взяти саме помазок від Які, гарний і якісний. Це перевірений (багатьма учасниками форуму) виробник недорогих і якісних помазків. Дуже гарний ворс і якісні ручки зі смоли (а не пластик). Але тягти з Алі немає сенсу, тут іх можна значно дешевше придбати. Є такий чудовий магазин Barbercompany - офіційний представник Які в Україні. Перепробував шість синтетичних помазків від Які і Омеги. І раджу від Які, ось з такою ручкою: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] І це не кінцева ціна, ще є форумна знижка в 10% і безкоштовна доставка Укрпоштою (при вартості покупки від 200 грн). А ось він на Алі, в офіційного виробника: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Як бачимо на Алі ціна вища в 2 рази.
В цієї моделівдалий розмір вузла і дуже зручна ручка. Ну дуже зручна (наприклад у Omega 10098 хоч і схожа за формою і розмірами ручка, але значно поступається по зручності і якості). Він чудово збиває піну і на обличчі і в чаші. Синтетику від Омеги серій S-brush і Hi-brush взагалі не раджу, мінімум серію EVO можна брати. І якби я зараз серед своїх кабанів та синтетик обирав би один помазок то це був би саме синтетичний Які з такою ручкою. Тут більш розгорнуті відгуки від мене та камрада trimmer: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Інші помазки від Які теж непогані, в принципі можна брати будь яку модель яка сподобається. Різницю в якості і властивостях ворсу різних помазків від Які - я не відчув, відрізняються розміри вузла, колір ворсу та ручки.
Там же, в Barbercompany можна замовити недороге мило з гарними робочими властивостями, стік Арко: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
І що до бритви, особисто для мене King C Gillette - чудова універсальна бритва. І для першої спроби і в якості єдиної на все життя. Підходить як для щоденного гоління, так і для гоління раз на 10 днів (бувають і такі рекорди в мене). З агресивними лезами - агресивна, з м’якими - м’яка. Найкраще голить мене із Спутніком та зеленою Астрою м’яко і ефективно, за 3 проходи маю таке ББС, що наступного дня нема чого голити. І хоча я перепробував не багато бритв (всього 6), та King C Gillette зараз вибрав би єдиною бритвою. На інші можна було не витрачати ні гроші, ні час. Але всі ми різні, різна щетина, різні бажання і т.п.
Писали що є протокол на знижку, можете дати будь ласка ?)
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Тема: Re: King C Gillette Нд 25 Груд 2022 - 19:17
Kakoyto_paren__ пише:
Писали що є протокол на знижку, можете дати будь ласка ?)
barbercompany.com (Скидка для форумчан 10%. Войдите в свой аккаунт (вы должны быть зарегистрированы).При заказе на сайте в поле Активировать купон на скидку вписываем "UAShave". Если индивидуальная накопительная скидка равна 5% - нужно ввести промокод "UAShave5". Скидка добавится на 5%. )
manclub.com.ua (Скидка для форумчан 5%. При оформлении заказа через корзину в поле «ввести промокод» вводим "manclubsale22" и нажимаем «применить».)
britvamag.com.ua (Скидка для форумчан 10%. При заказе на сайте в поле Введите промокод вводим: shaveua.
barbermag.com.ua (Скидка для форумчан 10%. Промокод: shaveua)
hairgum.com.ua (Скидка для форумчан 15%. Промокод : shaveua)
Акулов, q7819, Александр 7676, ARTURIUS, Yura_ та Stormfild Поставили вподобайку
Bodjja Новачок
Тема: Re: King C Gillette Пн 20 Лют 2023 - 15:59
King більше агресивний за muhle89? Я правильно зрозумів
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1185 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: King C Gillette Пн 20 Лют 2023 - 16:06
Bodjja пише:
King більше агресивний за muhle89? Я правильно зрозумів
Нет, не правильно. Он немного мягче чем 89. Я бы сказал, что он между закрытой головой Меркур и Мюле 89.
fill та Bodjja Поставили вподобайку
Bodjja Новачок
Тема: Re: King C Gillette Пн 20 Лют 2023 - 17:00
Тільки чув відгуки і не тільки на цьому форумі, що навпаки, вона є більш ефективною за мюле??
Kitten911 Поставив вподобайку
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: King C Gillette Пн 20 Лют 2023 - 17:04
Bodjja пише:
Тільки чув відгуки і не тільки на цьому форумі, що навпаки, вона є більш ефективною за мюле??
Агрессивность это не то же самое что и эффективность.
fill та Kitten911 Поставили вподобайку
Сэм Постоялець
Повідомлень : 932 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
Тема: Re: King C Gillette Пн 20 Лют 2023 - 17:19
хорошая не агрессивная и эффективная бритва, мне она больше понравилась чем Мельница Р89
wakidzasi, Kitten911 та all75 Поставили вподобайку
Bodjja Новачок
Тема: Re: King C Gillette Пн 20 Лют 2023 - 18:00
Тобто мякша, але ефективніша?. Я вже заплутався... Брився майже 4 роки копією мюле від Yaqi,бо подивися два огляди де сказали Гуд треба брати, перед тим рік baili 176, яка замало збривала( тепер знаю що бейлі мені мало агресивна , а yaqi89 трошки забагато!)). І був не в темі вічних пошуків, випадково попав на огляди і поняв в чому суть ВБ, навіть не знав про таку "тьему",скільки я пропустив .... Тобто я новачок ). Замовив за останній місяць такі: yaqi Mellon , yaqi cobbled, відповідно склав yaqi звіра(beast(Mellon+yaqi89 scalloped)), агресія якого по відгуках біля р41. В дорозі weidi (baili)t3 бабочка регульована і baili 131. Остапа понесло... Просто були по гарній ціні Але всі чомусь порівнюють все з р 89 і 41 , от цікаво що там таке..? Вроді голова не сталь, а ціна космос в порівнянні з Китаем
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: King C Gillette Пн 20 Лют 2023 - 18:19
Bodjja пише:
Тобто мякша, але ефективніша?. Я вже заплутався... Брився майже 4 роки копією мюле від Yaqi,бо подивися два огляди де сказали Гуд треба брати, перед тим рік baili 176, яка замало збривала( тепер знаю що бейлі мені мало агресивна , а yaqi89 трошки забагато!)). І був не в темі вічних пошуків, випадково попав на огляди і поняв в чому суть ВБ, навіть не знав про таку "тьему",скільки я пропустив .... Тобто я новачок ). Замовив за останній місяць такі: yaqi Mellon , yaqi cobbled, відповідно склав yaqi звіра(beast(Mellon+yaqi89 scalloped)), агресія якого по відгуках біля р41. В дорозі weidi (baili)t3 бабочка регульована і baili 131. Остапа понесло... Просто були по гарній ціні Але всі чомусь порівнюють все з р 89 і 41 , от цікаво що там таке..? Вроді голова не сталь, а ціна космос в порівнянні з Китаем
Эффективность это глубина срезания волоса, т.е. чем короче остается "пенек" щетины, тем эффективнее. Под агрессивностью каждый подразумевать может свое, но грубо говоря это отношение станка к коже и то, с какой легкостью станок проходит щетину. На оба параметра влияют в первую очередь вылет лезвия и угол атаки. Чем больше вылет, тем больше эффективность, но в зависимости от угла может расти и агрессивность.
Kitten911, Alfed, Yura_ та Bodjja Поставили вподобайку
Bodjja Новачок
Тема: Re: King C Gillette Вт 21 Лют 2023 - 19:33
Чому Gillette випустили kingC, а не вернули до жития старший tech? Хтось їх порівнював? Подобається tech, але бу станок якось відштовхує..
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3661 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: King C Gillette Вт 21 Лют 2023 - 20:57
КингС мне тоже значительно больше понравился чем 89, прилично мягче и более эффективна при этом!
all75, Cawa та Bodjja Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1185 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: King C Gillette Ср 22 Лют 2023 - 10:10
Bodjja пише:
Чому Gillette випустили kingC, а не вернули до жития старший tech? Хтось їх порівнював? Подобається tech, але бу станок якось відштовхує..
А чем нравится Жиллетт Тех? Пробовал его? Я пробовал и чего-то "ВАУ" в нем не обнаружил. Сегодня есть станки в разных ценовых сегментах, которые ничем в бритье не уступают легендарному Теху. Если бы Тех действительно обладал непревзойденными и неповторимыми чудесными свойствами и спросом, то его бы выпускали до сих пор улучшая финиш и т.д. Тем более, что срок лицензии вроде закончился (могу ошибаться). От прибылей бизнес не отказывается никогда. Кроме того, King C выпустил не Gillette, а Procter & Gamble и у них своя экономика. И пару слов о понятиях агрессивности и эффективности. Агрессивность станка - это его характеристика, отражающая предрасположенность к нанесению вреда коже. Выражения, используемые в описаниях, подобные определению "мягкий", относятся к ощущениям, а не к реальной агрессивности. Ощущения зависят в основном от угла наклона лезвия. Отсюда и возникает такое понятие, как "скрытая агрессивность". Агрессивность, как характеристика, никуда не исчезает, она просто бывает завуалирована. Например, возьмем два станка, Timeless 0.95 и Henson AL13 Medium. У них вылет лезвия одинаковый, но в бритье агрессивность Timeless выпирает сразу, а у Henson она выходит намного позже самого бритья в виде определенного состояния кожи. В ощущениях Henson, по сравнению с Timeless, мягкий (в бритье), но у него скрытая агрессивность. Скрытая агрессивность часто доставляет много проблем тем, кто ее сразу не чувствует и начинает "махать шашкой", давить и т.д. Параметр, от которого прямо зависит эффективность станка - это вылет лезвия. Чудес не бывает (мое личное мнение и его никому не навязываю). Эффективный станок не может не быть агрессивным. Кто бы что не говорил. Если про него говорят "мягкий" - то у него просто скрытая агрессивность. С другой стороны, агрессивный станок может быть не очень эффективным, это зависит от его конструкции. Все высказанные мысли предполагают обладание поставленной техникой и выражают мои личные мысли, которые никому не навязываю.
fill, Изотовец, wakidzasi, Yura_, all75, Jeemye та Bodjja Поставили вподобайку
takumar Частий гість
Повідомлень : 54 Репутація : 13 Дата реєстрації : 15.03.2021 Вік : 43 Звідки : Киев
Тема: Re: King C Gillette Ср 22 Лют 2023 - 17:11
Bodjja пише:
На AliExpress є сучасні tech'и:
Gillette Super Blue Shaving Razor [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
wakidzasi та Alfed Поставили вподобайку
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: King C Gillette Ср 22 Лют 2023 - 17:34
vicbro пише:
А чем нравится Жиллетт Тех? Пробовал его? Я пробовал и чего-то "ВАУ" в нем не обнаружил. Сегодня есть станки в разных ценовых сегментах, которые ничем в бритье не уступают легендарному Теху. Если бы Тех действительно обладал непревзойденными и неповторимыми чудесными свойствами и спросом, то его бы выпускали до сих пор улучшая финиш и т.д. Тем более, что срок лицензии вроде закончился (могу ошибаться). От прибылей бизнес не отказывается никогда. Кроме того, King C выпустил не Gillette, а Procter & Gamble и у них своя экономика. И пару слов о понятиях агрессивности и эффективности. Агрессивность станка - это его характеристика, отражающая предрасположенность к нанесению вреда коже. Выражения, используемые в описаниях, подобные определению "мягкий", относятся к ощущениям, а не к реальной агрессивности. Ощущения зависят в основном от угла наклона лезвия. Отсюда и возникает такое понятие, как "скрытая агрессивность". Агрессивность, как характеристика, никуда не исчезает, она просто бывает завуалирована. Например, возьмем два станка, Timeless 0.95 и Henson AL13 Medium. У них вылет лезвия одинаковый, но в бритье агрессивность Timeless выпирает сразу, а у Henson она выходит намного позже самого бритья в виде определенного состояния кожи. В ощущениях Henson, по сравнению с Timeless, мягкий (в бритье), но у него скрытая агрессивность. Скрытая агрессивность часто доставляет много проблем тем, кто ее сразу не чувствует и начинает "махать шашкой", давить и т.д. Параметр, от которого прямо зависит эффективность станка - это вылет лезвия. Чудес не бывает (мое личное мнение и его никому не навязываю). Эффективный станок не может не быть агрессивным. Кто бы что не говорил. Если про него говорят "мягкий" - то у него просто скрытая агрессивность. С другой стороны, агрессивный станок может быть не очень эффективным, это зависит от его конструкции. Все высказанные мысли предполагают обладание поставленной техникой и выражают мои личные мысли, которые никому не навязываю.
Если уже вдаваться в детали, то я бы тогда добавил, что "скрытую агрессию" станков с острым углом атаки можно побороть руками и внимательностью при процессе, то агрессию станка с большим углом можно тем же самым способом можно только уменьшить. Еще одним способом подавления агрессии является поиск чудесных защитных свойств пены, через ее густоту, что в большинстве случаев даст падение скольжения и итоговую результативность уровня обмена шила на мыло. Но у острого угла тоже есть и обратная сторона медали, это большая капризность к остроте лезвия и больший порог вхождения по навыку.
fill, vicbro та wakidzasi Поставили вподобайку
Bodjja Новачок
Тема: Re: King C Gillette Ср 22 Лют 2023 - 23:06
vicbro пише:
Bodjja пише:
Не пробував . Подобається простота(форма голови ),перший мій станок baili чимось притягла форма, я тоді і не знав про існування tech. , те що матеріал якісна латунь, можна і внукам як реліквію передати, бачив як ним кидали( мій Які копія89 впав і відламалася шпилька) , ну і історія, вінтаж ), подобаються такі речі, але точно не хотілося б бу-бу речами особистої гігієни користуватися, , які бачили багато обличь і напевно не тільки )! І дуже солодко про нього відзиваються! Якщо це не вау, я не настільки колекціонер - переживу! Теж думав про те, чому його заново не випустили, він ж в виробництві явно дешевше за "кінг с ", якщо з таких матеріалів.
Bodjja Новачок
Тема: Re: King C Gillette Ср 22 Лют 2023 - 23:17
takumar пише:
Bodjja пише:
На AliExpress є сучасні tech'и:
Gillette Super Blue Shaving Razor
Дякую, бачив. Я купив уже baili 176 ( він же razarok de1, teck2) і замовив baili 131 як трохи агресивніша версія. Коли зацікавився techом ,шукав їх порівняння, відгуки - пишуть що baili досить хороша , якісна копія tech, дуже багато позитивних відгуків .Чи варто ще брати цей китайський Gillette blue??
Bodjja Новачок
Тема: Re: King C Gillette Ср 22 Лют 2023 - 23:38
Знайшов Gillette king c в наборі леза і гель для бриття - 450грн. Варто взяти? Маю з мякких baili 176 , Yaqi Mellon.
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: King C Gillette Чт 23 Лют 2023 - 0:10
Bodjja пише:
Знайшов Gillette king c в наборі леза і гель для бриття - 450грн. Варто взяти? Маю з мякких baili 176 , Yaqi Mellon.
Никто кроме тебя не скажет нужен он тебе или нет :) А так достаточно хорошая цена для такого набора, имхо, при учете что те же Меркуры, Джаггеры и Мюле, стоят в 3 раза дороже.
stanislav-q та Bodjja Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: King C Gillette Чт 23 Лют 2023 - 1:11
Bodjja пише:
Станок в целом универсальный. Большую часть людей он точно побреет, причем комфортно. Степень комфорта зависит тут скорее от лезвий и "умения" конкретного пользователя. Ни разу мне на глаза не попадались отзывы о том, что этот станок вообще не бреет/чересчур агрессивен. Основная претензия - недостаточная чистота бритья, обусловленная как раз тем, что бритва комфортная (мягкая) и универсальная.
Если интересно попробовать что-то новое и есть положительный опыт с мягкими станками, то лучше взять. В крайнем случае можно будет продать потом. Бритва уже культовая, спрос на неё будет всегда (на любом форуме обсуждения именно этой бритвы набирают десятки/сотни страниц). Хотя вряд ли захочется расставаться с ней, как мне кажется :D Да, еще минус вспомнил - это не очень удобная ручка. Но это решаемый вопрос, когда в наличии имеются другие станки.
Для меня лично она по результату напоминает что-то среднее между 3-4 плитой Rockwell 6S, но при этом идет комфортнее (лезвие вообще не ощущается на коже)
wakidzasi, all75, kh_fish та Bodjja Поставили вподобайку