Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: King C Gillette Пт 5 Січ 2024 - 12:15
Batman пише:
Ручка у King C дуже важка та слизька, замiсть того щоб керувати головою треба боротися з ручкою))
Незнаю, для мене накатка зовсім не слизька. І не тільки для мене ручка зовсім не слизька:
ARTURIUS пише:
Станок удобно держать, в руке он не скользит. Я использую бритвенный инструмент сухими руками, но и в мокрой руке станок, как по мне, будет устойчиво держаться, этому здорово способствует полувинтовая насечка на ручке. Мне лично станок понравился по всем критериям и из 5 баллов я ему ставлю твёрдую 5, включая естественно его стоимость.
А вага, так, не маленька, але й не важка, 72 г. Є і важчі, наприклад популярні ручки від RazoRock: Barber Pole Handle - 74 г, Knurled Radio Knob -76 г, Super Knurl 90 mm - 82 г
q7819 та Batman Поставили вподобайку
Batman Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 28.11.2022 Звідки : Україна
Тема: Re: King C Gillette Пт 5 Січ 2024 - 12:30
До речі цікаво хтось ставив на King C легку титанову ручку, гоління якось змінилось? Обожнюю King C, але ручка це прокляття))
stinger та Alejandro Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: King C Gillette Пт 5 Січ 2024 - 12:56
Я ставил алюминиевую (если не изменяет память вес ее был 32-35 грамм). Нормально брился, но дисбаланс в сторону головы, это кому-то нравится, а кому-то нет. Потом заменил на латунную ручку Яки 58 грамм, стало идеально им бриться.
Batman Поставив вподобайку
Batman Частий гість
Тема: Re: King C Gillette Пт 5 Січ 2024 - 13:09
vicbro пише:
Я ставил алюминиевую (если не изменяет память вес ее был 32-35 грамм). Нормально брился, но дисбаланс в сторону головы, это кому-то нравится, а кому-то нет. Потом заменил на латунную ручку Яки 58 грамм, стало идеально им бриться.
Давно вже хочу Halo титанову від Razorock для King C та Muehle r41. Halo важить 50 г, але боюсь що м'який King C почне "скакати" з легкою ручкою.
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2920 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: King C Gillette Пт 5 Січ 2024 - 14:12
Batman пише:
Давно вже хочу Halo титанову від Razorock для King C та Muehle r41. Halo важить 50 г, але боюсь що м'який King C почне "скакати" з легкою ручкою.
У Кінга »стандартна» по вазі голова, вона не легка, тож скакати не буде.) Ручка Halo довга за розміром, чи буде вона тобі зручна? Мені вона не сподобалась. Із всіх ручок залишив РР бамбук, вона мені сама комфортна, але це особисті вподобання.
Kitten911 та Batman Поставили вподобайку
Batman Частий гість
Тема: Re: King C Gillette Пт 5 Січ 2024 - 14:34
ARTURIUS пише:
...Ручка Halo довга за розміром, чи буде вона тобі зручна? ...
Я голю голову тому короткi ручки для мене не зовсiм зручнi. Скажiть, будь ласка, а Halo слизька ручка?
ARTURIUS Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2920 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: King C Gillette Пт 5 Січ 2024 - 15:30
Мені не слизька, бо завжди голюсь сухими руками.)
_________________ Через терни до зірок!
Kitten911 та Batman Поставили вподобайку
Alejandro Новачок
Тема: Re: King C Gillette Пт 5 Січ 2024 - 19:31
Мені також не подобається довга та слизька ручка в King c. Gillette. Голова чудово зроблена для м'якого щоденного гоління. Також давно вже думаю її змінити на цупкішу .
wakidzasi та Batman Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: King C Gillette Пт 5 Січ 2024 - 20:47
Ручка тоже не нравится - проблема даже не в том, что она узкая и скользкая. Куда больше неудобства доставляет спиралеобразная накатка, - когда зажимаешь ручку между пальцами она непроизвольно прокручивается по оси. То есть нужно прикладывать усилия, чтобы она не "крутилась" между пальцами по траектории этой накатки...
stinger, wakidzasi та Batman Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: King C Gillette Пт 5 Січ 2024 - 21:49
А мне у Кинга дизайн очень нравится. Да, соглашусь, имеются некоторые вопросы к эргономике ручки. Но если присмотреться к дизайну в целом, то поработали на славу. Внешне станок смотрится не хуже Мюлек серий 41 и 89. Только цена раза в три меньше.
stanislav-q, ARTURIUS, Yura_, all75 та SurferUa Поставили вподобайку
Batman Частий гість
Тема: Re: King C Gillette Пт 12 Січ 2024 - 9:45
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Взяв King C та ручку від Pearl. Скільки ручка важить я не знаю, але вся бритва Pearl важить 73 г, у King C ручка важить~ 71 г. Новий King став відчутно легше, керованість та маневреність виросла в рази. Поголив голову дуже швидко та чисто, так чисто голову з King C я ще не голив. Я не збрешу якщо скажу що результат дуже близький до Muehle 41, але значно комфортніше. Бритва дійсно змінилась. Я голився дуже спокійно та невимушено, тому що ручка від Pearl легка, та завдяки накатці вона в руці як влита. Зазвичай я борюся з вагою рідної ручки King C та постійно в якійсь напрузі, щоб не випустити бритву. Я дійсно здивований чистотою гоління, при, тому що лезо я використовував вдруге.
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Тема: Re: King C Gillette Пт 12 Січ 2024 - 10:43
Вважаю, що дядьки щось міркували, коли цю голову з цією ручкою парували. Я маю вагу. А стосовно естетики ручки то так проще. Без "заморочек". Проще виготовляти.
all75 Поставив вподобайку
Batman Частий гість
Тема: Re: King C Gillette Пт 12 Січ 2024 - 10:54
KHSN пише:
Вважаю, що дядьки щось міркували, коли цю голову з цією ручкою парували.
Я впевнений що вони думали тільки про те як заробити бабла на хвилі хайпа ветшейвiнга. Дуже сумніваюсь що там були якісь титанічні випробування. Насправді вони зробили все згідно з філософією Gillette, вивали на ринок масовий, дешевий, доволі якісний продукт.
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: King C Gillette Пт 12 Січ 2024 - 11:07
Batman пише:
Я впевнений що вони думали тільки про те як заробити бабла на хвилі хайпа ветшейвiнга. Дуже сумніваюсь що там були якісь титанічні випробування. Насправді вони зробили все згідно з філософією Gillette, вивали на ринок масовий, дешевий, доволі якісний продукт.
Хіба ручка у Жилетт така вже важка?
Batman Частий гість
Тема: Re: King C Gillette Пт 12 Січ 2024 - 11:17
Wolfskin пише:
Хіба ручка у Жилетт така вже важка?
Як би пояснити? Ручка важка відносно своєї форми. Тобто ручка плюс голова =102 г, плюс те що ручка слизька, вже ці 102 грами стають некеровані. Якщо була б накатка у ручки, то може вага не викликала дискомфорт. Сподіваюсь я зміг пояснити))) P.S. Коли голиш лише обличчя ця вага майже непомітна, але коли голиш голову то це вже відчутно.
razorblade1989, Wolfskin та blind_d Поставили вподобайку
Batman Частий гість
Тема: Re: King C Gillette Пт 12 Січ 2024 - 11:22
"Ручка важка відносно своєї форми." О це я написав. Фiзики вийшли з чату.
STEEL Поставив вподобайку
KHSN Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Тема: Re: King C Gillette Пт 12 Січ 2024 - 20:44
Буває
razorblade1989 Бувалий
Повідомлень : 162 Репутація : 1 Дата реєстрації : 11.12.2017 Вік : 35 Звідки : Chernihiv
Тема: Re: King C Gillette Пт 12 Січ 2024 - 21:55
Batman пише:
Взяв King C та ручку від Pearl. Скільки ручка важить я не знаю, але вся бритва Pearl важить 73 г, у King C ручка важить~ 71 г. Я голився дуже спокійно та невимушено, тому що ручка від Pearl легка, та завдяки накатці вона в руці як влита.
А куди поділася рідна голова від бритви Перл? У неї теж проблеми з різним виступом леза?
Batman Поставив вподобайку
Batman Частий гість
Тема: Re: King C Gillette Сб 13 Січ 2024 - 7:47
razorblade1989 пише:
А куди поділася рідна голова від бритви Перл? У неї теж проблеми з різним виступом леза?
Голова від Pearl (open comb) заслуговує на смітник, вона жахливої якості, можна було б заплющити очі на всi гріхи, але там дійсно різний виліт леза, одна сторона агресивна, а інша м'яка.
razorblade1989 Поставив вподобайку
Pauls Новачок
Тема: Re: King C Gillette Чт 21 Бер 2024 - 11:28
В минулому році з різницею в декілька днів купив KCG та Популара, яким користувався більше року. Кінгом голився декілька раз. Роки легких одноразок ніяк не сприяли користуванням важчою бритвою. Навіть були думки про зайве придбання KCG. Але з місяць назад просто взяв і почав щоденно користуватися з лезами Gillette platinum, 7 o'clock, Minora. Пару днів звикав, а сьогодні взяв популара спробував на половині обличчя і далі продовжив Кінгом). Тепер також можу сказати, що станочок ефективний, збалансований, комфортний і ручка норм.
Тема: Re: King C Gillette Сб 30 Бер 2024 - 22:44
Є сенс купляти Muhle R89, якщо маю цього Кінга? Дехто каже, що різниці в якості голінні між цими станками нема, а дехто каже - є! Скільки я не пробував голитись цим Кінгом з різними лезами (Astra SP, GSB, Bic) і ні разу в BBS не вийшов. Дуже багато інфи прочитав щодо техніки гоління, піни і тд і все-одно відчувається щітина, коли рукою проводжу проти росту волосся. Мене це дуже дратує. Все життя голився Мак3 і якість гоління куди кращою була. Ось буде два місяця як перейшов на Т-образний станок. Це так вирішив зекономити на касетах до Мак3, а по факту накупив різних мил, гелей, помазків, підставок тд. Хотів спочатку взяти р89, але у продавана з ОЛХ в наявності його не було і він запропонував за ту тисячу грн Кінга+Баілі 176+мило Чела зелене+крема після гоління і я, почитавши відкуги про Кінга, повівся на цю пропозицію. В перші рази ніби непогано голився (хоча, скоріш за все, ейфорія була, бо пеньки все ж були в зоні кадика з правої сторони...там взагалі таке місце, що скільки б я там не човгав тим станком, а толку - нуль))) Про форум дізнався вже після покупки станка. Ось і задумався тепер над тим чи повертатись до Мак3 з оригінальними касетами чи пробувати шукати інший станок? я ще здуру купив 2 блока лез Astra SP зелені. Мак3 голився раз в 3-5 дні, а Кінгом виходить що вже через день, а то й кожен день буває)
Kitten911 та Alfed Поставили вподобайку
razorblade1989 Бувалий
Повідомлень : 162 Репутація : 1 Дата реєстрації : 11.12.2017 Вік : 35 Звідки : Chernihiv
Тема: Re: King C Gillette Сб 30 Бер 2024 - 23:01
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Коли щось не виходить, часто виникає сумнів, чи варто продовжувати далі, це нормально. У мене теж спочатку виникали схожі сумніви. Але на щастя я перестав користуватися касетниками, і не шкодую. Згодом навчитеся і гоління стане кращим. Може ще якусь бритву придбаєте, але спершу треба навчитися користуватися тим, що є. Для початку це гарна бритва. А ось брати відразу блок однакових лез це трохи поспішно. Якщо звичайно вони відразу підійшли і в усьому влаштовують то можна.) Спробуйте Кінгом теж голиться через 3-4 дні шкіра звикне і щетина відчуватиметься менше.
blind_d Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: King C Gillette Сб 30 Бер 2024 - 23:09
blind_d пише:
Є сенс купляти Muhle R89, якщо маю цього Кінга? Дехто каже, що різниці в якості голінні між цими станками нема, а дехто каже - є! Скільки я не пробував голитись цим Кінгом з різними лезами (Astra SP, GSB, Bic) і ні разу в BBS не вийшов. Дуже багато інфи прочитав щодо техніки гоління, піни і тд і все-одно відчувається щітина, коли рукою проводжу проти росту волосся. Мене це дуже дратує. Все життя голився Мак3 і якість гоління куди кращою була. Ось буде два місяця як перейшов на Т-образний станок. Це так вирішив зекономити на касетах до Мак3, а по факту накупив різних мил, гелей, помазків, підставок тд. Хотів спочатку взяти р89, але у продавана з ОЛХ в наявності його не було і він запропонував за ту тисячу грн Кінга+Баілі 176+мило Чела зелене+крема після гоління і я, почитавши відкуги про Кінга, повівся на цю пропозицію. В перші рази ніби непогано голився (хоча, скоріш за все, ейфорія була, бо пеньки все ж були в зоні кадика з правої сторони...там взагалі таке місце, що скільки б я там не човгав тим станком, а толку - нуль))) Про форум дізнався вже після покупки станка. Ось і задумався тепер над тим чи повертатись до Мак3 з оригінальними касетами чи пробувати шукати інший станок? я ще здуру купив 2 блока лез Astra SP зелені. Мак3 голився раз в 3-5 дні, а Кінгом виходить що вже через день, а то й кожен день буває)
Мой совет будет стандартным, возьмите роквелл, а там уже будет понятно куда двигаться дальше!
blind_d Поставив вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Тема: Re: King C Gillette Сб 30 Бер 2024 - 23:14
blind_d пише:
Чуда не будет)r89 бреет плюс минус так же,а вот лезвий я бы прикупил и поэксперементировал...Кинг С среднеагресивный станок и мне он заходит на острых лезвиях.Физер отлично меня выбривает и Дерби премиум.Остальные не пробовал.
WetShaver та blind_d Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 409 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Тема: Re: King C Gillette Сб 30 Бер 2024 - 23:15
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Согласен Дерби Премиум хорошие лезвия, в том числе в 89-й голове!)