Повідомлень : 41 Репутація : 0 Дата реєстрації : 09.08.2023 Вік : 48
Тема: Re: King C Gillette Ср 6 Вер 2023 - 17:12
Забрав і я сьогодні лайтову версію набору 02223 - бритва, гель, леза. Брав на Промі теж за 467 грн. За такий прайс гріх не взять! Весь тепер в прєдвкушенії, так де ж та п'ятниця - раньше ж не відросте)) Станок конечно сподобався, вага його наче не псує, но перевес на ручку непривичний. ... Можна, кстаті, на подарок взять! Парочку, не скиснуть. Хоча про гель я не знаю, 2021 рік на коробці.
fill, stanislav-q, AMAROK, ARTURIUS та Kitten911 Поставили вподобайку
Alfed Бувалий
Повідомлень : 165 Репутація : 0 Дата реєстрації : 20.09.2021 Звідки : Ужгород
Тема: Re: King C Gillette Нд 17 Вер 2023 - 8:29
lightheadedness пише:
Забрав і я сьогодні лайтову версію набору 02223 - бритва, гель, леза. Брав на Промі теж за 467 грн. За такий прайс гріх не взять! Весь тепер в прєдвкушенії, так де ж та п'ятниця - раньше ж не відросте)) Станок конечно сподобався, вага його наче не псує, но перевес на ручку непривичний. ... Можна, кстаті, на подарок взять! Парочку, не скиснуть. Хоча про гель я не знаю, 2021 рік на коробці.
Яким виявився гель по якості, чи рівно лягає лезо?
lightheadedness Новачок
Повідомлень : 41 Репутація : 0 Дата реєстрації : 09.08.2023 Вік : 48
Тема: Re: King C Gillette Нд 17 Вер 2023 - 11:00
Alfed пише:
Не можу сказати, не пробував) Я новачок і поки що піну беру з балонів. Вранці умудрився замовити на Нотіно мило Tabac Original за 380 грн (в пошкодженій упаковці тому що) Прийде, буду тренуватися, бо з кремами щось у мене досі не получається. ... По станку - мені сподобався. З РПЛ чомусь не зайшло, може паль? а з Біком - на ура! Суттєвих відмінностей з 89-ю я не замітив - ні в м'якості, ні в ефективності. За свої майже символічні кошти - мастхев! А про лезо, гадаю, зайвий раз перевірити не завадить в будь-якому станку. Не скажу, що кинув і погнав, але й про якісь труднощі з установкою також)
Останній раз редагувалося: lightheadedness (Нд 17 Вер 2023 - 22:29), всього регувалося 1 раз(-и)
stanislav-q та AMAROK Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: King C Gillette Нд 17 Вер 2023 - 22:01
Alfed пише:
Гель якісний і повністю робочий. Він дає чудове ковзання, має приємний аромат. Гель не потребує помазка, вле якщо дуже хочеться, то можнв - якусь піну з нього зробити вийде.
Єдиний неддолік - гель прозорий. Я такк не люблю, не видно, що вже поголив. Але це проблема не саме King C Gillette, а всіх продуктів такого типу.
Щодо леза, то воно стає в бритву рівно і без танців з бубоном.
kardan50, stanislav-q, AMAROK та Alfed Поставили вподобайку
Гость Гість
Тема: Re: King C Gillette Пн 18 Вер 2023 - 7:43
Почти полностью согласен с комрадом fill, за исключением того что все гели прозрачные, подовляющее большинство да, но так же есть цветные и непрозрачные.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: King C Gillette Пн 18 Вер 2023 - 9:00
creativeresponse пише:
Почти полностью согласен с комрадом fill, за исключением того что все гели прозрачные, подовляющее большинство да, но так же есть цветные и непрозрачные.
Безумовно, не всі гелі прозорі. Я мав на увазі лише їх, такі, як King C Gillette.
Kitten911 Поставив вподобайку
KHSN Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Тема: Re: King C Gillette Чт 21 Вер 2023 - 20:28
"Станок повністю виконаний з латуні. Перевірив це "дослідним" ???? шляхом. Свого часу купив два, тому один мав можливість "випробувати". Для знаючих, впевнений, не потрібно пояснювати в чому переваги, в плані довговічності, між цинковим сплавом і латунню. Дісно добротна річ, яка ще й якісно голить." Доказано?
kardan50 та Kitten911 Поставили вподобайку
KHSN Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Тема: Re: King C Gillette Чт 21 Вер 2023 - 20:52
Так из чего?
KHSN Бувалий
Тема: Re: King C Gillette Чт 21 Вер 2023 - 20:56
Смотрел ролик, утверждают, что ЗАМАК, пост выше-латунь. Кстати голова больше Меркура, чем мельницы
AMAROK Бувалий
Повідомлень : 288 Репутація : 25 Дата реєстрації : 24.10.2020 Вік : 45 Звідки : УКРАЇНА
Тема: Re: King C Gillette Сб 23 Вер 2023 - 16:47
Думаю, за такие деньги из латуни не будет
AMAROK Бувалий
Повідомлень : 288 Репутація : 25 Дата реєстрації : 24.10.2020 Вік : 45 Звідки : УКРАЇНА
Тема: Re: King C Gillette Сб 23 Вер 2023 - 16:50
А вообще, ничего зазорного в том, что денег не хватает на нержавейку - нет. Бояться замака не надо. Главное соблюдать осторожность при затягивании, нажимая с силой на крышку большим пальцем и держа плиту указательным и средним
KHSN Бувалий
Тема: Re: King C Gillette Сб 23 Вер 2023 - 17:05
Вопрос не нержавейке (жить вечно пока не собираюсь)))). Хочу просто знать из чего сделано. ЗАМАКОМ пользовваться умею спасибо за напоминание. Посмотрел резьбу в нутри ручки. Она желтая. У ЗАМАКА такого не помню...
AMAROK Поставив вподобайку
KHSN Бувалий
Тема: Re: King C Gillette Сб 23 Вер 2023 - 17:06
Хотя на голове серая. Возможно ручка-латунь, а голова сплав.
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2920 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: King C Gillette Сб 23 Вер 2023 - 17:19
KHSN пише:
Хотя на голове серая. Возможно ручка-латунь, а голова сплав.
Ручка латунна, голова замак. Голова та ручка виготовлялися в різних місцях. Ручка, здається, американського виробництва, голова китайська.
KHSN Бувалий
Тема: Re: King C Gillette Сб 23 Вер 2023 - 18:35
Я думаю голова сделана под присмотром немцев в китае. Читал, что там завод мельницы есть
KHSN Бувалий
Тема: Re: King C Gillette Сб 23 Вер 2023 - 18:36
Так и порешим, если другого нет
Meo Бувалий
Тема: Re: King C Gillette Сб 28 Жовт 2023 - 16:38
Вопрос по лезвиям. Брился Спутником в основном, сегодня попробовал родные лезвия для этого станка и разница огромная. Волос видимо жесткий (особенно зона усов и подбородка), и если Спутником приходилось шкрябать по много раз, то King C сразу срезало волос и совсем его не тянуло, уже и не помню такого легкого бритья, и при этом кожа никак не повредилась. Какие альтернативы ему стоит потестить? Замахнуться сразу на Feather?
P.S. Сразу скажу что с темой про лезвия Кing C ознакомился, там я так понял советуют Platinum, но еще есть Silver Blue, взять и те, и те?
Акулов Поставив вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Тема: Re: King C Gillette Сб 28 Жовт 2023 - 17:01
Meo пише:
Вопрос по лезвиям. Брился Спутником в основном, сегодня попробовал родные лезвия для этого станка и разница огромная. Волос видимо жесткий (особенно зона усов и подбородка), и если Спутником приходилось шкрябать по много раз, то King C сразу срезало волос и совсем его не тянуло, уже и не помню такого легкого бритья, и при этом кожа никак не повредилась. Какие альтернативы ему стоит потестить? Замахнуться сразу на Feather?
P.S. Сразу скажу что с темой про лезвия Кing C ознакомился, там я так понял советуют Platinum, но еще есть Silver Blue, взять и те, и те?
Платинум отличные лезвия, острые, я в шаветке юзаю только их. Та же Астра, уже может уткнуться в щетину и будет беда. Насчёт Физера и Сильвера не скажу, давно ими брился.
Акулов та Meo Поставили вподобайку
Гость Гість
Тема: Re: King C Gillette Сб 28 Жовт 2023 - 17:04
Meo пише:
Nacet, feather
Meo Бувалий
Тема: Re: King C Gillette Сб 28 Жовт 2023 - 17:24
trimmer пише:
Платинум отличные лезвия, острые, я в шаветке юзаю только их. Та же Астра, уже может уткнуться в щетину и будет беда. Насчёт Физера и Сильвера не скажу, давно ими брился.
Про Астру тоже хотел спросить, только забыл (помню что производители Karve и Henson рекомендовали эти лезвия к своим станкам). Такой отзыв и хотел услышать, спасибо! Собственно Платинум и хотел брать, подожду, может еще кто по Silver Blue отпишется.
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: King C Gillette Сб 28 Жовт 2023 - 17:28
Не на 100% уверен, но по памяти они мне +- такими же показались как и gillette silver blue. Просто давно уже как лезвия King C не юзал, так и Gillette Silver Blue (в одном и том же станке с "прислушиванием" к ощущениям). Так что, если есть под рукой, или можете достать на тест - не лишним будет протестить Silver Blue. Они дешевые и много где продаются.
Акулов та Meo Поставили вподобайку
Meo Бувалий
Тема: Re: King C Gillette Сб 28 Жовт 2023 - 17:31
creativeresponse пише:
Nacet, feather
Посмотрел еще по ценам, что выгодней, если брать сразу 100 штук:
1. Gillette Silver blue - 312 грн.
2. Gillette Platinum - 460 грн.
3. Nacet - 590 грн. и кажется нет бесплатной доставки и не так много где есть в наличии.
4. Feather - 840-1000 грн.
Не уверен, что есть смысл переплачивать, так как любые из них скорее всего будут на порядок лучше Спутника, а мне и с ним в общем-то не так чтобы вот прямо совсем не мог бриться.
Акулов Поставив вподобайку
Meo Бувалий
Тема: Re: King C Gillette Сб 28 Жовт 2023 - 17:33
stanislav-q пише:
Не на 100% уверен, но по памяти они мне +- такими же показались как и gillette silver blue. Просто давно уже как лезвия King C не юзал, так и Gillette Silver Blue (в одном и том же станке с "прислушиванием" к ощущениям). Так что, если есть под рукой, или можете достать на тест - не лишним будет протестить Silver Blue. Они дешевые и много где продаются.
Ну вот да, не хотелось бы переплачивать, зачем, если они будут нормально делать работу)
Batman Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 28.11.2022 Звідки : Україна
Тема: Re: King C Gillette Сб 28 Жовт 2023 - 17:35
Пам'ятаю що Feather в King C голить добре, але в мене обличчя горить вогнем після Feather в цій бритві. В King C найбільше сподобались Wilkinson Sword та жовтий Bic. З ними було комфортне та ефективно.
Акулов, stanislav-q та Meo Поставили вподобайку
Meo Бувалий
Тема: Re: King C Gillette Сб 28 Жовт 2023 - 17:38
Batman пише:
Пам'ятаю що Feather в King C голить добре, але в мене обличчя горить вогнем після Feather в цій бритві. В King C найбільше сподобались Wilkinson Sword та жовтий Bic. З ними було комфортне та ефективно.
Спасибо, сделаю затест тоже, Wilkinson Sword в Еве кажется видел, только в маленькой пластиковой упаковке, по 100 штук не видел.