ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

King C Gillette

Перейти донизу 
+62
Stormfild
vsx
WetShaver
Polosatiy
blind_d
razorblade1989
Wolfskin
Alex
Batman
AMAROK
lightheadedness
Meo
Володислав
Pauls
Soolss5
Windigo
stanislav-q
takumar
Изотовец
Bodjja
Yura_
Alfed
Сэм
hlopets
Alejandro
q7819
Kakoyto_paren__
CNPOMAHELL
Sadko
2046
Jeemye
Armadilla
Shave Master
РустВр
Flash212116
shklyarov
Caonima
Соло
stinger
volff76
Eisener_Gustav
all75
wakidzasi
KHSN
trimmer
Денис К.
Sauvage
Ruslan
Акулов
fill
alexzu37
fran.ivan.ua
Олександр Lutsk
kardan50
ditrih_
egoist
iezuit197
Yevhen_85
vicbro
Skazo4nik
Kitten911
ARTURIUS
66 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25  Наступний
АвторПовідомлення
Eisener_Gustav
Частий гість
Частий гість
Eisener_Gustav

Репутація : 16
Дата реєстрації : 17.02.2021
Вік : 38

King C Gillette - Сторінка 11 Empty
ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyЧт 13 Жовт 2022 - 13:49

KHSN пише:
)))) Извините на фото это до или после лосьона)))))
фото після потравки бліх у підвалі . Хлорофос - річ токсична, тому позичив засоби захисту.
А щодо лосьону... так, ДО лосьону, років за 6-7 :)  я тоді голився тільки електробритвою Філіпс.

CNPOMAHELL Поставив вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 4
Дата реєстрації : 01.02.2022

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyЧт 13 Жовт 2022 - 20:33

KHSN пише:
Использую BIC. Super Max. Zaza, ни с одними никаких проблем. Единственное, время использованияю. BIC- неделя, остальные по 3 дня. Бритье ежедневное. Мыло прорасо, и тройной одеколон.
Т.е BICом Вы 7 раз пользуетесь а Super Max и Zaza хватает на 3 раза? А который из Super Max? Знаю минимум 5: 2 разных платиновых, 2 разных супер сталь, сталь.

PS: Свой красный Proraso крем-мыло никак не пойму. То мне слишком густая пена (липнет и стягивает кожу), а в другой раз сильно жидко и нет защиты. Периодически пробую но, в основном, лежит на полочке.

all75 Поставив вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyЧт 13 Жовт 2022 - 20:40

Eisener_Gustav пише:
рідні леза - найкраще.
BIC Platinum - майже як рідні
Perma Sharp - трішки гірше, але теж годиться.

Мило Yaqi (або крем Прорасо), АШ Apla 378
BIC Chrome Platinum (старі, жовті) у мене під них є верстат-метелик індійський Crown. От з ним це ідеальна пара. Новий, помаранчевий вариант лез, більш універсальний і менш травмонебезпечний, але було мало спроб для остаточних висновків. Це я до того, шо мою уяву, як це повинно голити. Тому тим більш цікаво буде спробувати.

Perma Sharp сучасні російські чи олдові турецькі?

Eisener_Gustav Поставив вподобайку

Eisener_Gustav
Частий гість
Частий гість
Eisener_Gustav

Репутація : 16
Дата реєстрації : 17.02.2021
Вік : 38

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyЧт 13 Жовт 2022 - 21:07

Bic - старі жовті. Нові ще не пробував , дякую за ідею
Perma Sharp -- турецькі.
KHSN
Бувалий
Бувалий
KHSN

Репутація : 9
Дата реєстрації : 14.10.2020
Вік : 59

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyЧт 13 Жовт 2022 - 21:34

Super-Max platinum (синяя с серым картонный бокс с галограммой). made in India так написано.
Станок скорее мягкий, поэтому рекомендую сталь лезвий японскую, американскую. Крайний вариант индия и китай.
CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyЧт 13 Жовт 2022 - 21:40

Eisener_Gustav пише:
Bic - старі жовті. Нові ще не пробував , дякую за ідею
Perma Sharp -- турецькі.
Просто все що тут продається з Perma Sharp -то раша незважаючи на надписи турецькою.
Нові BIC цікаві. Можливо зайдуть там, де раніше BICи не заходили. На мій погляд трохи тупіші за старі але більш лагідні чи шо (якщо в принципі таке можна казати про BIC хехе).

Eisener_Gustav Поставив вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyЧт 13 Жовт 2022 - 21:54

KHSN пише:
Super-Max platinum (синяя с серым картонный бокс с галограммой). made in India так написано.
Станок скорее мягкий, поэтому рекомендую сталь лезвий японскую, американскую. Крайний вариант индия и китай.
Я, конечно, попробую но, обычно, с мягким станком пользуют острые злые лезвия и наоборот. Именно Super-Max platinum не пробовал, но есть впечатления от Topaz Platinum, Treet Platinum (не в этом станке). Обоим лезвиям нужен станочек поагрессивнее.

PS: есть еще просто Super-Max Blue Diamond platinum. Уж не знаю чем отличаются кроме внешнего вида. Просто у того же пакистанского Treet есть лезвия с упаковкой, похожей на Astra и Super Iridium. При невнимательности можно и лажануться. Может и здесь 100-500 разных упаковок ради формального расширения ассортимента а не потому, что есть хоть какие-то отличия. Еще вариант - возможно старый/новый дизайн упаковки.
CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyВт 25 Жовт 2022 - 10:33

KHSN пише:
Ну що сказати. Товариш якраз прислав мені одне лезо Super-Max Platinum на пробу. Поголився ним та зостався дуже враженим. Спочатку лезо не дуже сподобалось. По росту волосся було трохи некомфортно голитися. Якась трохи більш ніж потрібна агресія відчувалася. Двох проходів теж не було достатньо. Було купа добривок. Але це перше лезо, при голінні яким, я ніразу не порізався та не мав жодної червоної "коцки". То того ж з цим верстатом мені завжди потрібно більше ажніж 2 проходи.

Зі свого боку порекомендую єгипетські леза Lord Platinum. Ті, що у білому пластиковому боксі із чорною етикеткою. Таке.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]

fill, KHSN та Yura_ Поставили вподобайку

Kakoyto_paren__
Новачок
Новачок
Kakoyto_paren__

Репутація : 0
Дата реєстрації : 27.10.2022
Вік : 30

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyСб 29 Жовт 2022 - 20:56

Хочу замовити собі таку бритву, точніше набір, є на промі за 465 грн. Але ще вагаюсь, варто замовляти чи підкорити та купити щось інше, це перша моя бритва буде такого плану, може підкажете варто брати чи може щось інше?)
Caonima
Постоялець
Постоялець
Caonima

Репутація : 15
Дата реєстрації : 31.07.2022
Вік : 45

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyСб 29 Жовт 2022 - 21:11

Kakoyto_paren__ пише:
Хочу замовити собі таку бритву, точніше набір, є на промі за 465 грн. Але ще вагаюсь, варто замовляти чи підкорити та купити щось інше, це перша моя бритва буде такого плану, може підкажете варто брати чи може щось інше?)
 Якщо сумніваєтесь, то докладіть ще 200 і візьміть ось цей. https://www.shaveua.com/t5276-topic
 Це буде безпрограшний варіант.

ARTURIUS та Kakoyto_paren__ Поставили вподобайку

ARTURIUS
Admin
ARTURIUS

1000 повідомлень

Репутація : 165
Дата реєстрації : 21.04.2021
Вік : 48

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyСб 29 Жовт 2022 - 21:11

Kakoyto_paren__ пише:
Трохи добавте і заберіть золотого Едвін Жагера тут на форумі людина продає. Реально класна бритва!

Kakoyto_paren__ Поставив вподобайку

KHSN
Бувалий
Бувалий
KHSN

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyСб 29 Жовт 2022 - 21:12

Вопрос тяжелый.
Все очень индивидуально. Какая щетина?. Какая кожа?. Может случиться, что он "слабоват", мягкий, а может, кстати и наоборот. Если щетина не густая, или средняя т.с. европейская, тогда подходит. Начинать с "мягких" лезвий. Т. е лезвий  не японских, американских, французких из стали этих стран. Подойдет китайская, немецкая, москальская. В комплекте идет москальские лезвия, 100% ребрент GSB или GP. Лезвия с єтим станком неплохо работают. А вот гель я думаю неуместен. Просто в этой ценовой категории лучше станка нет. Я думаю можно на нем и остановиться. Меняйте лезвия. На крайний случай вставляйте прокладку на "ш" называеться, искать нехочу, есть тема на форуме. И опыт сын ошибок трудных... ну и по тексту.

vsx та Kakoyto_paren__ Поставили вподобайку

KHSN
Бувалий
Бувалий
KHSN

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyСб 29 Жовт 2022 - 21:14

Конечно, если есть деньги, то есть смысл купить Едвина. Хотя честно я думаю разцины в качестве бритья не будет.
Kakoyto_paren__
Новачок
Новачок
Kakoyto_paren__

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyСб 29 Жовт 2022 - 21:21

Дякую за оголошення, але купую тільки нові товари, не тільки для гоління, а взагалі, чомусь такий пунктик )) можливо і не правий. А може краще потерпіти і купити ту ж мюли 89, хто що скаже взагалі для початківця що взяти краще, щоб не розчаруватися) розумію що все індивідуально та тяжко рекомендувати щось, але все ж таки. На форумі за р41 багато проголосували. Одразу перепрошую, можливо пишу не в тій темі ) але все ж такі буду вдячний, передивився вже стільки відео і всього-всього, аж голова обертом ))
KHSN
Бувалий
Бувалий
KHSN

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyСб 29 Жовт 2022 - 21:25

Какой опыт в бритье тешками? На р41 можно замахиваться после 1-2  лет опыта. набитой руки, карты волос, хорошего мыла. Р89 и меркуровская голова это какойто симбиоз в Кинге. Мягкость р89, качество бритья-меркур.
Caonima
Постоялець
Постоялець
Caonima

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyСб 29 Жовт 2022 - 21:25

Kakoyto_paren__ пише:
Дякую за оголошення, але купую тільки нові товари, не тільки для гоління, а взагалі, чомусь такий пунктик )) можливо і не правий. А може краще потерпіти і купити ту ж мюли 89, хто що скаже взагалі для початківця що взяти краще, щоб не розчаруватися) розумію що все індивідуально та тяжко рекомендувати щось, але все ж таки. На форумі за р41 багато проголосували. Одразу перепрошую, можливо пишу не в тій темі ) але все ж такі буду вдячний, передивився вже стільки відео і всього-всього, аж голова обертом ))
 R89, або DE89, або 34С
 На R41 поки що не дивіться.

lightheadedness Поставив вподобайку

РустВр
Бувалий
Бувалий
РустВр

Репутація : 10
Дата реєстрації : 23.06.2019
Вік : 47

Я би r41 не радив як першу, за надта агресія може відбити бажання у цьому напрямку, розвиватися.
О-о нас троє зразу мінуснуло 41, я вже 4 роки як в тешках і не бачу сенсу 41, хоча фатіп для мене вже слабенький, рока саме те, трохи агресивніша а 41 ну це зміна раз в тиждень.

kh_fish Поставив вподобайку

Kakoyto_paren__
Новачок
Новачок
Kakoyto_paren__

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyСб 29 Жовт 2022 - 21:34

KHSN пише:
Какой опыт в бритье тешками? На р41 можно замахиваться после 1-2  лет опыта. набитой руки, карты волос, хорошего мыла. Р89 и меркуровская голова это какойто симбиоз в Кинге. Мягкость р89, качество бритья-меркур.
Нема опита в голінні, обираю собі першу бритву)
Caonima
Постоялець
Постоялець
Caonima

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyСб 29 Жовт 2022 - 21:35

Kakoyto_paren__ пише:
KHSN пише:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]

Kakoyto_paren__ Поставив вподобайку

Kakoyto_paren__
Новачок
Новачок
Kakoyto_paren__

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyСб 29 Жовт 2022 - 21:41

Caonima пише:
Kakoyto_paren__ пише:
KHSN пише:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Дякую почитаю) просто питання в тому, є сенс в 3 рази більше грошей віддавати і купувати р 89, чи для першої бритви і кінг підійде) просто питання в тому що на 3 рази кінг гірший від рки
РустВр
Бувалий
Бувалий
РустВр

Репутація : 10
Дата реєстрації : 23.06.2019
Вік : 47

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyСб 29 Жовт 2022 - 21:45

Сенс є за такі гроші нового нічого не знайти, і якісно зроблено кінга.

ARTURIUS, Sadko та Caonima Поставили вподобайку

ARTURIUS
Admin
ARTURIUS

1000 повідомлень

Репутація : 165
Дата реєстрації : 21.04.2021
Вік : 48

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyСб 29 Жовт 2022 - 21:58

Kakoyto_paren__ пише:

Беріть Кінга в своїй ситуації.. Це хороша робоча бритва. Прекрасний інструмент для початківця.
Якщо не сподобається вологе гоління, то й не жалко грошей потрачених буде.

РустВр, kh_fish, Caonima та Kakoyto_paren__ Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyНд 30 Жовт 2022 - 12:25

Kakoyto_paren__ пише:
Теж здалося, що Gillette King С більш перебірлива аніж, рекомендована тут багатьма R89. Щоб Ви розуміли, дешева бритва Trit Herkules (або китайська Gillette Blue / індійська Gillette Stirling) з пластиковую ручкою значно лояльніші до вибору лез (можна голитися РПЛ, Супутником, Астрою та іншими не особливо гострими лезами). 

А тут доведеться шукати більш гострі (і коштовні) леза. Мені у ній "зайшли" Gillette Platinum, вінтажні Gillette Nacet Platinum, Lord Platinum (скоріш за все інші єгипетські теж зайдуть, але хромовані трішки тупіші). Зовсім не зайшли РПЛ як і досить нахвалювані тут Polsilver Super Iridium (ті, що найсучаніші, де на лезі тілько є надпис Extra Stainless без надпису Super Iridium).

А Gillette King С я якраз на промі й купляв нещодавно теж у наборі. На мій погляд набір кращий тем, що окремо леза та гель разом коштують стільки ж як весь набір.

У цілому, я товаром задоволений. Але в мене багато різного. Хоча, в основі, дешевого або специфічного. Тому практично під будь-яке лезо можу знайти пару.

Але, на мій погляд, R89 більш універсальна.

fill, ARTURIUS, Yura_ та Kakoyto_paren__ Поставили вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

Репутація : 532
Дата реєстрації : 12.02.2018
Вік : 56

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyНд 30 Жовт 2022 - 13:22

Теж підпишуся за 89-ту, як більш універсальний і прагматичний варіант.

Кінг хороша бритва, питань нема. Але, як на мене, її добре мати третьою, п'ятою, десятою бритвою - для різноманітності. В якості єдиної я собі її важко уявляю.
89-ту - уявляю.

На 41-шу поки не дивіться. Хороша бритва, але під прямі руки. Брати її як першу я б не радив.

ARTURIUS та Kakoyto_paren__ Поставили вподобайку

Kakoyto_paren__
Новачок
Новачок
Kakoyto_paren__

ПовідомленняТема: Re: King C Gillette   King C Gillette - Сторінка 11 EmptyНд 30 Жовт 2022 - 13:36

Отакої, вже майже вирішив в бік Кінга, а зараз знову вагатися почав 😅😅😅

King C Gillette
Повернутися до початку 
Сторінка 11 з 25Перейти до сторінки : Попередній  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25  Наступний
 Схожі теми
-
» Лезвия King C Gillette
» GILLETTE KING C - А ЩО ПІСЛЯ?!...
» King Oscillator Razor
» Продам бритву Gillette King-C
» Gillette Fat Boy.

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: БЕЗПЕЧНІ БРИТВИ :: Бритви з двостороннім лезом DE Razor-
Перейти до: