Пытаюсь выбрать бальзам от Saponificio Varesino Обычно знакомство начинают с Manna di Sicilia и Felce Aromatica (по отзывам о мыле, по АШ данных меньше). Остановился на Felce, но в нем присутствует ментол, подумываю о Manna. С другой стороны, встречал сообщения, что люди Manna di Sicilia продавали, так как категорически не подошел запах. А брать, чтобы использовать как лосьон Tabac, под настроение и без выхода в свет - не хочется. Опять же, вопрос липкости. Есть у кого-то сложившееся мнение об этих бальзамах?
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 840 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів
Дуже хотів лосьйон від Saponificio Varesino, подарували Cosmo, він без ментолу але я тепер задумався чи потрібно мені вони. На прикладі Cosmo - жирний, липкий довго, запах класний але не ах і ух. В барберкомпані нюхав все що було і не раз. Поки що передумав брати інший лосьйон а хотів Cubebe.
Armadilla та Arty Поставили вподобайку
lefrin Новачок
Повідомлень : 27 Репутація : 1 Дата реєстрації : 15.11.2020 Звідки : Ukraine Rivne
Додам темі актуальності - користуюсь даним бальзамом Opuntia. Як на мене найкращий варіант афтершейву яким я користувався (WSP Olympus на другому місці), рекомендую усім. Ніякої там липоксті не має, трошки довше він на шкірі чим лосьон, можете собі зробити у цей час легкий масаж для феншую, запах бомбічний, уходові просто шик, шкіра після нього просто бархатна. Перед використанням треба потрусити і буде Вам [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Янеж, stanislav-q та ARTURIUS Поставили вподобайку
Armadilla Бувалий
Повідомлень : 139 Репутація : 19 Дата реєстрації : 03.12.2020 Вік : 47 Звідки : Харьков
Пользуюсь Cubebe. Внешний вид - алюминиевая бутылочка, хороший дозатор. Красиво, должно быть практично... Но все портит пластиковая крышечка. Крутишь ее, и не понимаешь - закрутил, недокрутил или перекрутить. По уходовым, запаху - все ок. Запах, скорее, для взрослого мужчины. Стойкий. Можно услышать утром, если бреешься вечером (при умывании). Липкости нет. Но присутствует некоторый блеск. Не такой, чтобы зайчики пускать, нужно присмотреться. Возможно, из-за того, что пленка остаётся.
Ruslan, Wolfskin, Янеж та ditrih_ Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Пользуюсь Cubebe. Внешний вид - алюминиевая бутылочка, хороший дозатор. Красиво, должно быть практично... Но все портит пластиковая крышечка. Крутишь ее, и не понимаешь - закрутил, недокрутил или перекрутить. По уходовым, запаху - все ок. Запах, скорее, для взрослого мужчины. Стойкий. Можно услышать утром, если бреешься вечером (при умывании). Липкости нет. Но присутствует некоторый блеск. Не такой, чтобы зайчики пускать, нужно присмотреться. Возможно, из-за того, что пленка остаётся.
Так, з кришечками у лосьйонів SV якесь непорозуміння. Був дуже здивований при першому використанні, потім звик.
_________________ Через терни до зірок!
Віталіk та ditrih_ Поставили вподобайку
citrus48 Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 05.02.2023 Вік : 40 Звідки : Запоріжжя
Купляв бальзам Manna di Sicilia. Запах не дуже сподобався, він не то, що поганий, просто не моє. Але уходові дуже класні, шкіра почуває себе бомбично. Ніякої плівки він не залишає (може це від типу шкіри залежить?). В майбутньому думаю придбати такий бальзам тільки з іншим ароматом ,ну і мило до нього.
ditrih_ Поставив вподобайку
citrus48 Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 05.02.2023 Вік : 40 Звідки : Запоріжжя
Придбав нарешті бальзам після гоління Saponificio Varesino Felce Aromatica. Ось цей аромат мені дуже зайшов, такий легкий. теплий, насичений. На весну- літо саме то! Придбав після проби такого самого мила.
Armadilla, ARTURIUS, Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку
Arty Бувалий
Повідомлень : 457 Репутація : 1 Дата реєстрації : 18.06.2023 Звідки : Дніпро
Від бальзаму за таку ціну очікував більшого. В користуванні був SV Opuntia. Запах сподобався, як тримається на шкірі теж, але більше нічого. Залишає тонку плівку на обличчі, по роботі мені також не зайшов. Тому рекомендувати не можу.
ditrih_ Поставив вподобайку
lefrin Новачок
Повідомлень : 27 Репутація : 1 Дата реєстрації : 15.11.2020 Звідки : Ukraine Rivne
Від бальзаму за таку ціну очікував більшого. В користуванні був SV Opuntia. Запах сподобався, як тримається на шкірі теж, але більше нічого. Залишає тонку плівку на обличчі, по роботі мені також не зайшов. Тому рекомендувати не можу.
Юзаю такий самий - ніякої плівки (може у Вас який просроч).
Тільки найкращі емоції від нього, запах, уходові, і те що спиртова основа це просто кайф.
Ви його перед використанням гарно взбовтуєте?
Arty Бувалий
Для меня по ттх пока остается лучшим бальзамом tabac original, флойд не плохой, но он проще сильно. Единственное что не нравится, очень сильная стойкость, если бы он был без аромата был бы вообще лучшим!
Arty Бувалий
Для меня по ттх пока остается лучшим бальзамом tabac original, флойд не плохой, но он проще сильно. Единственное что не нравится, очень сильная стойкость, если бы он был без аромата был бы вообще лучшим!
Сильная стойкость Флойда или Табака?
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тут ще такий момент, що кожний бальзам SV трохи різний і відрізняється не тільки ароматом. Якщо уважно прочитати склад, то можно помітити, що різниця невелика, але є: 2-3 компонента.
Kitten911 Поставив вподобайку
2046 Постоялець
Повідомлень : 618 Репутація : 84 Дата реєстрації : 27.06.2020 Звідки : Kyiv
Тут ще такий момент, що кожний бальзам SV трохи різний і відрізняється не тільки ароматом. Якщо уважно прочитати склад, то можно помітити, що різниця невелика, але є: 2-3 компонента.
Можливо. Але вище людина теж писала, що в неї така ж сама історія як і в мене
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Юзаю такий самий - ніякої плівки (може у Вас який просроч). Тільки найкращі емоції від нього, запах, уходові, і те що спиртова основа це просто кайф. Ви його перед використанням гарно взбовтуєте?
Один і той самий засіб після гоління може залишати плівку, а може й не залишати, або плівка залишається у когось довше, а у когось менше по часу. Це залежить від типу шкіри, при жирному типі буде плівка, при сухому типі шкіри плівки може й не залишатись після використання лосьйону.
Мені упаковка лосьйона SV не сподобалась. Вона гарна, металева, але кришка крива і при цьому тече. Таке собі діло, для такої ціни могло бути краще.
_________________ Через терни до зірок!
Arty Поставив вподобайку
Arty Бувалий
Один і той самий засіб після гоління може залишати плівку, а може й не залишати, або плівка залишається у когось довше, а у когось менше по часу. Це залежить від типу шкіри, при жирному типі буде плівка, при сухому типі шкіри плівки може й не залишатись після використання лосьйону.
Мені упаковка лосьйона SV не сподобалась. Вона гарна, металева, але кришка крива і при цьому тече. Таке собі діло, для такої ціни могло бути краще.
А тобі доречі цей бальзам добре підійшов? Бо мені зовсім щось не те. Два рази тільки використав і все
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Бальзам, як бальзам. Нічого видатного, але й нічого поганого, подобається аромат. Плівки на обличчі для мене не дає.
Ок, а що видатне?) В мене просто в ТОПІ цей бальзік, особливо через запах і те що спиртова основа. Далі WSP і єдине що ще хотілось би спробувать це Барістерів.
П.с. але так у мене відносно сухий тип шкіри
ARTURIUS Поставив вподобайку
Arty Бувалий
Ок, а що видатне?) В мене просто в ТОПІ цей бальзік, особливо через запах і те що спиртова основа. Далі WSP і єдине що ще хотілось би спробувать це Барістерів.
Для мене це поки Floid: не стягує шкіру, і прибирає почервоніння, і тонізує, і живить, і навіть олдскульний запах подобається дуже. В SV мені тільки запах зайшов. Ось теж думав за Барістер. Десь писали що по доглядовим питань немає, але запах дуже міцний і довго тримається, ну і доволі таки спеціфічний. Але мило мені сподобалось