Для мене це поки Floid: не стягує шкіру, і прибирає почервоніння, і тонізує, і живить, і навіть олдскульний запах подобається дуже. В SV мені тільки запах зайшов. Ось теж думав за Барістер. Десь писали що по доглядовим питань немає, але запах дуже міцний і довго тримається, ну і доволі таки спеціфічний. Але мило мені сподобалось
Мило ТОП по уходовій, запаха вобще мінімум я б сказав просто мило (ось тіки купив собі з нової партії в Барберкомпані) - СВ по запаху ТОП але догляд на 4.
Ну фіг знає у мене є WSP автершейви запах тримається ну не дуже довго (доглядові як на мене ТОП), з пів годинки мб чуть більше, але не навязчивий гарний - в парфюмах я шарю. Я фльойд не пробував але ви так прям розхвалюєте шо аж ну тра попробувать, він і дешевше виходить вроді як за цю штуку, але вже тільки після Барістера. Бо якщо барістер зайде то 3 автершева мені за голову на 4 сезони.
ARTURIUS та Arty Поставили вподобайку
Arty Бувалий
Повідомлень : 457 Репутація : 1 Дата реєстрації : 18.06.2023 Звідки : Дніпро
Мило ТОП по уходовій, запаха вобще мінімум я б сказав просто мило (ось тіки купив собі з нової партії в Барберкомпані) - СВ по запаху ТОП але догляд на 4.
Ну фіг знає у мене є WSP автершейви запах тримається ну не дуже довго (доглядові як на мене ТОП), з пів годинки мб чуть більше, але не навязчивий гарний - в парфюмах я шарю. Я фльойд не пробував але ви так прям розхвалюєте шо аж ну тра попробувать, він і дешевше виходить вроді як за цю штуку, але вже тільки після Барістера. Бо якщо барістер зайде то 3 автершева мені за голову на 4 сезони.
Якщо буде бажання, можу вам відправити для тесту відливант Флойду як приїде до мене баклашка
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Ок, а що видатне?) В мене просто в ТОПІ цей бальзік, особливо через запах і те що спиртова основа. Далі WSP і єдине що ще хотілось би спробувать це Барістерів.
П.с. але так у мене відносно сухий тип шкіри
Якщо брати саме, як видатне, то виділив би лосьйон Романа Захарова. Лосьйон є у пана Філа і в мене, це те що залишилось по відʼїзду Романа в іншу країні. Лосьйон натуральний, працює на шкірі неймовірно цілюще, має відчутний спиртовий удар, але помірний. Саме він для мене особисто виконує функції лосьйону максимально.
Якщо брати в увагу лосьйони масового продажу, то погоджусь з Ігорем Одестом, для мене це теж Флойд та Табак. Подобається, К вони працюють, аромат, якість подачі та упаковки. Флойд подобається саме останньої оновленої версії. Ще класні лосьйони від аббатів. Хороша річь, яка реально працює і має чудові аромати.
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Пт 10 Лист 2023 - 18:38), всього регувалося 1 раз(-и)
Arty Поставив вподобайку
Arty Бувалий
Повідомлень : 457 Репутація : 1 Дата реєстрації : 18.06.2023 Звідки : Дніпро
Якщо брати саме, як видатне, то виділив би лосьйон Романа Захарова. Лосьйон є у пана Філа і в мене, це те що залишилось по відʼїзду Романа в іншу країні. Лосьйон натуральний, працює на шкірі неймовірно цілюще, має відчутний спиртовий удар, але помірний. Саме він для мене особисто виконує функції лосьйону максимально.
Якщо брати в увагу лосьйони масового продажу, то погоджусь з Ігорем Одестом, для мене це теж Флойд та Табак. Подобається, К вони працюють, аромат, якість подачі та упаковки. Флойд подобається саме останньої оновленої версії. Ще класні лосьйони від аббатів. Хороша річь, яка реально працює і має чудові аромати.