Я не розумію вашої (усіх у кого вона є) проблеми з клеєм. Берете окріп та змиваєте клей. Все. Чисті леза, комфортне гоління. Я так роблю навіть для тих, де клей посередині. Аби потім не відмивати станок від нього.
hlopets Поставив вподобайку
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Мені теж подобаються леза з клеєм, димфує і помякшує роботу леза, в конверті не тупиться кромка при транспортуванні) Я взагаліто про кількість капель мав на увазі, скільки там має бути в старій-перехідній-новій версіях?
Sergiy Новачок
Повідомлень : 14 Репутація : 1 Дата реєстрації : 04.03.2020 Звідки : Днепр
Дякую, тепер все стало на місце, а то я не підозрював про перехідну, і без серійника з 4 каплями в подвійному вважав новішою за ту що в мене, доречі вона(стара) агресивніша на порядок за перехідну.
ПС судячи з відгуків про те, що новий сільвер зіпсувався, треба шукати з круглою крапкою над буквою "і", а там вже як хочеться агресивнішого то без серійника, а комфортнішого з серійником)
serhii Новачок
Повідомлень : 28 Репутація : 2 Дата реєстрації : 24.01.2021 Вік : 33 Звідки : Львів
Прочитав трохи коментарів з теми про дані леза, що можу додати від себе, я пробував і старий варіант в конверті подвійному(купляв в КТГ) і пробував новий варіант(купував в без фабули) і мені сподобався новіший варіант, менше клею, гострі і менш агресивніші, але буквально на трішки від старої версії. Зниження якості я не помітив в новому варіанті.
wakidzasi, cka та hlopets Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Сегодня решил протестить джиллет минора, тест длился секунд 20, после чего минора ушла в мусор и на ее место стало джиллет Сильвер Блю! Отличное мягкое бритьё без раздражений, дискомфорта и т.д. выбрился в 2 прохода просто отлично, мягко, очень чисто, без единой красной точки, бритьё было на 5 позиции Rockwell. Как я уже упоминал в своём бортовом журнале, лезвия по своим характеристикам очень схожи мне со спутником, прям вот думаю не почувствовал бы разницы в слепом тесте!
ditrih_ та hlopets Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Сегодня второе бритье пережило лезвие, странно но по ощущениям оно стало острее чем в первый раз, побрился в ББС но лезвие ощущалось на лице по другому, стало острее и немного агрессивнее.... Оставил на третий раз, уже интересно прям...
egoist та hlopets Поставили вподобайку
Zsolti Новачок
Повідомлень : 18 Репутація : 0 Дата реєстрації : 06.07.2021 Звідки : Україна, Ужгород
Сегодня второе бритье пережило лезвие, странно но по ощущениям оно стало острее чем в первый раз, побрился в ББС но лезвие ощущалось на лице по другому, стало острее и немного агрессивнее.... Оставил на третий раз, уже интересно прям...
Я использую их 2 раза(впринципе каждое лезвие,единственное это Физером брился 4 раза).На третье бритье они мне кажутся туповатыми,да и цена их позволяет не экономить сильно,они дешевые,около 7 грн пачка.
Акулов, egoist, Kitten911 та hlopets Поставили вподобайку
sheld поставив(ла) "Не подобається"
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Вчера использовал эти лезвия в р41. Отлично сработали, острые и мягкие лезвия, очень комфортные. Не знаю на сколько хватит, думаю на раза 2. За их цену, лезвия просто великолепные
ditrih_ та hlopets Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Вчера побрился этим лезвием второй раз в р41. Что могу сказать? Комфорта меньше намного чем в первый раз, побрился хорошо, но под конец были покраснения. Мыло было Мартин да кандрэ + АШ Dior саваж Не знаю, что дало результат такой, но кожа в идеале Лезвие выбросил, для себя принял решение, больше одного раза не использовать
ARTURIUS, ditrih_ та hlopets Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
У меня 2 раза прошло, третий сразу выкинул, в первый раз кайф, второй раз показалось агрессивнее и острее но это было ошибочно полагают т.к. в третий раз оно начало кусать и я его сразу сменил... Как я с самого начала писал, мне они прям один в один со спутником, не вижу в них разницы вообще ну кроме цены конечно))
Ruslan, egoist, ditrih_ та hlopets Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Первый раз пробовал "Silver Blue" (станок "Big Roc").
Показались комфортне, чем "Astra". Острота на коже не ощущается, хотя лезвия острые. Баланс между остротой и "мягкостью" (жилетовское лезвие "Platinum" намного агрессивнее).
Бритье под носом против роста волос - вообще без проблем.
Покупал в Днепре для пробы одну пачку за 25 грн. Подумываю , а не пойти ли взять ещё несколько: хорошие лезвия за хорошую цену. Как понимаю, лезвия редкие - в продаже (на рынке и в магазинах) встречаю в первый раз.
Ruslan, hlopets та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
У нас на ринку були такі по 10 в минулому році, а перед війною по 15 ще взяв пару пачок, а зараз взагалі зникли. В нас вони були найдешевші, я так розумію. Лезо ніби і не погане, все ж трохи не таке комфортне, як хотілось би. Але на диво довготривале лезо. До 6 раз якось поголився ним, просто з цікавості на скільки вистачить. Більшість лез мені на перше-друге гоління не комфортні. Тільки десь 3-4 гоління самий кайф. Є два леза є які мені з першого гоління без проблем заходять це Gillette 7 o'clock stainless steel і wilkinson sword.
egoist, ditrih_ та hlopets Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Був приємно вражений цими лезами. Чому вражений? Тому що голився жовтими Feather, які рівно в два рази дорожчі. Тож очікував від GSB отримати результат майже такий самий, а скоріше за все гірший. Feather лишає деінде червоні крапки. При добриві, коли вже без мила декілька штрихів останніх прибрати - обовʼязково в тому місці буде почервоніння. Під підборіддям, як правило, подразнення. Я був, чесно кажучи, трохи в ступорі, коли спробував GSB. На друге гоління махав бритвою як шашкою - ні порізів, ні подразнень. Три проходи. Поголено майже в ідеал. Бритва одна й та сама - R89.
Ruslan, Evgen, Santa, ARTURIUS, ditrih_, fran.ivan.ua та kh_fish Поставили вподобайку
2046 Постоялець
Повідомлень : 618 Репутація : 84 Дата реєстрації : 27.06.2020 Звідки : Kyiv
Був приємно вражений цими лезами. Чому вражений? Тому що голився жовтими Feather, які рівно в два рази дорожчі. Тож очікував від GSB отримати результат майже такий самий, а скоріше за все гірший. Feather лишає деінде червоні крапки. При добриві, коли вже без мила декілька штрихів останніх прибрати - обовʼязково в тому місці буде почервоніння. Під підборіддям, як правило, подразнення. Я був, чесно кажучи, трохи в ступорі, коли спробував GSB. На друге гоління махав бритвою як шашкою - ні порізів, ні подразнень. Три проходи. Поголено майже в ідеал. Бритва одна й та сама - R89.
Гарні леза в цілому, але якби вони ще не виготовлялись в параші, ціни б їм не було, але, тепер особисто для мене вони «пролітають».
Ruslan, kh_fish, Caonima, Walker.777 та Vlad_S Поставили вподобайку