Гарні леза в цілому, але якби вони ще не виготовлялись в параші, ціни б їм не було, але, тепер особисто для мене вони «пролітають».
Я навіть не знав. Буду значить тестувати Дербі і Астру.
Derby Usta класні леза, Турція. Астра також з мордору. Для себе виділив Feather, Persona, Derby Usta, Tatra (для агресивних бритв). Ще подобаються Gillette 7 o’clock в чорній пачці (вони виготовляються в Індії). Раджу подивитись це відео, там трішки розкрита тема де виготовляються популярні леза. Щоб не бути спонсором русачків.
Оживлю темку пока на эмоциях))) Как-то раньше вроде и пробовал неоднократно их но не цепляли, а недавно на столько зашли в разорок ббс ас что купил пару блоков и жалею что только пару, вообще мои любимые лезвия - Спутник, но сильвер блю очень на них похоже при этом капельку острее и ещё мягче чем спутник, мне на три раза одного лезвия без проблем хватает, причём второй раз самый кайфовый и мягкий! Однозначно хорошие лезвия!!!
Ruslan, egoist, ditrih_, Alfed та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Найкращі леза були для мене, жорстку щетину брили мʼяко і без порізів, гостріші ніж астра, і менш гостріші ніж джилет платинум. До війни ще мав блок, але вже весь використав. Як альтернтативу розглядаю зараз Treet Platinum, бо спонсорувати рашку не хочу покупкою джилета.
hlopets, Yura_ та Batman Поставили вподобайку
Vlad_S Частий гість
Повідомлень : 93 Репутація : 1 Дата реєстрації : 15.02.2023 Звідки : Kyiv
Найкращі леза були для мене, жорстку щетину брили мʼяко і без порізів, гостріші ніж астра, і менш гостріші ніж джилет платинум. До війни ще мав блок, але вже весь використав. Як альтернтативу розглядаю зараз Treet Platinum, бо спонсорувати рашку не хочу покупкою джилета.
Астра, наприклад, вже штампується в Індії. Тож можна зробити висновок, що вони перенесли виробництво туди. В нас ще буде деякий час залишки кацапських лез, проте не довго, я думаю
serhii, hlopets та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Астра, наприклад, вже штампується в Індії. Тож можна зробити висновок, що вони перенесли виробництво туди. В нас ще буде деякий час залишки кацапських лез, проте не довго, я думаю
Ясно щось десь чув таку інформацію і це позитивна новина, надіюсь і з сільвер блю буде та ж сама ситуація або ж просто на ринку Індії під іншою назвою випустять леза схожі на них. Але насправді з приводу астри то я зараз бриюсь лише з головою r41 і астра там так собі виглядає по моїй щетині, тому в мене її ще в залишках більша частина блоку є.
CNPOMAHELL та Vlad_S Поставили вподобайку
serhii Новачок
Повідомлень : 28 Репутація : 2 Дата реєстрації : 24.01.2021 Вік : 33 Звідки : Львів