Не зашли. Чисто не выбрился, щетина быстро отросла, раздражение. По остроте и агрессии ничего толком сказать не могу так как не понял эти лезвия совсем и даже не добрился. Нужно будет через время еще раз попробовать.
BPK Поставив вподобайку
Alter ego Постоялець
Повідомлень : 661 Репутація : 927 Дата реєстрації : 05.11.2017 Вік : 38 Звідки : Ukraine, Pryluky
Для мене Gillette SB універсальні (гарно поєднались з усіма станками що є в користуванні), а Polsilver SI ідеально для 37 сланта (razorock). Лезо я використовую двічі (виняток feather), для мене Gillette SB гарно працює двічі, Polsilver SI гарно працює при першому голінні при другому -/+ прийнятно, можливо відчувається зниження гостроти (виняток з 37 слантом).
Lisabon Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 121 Дата реєстрації : 28.10.2018 Звідки : Лисичанск
Побрился с лезвием Gillette Silver Blue в Мюле R41. Лезвие весьма неплохое, середнячок. Мягко, неагрессивно. Мягче чем Трит Платинум и Астра. По снятию щетины и остроте, чуть уступает Трит Платинум. Срез щетины мне больше понравился, чем в Физере и КАИ. Побрился хорошо без коцек и порезов. Есть небольшой минус - это много клея на лезвии, который доходит в некоторых местах до РК.
Тарас Швець Бувалий
Повідомлень : 159 Репутація : 297 Дата реєстрації : 23.08.2018 Вік : 30 Звідки : Калуш
Придбав на базарі ці леза за 14грн. Доволі дешево. Можливо підробка?:) Пачки і конверти відрізняються. Верхня - базар, нижня - КТГ. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Останній раз редагувалося: Тарас Швець (Вт 5 Лют 2019 - 0:28), всього регувалося 1 раз(-и)
hlopets Поставив вподобайку
Aklex Постоялець
Повідомлень : 815 Репутація : 288 Дата реєстрації : 22.01.2019 Вік : 34 Звідки : Житомир
Придбав на базарі ці леза за 14грн. Доволі дешево. Можливо підробка?:) Пачки і конверти відрізняються. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Странно. Насколько я знаю, у настоящего Gillette SB 4 капельки клея, часто он заливает режущую кромку, что немного раздражает. А тут две капли...
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Не думаю что это подделка, тем более если на торце пачки стоит номер партии и даты как на всех остальных ПиГовских лезвиях. Просто скорее всего те, что у КТГ продаются из древних партий, когда еще и Спутник в два конверта упаковывался. И кстати маркировка с кол-во лезвий значком как на Спутнике нержавейке появилась и в новых партиях 7'oclock, и здесь нарисована. И леттеринг на пачке которая с рынка один в один как на оф.сайте Gillette, и начертание, и точка в букве i исполнена в виде трапеции, в то время как у пачки с КТГ в виде круга, а это лого использовалось раньше. Я на 99,9% уверен, что это оригинальные лезвия из новых партий с ребрендированной упаковкой.
Тарас Швець Бувалий
Повідомлень : 159 Репутація : 297 Дата реєстрації : 23.08.2018 Вік : 30 Звідки : Калуш
Напевно так і є. Дата вказана свіжа. Все вроді добре. Просто пачку оновили. Цікаво чи якість змінилась. Треба буде порівняти. Бо старий спутнік і новий різні.
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Ради интереса сейчас вскрыл банку с использованными лезвиями. В начале увлечения ветшейвингом было у меня в наличии несколько лезвий Спутника найденных дома, из старых партий в двух конвертах, так вот на них как раз четыре точки клея, что подтверждает предположение, что на КТГ GSB из старых партий.
Georg Частий гість
Повідомлень : 82 Репутація : 88 Дата реєстрації : 09.10.2018 Вік : 53 Звідки : Odessa
Так же протестировал лезвия Gillette Silver Blue в R-41. Лезвие вполне не плохое, довольно таки мягкое, мне хватило на три сеанса, при чем в третий раз уже гладко не выбрило. Для себя сравнивал его с Polsilver и конечно последнее однозначно выигрывает по комфортности и износостойкости. Silver Blue - за свои деньги, за ощущения от бритья, за свои железные два сеанса, вполне мне подошли и конечно однозначно заняли свое место в моем арсенале...
Alter ego Постоялець
Повідомлень : 661 Репутація : 927 Дата реєстрації : 05.11.2017 Вік : 38 Звідки : Ukraine, Pryluky
Тарас Швець Які враження від гоління лезами з зображенням "5 лез" на пачці, ті що з базару ?
Леза середньої гостроти, не травматичні. У Fatip Piccolo сподобались, в Mühle R41 все більш менш нормально, окрім третього проходу в районі вус(у мене там найжорсткіша щетина). Там R41 спотикався, прийшлося надавлювати і як результат дістав декілька міні порізів. На мій погляд не вистачило гостроти для R41, для проходу проти росту. Але слід враховувати те, що я голюсь зараз тільки холодною водою, тому щетина недостатньо м'яка для цих лез. Gillette SB менш гострі за Treet Platinum, Astra SP, Polsilver, Personna. Якщо розпарювати щетину рушником, думаю буде краще.
Отправлено через Topic'it
Alex Постоялець
Повідомлень : 553 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Тарас Швець : ,, ... Gillette SB менш гострі за Treet Platinum, Astra SP, Polsilver, Personna " . В таком случае, в упомянутых лезвий, общего с Gillette SB - только надпись.
Тарас Швець Бувалий
Тарас Швець : ,, ... Gillette SB менш гострі за Treet Platinum, Astra SP, Polsilver, Personna " . В таком случае, в упомянутых лезвий, общего с Gillette SB - только надпись.
Леза GSB, що зі старих партій, також мені мягші за вищезгадані. Ганяв і старі і нові в GSB в R41.
Отправлено через Topic'it
Тарас Швець Бувалий
Вчора спробував замінити GSB на Polsilver в R41. Результат - агресія більша. А толку більше не стало. Голився дуже акуратно. Але було відчутно, якись невірний рух і піпєц. До BBS не дотягнув, зробив 3 проходи і все. Боявся рознести обличчя. GSB в р41 дають якусь більшу волю для дій.
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Вчера тоже свои получил, после поста [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] пошёл и я у себя ревизию проводить , та же картина. Видимо на заводе начали экономить на конвертах.
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Якраз це і є оригінал, принаймні це оригінальні старі партії з цифрами такими були - дві великі краплі клею+восковий папір і ніяких обгорток додаткових.