Повідомлень : 804 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Тема: Re: Вопрос по агресивности станков Пт 7 Квіт 2023 - 22:02
Я не понимаю в современных бритвах. Моя самая молодая 70-и летний юбилей отпраздновала. Самые древние 1909-го года выпуска. Это я о DE, а есть и SE 1890х. Того Артуру и написал, как Вы говорили за Роквел
Гость Гість
Тема: Re: Вопрос по агресивности станков Пт 7 Квіт 2023 - 22:12
Windigo пише:
Я не понимаю в современных бритвах. Моя самая молодая 70-и летний юбилей отпраздновала. Самые древние 1909-го года выпуска. Это я о DE, а есть и SE 1890х. Того Артуру и написал, как Вы говорили за Роквел
Ого круть, если не сложно можете сказать модели и бренды ваших екземпляров, очень интересно, можно в личку если этот thread(не знаю как на русском сказать) не совсем уместен для этого
Windigo Постоялець
Повідомлень : 804 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Тема: Re: Вопрос по агресивности станков Пт 7 Квіт 2023 - 22:20
Ок, могу, есть профиль и на англоязычном B&B у меня. Пишите в ЛС мне свой номер. Скину фото и видео. Пример моего станка. Вернее уже Артура.
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Вопрос по агресивности станков Пт 7 Квіт 2023 - 22:37
Windigo пише:
Я міг би порадити Gillette New для початку, або його аналог як Ви казали Роквелл на 4 пластині.
Gillette New і Rockwell це взагалі, як на мене різні бритви. В своєму порівнянні я висказав приблизну агресивність бритви по відчуттям, але не характер гоління. Gillette комфортний, але дуже ефективний. В ньому і є те поєднання ефективності та комфорту якого немає в багатьох інших бритвах. При цьому у бритви, на відміну від Rockwell є свій харизматичний, витончений характер чи почерк. У Rockwell теж є свій характер, але він якийсь "дубовий, тракторний, начебто комбайном голишся".
Це мої особисті відчуття, у когось може бути по іншому, або навіть протилежно навпаки.)
Акулов та Windigo Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Тема: Re: Вопрос по агресивности станков Пн 10 Квіт 2023 - 17:08
Від вінтажних бритв щетина росте довше. Колись з цим було сурово. Тому краще усіляких r41 на мій погляд. Проте Тех мягкий, но при цьому ефективний. На 4,5-5 по шкалі його ставлю. Навіть так. Агресія 4, а ефект 5 може 5,5. Нев субьективно даю 7,5 або 8. Олд 20 з 10 можливих. Це все приватна думка людини з рідкою щетиною, і не факт що ваша думка буде такою ж. Просто погляд в темі що дасть реально хороший результат.