Шановне панство, я вибачаюся, що десь там завіявся (були справи, тому перепрошую). Новин немає, оскільки "добиваю" багаточисельне те, що є. Але. (Без "але" нічого не буває, це, пся крев, діалектика.) Або R41, або "катана". Просто набридло. Витягнув Razorock German 37 DE Slant Razor, поставив Shark Super Stainless - і просто в астралі: ніжно, м'яко, на кожен день (бо щетина пре як не в себе). В мене все Але... Слава Україні!
Ruslan, WetShaver, fill, vicbro, Sauvage, stanislav-q, Віталіk і Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 408 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Гоління: або R41 або Razorock German 37 DE Slant Razor. Трохи не так: тиждень - перша, тиждень - другий. Леза для двох тижнів однакові. Обидва станки - просто за межею.
Добив банку мила American Barber від Razorock. Знайшов запаску Kent, поклав в середину банки American Barber від Razorock і голюся
Новинок майже ніяких: спробував АШ Barbershop від Stirlilng. Мабуть, трохи пізніше придбаю 100 мл. Аромат якийсь невловимий. І солодкий (я ненавиджу солодкі аромати, але не цей), і гіркуватий. "Стірлінги" пишуть, що в ньому є аромат свіжої газети. Щось таке є... Такі новини.
Ruslan, WetShaver, fill, vicbro, Sauvage, stanislav-q, _yk_ і Поставили вподобайку