Спутник неплохой,но Вы забыли про Gillette Silver Blue.Хорошие,острые лезвие,мне очень нравятся с джилетов.Попробуйте по возможности.Я бы сказал,что они менее агрессивны чем,платинум,но острые тоже.
Верно! Забыл. Обязательно попробую!
alex-kin Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 50 Дата реєстрації : 31.12.2021 Вік : 46
Експеримент був перерваний початком війни РФ проти України. Якось тоді було не до експериментів. Можливо, колись повернуся до цього експерименту.
Готовлюсь к четвёртому забриву загодя. В принципе, уже есть расстановка "призовых мест" среди всей "шестёрки". Но эксперимент есть эксперимент, нужно закончить начатое (а это очень-очень сложно: я приобрёл Razorock German 37 Slant и просто изнываю от желания его опробовать! но нужно быть профессионалом :D ).
Четвёртый забрив
Gillette Platinum. ...
Gillette Nacet DE Razor Blades. ...
Gillette Super Thin. ...
Gillette Blue Blades. ...
Gillette 7 O’Clock Permasharp Stainless. ...
Gillette 7 O’Clock Sharp Edge Double Edge. ...
Останній раз редагувалося: alex-kin (Пт 3 Черв 2022 - 6:48), всього регувалося 1 раз(-и)
Ruslan, Oleksii, fill та Акулов Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Нет, я не профессионал - любитель как есть :D Не вытерпел, познакомился с Razorock German 37 Slant. Зарядил Polsilver Super Iridium, мыло, прешейв и лосьон - "зелёные" от Proraso. Долго выверял, стало ли лезвие ровно (ненужная, как оказалось затея: легло чётко, но от вылета я сначала немного даже испугался). Потом заперся в ванной и побрился. Не хочу пока анализировать, разымать чувство на части. Напишу просто: кайф. Два прохода + легчайшая добривка на скуле (у меня там проблемная кожа) = BBS. Ни точки, ни пенёчка, ни мельчайшего порезика. Как бы о R41 в таких условиях не позабыть :P
Ruslan, fill, Акулов, Qwertyus, egoist, Kitten911 та all75 Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Нового досвіду в області гоління за цей тяжкий час не набув. Голився R41 та Razorock German 37 DE Slant Razor, який купив до війни, з двома видами леза: BIC Chrome Platinum й Treet Platinum Super Stainless Blade. Дуже добрі поєднання.
Ruslan, Oleksii, Акулов, royib, Kitten911 та alex-kin Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Отримав щойно посилку: Speick різноманітний - мило для гоління, лосьон та навіть гель для душу. Буду знайомитися, тестувати.
Перше враження (от як можна не відкрити і не обоняти!): щось дуже цікаве. Мило: не Tabac (Speick, на перший погляд, більш елеганцький та м'який), не "зелений" Proraso (Speick більш виразний, це без сумнівів). Може, це як би мило виготовляли 4711? Va savoir ? Коротше кажучи, цікаво! Обов'язково відпишуся у відповідних топіках.
І буду Fatip Grandeдресирувати :D (хоча, я думаю, що станок буде дресирувати мене. :twisted: ) Разом з цима духмяними речами - саме те, на мій погляд!
Ruslan, Oleksii, fill, vicbro та ARTURIUS Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Альпийская валериана как раз и успокоит того, кого будет дресировать Fatip Grande :)
Спочатку - приказка, а казка буде у відповідному розділі :D (Написав про мило Speik пару речень.)
Якось я з двома прекрасними жінками (білявка і брюнетка; ще б руда була і я б змінив ім'я на "Валєрій") вирішив піддатися ольфакторному задоволенню (не подумайте нічого такого - все було пристойно: тільки парфуми - і більше нічого). Гуляли по парфюмерним бутикам (було це задовго до війни), "слухали" ароматичні композиції. І тут дві молодиці кажуть: "А давайте спробуємо "Бакара Руж 540"!" Для тих, кто хоча б трохи занурився в парфюмерну справу, знає, що цей витвір Франсіса Кюркджяна - лакмусовий папірець: хтось жити не може без нього, хтось ненавидить як українці путіна. Ну що ж, давайте спробуємо. Консультант пшикає на два блотери, я відходжу, щоб подивитися на реакцію дівчат. Вони беруть блотери, "слухають" і... брюнетка майже закохується в аромат "цукрової вати", а білявка знаходить в ньому "медичні бінти". Я вголос сміюся.
Так ось "альпійська валеріана", яка є візитівкою Speik, це не "Бакара Руж 540". Це набагато складніше: то не можна носа відняти (я сьогодні майже забув, що треба збивати піну - так "навдихався" мила), то вилізає щось "медично-заспокійливе" (не болгарська валеріана, звичайно, але щось з аптеки). Що може бути більше цікаве, ніж ось таке неоднозначне?
Andrewt, Oleksii, Volodymyr, vicbro, royib, Александр 7676 та all75 Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Treet Platinum у битві з моєю щетиною середньої щільності на четвертий сеанс не доживає. Протестував в трьох бритвах (R41, German Slant і Fatip Grande), дістав ще й голову R89, потестую і в ній.
Fatip "з'їв" лезо дуже швидко: якщо в R41 третій сеанс був непоганий, то в Grande третій сеанс мене не дуже задовольнив.
Oleksii, ARTURIUS та Kitten911 Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Відшукав у запасах леза The Bluebeards Revenge 10 Double-Edge Razor Blades. Голився ними вже... забувся коли. Вирішив повернутися, оскільки пам'ятаю про них лише одне власне враження - ніякі леза. (Та ще й дорогі! Та ще й 10 штук - для цих лез це не перевага, а недолік.)
Зарядив Razorock German 37 DE Slant Razor. Зарядив Mühle R41. Зарядив Fatip Grande.
Сьогодні спробував у 37 сланті. Голюся - і нічого не розумію. Ні, голить... але майже ніяк. Слант працює як 89 голова. Пропускає, їздить по щетині, "кожний пеньок вище норми" (с) і водночас я вже відчуваю, що шкіра припікає, оскільки прийшлося пійти на третій захід, для мене нехарактерний.
BBS? Плюнув на якість, подумав: як би неушкодженим залишитися... Алуніт... Не пече. Хм... Лосьон Speik... Помірно. Хм... Помацав шкіру - чисто поголено.
Якась чудасія. Буду експериментувати далі з цим загадковим лезом.
Ruslan, Oleksii, Sauvage, Kody, Віталіk, ARTURIUS та Kitten911 Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Треба с цим лезом продовжувати гоління. Помітив, коли через деякий час повертаєшся до, здавалось би, поганого леза, воно якось починає показувати себе з кращої сторони. Не всі леза, звичайно, але деякі згодом вражають. В мене так було с Gillette Rubie.
Oleksii, Александр 7676, ARTURIUS та alex-kin Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Життя - річ складна (Ролан Барт вніс би правку: не складна, а складена (з різних частин) - чого в ній тільки немає). Але я ще ни стикався с таким феноменом: процес - такий собі (=задоволення не приносить), а результат - майже відмінний.
Я знову про леза The Bluebeards Revenge. Не витримав до завтрашнього ранку (справа, правда, не в лезах, а в тому, що вже не терпілося випробувати лосьон La Toja Hidrotermal Classic), витягнув заряджений Фатіп Гранде, поголився.
Ну, приклавши долоню до грудей: гоління без задоволення. Відпрацьовував техніку :D Гоління доволі агресивне, все ж Фатіп, не 37 "разороковський" слант: контролював рух, дозував тиск. Два проходи (нижче підборіддя навіщось махнув пару разів додатково - дурість). Алуніт - трошки попік, "Ла Тоха" - чистий кайф за невеличкі гроші! - секундний вибух і все.
Зараз сиджу з "гумовою" шкірою, вишукую пеньки. Немає. Навіть там, де в мене завжди є. Чудасія, а не лезо. Відкриває мені нехай не кайфове гоління, але невеличкі секрети Всесвіту :D
Oleksii, Sauvage, Віталіk, ARTURIUS та all75 Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
До мене дійшло! Прямо блискавка промайнула! Чому процес гоління лезом компанії The Bluebeards Revenge мені задоволення не приносить, а результат цього процесу оцінюється мною як прекрасний? Чув і бачив, що продукцію The Bluebeards Revenge дуже полюбляють барбери (та й сама компанія себе позиціонує як така, що поставляє свої продукти барбершопам серьйозним чином; шавета їхнього виробництва - знакова для барбершопського руху річ). Тому так й виходить: барберу процесом насолоджуватися якось некомільфо (і ніколи - робота все ж таки), а результат йому потрібен стовідсотковий :P (R41 вже заряджена. Я вже голився цією зв'язкою, але хочу поновити відчуття.)
Oleksii, fill та Volodymyr Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Продовжую проводити тести леза The Bluebeards Revenge. І знову чудасія: в Mühle R41 ці леза - просто нормальні леза, ніякі, безхарактерні. Цікаво, що з трьох станків (R41, German Slant і Fatip Grande), найкращім в зв'язці показав себе "разороковський" слант. Працював не без пригод :o, але витиснув з леза все, що можна. Я думав і гадав, що так спрацює R1, але ні. Не так сталося, як гадалося. Продовжу експерименти.
Oleksii, fill, Sauvage та Kody Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
До сьогодні для мене лосьони після гоління поділялись на дві категорії: або щось легке - кельтська валеріана, морські ноти, неролі та лаванда; або щось "барбершопне" (щоб це не означало, оскільки скільки барбершопів - стільки ароматів) - спеції, квіти, олдові аперкоти. Полюбляю і те, і інше, але влітку - тим паче такого з усіх боків розпеченого літа! - захотілося чогось італійського.
Придбав Razorock One X Aftershaving Splash. Сайт [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] пише, цитую: "Лосьйон після гоління One X дозволить провести міні-відпустку у своїй ванній кімнаті з ароматом, який нагадує узбережжя італійського містечка Амальфи влітку. Лосьйон має свіжий аромат із цитрусовими нотками, при цьому не є занадто фруктовим. Якщо принюхатись, можна вловити нотки аромату інжиру та жасмину". Ну, подумав я, хоча б міні, але відпустка... :roll:
Знову цитую https://barbercompany.com/: "Основні запахи: ароматичний цитрус, аніс. Серцевина: жасмин, цикламен, троянда, інжир. Базові нотки: бурштин, мускус, персик, сіно, біб тонка." (Бурштин не має аромату, парфюмерний "бурштин", тобто amber - не плутати із сірою амброю, ambra! - це суміш ароматичних смол.) В мене грубий нюх - цикламена, жасміна, аніса та сіна я не почув. Але! Цитруси, троянда (дуже легка), інжир (оце особливий кайф - такого в лосьонах в мене ще не було!), мускус - все є. І знову але: хвилин за десять все перебиває Його величність Персик!
Сидиш поголений, наароматизований неголеним плодом... Щось в цьому є іронічне
Жарти вбік. Razorock One X Aftershaving Splash - на мій погляд та понюх, це майже точна репліка Acqua di Parma, серія Blu Mediterraneo, а саме Fico di Amalfi Acqua di Parma, тільки - та дам! - навіть більш стійка (з мене "Фико ді Амальфі" злітає за пів години, "разороковський" лосьон тримається вже дві години, при цьому він в рази дешевший). Так, в дітищі "Разороку" більше персику, але й інжир нікуди не подівся. Тут така гра, або танок, або навіть танго - інжир із персиком. Доглядові? Після нанесення є легка плівка, яка зникає хвилин за двадцять, що свідчить: доглядові є (та й рідина непрозора, щось масне в ній є). Шкіра довольна, коротше кажучі. Так, не Speik і не Tabac, але достойна річ.
Andrewt, fill, Sauvage, Олександр Lutsk, Віталіk, Александр 7676, Kitten911 і Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Наголошу ще раз. Razorock One X Aftershaving Splash виявився незвично стійким, як для лосьона (4711, Speik, La Toja більш делікатні; Tabac, мабуть, чемпіон зі стійкості). Я до того, що навіть після двох годин нанесення (а то і більше!) аромат персику та інжиру доволі стійкий, відповідно, щось треба думати з приводу одеколону або парфюму.
Тут повинна бути задіяна новомодна річ - лейєеринг, тобто нанесення одного аромату зверху іншого. Поки що мало експериментував, але логічним чином обчислив безпрограшний варіант - лайм. І він таки є безпрограшним! "Вест Індіан Лаймс" від "Труфіт & Хілл" або Azur Lime від Proraso поверх разороковського розкішного аромату працює 100 %. В таку спеку - просто клас!
(Хто знайде "пару" до лосьона Tabac може називатися генієм :P)
Oleksii та fill Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Раніше це називалося "Полегше з парфумами, красавчику!".
Це і зараз - актуальна річ! Лейєринг - це не про кількість, а про багатошаровість. По меншій мірі, про існування двох шарів парфуму. Тільки потрібні нескладні композиції. Ось "Джо Малоун Лондон" на цей тренд націлені повністю: один парфум з двох яскравих нот, інший - також з двох... Щоб какофонії (або какАфонії) не вийшло.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Раніше це називалося "Полегше з парфумами, красавчику!".
Це і зараз - актуальна річ! Лейєринг - це не про кількість, а про багатошаровість. По меншій мірі, про існування двох шарів парфуму. Тільки потрібні нескладні композиції. Ось "Джо Малоун Лондон" на цей тренд націлені повністю: один парфум з двох яскравих нот, інший - також з двох... Щоб какофонії (або какАфонії) не вийшло.
Ну ок, переконав :-)
alex-kin Поставив вподобайку
alex-kin Бувалий
Razorock One X Aftershaving Splash потребував посидіти на сайті та проаналізувати лосьйонову продукцію Razorock. Висновки дуж прості: 1. Лінійка значна - майже 30 (а то й більше) найменувань лосьонів після гоління. Тобто, і вашим, і нашим. Хлопці хочуть накрити весь стіл під час великої гри в рулетку. Бажання - в наш вік розвиненого пізнього капіталізму - здорове. 2. Багато лосьйонів базуються на знакових ("Крід", "Том Форд", "Ів Сен-Лоран") чи яскравих ("Пенхалігонс", "Аква ді Парма") парфюмах. Зрозуміло, що це "варіації на тему", але дуже вдалі та влучні. Це знову ж - "що б афтешейви розкупалися", див. п. 1. 3. Я знайшов для Razorock One X Aftershaving Splash епітет. Шукав довго, але знайшов: агресивний. Лосьйон, що має стійкість до двох годин, саме такий - агресивний. Він витискає собою потенційне, він перебиває ваше бажання нанести після нього одеколон або парфюм. Одеколон? Забувайте: нанесли лосьйон, пійшли на роботу. Парфюм? На вечір, для виходу у світ, для суаре. (Зрозуміло, що по одному лосьйону робити такі висновки не слід, тому назвемо їх передчасними; але я замовив ще два лосьйони Razorock, будемо аналізувати). 4. Але аромат та доглядові Razorock One X Aftershaving Splash дуже класні. Якісний продукт. Але він не пасивний, а активний: він вимагає від того, хто його придбав, чіткої позиції. "Хто не з нами, той проти нас" :D Придбав - перейшов на темну світлу сторону.
Oleksii, fill, Акулов, Sauvage та Kitten911 Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Я обійшов увагою RazoRock XX Aftershaving Splash та одразу придбав Razorock XXX Aftershaving Splash (з червоною етикеткою; з синьою не було в наявності). Я одним комментарієм вище "аналізував" лосьонову продукцію Razorock "по матеріалам сайту". Заняття недолуге, оскільки дає лише 10% знання. Все треба пробувати носом! Тільки так!
Ні, пп. 1-2 ("лосьони повинні розкупатися") вірний: широка лінійка, омажі "Кріду" та "Ів Сен Лорану". А п. 3. (про агресивність) треба, після "Трьох Іксів", коригувати.
Дійсно, "Три Ікси" категорично несхожі на "One X". Один Ікс - дуже потужний, майже волає (якщо персик вміє волати). Три Ікси - протилежність - ніжність та інтелігентність. Цитруси, трави та мускус. Трохи ментолу, але не для холодку, а для аромату. Це те, що чую я, сидячі зараз і вдихаючи аромат на вусах.
Бузок? Можливо... Щось таке є. Все інше - для людей з тонким нюхом. Після нанесення є тонка плівочка. Жирненька, зникає поволі. Мене це не бентежить, оскільки масел не пошкодували (через деякий час навколо дірочки в дозаторі збирається біло-жовта жирна рідна), тобто догляд на висоті. Через годину залишається аромат чистоти, випраної білізни, трохи чогось навіть ладанного.
Буду продовжувати знайомитися із лосьонами RazoRock, оскільки мене їх продукція інтригує в ароматичному сенсі.
Ruslan, Oleksii та Sauvage Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Якщо не важко, роби, будь ласка, огляди на лосьони у [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Бажано з фото. Таким чином більше форумчан зможуть побачити цей матеріал.
Kitten911 Поставив вподобайку
alex-kin Бувалий
Якщо не важко, роби, будь ласка, огляди на лосьони у [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Бажано з фото. Таким чином більше форумчан зможуть побачити цей матеріал.
Не важко. Хотів зробити вже підбірку всіх трьох "іксових" лосьонів. Але з фото в мене складнощі (суб'єктивного плану, я б хотів не занурюватися в цю тему). Обов'язкове "авторське" фото чи достатньо просто фото з якогось ресурсу із посиланням на нього?
alex-kin Бувалий