Мені ця груша сподобалася, але про неї не зовсім гарні відгуки в інтернет.
не беріть її, я маю таку, вона плюється, а не розпилює, на флакон натагується, а не вкручується, при натисканін сповзає, на має герметичності - все вивітриться і там багато, що ще можна додати в негативі, в цілому забудьте про неї.
SurferUa Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
не беріть її, я маю таку, вона плюється, а не розпилює, на флакон натагується, а не вкручується, при натисканін сповзає, на має герметичності - все вивітриться і там багато, що ще можна додати в негативі, в цілому забудьте про неї.
Ось це те, що читав у відгуках тих хто придбав таку грушу. Дякую Вам за відгук.) Мабудь придбаю в магазині "Аврора" атомайзер та буду користуватись, але ж фєтішу не буде.)))
Віталіk та egoist Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Може й фетішу того й немає, але результат від роспилювача неймовірний! Я руками, коли наносив лосьйон, то так не кайфував, як від розпилення. А ціна то питання - 11 грн за баклашку з розпилювачем на 60 мл. :)
Позавчора зайшовши у Барберкомпані, придбав 400 мл флакончик Proraso Green. Ціна із знижкою - 628 грн. Вчора поголився та вперше використав АШ. Як на мене - гарний, приємний, недовготривалий запах, липкість на відміну від Proraso Red на шкірі не відчувалась, ментолу - в міру, шкіра була м'якою та оксамитовою. Одним словом - сподобався.
Ruslan, stanislav-q та Kitten911 Поставили вподобайку
Може й фетішу того й немає, але результат від роспилювача неймовірний! Я руками, коли наносив лосьйон, то так не кайфував, як від розпилення. А ціна то питання - 11 грн за баклашку з розпилювачем на 60 мл. :)