Повідомлень : 43 Репутація : 0 Дата реєстрації : 12.08.2022 Вік : 22 Звідки : Киев
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пт 26 Серп 2022 - 22:53
Бюджет до 2 тисяч, щитина не жорстка але густа. Чув що Gillette King C, має якісь проблеми з встановленням лез. Мило використовую proraso зелене, але інформативності мало, хочу замовити червоне кажуть, що воно краще. Леза: Derby зелені, пробував bic, але не зайшли, а після гоління використовую квасець і заспокійливий бальзам від nivea.
ditrih_ пише:
Всё зависит от вашего бюджета, типа кожи и щетины, марки лезвий, мыла и лосьона. Если всё это отбросить, то рекомендую недорогой вариант шикарной бритвы - Gillette King C. Днепровская фирма, продаёт набор из бритвы, пачки лезвий и геля для бритья - за 400грн. На мой взгляд, на сегодняшний день, самый оптимальный вариант. А Мюлле Р89.... Очень хороший станок)
ditrih_ Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2920 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пт 26 Серп 2022 - 23:25
Flash212116 пише:
Вітаю, комради. Я новачок у класичному голінні і на форумі. Хочу придбати muhle r89, що скажете з цього приводу? Зараз маю станок wilkinson sword classic, але хочеться чогось більш якіснішого та ефективнішого, хоч маю не дуже густу щитину у зв‘язку з віком ( 20 років), перейшов на т-шки через те, що касетники збривали шкіру, а не волосся. Буду вдячний за поради та відповіді.
Тут на форумі зараз є в продажі Едвін Жаггер в золотому кольорі (це та сама р89 тільки від англійців), ціна дуже солодка, а сама бритва виготовлена якісніше ніж Мюле. Щиро рекомендую придбати.[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
_________________ Через терни до зірок!
Evgen, Kitten911, ditrih_, Caonima та Flash212116 Поставили вподобайку
Олександр Lutsk Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 101 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 51 Звідки : Луцьк
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пт 26 Серп 2022 - 23:33
У мене ще досі є і Мюля 89 нова, раптом що-звертайтесь).
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 0:11
Flash212116 пише:
Чув що Gillette King C, має якісь проблеми з встановленням лез.
А можно поподробнее, ни разу такого не слышал.
Flash212116 Новачок
Повідомлень : 43 Репутація : 0 Дата реєстрації : 12.08.2022 Вік : 22 Звідки : Киев
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 8:36
trimmer пише:
Flash212116 пише:
Чув що Gillette King C, має якісь проблеми з встановленням лез.
А можно поподробнее, ни разу такого не слышал.
Чув ніби, що є екземпляри де не стають симетрично леза і це ніяк не виправляється, чи це просто байки від не досвідчених користувачів. Взагалі дивився я огляд на нього в Артура (ARTShaving), став зацікавленим в покупці, але більше зовні подобається muhle r89, також був цікавий rockwell 6c, але 1-2 плита яка вона по ефективності? Мені просто здається що вона не дуже ефективна.
KHSN Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 8:53
В Кинге становиться все правильно, перекосов нет. В моем не обнаружил. Для рывка (начало) рекомендую именно King C Gellete. Почему- недорого (относительно р89). Мягкий и эффективный ежедневник. Из косметики начать рекомендую из Proraso, по началу, когда руки еще не стали на место, все что для чувствительной кожи. После бритья был крем "Свобода", но я думаю сейчас его не достать. Использовать все, что содержит цинк. Можно из аптеки. Не жечь лицо. Лезвие нужно пробывать. Можно начать с GSB, Вилконсон. Станок - все что рядом с р89 или меркуром 3.... И главное набивать руку. Да и на первых порах ни в коем случае не бриться против щетины.
РустВр, ARTURIUS, ditrih_ та Flash212116 Поставили вподобайку
KHSN Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 9:02
Кстати сейчас набор King C Gellete. по 396 грн, акция.
РустВр, ARTURIUS, Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку
Flash212116 Новачок
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 10:16
Дуже дякую, так детально все розписано як в підручнику.
KHSN пише:
В Кинге становиться все правильно, перекосов нет. В моем не обнаружил. Для рывка (начало) рекомендую именно King C Gellete. Почему- недорого (относительно р89). Мягкий и эффективный ежедневник. Из косметики начать рекомендую из Proraso, по началу, когда руки еще не стали на место, все что для чувствительной кожи. После бритья был крем "Свобода", но я думаю сейчас его не достать. Использовать все, что содержит цинк. Можно из аптеки. Не жечь лицо. Лезвие нужно пробывать. Можно начать с GSB, Вилконсон. Станок - все что рядом с р89 или меркуром 3.... И главное набивать руку. Да и на первых порах ни в коем случае не бриться против щетины.
РустВр Поставив вподобайку
Flash212116 Новачок
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 10:56
А що можете сказати про Merkur 23c?
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 10:57
KHSN пише:
По косметиці я б не рекомендував Прорасо. Так дешево, але все таки це не та косметика яка допомогає шкірі, тип паче новачка. Рекомендую замовити мило від Areffa soap.
Qwertyus, Armadilla, ARTURIUS, Kitten911, ditrih_ та all75 Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2920 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 11:06
Flash212116 пише:
Класна бритва для гоління на кожен день, одна з моїх улюблених. Вона мягка та комфортна, але якщо жорстока та густа щетина то може бути не достатньо ефективною.
trimmer, ditrih_, kh_fish та Flash212116 Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 11:23
Цілком погоджуюсь, що прорасо не підходить для новачків, сам колись попався на це ствердження, мила від Алесі чудові, навіть чела краща за прорасо, але дуже сильний аромат мигдалю. З бритв Кінг сподобався, 89 ні, для мене вона не м'яка зовсім.
egoist, ARTURIUS, ditrih_, all75 та kh_fish Поставили вподобайку
Flash212116 Новачок
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 11:43
А як він в порівнянні з 89?
ARTURIUS пише:
Flash212116 пише:
Класна бритва для гоління на кожен день, одна з моїх улюблених. Вона мягка та комфортна, але якщо жорстока та густа щетина то може бути не достатньо ефективною.
Caonima Поставив вподобайку
kh_fish Новачок
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 12:26
Підтримую про Merkur 23С, шикарна бритва. У мене 33С, це та ж голова, що й 23С, просто інша ручка. Недоліків не бачу — неагресивна комфортна бритва, працює добре майже з будь-якими лезами, якісно виконана та й ціна норм.
trimmer, Олександр Lutsk, ditrih_ та Flash212116 Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 14:30
Flash212116 пише:
Як на мене, то це різні бритви. R89 ефективніша, більш інформативна по відчуттю леза, але при цьому менш м‘ягка, хоча також досить комфортна. Розуміння Мerkur 23С для мене прийшло зразу, з Muhle r89 потоваришував через деякий час. Мuhle r89 не всім підходить, а хтось в неї влюбляється з першого гоління.
Flash212116 Поставив вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 14:37
КІНГ С - самий оптимальний варіант. Якщо немає зауважень до ваги бритви, можна РР Лупо алюміній. Можна Віннінг (нержавійка), але немає зараз його в продажу. Можна Татара Масамуне з базовую плитою, це буде рівень 3-ї плити Роквелл. Комфортніше ніч меркур 34, лезо не так буде відчуватись, але ефективність на рівні, мінус - ціна. Можна розглянути Оверлендер, ефективність 4-ї плити, а комфорт 3 плити по Роквеллу.Підійде більшості. Переваги останнього - якість виконная і ціна за таку річ. деякі виробники просят по 250-300 баксів, якість гірше.
ditrih_ та kh_fish Поставили вподобайку
Flash212116 Новачок
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 14:51
egoist пише:
КІНГ С - самий оптимальний варіант. Якщо немає зауважень до ваги бритви, можна РР Лупо алюміній. Можна Віннінг (нержавійка), але немає зараз його в продажу. Можна Татара Масамуне з базовую плитою, це буде рівень 3-ї плити Роквелл. Комфортніше ніч меркур 34, лезо не так буде відчуватись, але ефективність на рівні, мінус - ціна. Можна розглянути Оверлендер, ефективність 4-ї плити, а комфорт 3 плити по Роквеллу.Підійде більшості. Переваги останнього - якість виконная і ціна за таку річ. деякі виробники просят по 250-300 баксів, якість гірше.
Разорок лупо, в Україні купити я так розумію не реально? Зовнішній вигляд має дуже привабливий.
Flash212116 Новачок
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 14:52
ARTURIUS пише:
Flash212116 пише:
Як на мене, то це різні бритви. R89 ефективніша, більш інформативна по відчуттю леза, але при цьому менш м‘ягка, хоча також досить комфортна. Розуміння Мerkur 23С для мене прийшло зразу, з Muhle r89 потоваришував через деякий час. Мuhle r89 не всім підходить, а хтось в неї влюбляється з першого гоління.
Ну я з бритв маю лише wilkinson sword classic, тому думаю на контрасті він може зайти.
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 15:10
Flash212116 пише:
Разорок лупо, в Україні купити я так розумію не реально? Зовнішній вигляд має дуже привабливий.
То є так, немає в Україні його в продажу, але часто бувают колективні закупки на закордонних сайтах, чекайте пропозицію.
ditrih_ та Flash212116 Поставили вподобайку
Evgen Частий гість
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 15:56
Flash212116 пише:
Вітаю, комради. Я новачок у класичному голінні і на форумі. Хочу придбати muhle r89, що скажете з цього приводу? Зараз маю станок wilkinson sword classic, але хочеться чогось більш якіснішого та ефективнішого, хоч маю не дуже густу щитину у зв‘язку з віком ( 20 років), перейшов на т-шки через те, що касетники збривали шкіру, а не волосся. Буду вдячний за поради та відповіді.
Як варіант - Rockwell 2C. Від 900 до 1200 гривень. Чисте, та м'яке гоління.
KHSN Бувалий
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 16:03
Я думаю, предполагаю, что к изготовлению King C Gellete приложили руку немцы- Мerkur. Именно к голове. Есть мнение что голова это их творение. А ручку китайцы. Там даже прокладка (бумажная) на немецком. И обладатели обеих станков сообщают, что головы одинаковы. Есть над чем подумать. Почему предложил Proraso- обратите внимание на лимит средств в начале беседы, если я правильно понял 2000 грн. При другом раскладе на пиво не хватит))))
KHSN Бувалий
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 16:07
Сори не увидел. При 20 годках нужно нерж. Раз и на все жизнь. А то будет музей или коллекция.
Flash212116 Поставив вподобайку
Armadilla Бувалий
Повідомлень : 139 Репутація : 19 Дата реєстрації : 03.12.2020 Вік : 47 Звідки : Харьков
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 16:38
KHSN пише:
Сори не увидел. При 20 годках нужно нерж. Раз и на все жизнь. А то будет музей или коллекция.
Не нужен нерж, не нужен титан и валирийская сталь... Нужно сначала понять, что вообще нужно от станка - мягче, агрессивнее, или что-то посредине. Прорасо - мыло не брать, вообще. Думаю, сначала проще использовать крем для бритья. Не получить достойную пену из крема (если он не беспенный, конечно) - нужно постараться.
wakidzasi, andreyv1979, Kitten911, ditrih_ та all75 Поставили вподобайку
Flash212116 Новачок
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 16:43
KHSN пише:
Я думаю, предполагаю, что к изготовлению King C Gellete приложили руку немцы- Мerkur. Именно к голове. Есть мнение что голова это их творение. А ручку китайцы. Там даже прокладка (бумажная) на немецком. И обладатели обеих станков сообщают, что головы одинаковы. Есть над чем подумать. Почему предложил Proraso- обратите внимание на лимит средств в начале беседы, если я правильно понял 2000 грн. При другом раскладе на пиво не хватит))))
Пиво не п‘ю, по цій причині можна радити без решти
Flash212116 Новачок
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 27 Серп 2022 - 16:44
Уви, але мило від Прорасо вже є, але хочу замовити крем від них, що скажете з цього приводу?
Armadilla пише:
KHSN пише:
Не нужен нерж, не нужен титан и валирийская сталь... Нужно сначала понять, что вообще нужно от станка - мягче, агрессивнее, или что-то посредине. Прорасо - мыло не брать, вообще. Думаю, сначала проще использовать крем для бритья. Не получить достойную пену из крема (если он не беспенный, конечно) - нужно постараться.
Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы.