Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Ср 25 Січ 2023 - 17:32
pristav22 пише:
подскажите станок чтоб брил на уровне 2-3 плиты роквела
Какая-нибудь китайская бабочка типа Baili думаю подойдет.
pristav22 Поставив вподобайку
Володислав Новачок
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пт 28 Лип 2023 - 21:13
Замовив Gillette King C та зараз вона очікує мене на пошті. І проблема у тому що я почув що вона не вибриває у BBS. Чи краще взяти Mühle R 41 та чи зможе вона вибриту у BBS? Наразі є Wilkinson Sword Classic та якщо і вибривати в BBS то тільки підбриваннями і то не з першого разу, гоління буває як дуже рідке, так і кожен день у зоні над губою
Jeemye Бувалий
Повідомлень : 233 Репутація : 23 Дата реєстрації : 06.11.2021 Звідки : Киев
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пт 28 Лип 2023 - 21:25
Володислав пише:
Замовив Gillette King C та зараз вона очікує мене на пошті. І проблема у тому що я почув що вона не вибриває у BBS. Чи краще взяти Mühle R 41 та чи зможе вона вибриту у BBS? Наразі є Wilkinson Sword Classic та якщо і вибривати в BBS то тільки підбриваннями і то не з першого разу, гоління буває як дуже рідке, так і кожен день у зоні над губою
Ясно що р41 ббс легше дасть. Але Кінг теж варта того шоб бути в колекції
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2921 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пт 28 Лип 2023 - 21:54
Володислав пише:
І проблема у тому що я почув що вона не вибриває у BBS.
Дуже відносне твердження. Кого не вибриває? Чому не вибриває? Більшість чоловіків спокійно можуть поголитись цією бритвою в три проходи в ббс. Щоб зрозуміти чи відноситесь ви до цієї більшості, потрібно спробувати.)
madgray60, Kitten911, all75 та Meo Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3658 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пт 28 Лип 2023 - 22:08
Володислав пише:
Нельзя сравнивать эти два станка т.к. Они абсолютно разные, 41 очень агрессивный станок, а кинг с очень мягкий... Кинг С это мягкий комфортный станок, которым приятно и легко можно бриться каждый день, 41 - станок точно не на каждый день, я лично этот инструмент считаю самым не комфортным станком для себя, сапка и не иначе! Но опять таки это для меня, многие этот станок чуть ли не за эталон считают..... Нужно пробовать!
ditrih_ та Meo Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пт 28 Лип 2023 - 22:13
Володислав пише:
R41 - якщо Ви збираєтесь голитись раз в 3-4 дні. Раніше шкіра не відпочине.
Kitten911, ditrih_ та Meo Поставили вподобайку
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пт 28 Лип 2023 - 23:05
Володислав пише:
Мене голить в BBS. Три стандартних проходи (хоча можна і 2,5 проходи, але це ж кайф, тому роблю три повних) плюс добривки в проблемних зонах. Так, є станки які можуть мене поголити в BBS за два проходи (той же Фатіп Піколо). Але агресивними станками не кожен зможе поголитися (принаймінні відразу, без напрацювання відповідної техніки). А Кінг м'який станок, пробачає деякі помилки та огріхи техніки. А підібравши лезо і напрацювавши техніку і ним можна досягнути BBS.
Останній раз редагувалося: all75 (Вт 22 Серп 2023 - 15:27), всього регувалося 1 раз(-и)
Віталіk, Kitten911, ditrih_ та Meo Поставили вподобайку
Alfed Бувалий
Повідомлень : 165 Репутація : 0 Дата реєстрації : 20.09.2021 Звідки : Ужгород
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 29 Лип 2023 - 13:21
Володислав пише:
Поставиш зелену астру або nacet і буде тобі ббс.
Caonima поставив(ла) "Не подобається"
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1185 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 31 Лип 2023 - 9:26
Володислав пише:
Замовив Gillette King C та зараз вона очікує мене на пошті. І проблема у тому що я почув що вона не вибриває у BBS. Чи краще взяти Mühle R 41 та чи зможе вона вибриту у BBS?
Есть танк лучше, есть хуже. Есть винтовка лучше, есть хуже. Но воюет не танк и не винтовка. Воюет человек. Так и в нашем деле. Нет бритвы, которая сама выбривает в BBS или не выбривает. Если почитаешь внимательно материалы форума по бритвам, то не может не броситься в глаза то, что одна и та же бритва одного выбривает, а другого - нет. Нет бритв, которые не бреют. Бритва - инструмент, а бреет человек. И степень "выбриваемости" зависит от человека. Одним станком нужно больше движений, другим - меньше. Но бреют все. Это личное дело каждого, но я бы посоветовал комфорт и здоровье кожи ставить выше по приоритету к BBS. Заблуждение многих новичков - это вера в магию бритв, а не в магию мастерства человека.
Ruslan, fill, Evgen, Peshek, Volodymyr, Santa, РустВр і Поставили вподобайку
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Чт 31 Серп 2023 - 16:59
CNPOMAHELL пише:
А пересічному то й не треба буде.
Тому це сєкта. :)
Пропоную перестати використовувати журнал fill-а і перейти хоча б сюди. Добре, залишимо в спокої пересічних громадян. Хоча, все ж таки не розумію, чому пересічним громадянам дають крем Арко і Нівея (в супермаркетах) і не дають інші крема та мила...
От берем новообращенних до секти. Ваш товариш зміг знайти де піти, понюхати різні мила та лосьйони після гоління, помацати різні т-шки і придбати собі?
CNPOMAHELL пише:
Присадив на ВКБ товариша.
fill Поставив вподобайку
Самуїл Частий гість
Повідомлень : 85 Репутація : 0 Дата реєстрації : 31.05.2023 Звідки : Одеса
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 25 Вер 2023 - 10:06
Цікавить чи є на ринку бюджетні сланти чи тільки фатіп/пьорл з рук? Совєтські не пропонувати, там хром з цинку або вже облазить, або буде, платити за таке щастя щось не хочеться.
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3658 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 25 Вер 2023 - 10:33
Самуїл пише:
Цікавить чи є на ринку бюджетні сланти чи тільки фатіп/пьорл з рук? Совєтські не пропонувати, там хром з цинку або вже облазить, або буде, платити за таке щастя щось не хочеться.
Вон Стетхем продаёт отличный слант за копейки!
Ігор Стетхем та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 25 Вер 2023 - 16:24
Самуїл пише:
Не знаю, як зараз, не слідкував. Але свого часу без проблем можна було купити RazoRock German 37 Slant і Parker Semislant. Трохи дорожче виходили Merkur 37 і Merkur 39.
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 25 Вер 2023 - 16:45
fill пише:
Не знаю, як зараз, не слідкував. Але свого часу без проблем можна було купити RazoRock German 37 Slant і Parker Semislant. Трохи дорожче виходили Merkur 37 і Merkur 39.
Ещё айкон и разорок
fill та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Самуїл Частий гість
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 25 Вер 2023 - 18:19
Kitten911 пише:
Ещё айкон и разорок
Айкон особливо дуже бюджетний, дякую за підказку, чого тоді ще фєніксів не згадали(так-так, я вмію гуглити)
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 25 Вер 2023 - 18:51
Самуїл пише:
Айкон особливо дуже бюджетний, дякую за підказку, чого тоді ще фєніксів не згадали(так-так, я вмію гуглити)
Потому, что это чудо даже врагу не буду советовать))) На счёт бюджета не увидел...
Самуїл Частий гість
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 25 Вер 2023 - 20:01
Kitten911 пише:
Потому, что это чудо даже врагу не буду советовать))) На счёт бюджета не увидел...
Поділіться тоді досвідом що з ним не так
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 166 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 25 Вер 2023 - 22:11
У пластмасових слантах від феніксів часто тріскає кришка, погугліть. Маю Меркура 37с, Фатіпа OC, Дніпро-3. Всі мені до вподоби та й ціна помірна.
Kitten911 та all75 Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 25 Вер 2023 - 22:29
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 25 Вер 2023 - 22:30
Был герман слант и паркер, оба станка отличные, пробовал вундербар - бомба, сейчас разорок суперслант - сплошной кайф! По поводу феникса Юра все верно сказал, но ещё он очень злой!
Yura_ Поставив вподобайку
Wład Новачок
Повідомлень : 26 Репутація : 0 Дата реєстрації : 16.01.2023 Звідки : Київ
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 25 Вер 2023 - 23:10
Yura_ пише:
Маю Меркура 37с, Фатіпа OC, Дніпро-3
Маю Дніпро-3. Мені він м'якіше за Gillette King C. Підкажіть, чи на багато агресивніше Фатіп OС за Дніпро-3? І чи пробували Фатіп СС, як він в порівнянні з ОС?
Самуїл Частий гість
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 25 Вер 2023 - 23:14
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 25 Вер 2023 - 23:40
Самуїл пише:
Так я алюмінієвий мав на увазі
Ну, це було не очевидно, що мається на увазі алюмінієвий слант Феніксів.
Якщо йдеться про Alpha Ecliptic, то він не дуже бюджетний. Та й доступним у плані простоти покупки його не назвеш.
Kitten911 та Yura_ Поставили вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 166 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Вт 26 Вер 2023 - 7:59
Wład пише:
Підкажіть, чи на багато агресивніше Фатіп OС за Дніпро-3? І чи пробували Фатіп СС, як він в порівнянні з ОС?
Як на мене Фатіп OС виголює краще за Дніпро-3 (робив одну і ту ж кількість проходів та користувався одною і тою ж маркою леза). Але не можу сказати, що Фатіп OС - агресивний. Гоління Фатіпом OС - для мене м'яке та приємне. Фатіпом СС - не користувався, то може хтось інший про Фатіп СС щось розповість.
Wład Поставив вподобайку
Самуїл Частий гість
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Вт 26 Вер 2023 - 8:20
fill пише:
Ну, це було не очевидно, що мається на увазі алюмінієвий слант Феніксів.
Якщо йдеться про Alpha Ecliptic, то він не дуже бюджетний. Та й доступним у плані простоти покупки його не назвеш.
Все сплуталось трохи... Про феніксів я і сказав що такі самі "бюджетні" як айкон) А взагалі за відгук по пластиковим дякую(на форумі тему по феніксам не знайшов), хоча я б принципово їх ніколи не взяв, якою б назвою вони свій матеріал не називали, це оверпрайс за лиття з пластику, імхо, хоча дизайн цікавий
Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы.