Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 1 Лют 2023 - 19:24
Kitten911 пише:
Сэм пише:
как быстро они отправляют товар?
Сегодня утром оплатил, сегодня и отправили!
У мене так само. Вже разів 2-3 замовляв. Звечора роблю замовлення, на наступний ранок дзвонять для підтвердження і в той же день відправляють.
Акулов Поставив вподобайку
Сэм Постоялець
Повідомлень : 932 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 1 Лют 2023 - 19:57
Caonima пише:
Kitten911 пише:
Сэм пише:
как быстро они отправляют товар?
У мене так само. Вже разів 2-3 замовляв. Звечора роблю замовлення, на наступний ранок дзвонять для підтвердження і в той же день відправляють.
у меня отправили на третий день пока не написал в вайбер
Дмитрий 1973 поставив(ла) "Не подобається"
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 1 Лют 2023 - 21:52
Сэм пише:
у меня отправили на третий день пока не написал в вайбер
Можливо, тому що я платив відразу, при замовленні. Мабуть, пошту з замовленнями не моніторять, а Приват24 на телефоні дзенькає. Роз****яї короче [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
m-2020 Новачок
Повідомлень : 25 Репутація : 1 Дата реєстрації : 12.12.2020 Вік : 44 Звідки : Чернігів
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 2 Лют 2023 - 5:45
Цитата :
Оплатив у понеділок. Пітверження платежу побачили у вівторок і пообіцяли відправити, але номера накладної ще чекаю.
Соло Бувалий
Повідомлень : 437 Репутація : 16 Дата реєстрації : 31.08.2019 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 2 Лют 2023 - 6:08
,мені вони відправили через 3 дні,була повна оплата
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 2 Лют 2023 - 6:15
Заказывал, года три назад. По телефону сказали, что отправляют не каждый день.
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 10 Лют 2023 - 9:20
Як що брати для одного то забагато, звичайно. Але, якщо є можливість розділити на компанію, то можна взяти непогані мила по гарній ціні. Не знаю чи діє у cosmofox.com.ua ще форумна знижка 15%, але ціна і так шарова. Мило для гоління Rasozero shaving soap Barbacco, 1000 мл - 393 грн Мило для гоління Rasozero shaving soap Spiffero, 1000 мл - 393 грн Сам не пробував ці мила, але на Badger&Blade читав що ці мила кращі за Прорасо (або десь на рівні),.
Vitos мило для гоління 1000 мл - 600 грн. Тут три варіанти можна вибрати. Зелене, червоне, і червоне з кокосовим маслом, але всі три мають аромат мигдаля. Червоні варіанти мають гліцерин у складі. Зелене - без гліцерину. На Badger&Blade багато користувачів пишуть що воно на рівні Cella, і деяким воно навіть краще за Cella. Одним словом - це класне жирове мило. Я знайшов собі компанію, і замовив Vitos, але поки не прийшло, подивимось що за мило...
Alfed та Yura_ Поставили вподобайку
Jeemye Бувалий
Повідомлень : 233 Репутація : 23 Дата реєстрації : 06.11.2021 Звідки : Киев
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 10 Лют 2023 - 9:55
По расозеро скажу что ничего особенного. Запах как в дешевых конфетах. Дешевая имитация натурального. Барбасо мне по запаху как молочные сосательные, аргумела интереснее, как цитрусовые леденцы. Смылю и второй раз не куплю. Барбасо друг забрал, спасибо ему. Надоедает быстро такой аромат.
Wolfskin, Акулов та Alfed Поставили вподобайку
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 10 Лют 2023 - 12:12
Jeemye пише:
По расозеро скажу что ничего особенного. Запах как в дешевых конфетах. Дешевая имитация натурального. Барбасо мне по запаху как молочные сосательные, аргумела интереснее, как цитрусовые леденцы. Смылю и второй раз не куплю. Барбасо друг забрал, спасибо ему. Надоедает быстро такой аромат.
Це в порівнянні з чим? Якщо порівнювати з милом в цій ціновій категорії (Прорасо, Арко, Дербі, Figaro) то навіть тут не все однозначно. Комусь Арко і Дербі не подобаються, комусь навпаки перевершують артизанів і запахи дуже подобаються. Я не пробував Расозеро і не можу висловити свою думку що до його ТТХ і запаху. Але маю Прорасо і Арко, то на мій ніс, їх запахах - нічого натурального, дешева хімоза. А в Прорасо ще й з ТТХ не все добре.
Proklus та Yura_ Поставили вподобайку
fran.ivan.ua Бувалий
Повідомлень : 272 Репутація : 11 Дата реєстрації : 30.08.2021 Звідки : Золотоноша
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 10 Лют 2023 - 22:55
all75 пише:
Це в порівнянні з чим? Якщо порівнювати з милом в цій ціновій категорії (Прорасо, Арко, Дербі, Figaro) то навіть тут не все однозначно. Комусь Арко і Дербі не подобаються, комусь навпаки перевершують артизанів і запахи дуже подобаються. Я не пробував Расозеро і не можу висловити свою думку що до його ТТХ і запаху. Але маю Прорасо і Арко, то на мій ніс, їх запахах - нічого натурального, дешева хімоза. А в Прорасо ще й з ТТХ не все добре.
Не знаю. Мені зелений Прорасо (вся лінійка) залітає як Нептун в крейсер москва. Доволі натуральний аромат. Арко і Дербі — так, пральні порошки. Але це турки і вони пруться від такого. Добре, що на ринку тисячі продуктів на будь-який смак і аромат)
trimmer Поставив вподобайку
Соло Бувалий
Повідомлень : 437 Репутація : 16 Дата реєстрації : 31.08.2019 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 11 Лют 2023 - 8:13
Те,що аромат Дербі чи Арко вам здався хімозним,не означає,що склад інших, вищезгаданих продуктів є натуральним. Аромат це бонус,ттх це необхідність
Jeemye Поставив вподобайку
Олександр Lutsk Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 101 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 51 Звідки : Луцьк
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 11 Лют 2023 - 10:49
Прошу вибачити мені моє невігластво, але розшифруйте мені будь-ласка цю абревіатуру "ТТХ". Я знаю, що за пару років в темі я мав би знати, але не знаю))). Приблизно тільки здогадуюсь...
Соло Поставив вподобайку
q7819 Бувалий
Повідомлень : 193 Репутація : 3 Дата реєстрації : 22.01.2019 Звідки : Черкаси
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 11 Лют 2023 - 10:52
тактико-технічні характеристики
Ruslan та Соло Поставили вподобайку
Олександр Lutsk Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 101 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 51 Звідки : Луцьк
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 11 Лют 2023 - 10:59
Я так розумію ця абревіатура вибрана більше по приколу, так би мовити, бо формально ТТХ характеризує військову техніку.
Wolfskin та Соло Поставили вподобайку
q7819 Бувалий
Повідомлень : 193 Репутація : 3 Дата реєстрації : 22.01.2019 Звідки : Черкаси
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 11 Лют 2023 - 11:02
Я так розумію, мається на увазі сукупність всіх властивостей інструменту для гоління. Згоден, частка гумору тут є.
Соло Поставив вподобайку
fran.ivan.ua Бувалий
Повідомлень : 272 Репутація : 11 Дата реєстрації : 30.08.2021 Звідки : Золотоноша
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 11 Лют 2023 - 11:37
Олександр Lutsk пише:
Прошу вибачити мені моє невігластво, але розшифруйте мені будь-ласка цю абревіатуру "ТТХ". Я знаю, що за пару років в темі я мав би знати, але не знаю))). Приблизно тільки здогадуюсь...
Ковзання, постковзання, захист шкіри і т.д.
Wolfskin, Соло та all75 Поставили вподобайку
fran.ivan.ua Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 18 Лют 2023 - 15:44
Хтось знає якийсь лосьйон/одеколон/парфум і т.д. з ароматом як у зеленого лосьйону Прорасо, але щоб тримався хоча б кілька годин?
stanislav-q Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 18 Лют 2023 - 15:58
fran.ivan.ua пише:
Хтось знає якийсь лосьйон/одеколон/парфум і т.д. з ароматом як у зеленого лосьйону Прорасо, але щоб тримався хоча б кілька годин?
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 18 Лют 2023 - 19:21
fran.ivan.ua пише:
Хах, есть чем вас порадовать) В общем есть производитель лосьонов pan drwal - все их афтешейвы это "клоны" каких-то популярных парфюмов/лосьонов. Pan drwal dear john - как раз 1 в 1 прорасо, покупал тут остаток во флаконе, был приятно удивлен. Запах на 99% такой же, но куда более выразительный и стойкий. Я его юзал всего раза 3-4 (т.к. у меня очень много лосьонов), но он мне всем больше понравился. Уходовые лучше, запах держится очень долго (даже часов через 5-6 я его ощущал).
Так же упомяну, что Steam Punk - это очень похожий запах на Pitralon classic (зеленый, немецкий), но чуть больше мандариновый. А Cologne - это клон acqua di parma colonia, так же практически идентичный аромат у Razorock XXX (тоже клон этого культового парфюма).
Ruslan, Wolfskin, Акулов, Proklus, Янеж, _yk_, fran.ivan.ua та Михаил Александрович Поставили вподобайку
fran.ivan.ua Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 18 Лют 2023 - 20:37
fill пише:
fran.ivan.ua пише:
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 18 Лют 2023 - 20:38
stanislav-q пише:
fran.ivan.ua пише:
Хах, есть чем вас порадовать) В общем есть производитель лосьонов pan drwal - все их афтешейвы это "клоны" каких-то популярных парфюмов/лосьонов. Pan drwal dear john - как раз 1 в 1 прорасо, покупал тут остаток во флаконе, был приятно удивлен. Запах на 99% такой же, но куда более выразительный и стойкий. Я его юзал всего раза 3-4 (т.к. у меня очень много лосьонов), но он мне всем больше понравился. Уходовые лучше, запах держится очень долго (даже часов через 5-6 я его ощущал).
Знаю такого виробника) Подякував за підказку.
Wolfskin та stanislav-q Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 20 Лют 2023 - 9:27
Хороша знижка Taylor of Old Bond Street Bay Rum
Taylor of Old Bond Street Bay Rum тонік після гоління | notino.ua | Великий асортимент
Ruslan, stanislav-q, _yk_ та kh_fish Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 20 Лют 2023 - 22:29
Может у кого-то ведро ненужное завалялось, можно выменять на мыльно-рыльное [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]