Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 30 Жовт 2023 - 23:24
Пользовался ли кто-то мылами для бритья этого производителя? [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Акулов та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: Де чого цікавого продається Вт 31 Жовт 2023 - 0:05
Не пробовал, но по фотографии и описанию становится понятно, что это больше крем для бритья без помазка, а не мыло (на фото видно, как средство "стекло" к одной из стенок - с твердым мылом такого точно не случилось бы).
"нанесіть відповідну кількість засобу на зволожену шкіру обличчя та шиї. Круговими рухами поступово розітріть, доки утворюється піна."
Wolfskin, Акулов та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Вт 31 Жовт 2023 - 8:04
Wolfskin пише:
Пользовался ли кто-то мылами для бритья этого производителя? [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Я користувався. Мені не зайшло.
Я так і не зміг збити з нього нормальну піну - вона весь час бульбашилась і швидко осідала, більше схожа на шампунь була.
Але при цьому піна (чи те, що від неї лишалося) мала дуже класні ковзання і післяковзання. Тобто, голитись з нею можна було без проблем.
Мій товариш якось навчився збивати піну з цього мила, тож воно до нього і перекочувало.
Якщо що, мило тверде. Принаймні те, що було в мене
Останній раз редагувалося: fill (Вт 31 Жовт 2023 - 8:20), всього регувалося 1 раз(-и)
Wolfskin, Акулов, stanislav-q, all75, Михаил Александрович та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Де чого цікавого продається Вт 31 Жовт 2023 - 8:05
Wolfskin пише:
Мыло пробовал, совсем не понравилось.
Wolfskin, Акулов, stanislav-q та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: Де чого цікавого продається Вт 31 Жовт 2023 - 10:55
fill пише:
Я користувався. Мені не зайшло.
Я так і не зміг збити з нього нормальну піну - вона весь час бульбашилась і швидко осідала, більше схожа на шампунь була.
Але при цьому піна (чи те, що від неї лишалося) мала дуже класні ковзання і післяковзання. Тобто, голитись з нею можна було без проблем.
Мій товариш якось навчився збивати піну з цього мила, тож воно до нього і перекочувало.
Якщо що, мило тверде. Принаймні те, що було в мене
Тобто зе щось за типом безпінного засобу для гоління?
Акулов та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Вт 31 Жовт 2023 - 11:06
Wolfskin пише:
Тобто зе щось за типом безпінного засобу для гоління?
Для мене по факту так і було.
Тобто, спочатку піна наче якось збивається, але вона не є стійкою: половину обличчя ще наче по піні голиш, другу - вже по спогадах про неї. Але ковзання на тих спогадах вистачає з гаком.
Я показував це мило Олесі, вона подивилася склад, і сказала, що для нього така поведінка мила нормальна. Та тим не менш, мій товариш якось примудряється збивати піну з того мила. Показував фото - цілком прийнятна.
Wolfskin, Акулов, Sauvage, stanislav-q та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 1 Лист 2023 - 9:31
У Нотино много скидок -15%. И не только на бритвенные принадлежности. Гоління для чоловіків | Notino
Ruslan, trimmer, Sauvage, _yk_, Александр 7676, Ігор Стетхем, CNPOMAHELL та Wład Поставили вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 166 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 5 Лист 2023 - 9:56
Дивився два огляди польського блогера Пйотра, на його думку - мило не кращої якості.
Акулов, stanislav-q, Alfed та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Wład Новачок
Повідомлень : 26 Репутація : 0 Дата реєстрації : 16.01.2023 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 5 Лист 2023 - 14:02
Yura_ пише:
Дивився два огляди польського блогера Пйотра, на його думку - мило не кращої якості.
Помічав, поляки трохи упереджено ставляться до свого виробництва. Наприклад, дуже сварять свої леза Полсилвер і т.п.. Може щось скаже за якість пан Акулов?
Акулов Поставив вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1096 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 5 Лист 2023 - 14:15
Wład пише:
Помічав, поляки трохи упереджено ставляться до свого виробництва. Наприклад, дуже сварять свої леза Полсилвер і т.п..
А шо, вони знову викупили свої лезобренди в Проктора із Гемблом? Бо раніше леза вироблялися у пітері та просто одразу продавалися для країн ЕС.
Акулов Бувалий
Повідомлень : 479 Репутація : 519 Дата реєстрації : 31.07.2018 Звідки : Харків
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 5 Лист 2023 - 14:22
Wład, дєкую за увагу! В мене цього мила для гоління не має І ніколи не було.
Нагадую всім в другий раз: Що це тема "Де чого цікавого продається", А не тема "ДАВАЙТЕ ХВАЛИТИСЯ". Невже для вас це ніц не вартує?
Wolfskin, CNPOMAHELL та Wład Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 6 Лист 2023 - 12:18
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Акція діє з 6 по 12 листопада (або до закінчення товару)
А от чи є тут щось з наших вподобайок -тут не знаю.
Чона п'ятниця в Notino
Wolfskin, Акулов та Віталіk Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 6 Лист 2023 - 14:49
CNPOMAHELL пише:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Акція діє з 6 по 12 листопада (або до закінчення товару)
А от чи є тут щось з наших вподобайок -тут не знаю.
Чона п'ятниця в Notino
На 90% средств для бритья из ассортимента Нотино черная пятница в этом году сводится к бесплатной доставке. И все. Барыги.
Акулов, Alfed, CNPOMAHELL, Cawa та Vlad_S Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 6 Лист 2023 - 15:01
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 6 Лист 2023 - 18:11
Капец, это же уже получается скоро новый год)))
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 6 Лист 2023 - 19:11
Kitten911 пише:
Капец, это же уже получается скоро новый год)))
А ще й свята будуть по новому церковному календарю. А замість нового року Маланка чи шо. Але так, душе швидко пролетіло все цього року. Ніби не так і давно ще в сімейках по хаті ходив (літо)...
Wolfskin та Kitten911 Поставили вподобайку
R0CKman Частий гість
Повідомлень : 81 Репутація : 5 Дата реєстрації : 18.12.2017 Вік : 30 Звідки : Одеса
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 9 Лист 2023 - 16:48
Акулов, wakidzasi, Kitten911 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
wakidzasi Бувалий
Повідомлень : 101 Репутація : 10 Дата реєстрації : 21.03.2020 Звідки : Волынь
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 13 Лист 2023 - 21:44
...и это была адекватная цена. В Польше стоит от 40 злотых = ок. 360 гривен. На мейкапе иногда чудят с ценами. Но запах хорош. Почти полное сходство с той самой Прастарой в оплетке времен социалистической Польши.
Wolfskin, Акулов, Kitten911, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 13 Лист 2023 - 21:48
wakidzasi пише:
...и это была адекватная цена. В Польше стоит от 40 злотых = ок. 360 гривен. На мейкапе иногда чудят с ценами. Но запах хорош. Почти полное сходство с той самой Прастарой в оплетке времен социалистической Польши.
Помню был у родителей такой лосьон, но совсем не помню аромата. На что он похож? Есть ближайший аналог?
Ruslan, Акулов, wakidzasi та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
wakidzasi Бувалий
Повідомлень : 101 Репутація : 10 Дата реєстрації : 21.03.2020 Звідки : Волынь
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 13 Лист 2023 - 23:10
Похож на старые цитрусовые колони типа 4711 или Тройного но не такой ядреный как тройной. Запах олдскульный но не старперовский. Начинается как цитрусовая бомба - очень мощный и натуральный микс. Минут через 20 усаживается на кожу часа на 3 но практически без шлейфа. Мне очень понравился.