Повідомлень : 479 Репутація : 519 Дата реєстрації : 31.07.2018 Звідки : Харків
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 10 Груд 2023 - 11:56
Ruslan, вітаю! Дякую за увагу. Сира земля та зелена трава.
Ruslan, ditrih_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
wakidzasi Бувалий
Повідомлень : 101 Репутація : 10 Дата реєстрації : 21.03.2020 Звідки : Волынь
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 10 Груд 2023 - 15:15
Руслан , как по мне - Малиция ветивер один из лучших мужских ароматов афтешейва в масс-маркете. В том же направлении , что и Лалик Анкр Нуар , отсюда и нота земли , но немного ветивер обыгран по другому. Хотя аромат - это всегда индивидуально. Я , например , в проразо красном слышу отчетливую доминирующую ноту бараньего жира , что в мыле , что в афтешейве.
Ruslan, Wolfskin, ditrih_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 10 Груд 2023 - 15:22
Дякую, друзі.
Акулов, wakidzasi та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 10 Груд 2023 - 19:44
Ruslan пише:
Дякую, друзі.
Если нравятся ароматы в стиле Герлен Ветивер, можно брать. Тем более за эту цену.
Ruslan, wakidzasi та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
STEEL Постоялець
Повідомлень : 736 Репутація : 456 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 10 Груд 2023 - 22:57
"скурил" в свое время бальзам малиции. Запах немного химозный, но ветивер там точно есть. Соглашусь насчет запаха земли, но это как раз заслуга ветивера. Если смотреть на бальзам, то в целом норм на свои деньги
Wolfskin, wakidzasi та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: Де чого цікавого продається Вт 19 Груд 2023 - 23:13
Обсуждали в [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] лосьоны итальянские, и я там расписал, как мне понравились аналогичные средства от Helan/H.Zone. Глянул, а сейчас он стоит на одном из сайтов неприлично дешево. Обычная цена на него ~1200 гривен, по скидкам на мейкапе и в других магазах 700-800грн.
Здесь же он стоит 163 грн сейчас, что вообще халява за хороший итальянский продукт. P.S. Свои 3 штуки там и покупал, но давно (месяцев 8-9 назад). Тогда они тоже стоили дешевле, чем везде (250-350 грн вместо ~1000 у других). Так же там есть другие средства для/после бритья по супер-низким ценам, но их пока не пробовал.
Аромат именно этого лосьона - натуральный, мужской, но не возрастной, очень деликатный и негромкий: травы-пряности, совсем чуть цитрусовых и древесных на фоне. Свежий и воздушный, почти не сладкий. Ветивера при этом в аромате почти нет (хотя он заявлен в названии). Флакон с распылителем.
Но имейте ввиду, что он скорее для людей с сухой кожей - в нем куча уходовых, кожа липкая после нанесения минуты 3-4 (даже если не переборщить), зато потом ощущения отличные.
Ruslan, Alex, Wolfskin, Sauvage, Александр 7676, ditrih_, hlopets і Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: Де чого цікавого продається Вт 19 Груд 2023 - 23:32
stanislav-q пише:
Обсуждали в [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] лосьоны итальянские, и я там расписал, как мне понравились аналогичные средства от Helan/H.Zone. Глянул, а сейчас он стоит на одном из сайтов неприлично дешево. Обычная цена на него ~1200 гривен, по скидкам на мейкапе и в других магазах 700-800грн.
Здесь же он стоит 163 грн сейчас, что вообще халява за хороший итальянский продукт. P.S. Свои 3 штуки там и покупал, но давно (месяцев 8-9 назад). Тогда они тоже стоили дешевле, чем везде (250-350 грн вместо ~1000 у других). Так же там есть другие средства для/после бритья по супер-низким ценам, но их пока не пробовал.
Аромат именно этого лосьона - натуральный, мужской, но не возрастной, очень деликатный и негромкий: травы-пряности, совсем чуть цитрусовых и древесных на фоне. Свежий и воздушный, почти не сладкий. Ветивера при этом в аромате почти нет (хотя он заявлен в названии). Флакон с распылителем.
Но имейте ввиду, что он скорее для людей с сухой кожей - в нем куча уходовых, кожа липкая после нанесения минуты 3-4 (даже если не переборщить), зато потом ощущения отличные.
Что-то еще покупали у них помимо лосьона?
hlopets та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 20 Груд 2023 - 1:23
Нет, только лосьоны. Вот прямо сейчас оформил заказ на пару кремов для бритья, т.к. цена неприлично-низкая - 100-120 грн вместо 10 евро. И то, это в Европе на официальном сайте, у нас после транспортировки и налогов такие продукты должны по ~600 грн. продавать).
Один классический от Helan (классический исходя из того, что на оф. сайте рекомендуют использовать помазок и название у него "крем-мыло для бритья/Sapone da Barba in crema"). А второй какой-то мусс для бритья (безпомазковый).
Wolfskin, hlopets, CNPOMAHELL та Cawa Поставили вподобайку
Firefighter_1987 Новачок
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 20 Груд 2023 - 10:38
stanislav-q пише:
Нет, только лосьоны. Вот прямо сейчас оформил заказ на пару кремов для бритья, т.к. цена неприлично-низкая - 100-120 грн вместо 10 евро. И то, это в Европе на официальном сайте, у нас после транспортировки и налогов такие продукты должны по ~600 грн. продавать).
Один классический от Helan (классический исходя из того, что на оф. сайте рекомендуют использовать помазок и название у него "крем-мыло для бритья/Sapone da Barba in crema"). А второй какой-то мусс для бритья (безпомазковый).
Дякую за наводку. Теж замовив 3 позиції. Обіцяють відправку в п'ятницю
Wolfskin, stanislav-q та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 20 Груд 2023 - 13:04
Щось VETIVER & RUM After Shave Lotion ну дуууже дешевий. Якщо термін придатності відповідний, можна брати.
Wolfskin, Акулов, stanislav-q, ditrih_, CNPOMAHELL та Cawa Поставили вподобайку
igorbod поставив(ла) "Не подобається"
stanislav-q Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 20 Груд 2023 - 19:06
Насчет срока можно уточнить у них заранее. Для скидочного бальзама узнавал - сказали до 03.2025, то есть вполне нормальный.
P.S. Оказывается мой первый заказ сохранился в истории, почти год назад делал его. Тогда тоже цены были крайне низкими (340 грн при рыночной цене в ~1000-1200).
Ruslan, ditrih_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 20 Груд 2023 - 19:19
stanislav-q
Они вам магарыч должны))) С вашей подачи они зашиваются с заказами)) Тоже пообещали в пятницу отправить) Сначала насторожило предоплата в 200грн,но потом менеджер написал, что заказов подвалило))
Wolfskin, stanislav-q та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 20 Груд 2023 - 19:29
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Есть такое. Но я что первый раз, что сейчас, платил всю сумму наперед. У меня сайт подозрений не вызвал - давно существует, домен действительно зареган почти 6 лет назад, имеется оффлайн-магазин и т.д.
Хотя мужского ассортимента там мало, все больше в женскую сторону, и даже к мужским товарам чаще всего отзывы от девушек :)
Wolfskin, ditrih_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Сэм Постоялець
Повідомлень : 931 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 20 Груд 2023 - 19:37
Я в пятницу самовывозом заберу и на месте посмотрю срок годности
Alex, Wolfskin, stanislav-q, ditrih_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 20 Груд 2023 - 20:36
stanislav-q пише:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Есть такое. Но я что первый раз, что сейчас, платил всю сумму наперед. У меня сайт подозрений не вызвал - давно существует, домен действительно зареган почти 6 лет назад, имеется оффлайн-магазин и т.д.
Хотя мужского ассортимента там мало, все больше в женскую сторону, и даже к мужским товарам чаще всего отзывы от девушек :)
Ну... В любом случае, спасибо вам за наводку, заказ сделал)
Ruslan, fill, stanislav-q та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 20 Груд 2023 - 22:11
Я теж дякую за наводку, теж дещо прикупив :-)
Alex, Wolfskin, stanislav-q, CNPOMAHELL та SurferUa Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 21 Груд 2023 - 8:35
Отакої, Сергію де кремень?
fill та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 21 Груд 2023 - 9:52
А я по наводке stanislav-q все же решил познакомиться с корейцами. Чоловіча зволожувальна емульсія з оливою - 3w Clinic Olive For Man Fresh Emulsion: купити за найкращою ціною в Україні | Makeup.ua
Чоловічий зволожувальний лосьйон - 3w Clinic Homme Classic Moisturizing Freshness Essential Lotion: купити за найкращою ціною в Україні | Makeup.ua
Ruslan, stanislav-q, CNPOMAHELL та SurferUa Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 21 Груд 2023 - 10:37
Расскажете потом о впечатлениях :) Я пока у них только тонер пробовал.
Wolfskin Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 21 Груд 2023 - 11:27
andreyv1979 пише:
Отакої, Сергію де кремень?
Ну дивись:
Один лосьйон я вчора закінчив. Ще кілька лишилося в мене у невеликих залишках. Щось піде ще до Нового Року, ще більше - за зиму. Тож, у весну я входитиму з самими лише Флойдом, Воїном, якимось з бей румів і, можливо, з часткою "недобитків". Фактично - голяк.
А тут за пару копійок - італійський жирненький лосьйон, як я люблю.
Далі:
За зиму домилю одну банку і один крем. Ще один стік - за весну. Не те, щоб лишусь ні з чим, але більше половини - стіки. Щоб трохи розбавити - італійський крем за ціною Арко. Хороша угода
Ще взяв парфум. Але то інша історія. Але й тут якось встидно, що на зиму якусь пляшечку ще маю, а на літо - ніц.
І от усе це щастя обійшлося дешевше, ніж банка умовного Зінгарі за цінами Стетхема.
Підточився кремень? - Так! Але трохи, виправдано і контрольовано :-)
STEEL, Олександр Тернавский, Акулов та stanislav-q Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 21 Груд 2023 - 11:43
Гарно відмазався, аби в задоволення
fill Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 21 Груд 2023 - 11:50
andreyv1979 пише:
Гарно відмазався, аби в задоволення
Не відмазався, а чітко пояснив свою позицію :-)
Сподіваюсь, все сподобається і все буде ок.
А весною, коли я буду юзати один стік, ти ще згадаєш, який я зараз молодець. Бо читати "сьогодні знову стік від РазоРок" протягом сорока оповідок - то буде ще те випробування І потім почати ще пів сотні оповідок читати "сьогодні знову інший стік від РазоРок" - так то взагалі буде капець! А так влітку почнеться всяке-різне розмаїття, ковток свіжого повітря :-)
Акулов Поставив вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 21 Груд 2023 - 11:52
Та я це і так уявляю, ти і зараз не дуже різноманітний
fill Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 21 Груд 2023 - 11:56
andreyv1979 пише:
Та я це і так уявляю, ти і зараз не дуже різноманітний
Це "не дуже" порівняно з тим, що чекає весною - буяння фарб і какофонія звуків! :-)))
andreyv1979 Поставив вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 21 Груд 2023 - 12:00