ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Де чого цікавого продається

Перейти донизу 
+85
ArtemSeaman
No name
blind_d
Polosatiy
mad_fish
stanislav-q
WetShaver
clint
РустВр
Firefighter_1987
STEEL
R0CKman
CNPOMAHELL
Qwertyus
Meo
SurferUa
Stas3415
Михаил Александрович
Alfed
Caballero
Vlad_S
Wład
Oleksii
Alex
Bonbon
Cawa
Акулов
sobol-21
paha
Юрий_М
Oleksandr U$A
2046
Изотовец
_yk_
Vitaly74
Cobbler
Caonima
m-2020
staseg
Sam
Nils
Wolfskin
Соло
MachinaMad
Alter ego
sheld
kh_fish
rhbwz
Shave Master
Artur87
trimmer
Янеж
Sauvage
Ruslan
Vlad_Med
q7819
Proklus
KHSN
Віталіk
Виктор75
Armadilla
alex-kin
all75
vicbro
andreyv1979
stinger
fluider
egoist
Yura_
Сэм
Centro
LADO
ARTURIUS
ditrih_
tehndir
Jeemye
bulldog38
fill
Kitten911
Олександр Lutsk
Abdula
wakidzasi
Jim Beam
fran.ivan.ua
Александр 7676
89 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1 ... 20 ... 36, 37, 38  Наступний
АвторПовідомлення
WetShaver
Бувалий
Бувалий
WetShaver

Репутація : 5
Дата реєстрації : 10.12.2017

Де чого цікавого продається - Сторінка 37 Empty
ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 29 Жовт 2024 - 3:29

[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
На самом деле Варс конечно не вершина парфюмерии, но еще очень даже нормальный запах. К счастью меня от него не тошнит, не чихаю, не кашляю. Он меня не удушает. В отличии от того же мега насыщенного Денима и Денима Голд тоже. Все Денимы очень концентрированные и мощные по аромату. На самом деле полно ароматов которые намного сильнее, те же ОлдСпайсы, тот же красный Проразо. И еще раз убеждаюсь, что все мы разные, для меня крем Варс пахнет намного слабее чем лосьон и тем более одеколон. Тем более меньше стойкость. Но это один из немногих олдскульных ароматов которые мой организм не отторгает. Носить такой запах я бы не стал так как он для меня староват. Но это запах барбершопа, классика.) Из таких винтажных ароматов мне нравятся Брут и Клабмен. Это добротная классика парикмахерской парфюмерии как она есть. Варс проще, но тоже хорош, особенно за свою цену. И крем не супер но очень неплохой.) Как я уже говорил, это вы еще друзья мыло Дерби не нюхали. Кстати тут на форуме еще стали упоминать мыло Кокос, что это тоже жесть. Интересно было бы его заценить. Но лучше бриться тем, что приносит удовольствие. Мне вот например запах синего крема Нивея нравится, морской, цитрусовый, свежий. Даже готов ему простить, что он стягивает кожу после бритья.)
На Мейкапе есть два варианта, один с надписями на немецком (дешевле) и на рашен:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]

есть он в наличии и на Розетке, там лучше брать (меньше просроченных товаров):

На Нотино: 

На Пром.Юа: 

Из приятных ароматов мыло, чтобы долго держалось мне только на ум красное Проразо приходит. Не сказать, что я люблю его запах но он точно приятных и точно сильный. Ну еще говорят у Перл есть мыло с ароматом кофе тоже ощутимый аромат. Табак хорошее мыло, но там запах не сказать, чтобы очень сильный.) Ну и артизаны тоже, но там все ароматы очень парфюмированые и каждый должен сам подбирать.)

stanislav-q, Kitten911, CNPOMAHELL та Batman Поставили вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
Kitten911
Живе тут
Живе тут
Kitten911

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 112
Дата реєстрації : 08.06.2021
Вік : 94

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 29 Жовт 2024 - 7:56

Присоединяюсь к WetShaver, аромат у крема олдскульный, но при этом мне точно приятен, да и сам крем очень нравится как за свою цену, его нужно побольше чтобы получить хорошую пену, но он и стоит копейки!

WetShaver, Wolfskin, Yura_, CNPOMAHELL та Hamster Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

Репутація : 4
Дата реєстрації : 01.02.2022

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 29 Жовт 2024 - 14:24

WetShaver пише:
На самом деле Варс конечно не вершина парфюмерии, но еще очень даже нормальный запах. К счастью меня от него не тошнит, не чихаю, не кашляю.
Не знаю з чим це порівняти можна. Може із ароматом іспанського хамону, який сам по собі тхне дуже застарілим салом. Але ж ц*ко! смачно! От тут теж саме. На перше гоління WARS Classic мені прямо тхнув. Може раз на 4-5й зміг принюхатися до нього. От зараз спеціально сходив, понюхав. Ну аромат і аромат. Нічого такого. Звик.
Тут скоріш інстинкти грають, що дісталися нам від пращурів. Типу: гіркий, чи кислий на смак - не можна вживати в їжу. Або ж, різкий, незнайомий аромат - теж йди осторонь. Ось тут теж був оригінальний аромат, який ні з чим не сплутаєш.
Цитата :
В отличии от того же мега насыщенного Денима и Денима Голд тоже. Все Денимы очень концентрированные и мощные по аромату.
Так там більш звичні нам - парфумерні аромати.
Але я все ще про креми. Лосьони\одеколони тощо - це окрема тема для розмови. Тут ми усі різні.
Цитата :
 Но лучше бриться тем, что приносит удовольствие. Мне вот например запах синего крема Нивея нравится, морской, цитрусовый, свежий. Даже готов ему простить, что он стягивает кожу после бритья.)
Ага, пам'ятаю. Ми його вже обговорювали якось.Поки що не спромігся придбати. І без нього доволі багато усього набрався. Не знаю коли черга дійде з моїми голіннями раз на 3 дні. Але спробую рано чи пізно.
Kitten911 пише:
Присоединяюсь к WetShaver, аромат у крема олдскульный, но при этом мне точно приятен, да и сам крем очень нравится как за свою цену, его нужно побольше чтобы получить хорошую пену, но он и стоит копейки!
Але ж погодься, Ігоре, доволі специфічний у ВАРСа аромат, еге ж? Ні з чим не сплутаєш.

Wolfskin Поставив вподобайку

Kitten911
Живе тут
Живе тут
Kitten911

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 29 Жовт 2024 - 16:16

CNPOMAHELL пише:

Але ж погодься, Ігоре, доволі специфічний у ВАРСа аромат, еге ж? Ні з чим не сплутаєш.

Не согласен, мне аромат сразу понравился и до сих пор нравится, я люблю старую школу ароматов, нынешняя попса отдыхает в сравнении с варсами/табаками/прорасо и т.д.
У меня вся линейка аш варс была и все ароматы хорошие, но рыжий самый лучший, ещё раз повторюсь, мне аромат нравится!

WetShaver, wakidzasi та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 29 Жовт 2024 - 16:59

Kitten911 пише:
Не согласен, мне аромат сразу понравился и до сих пор нравится, я люблю старую школу ароматов, нынешняя попса отдыхает в сравнении с варсами/табаками/прорасо и т.д.
Ну я до цього з ароматом ВАРСу (саме крему для гоління) стикався році у 82 чи 83. Тому зараз він мені був новим, бо вже не пам'ятав його.
Лосьони\одеколони нових не нюхав. Тому нічого за чи проти сказати не можу. Скоріш за все сподобаються. Вонги не такі специфічні, как аромат саме крему. Мені навіть порівняти його ні з чим.
WetShaver
Бувалий
Бувалий
WetShaver

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyСр 30 Жовт 2024 - 4:11

Якщо вам не подобаються старовинні, олдскульні аромати це не погано.) У того ж Варса є інші. Той же Актив Фреш, гарний цитрусово-лавандовий аромат. Він теж класичний, але легший та сучасніший. Схожий на Аква Велву! І догляд за шкірою хороший.) А синій крем Нівея – це не рідкість, не дефіцит. Він скрізь є, не втече.) Та й по-моєму за характеристиками у голінні, він не кращий від того ж Палмоліва. Тільки запах свіжіший. Але це особисто мої смаки.)
CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyСр 30 Жовт 2024 - 14:01

WetShaver пише:
Якщо вам не подобаються старовинні, олдскульні аромати це не погано.)
Ви трохи перкекрутили мою відповідь. Я написав, що спочатку аромат крему WARS Classic мені дуже не сподобався. Потім теж не подобався, але мене прямо тягнуло до нього. І, нарешті, зараз він для мене - просто арамат. Став нейтральним.
Цитата :
 Той же Актив Фреш, гарний цитрусово-лавандовий аромат. Він теж класичний, але легший та сучасніший.
Цитруси подобаються. З лавандою, тут менш впевнений. Не те, щоб не подобався. Але може бути алергічна реакція. Не на ароват лаванди як такимй. А саме на аромат штучної лаванди. Тож буду оборежним.
WetShaver
Бувалий
Бувалий
WetShaver

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyСр 30 Жовт 2024 - 17:00

Ну добре, добре, не заперечую! Якщо аромат крему Варс вам все ж таки підійшов то добре. Не викидати ж робочий продукт. Аллергія це завжди погано, і вона може бути і на штучну лаванду, і на натуральну. Але натуральної лаванди, звичайно ж, у Варсі немає. А от вiддушка у лосьйону цілком нейтральна. Головне довго лосьйон не тримати поки запах не дратує треба користуватися.)

CNPOMAHELL Поставив вподобайку

Kitten911
Живе тут
Живе тут
Kitten911

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyСр 30 Жовт 2024 - 20:07

На нотино приятные скидки!

Wolfskin та Vlad_S Поставили вподобайку

El Padrino
Новачок
Новачок
El Padrino

Репутація : 0
Дата реєстрації : 29.03.2024
Вік : 34

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyСр 30 Жовт 2024 - 20:37

Kitten911 пише:
На нотино приятные скидки!
Делитесь ссылками 😏
Kitten911
Живе тут
Живе тут
Kitten911

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyСр 30 Жовт 2024 - 20:38

El Padrino пише:

Делитесь ссылками 😏

Да там многое просто сейчас с хорошими скидками, заходите и смотрите то, что конкретно Вас интересует, сайт я думаю этот все знают))

Vlad_S Поставив вподобайку

Wolfskin
Постоялець
Постоялець
Wolfskin

Репутація : 10
Дата реєстрації : 05.07.2018
Вік : 44

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyСр 30 Жовт 2024 - 22:23

WetShaver пише:
Ну добре, добре, не заперечую! Якщо аромат крему Варс вам все ж таки підійшов то добре. Не викидати ж робочий продукт. Аллергія це завжди погано, і вона може бути і на штучну лаванду, і на натуральну. Але натуральної лаванди, звичайно ж, у Варсі немає. А от вiддушка у лосьйону цілком нейтральна. Головне довго лосьйон не тримати поки запах не дратує треба користуватися.)
Я не раз читав, що аромат класичного Варс реформулювали наче. Тобто десь у 2015-18 роках він був кращий, ніж зараз.

Hamster
Новачок
Новачок
Hamster

Дата реєстрації : 16.07.2022

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 5 Лист 2024 - 8:27

CNPOMAHELL пише:

Дуже цікаві ваші враження. :)
Я все-таки замовив і спробував цей крем, можу відзвітувати:) Все ж таки добре що ми можемо так ділиться :) Замовляв на сайті Єва. Вразило те, як оперативно відправили пасилку, у своїй коробці з логотипом Єва. Сам крем середній, не поганий і не хороший, але запах дійсно задушливий, як газовий балончик Кобра, спочатку нічого, під кінець аж дихалку перекриває. Запах незрозумілий для мене, описати не можу, але захоплення від нього немає. Для різноманітності піде, голиться можно.. Замовив ще одеколон цієї фірми, Одеколон Wars Classic 90 мл сьогодні заберу. У коментарях його хвалять, кажуть, що запах ретро. Треба спробувати. Все ж таки крем для мене номер один це Крем для бритья Cliven For Men

WetShaver, Wolfskin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

Wolfskin
Постоялець
Постоялець
Wolfskin

Репутація : 10
Дата реєстрації : 05.07.2018
Вік : 44

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 5 Лист 2024 - 8:55

Hamster пише:

Я все-таки замовив і спробував цей крем, можу відзвітувати:) Все ж таки добре що ми можемо так ділиться :) Замовляв на сайті Єва. Вразило те, як оперативно відправили пасилку, у своїй коробці з логотипом Єва. Сам крем середній, не поганий і не хороший, але запах дійсно задушливий, як газовий балончик Кобра, спочатку нічого, під кінець аж дихалку перекриває. Запах незрозумілий для мене, описати не можу, але захоплення від нього немає. Для різноманітності піде, голиться можно.. Замовив ще одеколон цієї фірми, Одеколон Wars Classic 90 мл сьогодні заберу. У коментарях його хвалять, кажуть, що запах ретро. Треба спробувати. Все ж таки крем для мене номер один це Крем для бритья Cliven For Men
Клівен ще можна придбати в імагах? 
Раніше продавався на ринках, але давненько мені не потрапляв на очі

WetShaver, CNPOMAHELL та Hamster Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 5 Лист 2024 - 9:35

Hamster пише:
Сам крем середній, не поганий і не хороший, але запах дійсно задушливий, як газовий балончик Кобра, спочатку нічого, під кінець аж дихалку перекриває. Запах незрозумілий для мене, описати не можу, але захоплення від нього немає.
Скажіть же, доволі специфічний аромат в нього, а ще й навіть не можу щось для порівняння подібне пригадати. Скажімо так, ні з чим не сплутаєш його. А захоплення додалося вже на якомусь черговому голінні. Зараз відношуся до запаху нейтрально. Приноровився.
Цитата :
Замовляв на сайті Єва. Вразило те, як оперативно відправили пасилку, у своїй коробці з логотипом Єва.
Мені більше до вподоби, що від якоїсь суми "350 грн чи що", доставка безкоштовна до квартири. Воно, здається, магазини ЄВА на кожному бозі, але відсутність потреби йти за ним - теж приваблива штука. А ще, здається, вони теж намагаються стати чимось більшим, ніж магазин побутової хімії. Вітамінки можна замовити, чи посуд кухонний.
Цитата :
 Все ж таки крем для мене номер один це Крем для бритья Cliven For Men
А котрий з поміж? Їх, ніби, декілька різних буває? Утім, я ні одного не пробував ще.

WetShaver та Hamster Поставили вподобайку

Hamster
Новачок
Новачок
Hamster

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 5 Лист 2024 - 10:23

Wolfskin пише:

Клівен ще можна придбати в імагах? 
Раніше продавався на ринках, але давненько мені не потрапляв на очі

Hamster
Новачок
Новачок
Hamster

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 5 Лист 2024 - 10:40

CNPOMAHELL пише:

А котрий з поміж? Їх, ніби, декілька різних буває? Утім, я ні одного не пробував ще.

Все суто індивідуальне. Я так все відразу і не згадаю, що я за все життя пробував. У кожного своя шкіра, своя шерсть, своя геометрія обличчя треба самому пробувати і робити висновки. Мені, наприклад, кремом простіше користуються чим милом. Ще забув про крем для гоління NIVEA мені також подобається. Крем арко, гірше. Подобається лінійка кремів Proraso, особливо цей крем "Proraso з екстрактом алое та витамином Е 150 мл"
Кожній жабі своє болото треба пробувати, вибирати самому.

WetShaver, Wolfskin, all75, CNPOMAHELL та SurferUa Поставили вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

Репутація : 532
Дата реєстрації : 12.02.2018
Вік : 56

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 5 Лист 2024 - 11:48

Hamster пише:

... особливо цей крем "Proraso з екстрактом алое та витамином Е 150 мл"

Підтримую! :-)

WetShaver, Wolfskin, all75, CNPOMAHELL та Hamster Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 5 Лист 2024 - 15:16

Hamster пише:
Все суто індивідуальне. Я так все відразу і не згадаю, що я за все життя пробував.
Я мам на увазі який саме з кремів Cliven ви брали? (потім посилання побачив). Тоді зміню питання: чи пробували ви інші креми для гоління Cliven ?
Hamster
Новачок
Новачок
Hamster

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 5 Лист 2024 - 17:13

CNPOMAHELL пише:

Я мам на увазі який саме з кремів Cliven ви брали? (потім посилання побачив). Тоді зміню питання: чи пробували ви інші креми для гоління Cliven ?
Не зрозумів питання, не правильно відповів... Вибачте. Працюю та відповідаю одночасно. Ще пробував у чорному тюбику, Cliven зволожуючий для чоловіків з олією авокадо, 100 мл. він ті такий щільний як у білому тюбику, але теж непоганий.

WetShaver
Бувалий
Бувалий
WetShaver

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 5 Лист 2024 - 21:46

Hamster пише:
Одеколон Wars Classic 90 мл сьогодні заберу. У коментарях його хвалять, кажуть, що запах ретро.
Не хочеться вас засмучувати, але якщо вам запах крему Варс Класiк не подобається, то треба було одеколон не брати. Там аромат майже один на один, що й у крему, тільки в кілька разів сильніший і стійкіший. Так що це точно буде як балончик кобра. Наскільки я зрозумів вам більше подобаються тонші, легші аромати. Вам краще продукцію Лея подивитися та взагалі відгуки почитати. Для чутливої ​​шкіри часто ніжніші аромати зустрічаються у Нівеї, наприклад. Мені в синьому тюбику крем Нівея сподобався запахом, у роботі теж нормальний. Але Клівен краще буде.)

Wolfskin, all75, CNPOMAHELL та Hamster Поставили вподобайку

WetShaver
Бувалий
Бувалий
WetShaver

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyВт 5 Лист 2024 - 23:38

Кстати никто не пробовал вот эти мутные лезвия от Жиллетт, на Проме полно предложений, хватает и на других сайтах? Насколько я понял это китайский вариант Миноры - Golden Shave.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]  
По ним мало отзывов, и обзор на Ютубе видел только у одного автора комиксов - Марка Зоради. 

Но ему все лезвия нормально.) Он вообще любит рекламировать, особенно если зашлют с интернет магазина.) К слову сказать на интернет магазине который он рекламировал, отзывы нормальные и написано, что сделаны они в раше. Хотя судя по клинописи на пачке, явно эти лезвия в арабские страны экспортируют.)
Gillette Minora Golden Shave
Честно говоря ни китайские ни тем более из раши лезвия покупать не хочется, но цена шаровая и любопытство мучает.)
магазин на PROM.UA

Yura_
Бувалий
Бувалий
Yura_

Репутація : 6
Дата реєстрації : 16.10.2021
Вік : 55

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyСр 6 Лист 2024 - 3:01

Я їх купляв по 22 грн за пачку, у магазині побутової хімії. Мене голять добре, м'які леза. Дата виготовлення - 2021 р. Мені нагадують леза "супутник".

vicbro
Живе тут
Живе тут
vicbro

1000 повідомлень

Репутація : 140
Дата реєстрації : 17.07.2019
Вік : 62

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyСр 6 Лист 2024 - 8:15

Сейчас на bezfabuly.com Minora по 1.82 грн. за лезвие, правда упаковка 200шт. Если нравятся эти лезвия - то очень хорошая цена. Лезвия, кстати, очень приятные, среднеострые и мягкие. Там же Gillette Silver Blue по 15грн за пачку в упаковке 100шт.

WetShaver, Yura_, all75, CNPOMAHELL та Firefighter_1987 Поставили вподобайку

STEEL
Постоялець
Постоялець
STEEL

Репутація : 456
Дата реєстрації : 22.11.2017
Вік : 33

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 37 EmptyСр 6 Лист 2024 - 9:25

WetShaver пише:
Кстати никто не пробовал вот эти мутные лезвия от Жиллетт, на Проме полно предложений, хватает и на других сайтах? Насколько я понял это китайский вариант Миноры - Golden Shave.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]  
По ним мало отзывов, и обзор на Ютубе видел только у одного автора комиксов - Марка Зоради. 

Но ему все лезвия нормально.) Он вообще любит рекламировать, особенно если зашлют с интернет магазина.) К слову сказать на интернет магазине который он рекламировал, отзывы нормальные и написано, что сделаны они в раше. Хотя судя по клинописи на пачке, явно эти лезвия в арабские страны экспортируют.)
Gillette Minora Golden Shave
Честно говоря ни китайские ни тем более из раши лезвия покупать не хочется, но цена шаровая и любопытство мучает.)
магазин на PROM.UA

это обычная продукция питерского завода из расыи, только в немного необычном формате (тут 10 лезвий вместо 5). Если вам джилетты, спутники и астры всякие нравятся - вам подойдет. Мне лично нравятся очень и попадались такие лезвия, все как обычно на высоте

WetShaver, Wolfskin та Hamster Поставили вподобайку

Де чого цікавого продається
Повернутися до початку 
Сторінка 37 з 38Перейти до сторінки : Попередній  1 ... 20 ... 36, 37, 38  Наступний
 Схожі теми
-
» Де чого цікавого продається

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: МАГАЗИНИ ГОЛЯРСЬКОЇ КОСМЕТИКИ ТА АКСЕСУАРІВ-
Перейти до: