Друзі! Пропонуємо тему про найкраще мило для гоління в 2022 році! Не будемо міняти правила топу за 2017-2021 роки і залишимо можливість вибрати саме два улюблених мила, таким чином результат буде більш об'єктивним. Цікаво почитати коротенький відгук про обране Вами мило.
Вподобання можна змінити з часом при потребі. При заміні вкажіть попередній пост, щоб не було накладок при голосуванні.
Давайте разом зробимо наш особистий форумний ТОП мил 2022 року!
Результат: Перша трійка кращих мил: Areffa Soap - 11 Stirling Soap - 9 ТABAC - 8
Інші мила: Saponificio Varesino - 3 PAA (Phoenix) - 2 DERBY - 2 Cella - 2 TOBS - 2 Andrea Caldoni -1 BaM - 1 WSP - 1 Abbate Y La Mantia - 1 Mitchell's - 1 PRORASO - 1 HAGS -1 Fine - 1 A&E - 1 Barrister & Mann - 1 T&H - 1 Re Nero - 1 Floris - 1 DR Harris - 1 The GoodFellassmile - 1 RazoRock - 1 Myrsol - 1 Tallow+Steel - 1 Arko - 1 Pearl - 1 Kiehl's White Eagle - 1
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Пт 22 Груд 2023 - 14:08), всього регувалося 5 раз(-и)
Ruslan, trimmer, Янеж, Віталіk та ditrih_ Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Saponificio Varesino Cubebe - лучший для меня запах, прекрасная пена и её свойства, оптимальный расход. Вообще, лично для меня, самое лучшее мыло, из всех что я пробовал. А Cubebe потому, что напоминает мне запах хорошего смешанного, осеннего леса.) Не знаю почему, но вот такие ассоциации.
Andrea Caldoni - для моей кожи, попадание в десятку. Хорошо взбивается, приятно пахнет, постскольжение на ооочень пристойном уровне, присутствие уходовых. Пенится конечно не так как Arko, ;) но достаточно мыла с ноготь, для взбивания пены для трёх проходов. Очень надеюсь, что мастер вернётся к стабильному изготовлению.
Peshek, Янеж та ARTURIUS Поставили вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
А крем можно писать? Если да, тогда TOBS Tobacco, презентованный мне одним добрым форумчанином и по совместительству блогером бритвенной тематики. Однозначно лучшее средство для бритья, которым я пользовался. Помимо высоких скольжения и пост, особенно покорило то, как крем размягчает мою проволочную щетину, комфорт бритья на высоте.
ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
- BaM Leviathan - WSP Tobacco Formula T Загалом маю немало мил/кремів, які можу віднести до улюблених, у т.ч. які подобаються навіть більше зазначених, тому написав ті два, які сподобалися найбільше з тих, що відкрив для себе цього року (з січня 2022). За ними щільно йдуть багато інших, практично з таким же рейтингом. Креми і мила цілком можна об'єднати - у них призначення однакове. Крім того, купа цих засобів є у проміжному агрегатному стані, і не завжди зрозуміло, чи це м'яке мило, чи густий крем.
1. Abbate Y La Mantia "DON JOSE" Для мене в цьому милі все сподобалось. Аромат неймовірне поєднання банану, кокосу та ментолу, що виявилось для мене незвичним і при цьому над приємним. Ковзання, захист теж на висоті. Приємний італійський дизайн баночки з гарною етикеткою, що ще потрібно для естетичної насолоди? 2. ARKO Мило, яке вразило поєднанням цілого ряду достоїнств в одній банці. Це тверде мило, яке можна використовувати сім років!!! Ціна дуже низька за швидку та чудову піну, відмінне ковзання та захист шкіри. Аромат дуже на любителя, але після тижня гоління з цим милом я став його справжнім шанувальником.
_________________ Через терни до зірок!
Ruslan, trimmer, Oleksii, Янеж, Віталіk, ditrih_, Nils і Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
1. Полум'я Горинича від Areffa soap. Для мене реально відкриття. Немає бажання змінювати мило, але розумію, що ще з 10-к очікує на тести. 2. Мітчеллс. Я б його обрав на кожен день. Чудові ТТХ, аромат нейтральний, ціна помірна.
Ruslan, STEEL, Oleksii, Peshek, Янеж, Qwertyus, bulldog38 і Поставили вподобайку
Peshek Бувалий
Повідомлень : 375 Репутація : 401 Дата реєстрації : 03.07.2018 Звідки : м. Івано-Франківськ (м. Станиславів)