Друзі! В кожного з нас є улюблені DE леза. Та з часом буває так, що наші вподобання змінюються із-за різних причин.. Які у Вас улюблені леза в цьому році?
Пропоную вказати два DE леза: 1. М'ягке 2. Гостре Яке лезо до якої категорії віднесете саме Ви, це й буде Вашим особистим вибором. Вказуємо не тільки бренд, а й конкретну модель леза. Цікаво та приємно також прочитати коротенький опис, чому саме ці леза?
Вподобання можна змінити з часом при потребі. При заміні вкажіть попередній пост, щоб не було накладок при голосуванні. Давайте разом сформуємо наш форумний ТОП кращих лез року!
Результат попереднього вибору кращого леза на 2022 рік був таким:
Я би не антагонізував "м'якість" і "гостроту". Леза бувають або гострі, або тупі, або десь посередині. А м'якою чи агресивною може бути лише зв'язка "станок-лезо" для конкретної людини. Наприклад, для мене Perma-Sharp (вважаються дуже гострими) є одними з найм'якших у не агресивних станках. А, наприклад, тупі леза типу Рапіри, Derby Extra чи якісь египетські/індійські цілком видаються некомфортними й іноді прямо-таки злими. Тому напишу просто улюблені, які класно себе показали в останній рік у станках, які використовував або тестував. 1. Perma-Sharp 2. Feather HS
Ruslan, Viktors Voroneckis, egoist, ARTURIUS, ditrih_, Yura_, kh_fish і Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Оба лезвия, для меня лично, острые и в то же время мягкие) Оба бреют стабильно прекрасно. Нет качель по типу - становятся острее, мягче, агрессивнее, правильнее. Они просто бреют стабильно качественно до 6-7 раз, в любом моём станке. По моим ощущениям и записям в блокноте за год - 10 из 10ти. Это два лезвия из всех, кто набрал в моем рейтинге 10 баллов и ни разу не корректировав.
Oleksii, Peshek, Viktors Voroneckis, egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку
KHSN Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
У цьому році в мене змінився фаворіт. Це леза [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] ( У минулому Dorco ST-301). Як на мене дуже гострі й в той же час комфортні леза. Використовую їх у шаветці.
Oleksii, egoist, ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
За неповний рік, після повернення у КГ, було використано всього 5 видів лез. Спутник SS (56 голінь), Bic Astor Stainless (30), Bic chrome platinum помаранчевий (29), Спутник Teflon (19, то були леза десь 20-ти річної давності, мав їх вдома), Derby Super stainless зелений (6). Як на мене то різниці між Спутник SS та Спутник Teflon – не відчув, так само я би сказав, що Bic Astor Stainless та Bic chrome platinum помаранчевий – одне й те саме лезо.
Мій вибір: 1. Спутник SS 2. Bic chrome platinum помаранчевий
ARTURIUS, Kitten911, ditrih_, Zsolti та Aviator Поставили вподобайку
Peshek Бувалий
Повідомлень : 375 Репутація : 401 Дата реєстрації : 03.07.2018 Звідки : м. Івано-Франківськ (м. Станиславів)
Якщо було вказане одне лезо записував його і в першу і в другу колонки. Досить цікаві вподобання відображуть відповіді. Серед "м'яких лез лідером є лезо Спутник. Серед "гострих" - BIC Chrome.
_________________ Через терни до зірок!
Yura_ та Aviator Поставили вподобайку
Oleksandr U$A Новачок
Повідомлень : 10 Репутація : 0 Дата реєстрації : 02.11.2018 Вік : 44 Звідки : Мариуполь