Ухх який балаган) Щеб стільки мені рекомендацій накидали в темі допомога новачкам коли я обирав)
Чисто по хен-мейду пройдусь - наразі хендмейд у світі, набагато крутіший від розбрендованних виробників (я не ствержую шо вузол від грізлі, краще за сімпсона). Але ручка точно ТОП - тут навіть не хочу дискутувати.
Хендмейд наразі не хоббі, а такий самий бізнес. Гизун із США а там цінять тільки якість, без неї ти взагалі ніхто....
Для того щоб конкурувати із монополістами - продукт має бути або на рівні монополістів ТОП сегменту, або навіть краще. Якщо хоч один з компонентів буде гівно (або посрєдствєнний) - люди не оцінять, і продукт буде в жопі дуже швидко (у поціновувачів, які готові вивалить гроші навіть для колекції, а якщо вони нафунякають на профільних форумах - хрєн простий обиватєль купить)
Вузли як і парфюми це чисто суб"єктивна думка кожної персони - мабуть коли ти стаєш перфекціоністом в душі і коллекціонером, тоді так, може бути різниця, але для такого як я має бути щоб якість була +- на тому ж рівні як у ТОП (бо я не колекціонер помазків), тоді я скажу шо це топчік (хоча до деталей я дуже прискіпливий в плані оцінки, жінка може назвати мене скрягою, бо я знайду практично завжди якийсь момент).
Можу до вузлів навести приклад ножів - наші хендмейшікі зроблять і дешевше, і якісніше в рази від топового заводу по ножам у Німеччині, бож там це штампування, а тут це хоббі+бізнес в якому косяк по репутації, і в спільноті ти вже ізгой)
Якось так)
П.с. Ну і мені здається, що час монополій вже закінчився (в основній своїй массі, тему електроніки не чіпаєм), коли могли тількі ізбранні міра сєго могли мати доступ до кращого, а інші збирали крошку)
Ruslan, Oleksandr U$A, Янеж, egoist та ditrih_ Поставили вподобайку
Качество узла мягко говоря не на свою цену, у американцев пока только Paladin действительно стоит своих денег при учете что вы любите произведенное в америке а не китае, есть причина почему ни гризли ни captrains choice не имеют особой фан базы в отлиичии от Paladin, уровень узла первых двух ничем не лучше от гараздо более дешевого Yaqi, если вы считаете что переплата в $110 оправдана уникальной для Grizzly ручкой то оно того стоит, в остальном же этого производителя лучше обходить стороной.
PS Для американцев с их зашкаливающим патриотизмом то что вещь сделана в америке имеет гараздо большее значение чем качество
lefrin Новачок
Повідомлень : 27 Репутація : 1 Дата реєстрації : 15.11.2020 Звідки : Ukraine Rivne
Качество узла мягко говоря не на свою цену, у американцев пока только Paladin действительно стоит своих денег при учете что вы любите произведенное в америке а не китае, есть причина почему ни гризли ни captrains choice не имеют особой фан базы в отлиичии от Paladin, уровень узла первых двух ничем не лучше от гараздо более дешевого Yaqi, если вы считаете что переплата в $110 оправдана уникальной для Grizzly ручкой то оно того стоит, в остальном же этого производителя лучше обходить стороной.
PS Для американцев с их зашкаливающим патриотизмом то что вещь сделана в америке имеет гараздо большее значение чем качество
Не можу знати як у Вас (якщо ви є власником його), але у мене за час експлуатації тільки позитивні враження за весь час експлуатації (я б сказав навіть шо дуже близько до Сімсона) - якщо не заморачуватись. Ручкі - ТОП, купіть ручку, і окремо вузол у буде Вам бомба ракєта)
Не можу знати як у Вас (якщо ви є власником його), але у мене за час експлуатації тільки позитивні враження за весь час експлуатації (я б сказав навіть шо дуже близько до Сімсона) - якщо не заморачуватись. Ручкі - ТОП, купіть ручку, і окремо вузол у буде Вам бомба ракєта)
Купил примерно месяц назад, ради интереса, сказать что ручка топ не могу, своеобразная но не более, у Paladin если брать американцев значительно поинтересснее, как минимум качество материалов значительно выше, Simpsons даже с Paladin рядом не стоит, качество очень убогое что отбора что даже лучших узлов(тестировал очень большое количество лимиток с топовым "manchurian" ворсом, качество колебалось от дерьма до немногим выше среднего с топами вообще рядом не стоит) если делать рейтинг то мой будет Узел Oumo>> >Узел Paladin>Узел SV>> Узел Simpsons лучшие представители Manchurian>>>> Узел Simpsons cредние представители Manchurian>>>>>> остальные узлы это если не брать в учет цену, если же брать ее радимую то рейтинг будет таков Oumo>> Yaqi>Paladin>SV>>>Оствальные узлы>>>Simpsons лучшие представители>>>>>>>>>>>>>>>>>>Simpsons manchurian средние и ниже
Alex Постоялець
Повідомлень : 553 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Чисто по хен-мейду пройдусь - наразі хендмейд у світі, набагато крутіший від розбрендованних виробників (я не ствержую шо вузол від грізлі, краще за сімпсона). Але ручка точно ТОП - тут навіть не хочу дискутувати.
Можу до вузлів навести приклад ножів - наші хендмейшікі зроблять і дешевше, і якісніше в рази від топового заводу по ножам у Німеччині, бож там це штампування, а тут це хоббі+бізнес в якому косяк по репутації, і в спільноті ти вже ізгой)
По ножам, стоит поинтересоваться какие кованные ножи изготавливают в Германии, чтобы не нести такую чушь. А по поводу помазков - о какой крутизне куска пластика и клочка барсучьего ворса может идти речь. Автор сам написал что не совсем ровная верхушка и жрет пену. Если ему нравится, пускай пользуется. Но когда утверждают, что линяют Симпсоны и Шейвмаки, не мешало бы выложить фото. Я не встречал их с подобной проблемой. У каждого свои предпочтения. Меня они устраивают, в частности потому, что они изготовлены в Англии и Германии. И, при наличии альтернативы, я никогда не возьму помазок изготовленный в Китае или Раше, независимо от его качества.