Ступінь реагування так. А от реакція на хімію штука індивідуальна. В мене після купи шампунів навколо очей запалення/почервоніння (повік). Тобто якщо в вас не буде ніякої реакції на щось, в мене, скоріш за все, вона буде.
Реакція називається алергічною. Якщо вона є на щось одне, то може бути і на щось інше. Де які алергічні реакції проявляються саме на другий раз використання засобу для гоління. Було б чудово новий засіб пробувати на ліктьовому згибі руки перед тим, як наносити його на обличчя. Ну і звичайно ж розібратись як поводитись при прояві алергічної реакції та придбати необхідні медичні препарати.
fill, Kitten911, ditrih_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Євген Соло мені задарив крем Денім новесенький в упаковочці, досить довго я його «маринував». Таки прийшов час його спробувати.))) Шось ви мене заінтригували ним.)
_________________ Через терни до зірок!
fill та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1097 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Razor: Edwin Jagger DE89 Blade: Euromax Cryo Platinum Brush: Proraso Pre-Shave: fill's Old Rusty Pots Kastrulka [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Lather: Denim Original Aftershave: Aqua Velva Additional Care: БІОКОН Зволожуючий бальзам
Буде коротко :-)
Знову два схожих гоління. А по суті - продовження попередніх.
Єдина різниця - помазок. Цього разу це був кабанчик Proraso. Він вже достатньо ожив після довгої перерви і показує непогані результати - збиває легко, видає хорошу піну і не жере її.
З такими змінами з ним приємно працювати. Але, попри це, чогось мені в ньому стало бракувати - не вистачає драйву, душі. Можливо, я за минулий рік і минулий місяць трохи розбалувався хорошою синтетикою і борсучком, тож кабанчик - хоч і хороший сам по собі - мені вже здається пріснуватим. Не виключаю, що з часом це минеться, але станом на зараз настрій саме такий :-)
Несподівано порадувало лезо. Воно впевнено відпрацювало чотири сеанси. З кожним разом воно втрачало трохи різкості, і до четвертого гоління стало просто лагідним. Хоча, звичайно ж, і притупилося до цього часу. Тому на п’ятий сеанс вже не пішло, але для нього і того, що було, цілком достатньо. Навряд чи я ганятимусь за цим лезом, але якщо якось приблудиться, не викину :-)
По косметиці враження все такі ж позитивні. Моя олійка fill's Old Rusty Pots Kastrulka [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] просто собі робе і не відсвічує. Крем Denim Original все так само надійно працює і радує. І хоч це було завданням на осінь, але влітку я його добряче так вичавив з туби. Менше роботи буде потім :-) Лосьйон Aqua Velva продовжує вбивати мене ментолом. Але загалом приємна річ. Втім, не шкодую, що скоро закінчиться - ментол то не моє :-) Бальзам БІОКОН на останньому сеансі ледь плюхнувся з тюбика. Таки зоооовсім не довго йому лишилося :-)
От така історія :-)))
vicbro, Qwertyus, _yk_, ARTURIUS, Kitten911, ditrih_, all75 і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2923 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Спробував і я крем Денім Оріджинал в голінні. В мене такий як на фото. Враження позитивні. Взяв з тюбику приблизно 3 см крему, взбив помазком в чаші добавляючи трошки води. Піна масляниста, густа хороша, мені така подобається. Поголив дводенну щетину без єдиної коцки чи подразнення. Аромат пристойний, ментолу не відчув поки. Крем за його ціну дуже достойний. Спробую поголитись з ним цей місяць.)
Можливо. В гліцеріні поганого нічого не має, але потрібно щоб приміщення було вологим, бо гліцерин має подвійну дію на вологу, або заводить її в шкіру, або виводить, дивлячись від вологості приміщення. Ще добавлю, що шкіра після крему поскрипує при проведені рукою по ній, але не критично.
stanislav-q та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Можливо. В гліцеріні поганого нічого не має, але потрібно щоб приміщення було вологим, бо гліцерин має подвійну дію на вологу, або заводить її в шкіру, або виводить, дивлячись від вологості приміщення. Ще добавлю, що шкіра після крему поскрипує при проведені рукою по ній, але не критично.
Ну так, гліцерин такий. Якщо голитися після душу, то проблем з вологістю повітря у ванній немає - пари в ній ще достатньо.
А за поскрипування не можу нічого сказати - я користуюсь олійкою перед голінням, тож вона все це повністю нівелює.
ARTURIUS та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2923 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Щоб гліцерин зволожував шкіру, а не спричиняв її підсушування, важливо, щоб навколишнє середовище мало достатній рівень вологості. Рекомендована оптимальна вологість повітря для комфортного зволоження шкіри зазвичай становить близько 40-60%. Яка вологість в мене в ванній кімнаті навіть і не знаю.)) А от олійка то сила!))
_________________ Через терни до зірок!
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Razor: Edwin Jagger 3ONE6 Blade: Treet Falcon Brush: Vulfix 404 Pre-Shave: fill's Old Rusty Pots Kastrulka [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Lather: Denim Original Aftershave: Aqua Velva Additional Care: БІОКОН Зволожуючий бальзам
Постараюсь коротко :-)
Продовжую боротьбу по знищенню засобів після гоління - Aqua Velva та БІОКОН. Без цього не можу перейти до інших цікавинок, а вони в мене є :-) Та чим ближче до завершення місії, тим, здається, довше це триває :-) Така вже психологія, нетерплячка :-)
І якщо по Aqua Velva видно, скільки її лишилося, можна щось прогнозувати. То БІОКОН в непрозорому тюбику приносить сюрпризи. Минулого разу він плювався і ледь вичавив з себе на одне використання. Я гадав, що вже йому фініта - трохи ще сповзе зі стінок і на тому все. Але фіг - сповзло ще багато, йому ще не все. Гарааааазд, я впертий, я долупаю цю скалу :-)
Крем Denim Original просто попав під роздачу. Мені не горить його добити, це було завдання на осінь. Зараз він просто виконує роль тимчасового піноутворюючого, поки добиваю Aqua Velva та БІОКОН. Але він потроху теж зменшується. Що в кінцевому випадку все одно наближає мене до мети - добити залишки і скоротити запаси :-)
Ну й заразом це нагода перевірити поспіль роботу різних помазків з одним і тим же мильним засобом. Досить показово виходить.
Зокрема, сьогодні порадував Vulfix 404. Помазок невеличкий, 23 мм всього. Але відпрацював на відмінно. Піна вийшла трохи густувата, але цілком робоча. І її було достатньо на три проходи, трохи ще й лишилося. Порівняно з кабаном Proraso, мікс мені здався цікавішим, не таким прісним. А нанесення піни маленьким помазком - це взагалі вже підзабуте відчуття :-)
Бритва сьогодні знову Edwin Jagger 3ONE6, а лезо взяв те, яке однозначно хотів спробувати в цій бритві в перший період користування нею - Treet Falcon.
Вже казав, Treet Falcon - карбонове лезо. Воно трохи грубувате і не надто гостре. Ще воно якесь "тягуче" (не знаю, яке б ще слово для цього відчуття підібрати). За рахунок цього лезо можна трохи притиснути, що дає непоганий зворотний зв’язок. Мені таке подобається. Ну й додайте до цього більшу товщину самого полотна, що зменшує вібрації, і вийде досить комфортне і приємне лезо.
Перераховані вище фактори значною мірою нівелювали підвищені, порівняно з 89-ою, агресивність і ефективність бритви і дали досить комфортне гоління. Щоправда, зменшення ефективності виявилось дещо оманливим, воно проявлялося лише в процесі. По факту ж вийшло, що лосьйон Aqua Velva сильненько так припік. Тобто, епідерміс все ж таки трохи зачепило, хоч це і не відчувалося. Тож захоплюватися тиском на бритву все ж не варто, навіть з таким лезом.
Та, зрештою, поки є БІОКОН, все це дрібниці :-)
Олександр Тернавский, vicbro, _yk_, ARTURIUS, ditrih_, all75, CNPOMAHELL і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Комплект «до та після» гоління? Чому вибрав саме ці? Цікаво почитати твої відгуки про цей засіб «два в одному». Теж перейшов по троху з лосьйонів на доглядові засоби за шкірою. Використовую тонік та крем для шкіри обличчя. При повсякденному голінні шкіра почуває себе пречудово.))
Kitten911 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
В темі "Де чого цікавого продається" було посилання на акцію на Notino на продукцію цього бренду. Подивився, вибрав, що вважав потрібним зараз. Ціна була дуже приємною.
Згодом ці продукти з’являться в оповідках. Але, певно, не так скоро - осінь чи зима.
Акулов, ARTURIUS, ditrih_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1185 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
А что мазать будешь тем, что слева? Это же масло для бороды, а мы ее сбриваем, или я что-то перепутал? :))
Нє-нє, все вірно. Пише, що олія для бороди. Але я планую використовувати її як прешейв. Вона по суті нічим від прешейв-олійки не відрізняється. А за 100 грн за 30 мл гріх було не взяти на пробу :-)
Акулов, vicbro, ARTURIUS, ditrih_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1185 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Razor: Edwin Jagger 3ONE6 Blade: Treet Falcon Brush: Vulfix 404 Pre-Shave: fill's Old Rusty Pots Kastrulka [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Lather: Denim Original Aftershave: Aqua Velva Additional Care: БІОКОН Зволожуючий бальзам
Спробую коротко :-)
Черговий триплет. Це вже стає звичним форматом, бо, чесно кажучи, описувати різними словами схожі гоління з незмінними учасниками, важкувато. Можна, звичайно ж, підключити Chat GPT, але це буде читерство :-)
Протягом цих голінь було дві інтриги.
Перша - як покаже себе лезо Treet Falcon в Edwin Jagger 3ONE6 на другому-четвертому голіннях. Маю сказати, що показало воно себе дуже добре. Характерною рисою карбонових лез, зокрема і Treet Falcon, є те, що вони добре тримають заточку. Тобто, хоч і мають не надзвичайну гостроту, але тримають її приблизно однаковою протягом багатьох голінь. Так, лезо витримало чотири сеанси, без проблем пішло би на п’ятий, і весь цей час було приблизно таким самим по гостроті, як і на першому. І в цьому великий плюс цього леза!
Попутно провів незапланований експеримент: між двома з описуваних голінь була незвична для мене пауза у два дні. Саме гоління по триденній щетині мені сподобалося - все йшло легко, шкіра була більш відпочилою. Але не сподобалося відчуття на обличчі на третій день - щетина відросла до некомфортного стану, стирчала і кололася. Не хочу такого :-)
Другою інтригою було, чи закінчаться нарешті засоби після гоління. Але ці двоє - Aqua Velva та БІОКОН - просто знущаються наді мною! :-) Уже здається ось-ось буде остання крапля, а воно все є і є. Таке враження, що вночі приходить маленьке звірятко і доливає засоби в пляшку і тюбик :-)
Нє, я впертий, я їх таки доб’ю, бо їх реально небагато лишилося. Але з такими темпами в мене вже складається враження, що я швидше доб’ю крем Denim Original :-) Поки я напружено спостерігав, як кінчаються Aqua Velva та БІОКОН, крем добряче так "усох". Тож все може бути :-)
Про роботу косметики нічого нового не додам - все добре працює: дає піну, вбиває ментолом і заспокоює шкіру відповідно до свого призначення. Але ж вже забембали!!! :-)
Oleksii, Олександр Тернавский, Романюк, Акулов, vicbro, _yk_, egoist і Поставили вподобайку