The Green Ray - 24mm Hybrid Tribble Synthetic Brush - Retro Shave Tech!
3 користувачів
Автор
Повідомлення
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Тема: The Green Ray - 24mm Hybrid Tribble Synthetic Brush - Retro Shave Tech! Нд 1 Квіт 2018 - 12:23
Вчора була презентована ось така новинка: The Green Ray - 24mm Hybrid Tribble Synthetic Brush - Retro Shave Tech!. Не знаю чому але помазок з першого погляду запав в душу, замовив, побачимо що це за симбіоз :D
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: The Green Ray - 24mm Hybrid Tribble Synthetic Brush - Retro Shave Tech! Пт 4 Травень 2018 - 2:41
І так вузол-новинка від Phoenix Artisan Accoutrements The Green Ray - 24mm Hybrid Tribble Synthetic Brush - Retro Shave Tech! поки доставлявся з далекої Америки був мною помічений в новинках від YAQI, а саме у вузлах коричневого кольору, під імітацію ворсу коня, тому вузол описувати не бачу змісту - він чудовий як і більшість синтетичних вузлів від YAQI, тут все прекрасно і збивання піни і утримання води і наявність псевдо мішечка для масажу обличчя (доречі синтетичні вузли 24мм мені більше подобаються а ніж 26мм від YAQI - правильний розхід мила, вузол пружніший, масаж кращий, чого тільки вартий їх помаранчевий помазок 24мм, масаж робить наче борсук). Що приємно вразило, так це ручка помазка, цікавий дизайн, кольори свіжі і добротні та пасують до кольору вузла, кантастість дуже сподобалась, це дійсно зручно при роботі з помазком. Запакований в стандартну картонну білу коробку від YAQI на яку наліпили невеличку етикетку фірми Phoenix Artisan Accoutrements. Для себе зробив висновок, виходить в когось новинка помазка, слідкуй за сайтом YAQI та купуй дешевше, хоч в даному випадку переплату в декілька долярів вважаю оправданою якістю ручки, з іншого боку той же вузол в металевій ручці від YAQI майже в два рази дорожчий за помазок від фірми Phoenix Artisan Accoutrements, а отже ручка має значний вплив на ціноутворення :D
Murkatavr Бувалий
Повідомлень : 160 Репутація : 88 Дата реєстрації : 16.01.2018 Вік : 52 Звідки : Київ
Тема: Re: The Green Ray - 24mm Hybrid Tribble Synthetic Brush - Retro Shave Tech! Пт 4 Травень 2018 - 13:16
Ще раз мої вітання з придбанням цікавої речі! Я так зрозумів, що вузол на 26 мм буде гіршим? (придивляюся до моделі Atomic Rocket - супер-вінтажний вигляд має!)
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: The Green Ray - 24mm Hybrid Tribble Synthetic Brush - Retro Shave Tech! Пт 4 Травень 2018 - 13:34
Поздравляю с покупкой. А как помазок в руке сидит? Как для меня то конструкция ручки не очень удобная.
Murkatavr Бувалий
Повідомлень : 160 Репутація : 88 Дата реєстрації : 16.01.2018 Вік : 52 Звідки : Київ
Тема: Re: The Green Ray - 24mm Hybrid Tribble Synthetic Brush - Retro Shave Tech! Пт 4 Травень 2018 - 13:45
Тема: Re: The Green Ray - 24mm Hybrid Tribble Synthetic Brush - Retro Shave Tech! Пт 4 Травень 2018 - 15:59
Якраз ручка з гранями дуже зручна видалася, це однозначно плюс.
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: The Green Ray - 24mm Hybrid Tribble Synthetic Brush - Retro Shave Tech! Пт 4 Травень 2018 - 16:21
Murkatavr пише:
Ще раз мої вітання з придбанням цікавої речі! Я так зрозумів, що вузол на 26 мм буде гіршим? (придивляюся до моделі Atomic Rocket - супер-вінтажний вигляд має!)
Важко сказати, моя синтетика 26мм не прижилася, була або продана або подарована, чомусь зупинився на помаранчевому 24мм Yaqi, поки що він найкращий для мене виявився, ну і тепер от The Green Ray - 24mm Hybrid Tribble Synthetic Brush - Retro Shave Tech! вдало доповнив колекцію 24 :D На цей Yaqi 24mm Moka Express Mew Brown Synthetic Hair Men's Beard Shaving Brush раджу звернути увагу, єдиний вузол який Yaqi не продають на гурт як окремо сам вузол, спеціально для когось з Канади розроблявся, думаю скоро побачимо :D На останньому відео Вадима цей вузол, правда з іншою ручкою, на огляді був.
The Green Ray - 24mm Hybrid Tribble Synthetic Brush - Retro Shave Tech!