Мыло - Haslinger на овечьем молоке Дело не в помазке, дело в размерах банки, понятно что оно всего 60гр. Но тут даже самым маленьким помазком будет неудобно работать! Кстати помазочек очень таки скромных размеров, самый мой маленький помазочек)))
ARTURIUS Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
SOTD 02/07/2023 Бритва: Big Roc 2001 Лезо: Treet Carbon Steel Помазок: Omega 11126 кабан Крем-мило: AREFFA SOAP KENTUCKY BOURBON Після гоління: AREFFA SOAP DISCOVERER [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Нічого нового: Лезо Treet Carbon Steel - дуже відрізняється від більшості знайомих мені лез: Схоже на Gillette Silver Blue своєю не гнучкістю, жорсткістю самого металу та відчуттям що лезо товсте. Ось тільки в Treet CS це ще більше виражено ніж у GSB. На шкірі лезо не комфортно працює, але при цьому зносить щетину чудово і результат гоління виходить дуже файний. АШ AREFFA SOAP DISCOVERER - на старті супер аромат. Про помазок і його взаімодію з цим крем-милом писав [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Andrewt, Олександр Тернавский, Юрий, Peshek, Акулов, Oleksandr U$A, andrew_ADK і Поставили вподобайку
Prometheus Постоялець
Повідомлень : 518 Репутація : 265 Дата реєстрації : 13.11.2017 Вік : 49 Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)
А в загальному, Haslinger овечка, стара версія ,з ланоліном, для мене найкраще мило, як для мене. Новітнє , типу віганське, без ланоліну, "безалкогольне", ну не то. Так само перетер в широку банку, і нормально. І мило, свиняче, "Pig" від Дениса, практично аналог по роботі, як Haslinger овечка, не треба після бриття, ніяких кремів. Досить, тільки мила.
Олександр Тернавский, Акулов, ARTURIUS, Ігор Стетхем та Kitten911 Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
А в загальному, Haslinger овечка, стара версія ,з ланоліном, для мене найкраще мило, як для мене. Новітнє , типу віганське, без ланоліну, "безалкогольне", ну не то. Так само перетер в широку банку, і нормально. І мило, свиняче, "Pig" від Дениса, практично аналог по роботі, як Haslinger овечка, не треба після бриття, ніяких кремів. Досить, тільки мила.
Я его сначала не понял, а потом когда набрал нужное количество ( чуть больше обычного) тогда оно раскрылось, мыло хорошее и мне тоже нравится состояние кожи после него, очень нравится практически полное отсутствие запаха и то, что пена не подсыхает очень долго, кожа после него реально как после увлажняющего крема, но не могу сказать, что оно лучшее, для меня табак пока так и остаётся самым стабильным и рабочим вариантом, с табаком всегда прогнозируемый идеальный результат
Акулов Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Razor: Blackland Vector Blade: КАI ProTouch MG Brush: HAND MADE Silvertip badger Lather: Denim Original Aftershave: piel spray Additional Care: Renew [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Трете гоління з кремом Денім, третій день задоволення. Хороша густа масляниста піна, не надто виразний аромат, хоча трохи дивний. Ментолу не відчуваю. Якісне безтравматичне гоління. Чаша EJ дуже маленька і не зручна навіть для цього малюка помазка.) Помазок мегакласний, мягкий на кінчиках, пружний в вузлі і ще бонусом швидко висихає. Піну генерує швидко.
Після гоління використав тонік з гіалуроновою кислотою і доглядовий дневний крем. Шкіра виглядає суперськи.
Prometheus, razorblade1989, Олександр Тернавский, Акулов, andrew_ADK, vicbro, 2046 і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Давненько не доставал Альпу, какой же классный аш! Конечно после дризда достал свой любимый разорок и просто кайф получил! Для тех, кто ищет себе лёгкую водичку на лето с нероли, рекомендую эту копеечную поливалку, очень натурально и приятно звучит, буду пробовать всю линейку этого производителя скорее всего! Стойкость правда как у диколона, но и цена копейки как для такого качества!
Prometheus, Andrewt, Олександр Тернавский, Юрий, Романюк, Акулов, q7819 і Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Эти лезвия и станок на самом деле идеальное сочетание, я правда больше полюбил шарк супер хром, но они почти одинаковые! Забыл вообще что такое какие-то там красные точки и покраснения!
razorblade1989, Олександр Тернавский, Юрий, Акулов, andrew_ADK, _yk_, ditrih_ і Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр