Бритва Lambda Athena Лезо BIC Помазок Omega EVO Мило Zingari Man The Rambler АШ Pitralon After Shave Classic [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Найнежніше гоління з цим лезом, мабуть всі зірки стали як надо ) Дійсно чудова бритва
Ruslan, WetShaver, Юрий, Wolfskin, romaan, 2046, stanislav-q і Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Бритва YAQI Ghost Gap .70 Лезо Personna Comfort Coated Помазок Muhle STF XL Мило 345 Soap Co. Rocky Mountain Tree Line АШ WINDSOR FRESH вода після гоління з прополісом [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Цікава бритва Такий собі більш агресивний та ефективний Overlander
Ruslan, WetShaver, fill, Юрий, Романюк, Wolfskin, stanislav-q і Поставили вподобайку
clint Бувалий
Повідомлень : 105 Репутація : 2 Дата реєстрації : 05.01.2024 Вік : 37 Звідки : Львів
Бритва YAQI Ghost Gap .70 Лезо Personna Comfort Coated Помазок Muhle STF XL Мило 345 Soap Co. Rocky Mountain Tree Line АШ WINDSOR FRESH вода після гоління з прополісом [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Цікава бритва Такий собі більш агресивний та ефективний Overlander
Класно! А де купували лосьйон, якщо не таємниця? Ще й у новому флаконі!)
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Сьогодні було перше гоління цим милом, то ж мені ще поки складно зробити якісь висновки. Поки можу сказати два моменти: Сподобалось: Легко піниться кабаном, Має "ефект прохолоди", мені таке дуже подобається і для мене на весну-літо це саме "те що треба". Користуються зеленим Proraso який також має "ефект прохолоди", але це два різні ефекти по відчуттям. В Zingari він якийсь прикольніший і не такий жорсткий як в Proraso. Не дуже сподобалось: Це запах, очікував більшого, пахне лаймом і як на мій ніс то "алкоголь розлитий на деревяшки". Дружині запах сподобався, мені не дуже, але не дратує тож думаю мило приживеться в колекції.
razorblade1989, fill, Nils та mad_fish Поставили вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 166 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів
Бритва Blackland Blackbird Лезо Gillette Minora Помазок Muhle STF XL Мило Ariana & Evans Dos Dalagas Barbera АШ Pitralon After Shave Classic [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Не така і агресивна бритва як багато хто каже Лезо дуже гарно відчувається на шкірі, не треба зовсім докладати зусиль, під своєю вагою дуже добре голить. Дякую пану [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] за можливість спробувати ще одну бритву від Шейна
Ruslan, Юрий, Романюк, Wolfskin, _yk_, ARTURIUS, andreyv1979 і Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса