[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Щось для вересня деже сонячний набір. ;) [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] А як вам ті леза Vi-John? На щосхожі?
Kitten911 Поставив вподобайку
Prometheus Постоялець
Повідомлень : 518 Репутація : 265 Дата реєстрації : 13.11.2017 Вік : 49 Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)
Аналог, перші партії ,Турція, чорного DERBY Premium, якщо лезо DERBY полірнути пару разів об долоньку ,перед бриттям. Це в Прогресі. Мені сподобалися, думаю на 3-4 бриття леза Vi-John, Індія, потягнуть.
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1096 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Аналог, перші партії чорного DERBY Premium, якщо лезо DERBY полірнути пару разів об долоньку ,перед бриттям. Це в Прогресі. Мені сподобалися, думаю на 3-4 бриття леза Vi-John потягнуть.
Якраз вночі голився DERBY Premium. Поки що у 3х бритвах лезо сподобалося. Тобто в мене, при моїх обставинах, 3 рази лезо поголило супер.
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Щось для вересня деже сонячний набір. ;) [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] А як вам ті леза Vi-John? На щосхожі?
Последние дни отдыха, не хочется отпускать лето.... 🥲
fill, Юрий та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
Лезвая VI-JOHN, 3 бритье, в регулируемом станочке YAQI 3, не бреют, от слова совсем, застряли в небритости. Поставил назад в Прогресс...бреют отлично. Добрился нормально в YAQI 3, аж Физером.
Лезвая VI-JOHN, 3 бритье, в регулируемом станочке YAQI 3, не бреют, от слова совсем, застряли в небритости. Поставил назад в Прогресс...бреют отлично. Добрился нормально в YAQI 3, аж Физером.
Незвично бачити крем Lea, з маленьким ковпачком.) Судячи з витрати, я так розумію крем вам дуже сподобався?
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
Prometheus Постоялець
Повідомлень : 518 Репутація : 265 Дата реєстрації : 13.11.2017 Вік : 49 Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)
Нормальний крем LEA, завжди знаєш яка буде піна, ніяких подразнень, найкраще працює в парі з бальзамом LEA. А ковпачки, на великих тубах, часто тріскаються, різьба виривається, креми сохнуть. Пропало так 2шт. крему Proraso. Ковпачки, цілі, від використаних кремів, краще не викидати, завжди згодяться)
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]дякую за відповідь і корисну пораду! До речі завдяки камраду [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]виникла ідея перемістити крем з алюмініевої туби до помпи з під рідкого мила! Звістно що з кремом Денім такий фінт не прокатить, бо він густий, як крем мило. А от Лідер, Палмолів, Нівея, Лея думаю будет виходити!) Як спробую розкажу!)
Shave Master та Kitten911 Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса