Норм, мені зайшло. Я давно весь посуд який був перебив, тому цей унітазик щоденно використовую. Ось тут описував нещодавно мої враження і як саме його використовую.
Кисть, с 30 мм узлом, двухполосный барсук Vigshaving. Бритвенная голова Yaqi slant с первоиспробованным мною лезвием (неприятно поразило, что Китай, узнал по отметке на внутреннем конверте) в бритье порадовала. Агресссивность, примерно, 4,0, не дотягигивает до 4-й плиты R6S. При том выбрила меня эффективнее, чище таковой плиты и, соответственно, нежнее. Годнота полнейшая.
Виникло бажання поголитись цей місяць з одним помазком, хочу добряче розробити цього кабанчика. Помазок подобається в роботі. Чудово робить піну на обличчі. Мило Дениса піде в роботу теж на весь місяць, відмінна піна, легкий приємний аромат! Мило супер! Олесін бальзам закінчується, пора поповнювати запаси.))
Бритва: Big Roc 2001 Лезо: Treet Carbon Steel Помазок: Omega 10810 кабан Крем-мило: AREFFA SOAP KENTUCKY BOURBON Після гоління: VARON DANDY COLONIA
Лезо Treet Carbon Steel - дуже відрізняється від більшості знайомих мені лез: Схоже на Gillette Silver Blue своєю не гнучкістю, жорсткістю самого металу та відчуттям що лезо товсте. Ось тільки в Treet CS це ще більше виражено ніж у GSB. На шкірі лезо не комфортно працює, але при цьому зносить щетину чудово і результат гоління виходить дуже файний.
Ruslan, WetShaver, Denisus, Олександр Тернавский, Юрий, Изотовец, andrew_ADK і Поставили вподобайку
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Бритва: Mercur 33С Лезо: Wilkinson Sword Крем: Geo F Trumper Limes Помазок: no name badger 20 mm вузол АШ: Geo F Trumper Spanish Leather Skin Food 5 із 5.
Чергове гоління у відрядженні і гарна нагода протестестити тестери. Чудова піна з крему, але ще раз врепнююсь, що я, все ж таки, більше прихильник мил. Якісь мені всі крема дуже синтетичні, що на запах, що на відчуття. Скін фуд/бальзам, хто не використовував, виявився доволі цікавим. Як я вже писав, я не прихильник рідких бальзамів (по типу Нівея). Цей скін фуд дуже рідкий проте з невеликим вмістом алкоголю і десь через півхвилини приємно підтягує шкіру.
Кому цікаво тестера крема вистачає на 3 гоління, скін фуду на 4-5.
Nils, якщо не складно, описуй учасників гоління та враження. Це набагато цікавіше, ніж просто світлина.
Гаразд, наступного разу обов'язково)) Пока могу сказать что связка 41 и Вилкинсон мне очень понравилась- очень остро, очень чисто хоть и пару точек на шее таки поставил. Мыло имеет просто сказочный вишневый аромат и отличные ТТХ. Лосьон westman наверное лучший что пробовал на сегодняшний день. Аромат и уход просто несравненный. Помазок зенит мне нравится, очень удобная ручка
Ruslan, Акулов, ARTURIUS, Kitten911, ditrih_ та Yura_ Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Він в тебе вже розпушився на кінчиках? Бо на фото не дуже видно..
Свого кабанчика Сімог розпушую вже декілька тижнів, але потрібно ще над ним попрацювати.)) Щетина в нього вибілена, то ж він досить приємний в голінні. Пробував той, що вже розпушений, то він казковий у генераціії піни та в роботі на обличчі в порівнянні з свіжачком.)
Акулов Поставив вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
Круто! Придбав теж помазок Zenith, зі схожим ворсом, як у твого помазка, то відсотків 80 ворсинок ще не розпушились на кінчиках, хоча він вже був в роботі. Треба буде з ним ще теж добряче попрацювати.
_________________ Через терни до зірок!
Акулов, Янеж та Kitten911 Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Круто! Придбав теж помазок Zenith, зі схожим ворсом, як у твого помазка, то відсотків 80 ворсинок ще не розпушились на кінчиках, хоча він вже був в роботі. Треба буде з ним ще теж добряче попрацювати.
Та зачем он тебе нужен, мне продай и я с ним быстро разберусь)))
Акулов, Янеж та all75 Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Бритва: Gillette gold tech fat handle Лезо: BIC chrome platinum Мило: Arko Помазок: Omega EVO E1882 Бритва, як пишуть в інтернеті, виробництва 1946-1950 років. Виготовлена з міді. В роботі дуже м'яка, але досить ефективна, вдалося поголитися майже ББС. Gillette колись робили дуже приємні речі.
Ruslan, Andrewt, Олександр Тернавский, Юрий, Романюк, Акулов, Янеж і Поставили вподобайку
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ