Вибачте шановні, але не можу погодитись з вашими твердженнями. Агресивною бритвою з «гострим» лезом Feather я можу поголитись якісно за 2-3 проходи. Бритвою з меншою агресивністю з тим самим лезом голюсь вже за 3-4 проходи. Лишній прохід дає подразнення моїй шкірі й травмує її. То ж я прийшов то того, щоб бритва була агресивна, лезо гостре, техніка відпрацьована і мінімум проходів. У мене так, у когось може бути по іншому.)
_________________ Через терни до зірок!
Wolfskin, andreyv1979, ditrih_, SurferUa та clint Поставили вподобайку
clint Бувалий
Повідомлень : 105 Репутація : 2 Дата реєстрації : 05.01.2024 Вік : 37 Звідки : Львів
Однозначно Muhle r41, Blakland Blackbird або Yates 921. У Rocca та 3one6 для жорсткої щетини не достатньо ефективності.
Дякую всім за рекомендації. Вирішив почати з бюджетнішого варіанту, взяв голову R41, мав вже два гоління, шкіра наче реагує нормально, є порізи, але то тільки початок. Складається враження, що для мене комфортніше голитись R41 ніж R89.
Wolfskin, ARTURIUS та andreyv1979 Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Дякую всім за рекомендації. Вирішив почати з бюджетнішого варіанту, взяв голову R41, мав вже два гоління, шкіра наче реагує нормально, є порізи, але то тільки початок. Складається враження, що для мене комфортніше голитись R41 ніж R89.
Нормальна голова, потребує трохи часу, щоб набити руку. Що ж до агресивності, 41-й мені подобається набагато більше, ніж, наприклад, той же Фатіп Піколо.
trimmer, ARTURIUS, SurferUa та clint Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ