Насчет хотелок и масла - проштудировал вопрос после того, как на глаза попалось масло american crew ultra gliding shave oil. Формально существует имеется масло "для бритья" и "до бритья". По факту же 99% из разряда "ДЛЯ", на самом деле выполняют только функцию "ДО", так как тормозят бритву и тяжело смываются. То есть их нужно совсем чуть-чуть наносить на кожу, ждать пока впитается и потом бриться.
Но есть один продукт, который действительно можно использовать для бритья (по крайней мере сотни отзывов с зарубежных амазонов-ебеев говорят об этом, сам пока не пробовал) - american crew ultra gliding shave oil. Пробовал кто-то его или нет? Как я понял - продукт интересный и необычный. Улучшает скольжение, хоть и является маслом, при этом легко смывается.
fill, alex-kin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
STEEL Постоялець
Повідомлень : 737 Репутація : 456 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
я пока еще не дошел до использования масла для бритья. Но понял, что не хочу бриться без масла до бритья, заметна разница в подготовке лица. Пробовал прорасо белый и красный до бритья - не понравились. После красного вообще было лицо красное
Ruslan, fill, stanislav-q та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1185 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
я пока еще не дошел до использования масла для бритья. Но понял, что не хочу бриться без масла до бритья, заметна разница в подготовке лица. Пробовал прорасо белый и красный до бритья - не понравились. После красного вообще было лицо красное
Очень важный момент (на мой взгляд) в использовании прешейвов состоит в том, что их нужно наносить на мокрое лицо, не на сухое. Даже такой прешейв как Прорасо (не красный, он конский для многих) нормально работает если наносить его на мокрое лицо и не смывать перед нанесением пены. По крайней мере у меня так.
STEEL, fill, stanislav-q, Kitten911 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7064 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
я наношу масло тоже на увлажненное лицо, но не на только что умытое. На слегка влажное лицо наносить приятнее, мне тоже так показалось. Сухая кожа натирается)) тогда мб надо попробовать масла больше
Ruslan, fill, alex-kin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1185 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Наношу олійку на сухе обличчя, потім не змивая трохи зволожую шкіру перед нанесенням піни.
Если наносить масло на сухую кожу, то кожа и волос потом останутся не увлажненными. В противном случае масло наоборот сохраняет влагу на коже и волосе. Это мое мнение, основанное на моих экспериментах.
Ruslan, WetShaver, fill, Kitten911 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7064 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Насчет хотелок и масла - проштудировал вопрос после того, как на глаза попалось масло american crew ultra gliding shave oil. Формально существует имеется масло "для бритья" и "до бритья". По факту же 99% из разряда "ДЛЯ", на самом деле выполняют только функцию "ДО", так как тормозят бритву и тяжело смываются. То есть их нужно совсем чуть-чуть наносить на кожу, ждать пока впитается и потом бриться.
Но есть один продукт, который действительно можно использовать для бритья (по крайней мере сотни отзывов с зарубежных амазонов-ебеев говорят об этом, сам пока не пробовал) - american crew ultra gliding shave oil. Пробовал кто-то его или нет? Как я понял - продукт интересный и необычный. Улучшает скольжение, хоть и является маслом, при этом легко смывается.
Так, я 50 мл вже використав. І придбав ще 50 мл. Все вірно підмічено: ковзання покращує, хоча і олійка, але змивається з долонь достатньо легко (а станок після гоління я все ж не тільки промиваю, але й протираю спиртом - залишки олійки відчувається). Єдине, що я не спробував - і не мав такої думки: я застосовував і застосовую цей засіб саме ДО гоління. Голитися виключно ним я б не ризикнув (правда, я в останній час голюся виключно R41).
Річ дуже класна, але є один нюанс - але дуже важливий: сильно відчувається аромат гвоздики. Він приємний, духмяний, але гвоздика є гвоздика. З деякими різновидами мил, тих, що ніжні, квітково-фруктові, "подружити" "Американів" я не зміг. Тому в мене є The Bluebeards Revenge Pre-Shave Oil, яку порадив шановний fill: вона густіша, з долонь відмивається кепсько, але працює не гірше, а аромат (можливо, також на любителя: я дуже відчуваю касторову олію) поєднується геть з усіма моїми милами (їх небагато, але пара потрібна всім).
fill, stanislav-q та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 50 Дата реєстрації : 31.12.2021 Вік : 46
я наношу масло тоже на увлажненное лицо, но не на только что умытое. На слегка влажное лицо наносить приятнее, мне тоже так показалось. Сухая кожа натирается)) тогда мб надо попробовать масла больше
Наношу на зволожене обличчя, а долоні, на які вичавлюю три краплі олійки, тримаю під гарячою водою, але без фанатізму. А потім масажую обличчя і думаю про щось хороше: наприклад, про те, що смерть Чахлика вже скоро і буде вона болючою-болючою.
Ruslan, fill, andreyv1979, Kitten911 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 50 Дата реєстрації : 31.12.2021 Вік : 46
Спасибо, что поделились опытом [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Есть это средство в хотелках. Думал использовать его как раз исключительно в формате "до бритья". Другие масла, которые пробовал ранее, оставили неоднозначные впечатления. Были масла от трюфит-хил, wsp и areffa. Больше всего раздражало как раз то, что очень уж тяжело его отмыть от рук/лица/бритвы/раковины. А впечатления о характеристиках уж очень размытые, не помню как именно они действовали (запомнилось только плохое скольжение) Так что надо будет сделать перетест как-нибудь [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Цитата :
А, майже забув важливе: олійка "Америкен Крю" - 50 мл, а "синьобородих" - 100 мл, а вартує дешевше.
На самом деле все еще "хуже" - The Bluebeards Revenge Pre-Shave Oil сейчас стоит 530 грн за 250мл (на три жизни вперед), а American Crew 680 грн за 50 мл.
fill, Kitten911, alex-kin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
STEEL Постоялець
Повідомлень : 737 Репутація : 456 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
Сегодня утром познакомился с The Bluebeards Revenge Pre-Shave Oil как раз. Густая, да! Классная, да!!! Мне запах понравился, но еще не распробовал с одного раза. В любом случае, отложил в запасы, подождет пока закончу перл. Очень привлекательное предложение у них за майонезный пакет на пол литра. Цена прямо очень хорошая)
fill, stanislav-q, andreyv1979, Kitten911, alex-kin, CNPOMAHELL та Cawa Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3658 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Надо бы наверное перенести все это в тему про масла))) Мне что-то масла не зашли вообще, не нравится ощущение что все в масле, все это вымывать..... Использую уже давно в качестве прешейва крем или бальзам после бритья, увлажняет, питает, способствует скольжению, мне такой простой, но рабочий вариант очень нравится.
fill, vicbro, stanislav-q та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
З цими щоденними клопотами таку цікаву розмову пропускаю! :-)
Давно вже став використовувати пре-шейв на постійній основі. Від початку не дуже розумів, нащо воно треба і що дає, але коли розпробував, то вже не спинити :-)
І от що помітив: чим більш досвідченим є ветшейвер, тим з більшою ймовірністю він буде користуватися пре-шейвами. Це не 100%, але тенденція така проглядається. І тут навіть не важливо, що саме - олійку, крем чи щось інше. Сам факт використання.
Мій вибір давно вже зроблено на користь олійок. Або масла. По факту воно те ж саме, але моно і тверде. Креми пробував, але не оцінив. Спершу взагалі жахнувся від того, як вони працюють, потім потроху розібрався. Але все одно воно не моє.
Якось з Олесею дивились склад якогось крему від Proraso, так вона впевнено сказала, що це по факту мило. З нюансами, але мило. І тоді стає зрозумілим, чому Proraso так себе поводить - чому змивається до скрипу на шкірі і чому червоний припікає. Судячи з усього, рівень pH там зависокий. Відтак крем добре розм’якшує щетину, але не кожна шкіра такий pH переживе спокійно.
Тому - олійки. Так, доводиться за задоволення платити додатковим миттям рук, але то не висока ціна :-)
Олійку AmCrew ще не пробував, навіть не дивися на неї: з її цінником і моїми запасами особливого інтересу для мене не становила. Але от зараз зацікавила. Не те, щоб зараз побіжу замовляти, але "галочку" собі поставив, може якусь притомну акцію піймаю.
В ній більше цікавить варіант використання ДЛЯ. Колись я пробував голитися по олії, тоді це була якась зі своїх. Скажу чесно, не сподобалося. Але то була проста самопальна олійка. Можливо зі спеціально розробленою буде цікавіше. А як нє, то у варіанті ДО завжди буде в нагоді.
Тут, до речі, на днях купував леза для тесту Дербі, і щоб не ганяти порожняком поштовий диліжанс, кинув у кошик хитрий універсальний засіб від Noxema. Він і ДO, і ДЛЯ, і ПІСЛЯ. Аромат в нього більш літній, тож, як потепліє, спробую у всіх трьох іпостасях і відпишусь :-)
Ruslan, WetShaver, stanislav-q, Yura_, alex-kin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Замовляв Derby Extra зелені у двох магазинах, з обох прийшла стара версія. Дзвонив ще в один - в них таке саме. Тож несподівано стикнувся з проблемою добути на тест нову версію леза, після 2016 року.
Може в кого є? Поділіться, плз :-)
Ось так має виглядати етикетка (напис вздовж довгої сторони):
От я так і знав, що так буде!) Навіть леза порядним людям не купити, все треба діставати.) А якщо серьозно, то про К.Т.Г. я і здогадувався, що в них ще вистачає запасів старих лез. Але десь я вже бачив пачку з горізонтальним написом, чи на Менклаб, чи в Розетці, вже не пам'ятаю.) А я ще думав і зелену пачку Дербі Екстра з К.Т.Г. замовити, а тоді б дивуюся, що результат той самий.)
fill Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
От я так і знав, що так буде!) Навіть леза порядним людям не купити, все треба діставати.) А якщо серьозно, то про К.Т.Г. я і здогадувався, що в них ще вистачає запасів старих лез. Але десь я вже бачив пачку з горізонтальним написом, чи на Менклаб, чи в Розетці, вже не пам'ятаю.) А я ще думав і зелену пачку Дербі Екстра з К.Т.Г. замовити, а тоді б дивуюся, що результат той самий.)
Ну от друга покупка як раз з Менклаб і була. На сайті зображено з горизонтальним написом. Подзвонив, спитав. Сказали, що версія після 2016. По факту - ні.
Перед тим робив не голярське замовлення на КТГ, кинув у кошик пачку Дербі. Прийшли теж старі. Але там хоч по картинці було видно, що вони такі.
Ну й продзвонився в Грейс, там глянули пачку і сказали, що старі. Тож до них навіть і не їздив.
WetShaver, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 166 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів