Я колись, як був у Львові, хотів їх купити. Але в магазині не було. Хлопці сказали, що я не багато втратив. Мо’ й так, але незакритий гештальт лишився. От взяв, щоб закрити :-)
Ruslan та WetShaver Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7067 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Ого це й справді екзотичний набір. На Проейдж взагалі майже ніде нема ніякої інформації. Але якщо вони такої ж якості як Евромакс, то будуть гарні, гострі леза. Начебто один виробник. KYONE я навіть не бачив.) П.С. Про Еліос наче б то Ігорь казав, що дуже схожі на Шарк Платинум сдається. Проте це також непоганий варіант.)
Останній раз редагувалося: WetShaver (Ср 17 Січ 2024 - 17:45), всього регувалося 1 раз(-и)
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Ого це й справді екзотичний набір. На Проейдж взагалі майже ніде нема ніякої інформації. Але якщо вони такої ж якості як Евромакс, то будуть гарні, гострі леза. Начебто один виробник. KYONE я навіть не бачив.)
KYONE за описом - це Нідерланди. Але це за описом :-)
WetShaver Поставив вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1097 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Razor: Fatip Piccolo Blade: Shark Super Chrome Brush: RazoRock Big Bruce Pre-Shave: Pan Drwal Steam Punk Lather: Extro Tabacco Aftershave: Ogallala Bay Rum, Sage & Cedar Additional Care: Areffa Soap Summertime Milk
Спробую коротко :-)
Змін не багато, а в косметиці - взагалі без них. Все той же пре-шейв Pan Drwal Steam Punk, все те саме мило Extro Tabacco. Єдине що, оцінивши залишки мила після сьогоднішнього гоління, розумію, що наступний раз буде для нього вже останнім :-)
Піну знову збивав Великим Брюсом. Зробив її густою, знаючи, що чекає на шкіру при голінні :-)
Власне, я так часто говорив, що лезо Shark Super Chrome було чи не єдине, яким міг нормально поголитися з Fatip Piccolo, що маючи під рукою і те, і інше, гріх було не спробувати цю пару знову :-)
Гоління пішло досить нормально. Лезо відчувалося, але все ж було трохи комфортнішим, за інші. Тож два перших проходи пройшли відмінно, без жодних проблем. Навряд чи після двох проходів я був так само чисто виголений, як після двох проходів з EJ DE89, та все ж було достатньо чисто. 89-ту можу дозволити собі трохи натиснути. З Fatip-ом старюсь цього не робити. Бо навіть комфортне лезо може повести себе по-злому.
На третьому проході старався бути обережним. Загалом впорався, та все ж кілька цяток в різних місцях примудрився лишити. Вони всі переважно змилися водою без сліду, та осадочок лишився. Так, це однозначно краще, ніж воно часто буває в мене з Fatip-ом, та я все ж розраховував на більше. Тому скинув пів бала.
За два дні повторю, побачу, як воно буде. Та поки що не вау.
Тонік Ogallala Bay Rum, Sage & Cedar дав лише постприпікання, характерне для бей руму. Але за кілька хвилин я відчув, що шкіру стягує. Чи то я її все ж пошкодив більше, ніж здавалося, чи просто мало тоніка взяв - важко сказати.
Але в будь якому разі довелося рятувати ситуацію молочком Areffa Soap Summertime, і цього разу вже не для аби було, а по потребі.
От така історія :-)))
Ruslan, WetShaver, vicbro, stanislav-q, _yk_, andreyv1979, Yura_ і Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 416 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
І то вірно! Висновки все одно треба робити з власного досвіду, бо ми всі різні, це факт.) Середні за гостротою леза зазвичай більш універсальні. А от Фатіп все таки з характером, змушує під себе підлаштовуватись.)
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Розповім вам історію, в тему! Одного разу, через аукціон, я купив бритву-метелик, Меридіан. Коштувала вона, мабуть, трохи більше 50 грн. Зараз таких цін уже немає.) Але з більшістю лез, якиких я найбільше використовував якось, вона зовсім не дружила. Або залишалися червоні крапки або була надто м'якою. Щоб поголити триденну щетину, доводилось возитися в рази більше. І було у мене лезо Бік, з яким така ж історія. Голило неприємно, також лишало червоних крапки, або подразнення. І якось я додумався поставити Бік у Меридіан. Провівши декілька разів по обличчю, я офигів.) Бритва пролетіла, як вітер по воді. А ось щетини не залишилось. Ні червоних цяток, ні подразнення. При тому, що лезо трохи відчувалось, але голило дуже делікатно та впевнено. Раз і все!) От я і під Фатиіп шукаю таку ж пару. Він добре голив мене з Рапірою, але з Рапірою ми більше не дружимо!)
Ruslan, fill, andreyv1979, Kitten911, Yura_, all75, CNPOMAHELL і Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Одного разу, через аукціон, я купив бритву-метелик, Меридіан. Коштувала вона, мабуть, трохи більше 50 грн. Зараз таких цін уже немає.) Але з більшістю лез, якиких я найбільше використовував якось, вона зовсім не дружила. Або залишалися червоні крапки або була надто м'якою. Щоб поголити триденну щетину, доводилось возитися в рази більше. І було у мене лезо Бік, з яким така ж історія. Голило неприємно, також лишало червоних крапки, або подразнення. І якось я додумався поставити Бік у Меридіан. Провівши декілька разів по обличчю, я офигів.) Бритва пролетіла, як вітер по воді. А ось щетини не залишилось. Ні червоних цяток, ні подразнення. При тому, що лезо трохи відчувалось, але голило дуже делікатно та впевнено. Раз і все!)
"Мерідіан" досить специфічна бритва. Але в мене до неї багато лез підійшло. Сучасні Gillette London Bridge; Gillette Minora; винтажні Gillette Rubie; Derby Extra, Derby Premium. Але краще, колі Gillette вже не перший раз. А найкраще зайшло з нею лезо BluBeards Revenge. А от BIC не пам'ятаю чи пробував там. А жовті (старі) чи помаранчеві (нові) там вам зайшли?
fill Поставив вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 167 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів
Бритва Меридіан, для мене досить некомфортно голила із TREET PLATINUM (пробував 5 раз голитися), думав відкласти цю бритву, тепер спробую із BIC Chrome Platinum, ці леза мені підходять майже у всіх бритвах. Прохання до модераторів, дописи про бритву Меридіан перенести у відповідну тему. Колись сам спробував скопіювати та перенести текст у профільну тему, то мені зробили зауваження, сказали, що це можуть робити тільки модератори.
fill та all75 Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Бритва Меридіан, для мене досить некомфортно голила із TREET PLATINUM (пробував 5 раз голитися), думав відкласти цю бритву, тепер спробую із BIC Chrome Platinum, ці леза мені підходять майже у всіх бритвах
Lord, Treet в ній голять приємно, але не ефективно. Навіть попри добривки в мене результат "не дуже". Щось погостріше треба.
fill та Yura_ Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 416 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
А от BIC не пам'ятаю чи пробував там. А жовті (старі) чи помаранчеві (нові) там вам зайшли?
Жовті це які з додатковими дірками? Ні, сучасні леза. Треба буде й собі Дербі Екстра спробувати в них. Шкода, що Шарк Хром там будуть м'якуватими, а то може б теж підійшли.)
Останній раз редагувалося: WetShaver (Пт 19 Січ 2024 - 2:24), всього регувалося 1 раз(-и)
fill та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Розповім вам історію, в тему! Одного разу, через аукціон, я купив бритву-метелик, Меридіан. Коштувала вона, мабуть, трохи більше 50 грн. Зараз таких цін уже немає.) Але з більшістю лез, якиких я найбільше використовував якось, вона зовсім не дружила. Або залишалися червоні крапки або була надто м'якою. Щоб поголити триденну щетину, доводилось возитися в рази більше. І було у мене лезо Бік, з яким така ж історія. Голило неприємно, також лишало червоних крапки, або подразнення. І якось я додумався поставити Бік у Меридіан. Провівши декілька разів по обличчю, я офигів.) Бритва пролетіла, як вітер по воді. А ось щетини не залишилось. Ні червоних цяток, ні подразнення. При тому, що лезо трохи відчувалось, але голило дуже делікатно та впевнено. Раз і все!) От я і під Фатиіп шукаю таку ж пару. Він добре голив мене з Рапірою, але з Рапірою ми більше не дружимо!)
От бувають такі дивні бритви, що під них треба підбирати леза. Більшість моїх бритв сміливо можу назвати всеїдними - голять будь-чим. Так, кожне лезо зі своїми нюансами, але в цілому все без проблем.
А от Фатіп постійно викобенюється! Здавалося колись, що от Шарк із синіми бульбашками йому зайшов. Та вчорашнє гоління якось підірвало цю віру. Висновок, звичайно ж, не остаточний, але сигнальчик тривожний маю.
А в мене Fatip Grande slant OC (FOCS) - підходять будь-які леза, з тих що пробував (Спутник (15 голінь), Bic chrome platinum помаранчевий (5), Bic Astor Stainless (10), Treet Platinum (10), Derby Extra Super stainless зелена (5), Man key stainless steel (5)) - підійшли всі.
WetShaver та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
А в мене Fatip Grande slant OC (FOCS) - підходять будь-які леза, з тих що пробував (Спутник (15 голінь), Bic chrome platinum помаранчевий (5), Bic Astor Stainless (10), Treet Platinum (10), Derby Extra Super stainless зелена (5), Man key stainless steel (5)) - підійшли всі.
Це індивідуально. У мене з Фатіпом ніколи особливо не складалося. А от 89-ту з рук майже не випускаю. Хоча знаю людей, які на 89-ту плюються. Буває.
І питання на засипку: у тебе Derby Extra Super stainless зелена до 2016 року випуску чи після? :-))) (Кому шо, а курці просо - шукаю версію після 2016 :-))) )
WetShaver, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 167 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів
Derby Extra Super stainless купляв у КТГ - то малюнок вертикальний, такі маєте. Я розумію, що шукаєте зелене дербі із горизонтальним малюноком.
Так, шукаю з горизонтальним.
Але щось мене вже почали тєразати смутниє сомнєнія - таке враження, що Дербі повернув своїм зеленим лезам стару упаковку. Тож те, що я шукаю, може вже й не існувати на складах, хіба що в когось у загашниках.
WetShaver, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Yura_ Бувалий