ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Хатинка Старого fill-а

Перейти донизу 
+25
_yk_
Stormfild
Bonbon
mad_fish
Meo
Oleksii
citrus48
Batman
andreyv1979
fill
WetShaver
trimmer
alex-kin
Изотовец
Yura_
Wolfskin
Олександр Тернавский
STEEL
Ruslan
all75
vicbro
Kitten911
stanislav-q
CNPOMAHELL
razorblade1989
29 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Наступний
АвторПовідомлення
fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 532
Дата реєстрації : 12.02.2018
Вік : 56

Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 Empty
ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyСр 17 Січ 2024 - 17:21

Ruslan пише:
З переліченого пробував Elios, правда давно.

Я колись, як був у Львові, хотів їх купити. Але в магазині не було.
Хлопці сказали, що я не багато втратив.
Мо’ й так, але незакритий гештальт лишився. От взяв, щоб закрити :-)

Ruslan та WetShaver Поставили вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

Репутація : 2761
Дата реєстрації : 06.11.2017
Вік : 52

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyСр 17 Січ 2024 - 17:25

Все вірно, треба робити так, як вирішив. До того ж що одному погано, то іншому добре.

WetShaver Поставив вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyСр 17 Січ 2024 - 17:26

Ruslan пише:
Все вірно, треба робити так, як вирішив. До того ж що одному погано, то іншому добре.

Краще спробувати і пошкодувати, ніж все життя шкодувати, що не спробував :-)

Ruslan, WetShaver та blind_d Поставили вподобайку

WetShaver
Бувалий
Бувалий
WetShaver

Репутація : 5
Дата реєстрації : 10.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyСр 17 Січ 2024 - 17:39

Ого це й справді екзотичний набір. На Проейдж взагалі майже ніде нема ніякої інформації. Але якщо вони такої ж якості як Евромакс, то будуть гарні, гострі леза. Начебто один виробник. KYONE я навіть не бачив.)
П.С. Про Еліос наче б то Ігорь казав, що дуже схожі на Шарк Платинум сдається. Проте це також непоганий варіант.)

Останній раз редагувалося: WetShaver (Ср 17 Січ 2024 - 17:45), всього регувалося 1 раз(-и)
fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyСр 17 Січ 2024 - 17:42

WetShaver пише:
Ого це й справді екзотичний набір. На Проейдж взагалі майже ніде нема ніякої інформації. Але якщо вони такої ж якості як Евромакс, то будуть гарні, гострі леза. Начебто один виробник. KYONE я навіть не бачив.)

KYONE за описом - це Нідерланди.
Але це за описом :-)

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

Репутація : 4
Дата реєстрації : 01.02.2022

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyСр 17 Січ 2024 - 19:26

Ruslan пише:
З переліченого пробував Elios, правда давно.
Так ELIOS раніше були ще й німецького виробництва. То сучасні же - від Lord. Чи навпаки... Не пробував ні тих ні інших.

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyСр 17 Січ 2024 - 22:43

CNPOMAHELL пише:

Так ELIOS раніше були ще й німецького виробництва. То сучасні же - від Lord. Чи навпаки... Не пробував ні тих ні інших.

Я мало що знаю про Elios.
Здається, це німецькі леза. Але подробиці уточнятиму, коли буду їх тестувати.

CNPOMAHELL Поставив вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyСр 17 Січ 2024 - 23:00

fill пише:
Здається, це німецькі леза.
Мої знання десть на тому ж рівні.

fill Поставив вподобайку

alex-kin
Бувалий
Бувалий
alex-kin

Репутація : 50
Дата реєстрації : 31.12.2021
Вік : 46

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyЧт 18 Січ 2024 - 6:43

fill пише:

Здається, це німецькі леза. Але подробиці уточнятиму, коли буду їх тестувати.
Тестував Elios в трьох станках (R41, Fatip, Катана). Середнячок.

WetShaver, fill, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyЧт 18 Січ 2024 - 7:54

alex-kin пише:

Тестував Elios в трьох станках (R41, Fatip, Катана). Середнячок.

Так і в КТГ сказали :-)

Та й нехай, спробую :-)

WetShaver, all75, alex-kin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

Kitten911 поставив(ла) "Не подобається"

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyЧт 18 Січ 2024 - 11:27

18-01-2024

Rating: 4.5 / 5

Razor: Fatip Piccolo
Blade: Shark Super Chrome
Brush: RazoRock Big Bruce
Pre-Shave: Pan Drwal Steam Punk
Lather: Extro Tabacco
Aftershave: Ogallala Bay Rum, Sage & Cedar
Additional Care: Areffa Soap Summertime Milk

Спробую коротко :-)

Змін не багато, а в косметиці - взагалі без них. Все той же пре-шейв Pan Drwal Steam Punk, все те саме мило Extro Tabacco. Єдине що, оцінивши залишки мила після сьогоднішнього гоління, розумію, що наступний раз буде для нього вже останнім :-)

Піну знову збивав Великим Брюсом. Зробив її густою, знаючи, що чекає на шкіру при голінні :-)

Власне, я так часто говорив, що лезо Shark Super Chrome було чи не єдине, яким міг нормально поголитися з Fatip Piccolo, що маючи під рукою і те, і інше, гріх було не спробувати цю пару знову :-)

Гоління пішло досить нормально. Лезо відчувалося, але все ж було трохи комфортнішим, за інші. Тож два перших проходи пройшли відмінно, без жодних проблем. Навряд чи після двох проходів я був так само чисто виголений, як після двох проходів з EJ DE89, та все ж було достатньо чисто. 89-ту можу дозволити собі трохи натиснути. З Fatip-ом старюсь цього не робити. Бо навіть комфортне лезо може повести себе по-злому.

На третьому проході старався бути обережним. Загалом впорався, та все ж кілька цяток в різних місцях примудрився лишити. Вони всі переважно змилися водою без сліду, та осадочок лишився.
Так, це однозначно краще, ніж воно часто буває в мене з Fatip-ом, та я все ж розраховував на більше. Тому скинув пів бала.

За два дні повторю, побачу, як воно буде. Та поки що не вау.

Тонік Ogallala Bay Rum, Sage & Cedar дав лише постприпікання, характерне для бей руму. Але за кілька хвилин я відчув, що шкіру стягує. Чи то я її все ж пошкодив більше, ніж здавалося, чи просто мало тоніка взяв - важко сказати.

Але в будь якому разі довелося рятувати ситуацію молочком Areffa Soap Summertime, і цього разу вже не для аби було, а по потребі.

От така історія :-)))

Ruslan, WetShaver, vicbro, stanislav-q, _yk_, andreyv1979, Yura_ і Поставили вподобайку

WetShaver
Бувалий
Бувалий
WetShaver

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyЧт 18 Січ 2024 - 14:08

fill пише:

Так і в КТГ сказали :-)
Та й нехай, спробую :-)
І то вірно! Висновки все одно треба робити з власного досвіду, бо ми всі різні, це факт.) Середні за гостротою леза зазвичай більш універсальні.
А от Фатіп все таки з характером, змушує під себе підлаштовуватись.)

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyЧт 18 Січ 2024 - 14:35

WetShaver пише:

А от Фатіп все таки з характером, змушує під себе підлаштовуватись.)

Та падлюка той Фатіп!

Після кожного гоління хочу його продати. А кілька днів полежить в шухлядці, то наче хай і буде :-)

WetShaver, stanislav-q, Yura_, CNPOMAHELL та blind_d Поставили вподобайку

WetShaver
Бувалий
Бувалий
WetShaver

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyЧт 18 Січ 2024 - 15:59

Розповім вам історію, в тему! Одного разу, через аукціон, я купив бритву-метелик, Меридіан. Коштувала вона, мабуть, трохи більше 50 грн. Зараз таких цін уже немає.) Але з більшістю лез, якиких я найбільше використовував якось, вона зовсім не дружила. Або залишалися червоні крапки або була надто м'якою. Щоб поголити триденну щетину, доводилось возитися в рази більше. І було у мене лезо Бік, з яким така ж історія. Голило неприємно, також лишало червоних крапки, або подразнення. І якось я додумався поставити Бік у Меридіан. Провівши декілька разів по обличчю, я офигів.) Бритва пролетіла, як вітер по воді. А ось щетини не залишилось. Ні червоних цяток, ні подразнення. При тому, що лезо трохи відчувалось, але голило дуже делікатно та впевнено. Раз і все!) От я і під Фатиіп шукаю таку ж пару. Він добре голив мене з Рапірою, але з Рапірою ми більше не дружимо!)

Ruslan, fill, andreyv1979, Kitten911, Yura_, all75, CNPOMAHELL і Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyЧт 18 Січ 2024 - 17:46

WetShaver пише:
Одного разу, через аукціон, я купив бритву-метелик, Меридіан. Коштувала вона, мабуть, трохи більше 50 грн. Зараз таких цін уже немає.) Але з більшістю лез, якиких я найбільше використовував якось, вона зовсім не дружила. Або залишалися червоні крапки або була надто м'якою. Щоб поголити триденну щетину, доводилось возитися в рази більше. І було у мене лезо Бік, з яким така ж історія. Голило неприємно, також лишало червоних крапки, або подразнення. І якось я додумався поставити Бік у Меридіан. Провівши декілька разів по обличчю, я офигів.) Бритва пролетіла, як вітер по воді. А ось щетини не залишилось. Ні червоних цяток, ні подразнення. При тому, що лезо трохи відчувалось, але голило дуже делікатно та впевнено. Раз і все!) 
"Мерідіан" досить специфічна бритва. Але в мене до неї багато лез підійшло. Сучасні Gillette London Bridge; Gillette Minora; винтажні Gillette Rubie; Derby Extra, Derby Premium. Але краще, колі Gillette вже не перший раз. А найкраще зайшло з нею лезо BluBeards Revenge. А от BIC не пам'ятаю чи пробував там. А жовті (старі) чи помаранчеві (нові) там вам зайшли?

fill Поставив вподобайку

Yura_
Бувалий
Бувалий
Yura_

Репутація : 6
Дата реєстрації : 16.10.2021
Вік : 55

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyЧт 18 Січ 2024 - 18:50

Бритва Меридіан, для мене досить некомфортно голила із TREET PLATINUM (пробував 5 раз голитися), думав відкласти цю бритву, тепер спробую із BIC Chrome Platinum, ці леза мені підходять майже у всіх бритвах. Прохання до модераторів, дописи про бритву Меридіан перенести у відповідну тему. Колись сам спробував скопіювати та перенести текст у профільну тему, то мені зробили зауваження, сказали, що це можуть робити тільки модератори.

fill та all75 Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyЧт 18 Січ 2024 - 19:08

Yura_ пише:
Бритва Меридіан, для мене досить некомфортно голила із TREET PLATINUM (пробував 5 раз голитися), думав відкласти цю бритву, тепер спробую із BIC Chrome Platinum, ці леза мені підходять майже у всіх бритвах
Lord, Treet в ній голять приємно, але не ефективно. Навіть попри добривки в мене результат "не дуже". Щось погостріше треба.

fill та Yura_ Поставили вподобайку

WetShaver
Бувалий
Бувалий
WetShaver

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyЧт 18 Січ 2024 - 21:27

CNPOMAHELL пише:
А от BIC не пам'ятаю чи пробував там. А жовті (старі) чи помаранчеві (нові) там вам зайшли?
Жовті це які з додатковими дірками? Ні, сучасні леза. Треба буде й собі Дербі Екстра спробувати в них. Шкода, що Шарк Хром там будуть м'якуватими, а то може б теж підійшли.)

Останній раз редагувалося: WetShaver (Пт 19 Січ 2024 - 2:24), всього регувалося 1 раз(-и)

fill та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyЧт 18 Січ 2024 - 22:54

WetShaver пише:
Жовті це які з додатковими дірками? Ні, сучасних леза. 
Жовті - точно такі ж як помаранчеві. Відтінок пачки просто жовтий.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]

WetShaver та fill Поставили вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyПт 19 Січ 2024 - 10:30

WetShaver пише:
Розповім вам історію, в тему! Одного разу, через аукціон, я купив бритву-метелик, Меридіан. Коштувала вона, мабуть, трохи більше 50 грн. Зараз таких цін уже немає.) Але з більшістю лез, якиких я найбільше використовував якось, вона зовсім не дружила. Або залишалися червоні крапки або була надто м'якою. Щоб поголити триденну щетину, доводилось возитися в рази більше. І було у мене лезо Бік, з яким така ж історія. Голило неприємно, також лишало червоних крапки, або подразнення. І якось я додумався поставити Бік у Меридіан. Провівши декілька разів по обличчю, я офигів.) Бритва пролетіла, як вітер по воді. А ось щетини не залишилось. Ні червоних цяток, ні подразнення. При тому, що лезо трохи відчувалось, але голило дуже делікатно та впевнено. Раз і все!) От я і під Фатиіп шукаю таку ж пару. Він добре голив мене з Рапірою, але з Рапірою ми більше не дружимо!)

От бувають такі дивні бритви, що під них треба підбирати леза. Більшість моїх бритв сміливо можу назвати всеїдними - голять будь-чим. Так, кожне лезо зі своїми нюансами, але в цілому все без проблем.

А от Фатіп постійно викобенюється!
Здавалося колись, що от Шарк із синіми бульбашками йому зайшов. Та вчорашнє гоління якось підірвало цю віру. Висновок, звичайно ж, не остаточний, але сигнальчик тривожний маю.

П.С. Якщо той, маю пару пачечок РПЛ - можу заслати :-)

andreyv1979, Yura_, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

Yura_
Бувалий
Бувалий
Yura_

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyПт 19 Січ 2024 - 11:05

А в мене Fatip Grande slant OC (FOCS) - підходять будь-які леза, з тих що пробував (Спутник (15 голінь), Bic chrome platinum помаранчевий (5), Bic Astor Stainless (10), Treet Platinum (10), Derby Extra Super stainless зелена (5), Man key stainless steel (5)) - підійшли всі.

WetShaver та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyПт 19 Січ 2024 - 11:12

Yura_ пише:
А в мене Fatip Grande slant OC (FOCS) - підходять будь-які леза, з тих що пробував (Спутник (15 голінь), Bic chrome platinum помаранчевий (5), Bic Astor Stainless (10), Treet Platinum (10), Derby Extra Super stainless зелена (5), Man key stainless steel (5)) - підійшли всі.

Це індивідуально. У мене з Фатіпом ніколи особливо не складалося. А от 89-ту з рук майже не випускаю. Хоча знаю людей, які на 89-ту плюються. Буває.

І питання на засипку: у тебе Derby Extra Super stainless зелена до 2016 року випуску чи після? :-)))
(Кому шо, а курці просо - шукаю версію після 2016 :-))) )

WetShaver, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

Yura_
Бувалий
Бувалий
Yura_

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyПт 19 Січ 2024 - 11:16

Derby Extra Super stainless купляв у КТГ - то малюнок вертикальний, такі маєш. Я розумію, що шукаєш зелене дербі із горизонтальним малюнком.

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyПт 19 Січ 2024 - 11:33

Yura_ пише:
Derby Extra Super stainless купляв у КТГ - то малюнок вертикальний, такі маєте. Я розумію, що шукаєте зелене дербі із горизонтальним малюноком.

Так, шукаю з горизонтальним.

Але щось мене вже почали тєразати смутниє сомнєнія - таке враження, що Дербі повернув своїм зеленим лезам стару упаковку. Тож те, що я шукаю, може вже й не існувати на складах, хіба що в когось у загашниках.

WetShaver, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

Yura_
Бувалий
Бувалий
Yura_

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 7 EmptyПт 19 Січ 2024 - 11:55

Я теж так думаю,  КТГ та інші українські постачальники мають тільки пачечки із вертикальним малюнком.

WetShaver та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

Хатинка Старого fill-а
Повернутися до початку 
Сторінка 7 з 31Перейти до сторінки : Попередній  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Наступний
 Схожі теми
-
» Хатинка Старого fill-а
» З днем народження! ч.1
» З Днем народження! ч.2

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: БОРТОВИЙ ЖУРНАЛ-
Перейти до: