Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Тема: Китайский ноунейм Вт 6 Лют 2024 - 20:43
Сьогодні нарешті прийшла посилка з алі з бритвою за 4.2 долари, нічого від цієї бритви не чекав, а скоріше брав її заради підставки, але все пішло не запланом. Бритва виголила мене за два проходи в більярдний шар, вірніше за півтора, перший по росту, другий проблемні місця проти. Голився новим лезом Derby Premium .Можливо це перше враженя,але результат один из найкращих в мене без жодного подразненя. Трохи фото:
WetShaver, Романюк, Wolfskin, q7819, _yk_, Kitten911, ditrih_ і Поставили вподобайку
R0CKman Частий гість
Повідомлень : 81 Репутація : 5 Дата реєстрації : 18.12.2017 Вік : 30 Звідки : Одеса
Тема: Re: Китайский ноунейм Вт 6 Лют 2024 - 22:11
Замовляв таку, хоч і схожа на R89, але зовсім інша: голова ширша, масивніша, на вигляд агресивніша. Лезо ставало з різним вильотом, потрібно виставляти. Різьба відрізняється від стандартної(ручка від 89 накручується дуже туго на цю копію). Ну і якість і близько не muhle, але як на ту ціну виглядить достойно. Тільки я не голився нею, нічого не можу сказати як по відчуттям.
WetShaver, Alfed та Polosatiy Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Китайский ноунейм Вт 6 Лют 2024 - 22:36
R0CKman пише:
Замовляв таку, хоч і схожа на R89, але зовсім інша: голова ширша, масивніша, на вигляд агресивніша. Лезо ставало з різним вильотом, потрібно виставляти. Різьба відрізняється від стандартної(ручка від 89 накручується дуже туго на цю копію). Ну і якість і близько не muhle, але як на ту ціну виглядить достойно. Тільки я не голився нею, нічого не можу сказати як по відчуттям.
Дiйсно рiзьба нестандартна,тiльки що перевiрив.Голова ширша,лезо повнiстью ховаеться.Но голить вона вiдмiнно.Але головна перевага,це цiна.Стенд дуже якiсний и вiн один коштуе дорожче.Вона на мiй погляд трохи агресивнiша за р89,тому и голить чище.
WetShaver, R0CKman та Alfed Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 408 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Тема: Re: Китайский ноунейм Сб 10 Лют 2024 - 0:21
Polosatiy пише:
Дiйсно рiзьба нестандартна,тiльки що перевiрив.Голова ширша,лезо повнiстью ховаеться.Но голить вона вiдмiнно.Але головна перевага,це цiна.Стенд дуже якiсний и вiн один коштуе дорожче.Вона на мiй погляд трохи агресивнiша за р89,тому и голить чище.
Купували на Алiекспрес? Можна посилання в студiю?)
Polosatiy Бувалий
Рiзьба стандартна,просто видно глибина рiзна.Вiд кiнг с не пiдiйшла ручка,але я спробував iншi i всi вони добре накрутились.Три рiзних ручки добре закрутились.(вiд перл,паркера i ще одна,яку я колись купував окремо)
WetShaver Поставив вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 408 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Так я розумію, в чому справа з різьбою! У мене схоже різьбою на двох станках, Біг Рок і Лорд! Різьба глибше посаджена в ручку, напевно, щоб кiнець ручки не стирав її.