Перше, що мене привабило у помазку - це його ручка, що вироблена зі смоли. Дуже красива, переливчаста на сонці і в той же час дуже зручна у триманні. Вона якось природньо лежить у руці і працювати цим помазком легко і приємно. Продається YAQI Night Emerald у тубі з плотного картону, всередені м'яка серветочка, якою протирають окуляри :)
Як бачите, розмір практично однаковий, що у руків'я, що у вузла, а от пружність посередені між [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] та [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]. При цьому ворс м'який, кінчики зовсім не коляться. Піну збиває швидко і легко, це ж синтетика.
Покористувавшись помазком певний час, зрозумів, що він більше підходить для збиття піни на обличчі, принаймні мені було зручніше робити саме так. І хоча я і полюбляю піну калапуцяти у чаші, форма і розмір ручки не дуже цьому сприяють.
Підсумовуючи скажу, що це красивий, зручний і приємний у роботі інструмент. Шанувальникам синтетики пропоную звернути на нього увагу.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Придбав цього красеня у пана Ігор Стетхем, за що йому від мене велика дяка. Посилання на Alli з певних причин не надаю.
WetShaver, fill, Романюк, Wolfskin, stanislav-q, Александр 7676, egoist і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Дякую за огляд. Теж задумуюсь про помазок від цього виробника. Ціна не висока, а якість, як я розумію достойна уваги. Чи відчувається у вузлі «стержень»?
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv