Мило Aрко, Олесі засоби догляду за шкірою та Дротік від Блекленд приносять справжнє задоволення в голінні. Леза БІК в цій бритві мені хватає на два рази поголитись.
_________________ Через терни до зірок!
Юрий, Акулов, stanislav-q, Віталіk, _yk_, egoist, andreyv1979 і Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Це борсук ручної роботи Українського майстра. Вузол підібраний і складений ним також самостійно. Помазок не великий і взагалі не колкий. Порівняти з іншим помазком для прикладу не можу, бо цей мені сукупно краще. Ворс не лізе, піну генерує швидко, в баночку Арко для забору мила влазить, що ще треба для щастя?))
Wolfskin, andreyv1979, Kitten911, ditrih_, Windigo, mad_fish та Vlad_S Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Razorine Flatboy 70 + зеленое Derby, Muehle Nom, Areffa Soap, Haslinger Salbei Shaving Soap
Бритва злющая, бриться надо аккуратно и не спеша. Так это с учетом того, что лезвие Дерби уже разок в бритье побывало. Кожа лица горела и пылала. Все как мы любим)
Ruslan, Andrewt, STEEL, trimmer, Юрий, Акулов, q7819 і Поставили вподобайку
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
До цього, я знав тільки про одну людину, яка кожне гоління досягала такого результату, наче він без цього жити не може. Тепер знаю, кому ще, таке подобається! ))))) Для мене, якщо лосьйон з великим вмістом спирту - припік, то вже провальне гоління, треба щось робити. Але добре, що всі ми різні.
Ruslan, Wolfskin, vicbro, Yura_ та citrus48 Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
До цього, я знав тільки про одну людину, яка кожне гоління досягала такого результату, наче він без цього жити не може. Тепер знаю, кому ще, таке подобається! ))))) Для мене, якщо лосьйон з великим вмістом спирту - припік, то вже провальне гоління, треба щось робити. Але добре, що всі ми різні.
Насправді маю лише одну таку агресивну бритву. Та й голюся нею не часто. Коли хочеться чогось новенького))).
all75 Поставив вподобайку
Wolfskin Постоялець
Мыло для бритья Osma (отмечу, мыло замечательное. Удивлен, что его редко упоминают здесь), помазок Прорасо, гель после бритья Bullfrog, и, наконец, долгожданная голова Muehle R41 + ручка King C. Gilette + лезвие Gilette Super Thing.
Что сказать о голове....Ожидал, честно говоря, гораздо большей агрессивности. Но если поймать правильный угол и бриться не спеша, в результате получаем отличное и эффективное бритье. Голову действительно сделали с умом. При этом брил щетину стандартной длины, а именно на третий день. Для сравнения: та же Razorine мне показалась гораздо агрессивнее, а для Fatip с открытой головой требуется щетина большей длины (чтобы бритье было более эффективным, а травматизация эпителия минимальной). Ручка от Жилетт идеально подошла к голове, как по резьбе, так и внешне по дизайну.
Юрий, Акулов, q7819, stanislav-q, _yk_, andreyv1979, Kitten911 і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Крутой сет! Лезвие Tiger Platinum, весьма противоречивое, интересно как оно заиграло в R41?
Дмитрий 1973 та Nils Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
Лезвие слегка туповатые и на один раз, но мне понравилось. Можно даже слегка придавить без последствий. В целом не в восторге от них. Второй раз брать их не буду.
razorblade1989, Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Убедился в том, что для агрессивной бритвы нужно качественное средство для бритья, с отличными уходовыми и скользящими свойствами. После этого бритья пол-банки Фигаро отправились в мусор, а баночку оставил для другого мыла.
andreyv1979, Kitten911, ditrih_, Batman та citrus48 Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Бритва Muhle Rocca Лезо Treet Falcon Carbon Помазок A.Simpson Trafalgar T1 Мило SV Mannade Sicilia Лосьйон після гоління Reuzel Щоденний крем для додаткового зволоження та захисту Mr.Scrubber
На відміну від treet new steel , falcon мені дуже сподобались. Працюють однаково гарно і в рокке і в разорок лупо(алюм). Лосьйон гарний, і аромат і уходові, але зволоження від нього чекати не приходиться) Крем від українського бренда непоганий, але так щоб якийсь вау-ефект був, такого нема. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Wolfskin, q7819, stanislav-q, andreyv1979, Kitten911, ditrih_, mad_fish та Batman Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Бритва Muhle Rocca Лезо Treet Falcon Carbon Помазок A.Simpson Trafalgar T1 Мило SV Mannade Sicilia Лосьйон після гоління Reuzel Щоденний крем для додаткового зволоження та захисту Mr.Scrubber
На відміну від treet new steel , falcon мені дуже сподобались. Працюють однаково гарно і в рокке і в разорок лупо(алюм). Лосьйон гарний, і аромат і уходові, але зволоження від нього чекати не приходиться) Крем від українського бренда непоганий, але так щоб якийсь вау-ефект був, такого нема.