Прогнав по декілька разів мило й крем з оновленої лінійки. Дуже схожі, піна схожа, ттх схожі, одна суттєва відмінність - в кремі явно менше відчувається ментол ніж в милі. Якщо мило явно холодить то в кремі я майже не відчув дії ментолу, тому крем мені на зиму краще. Шкіра взагалі не відреагувала ні на крем, хоча в ньому достатньо сумнівних компонентів, ні на мило (тут сумнівних компонентів трохи менше). Шкіра не подразнена, спокійна, не червона, але я вам більше скажу: біла піна з балона ще краща?. Таке враження, що чим більше в засобі всіляких "ядерних відходів", тим краще моя шкіра на них реагує. Жартую...?
razorsedge Постоялець
Повідомлень : 905 Репутація : 576 Дата реєстрації : 12.03.2018 Вік : 35 Звідки : Львів
Белое прорасо - мое первое ветшейверское мыло/крем [smiley][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Ни разу не подвело, и первое мыло, которое закончилось!
Аналогично полностью :)
Отправлено через Topic'it
Andrey_Ukraine Частий гість
Повідомлень : 69 Репутація : 92 Дата реєстрації : 26.12.2017 Вік : 32 Звідки : Рівне
По співвідношенню ціна/якість просто на недосяжному рівні знаходиться, що мило, що крем. Красний не зайшов із-за хімозного запаху, як на мене, сандалу (хто нюхав справжній сандал, той зрозуміє), а в зеленому сильно багацько ментолу. Ще лишилося спробувати синій крем.
Maestro Новачок
Повідомлень : 10 Репутація : 1 Дата реєстрації : 26.10.2018 Вік : 41 Звідки : Ковель
Як і багато людей почав з білого Програмою: перші рази було почервоніння і подразнення. Порівняти поки нема з чим. Слідуючий раз буду брати інше. Хочу попробувати Edwin Jagger.
stinger Бувалий
Повідомлень : 124 Репутація : 95 Дата реєстрації : 15.10.2018 Звідки : Дніпро
Придбав нещодавно, встиг кілька разів поголитись. Дуже сподобалось, класний аромат і робота мила, звісно поступається по "післяковзанню" деяким милам що були в користуванні. Порівняв слад так званої "нової версії" та з першого посту теми, склад однаковий, змінено тільки упаковку.
На відміну від білого proraso червоне помітно швидше набралось в помазок та піна швидше утворилась потрібної консистенції. Хоч маю припущення можливо "свіжість" мила від дати виробництва впливає на цей параметр.
Евгений777 Новачок
Повідомлень : 46 Репутація : 7 Дата реєстрації : 27.05.2018 Звідки : Киев
Наверно я один из немногих кому очень зашло красное, белое и зеленое мыло))) со всеми прешейвами, лосьонами и бальзамами) все нравиться на крепкую пятерку с плюсом))))
Budget Shave Бувалий
Повідомлень : 187 Репутація : 405 Дата реєстрації : 10.01.2019 Вік : 34 Звідки : Николаев
Испробовал сегодня это мыло,что могу сказать как для такой бюджетной цены мыло хорошее, скольжение хорошее,пена сбивается быстро, никаких проблем на коже не вызывает,как другие от крема kapo и стика arko было очень сильное жжение до невозможности нормально побриться,с этим мылом все отлично никаких намёков на жжение нет,да и запах очень очень хорош.
Andreyjar Новачок
у меня есть это мыло и мне оно нравится. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Такой себе запах Ганга) кто был в Индии тот поймёт))) но мыло бомба очень хорошо!!!!
kudesnikRu Бувалий
Повідомлень : 352 Репутація : 201 Дата реєстрації : 19.06.2018 Звідки : Боярка, Киевская область.
Для меня это мыло стало неожиданным, и приятным открытием. Очень понравился, приятный запах свежести. Плюс минимальное ощущение холодка от ментола, в отличии от зеленого. Из всей линийки proraso и некоторых других моих мыл, оно для меня вырвалось на первое место :)
infantry Новачок
Повідомлень : 43 Репутація : 30 Дата реєстрації : 17.03.2019 Звідки : Днепропетровск он же Днепр
мужики, что еще хотел сказать. совершенно случайно вернулось на полку это мыло. мой отзыв чуть выше по нему есть, но вот теперь я подошел к мылу немного с другой стороны и хочу немного рассказать, что у меня вышло, может, кому-то пригодится.
вообщем, я приверженец приготовления пены на лице и приверженец кабаньего помазка, в этом деле я консервативен.
но, с частым использованием обычной кружки для набирания с нее мыла, начал практиковать добавлять воду в помазок и, после круговых движений для обильного набора пены, "натрамбовывать" помазок движениями как-бы вбивая помазок в мыло.
такие движения с обязательным добавлением правильно подобранного количества воды помогают получить кардинально иную пену, чем ту, которая получается при взбивании пены классическими круговыми движениями в скатлах-больших чашах-тарелках-кастрюлях либо же на лице.
пена выходит консистенцией такой, чтоб абы не стекала с лица, очень блестящая, водянистая, дольше не сохнет на лице, более скользкая, без пузырьков воздуха.
то-есть пена, которая с него получается, если взбивать общепринятыми - круговыми, офигенная на вид - плотная, с которой можно бороду сделать вчистую проигрывает жидкой - водянистой - относительно неприглядной, если взбивать по вышеуказанному принципу.
в свое время распрощался с прорасо из-за того, что оно больше той же, сильно любимой мной, челлы сушило кожу. вот такая приготовленная пена с этого мыла вообще лишила меня этой проблемы.
моя нелюбовь распыляться на разные мыла, а пользоваться тем, что есть плюс дело случая и любовь к обычным чашам для набора пены позволили мне по-новому открыть для себя это мыло и получить совершенно другой уровень и по уходу, и по ощущениям от бритья.
может, кому-то будет полезным, попробуйте :D
ARTURIUS Поставив вподобайку
topot поставив(ла) "Не подобається"
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Вильямс чаша или мыло? мыло тоже жду, вот как оплачу таможенную пошлину, так и отпустят его в моем направлении 8) думается мне, что пену из него готовить нужно подобным образом.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Незаслуженно забытое мной мыло пролежало больше полугода и уже было списано на добриться когда-нибудь, и больше не возвращаться. Сегодня решил им побриться и вот кроме эстетической претензии, что пена не такая лоснящаяся как у жировых мыл, больше не нашел никаких минусов, теперь понимаю почему Роман время от времени покупает продукцию Прорасо снова. Все таки за свои деньги это отличное мыло и если просто бриться, а не фотографии пены делать и гоняться за ароматами, то можно на нем спокойно остановиться и не искать больше ничего. Домылю и куплю снова однозначно.
all75 Поставив вподобайку
user999 Бувалий
Повідомлень : 220 Репутація : 69 Дата реєстрації : 15.12.2018 Вік : 45 Звідки : Перша Столиця
за свои деньги это отличное мыло и если просто бриться, а не фотографии пены делать и гоняться за ароматами, то можно на нем спокойно остановиться и не искать больше ничего.
Насчет этого - прям в точку
Daved Бувалий
Повідомлень : 221 Репутація : 117 Дата реєстрації : 12.02.2019 Вік : 34 Звідки : Киев
Недавно тоже купил банку красного Proraso, новой версии. Захотелось прочувствовать магию этого мыла на себе. Мое первое мыло для бритья было белое Proraso, так что сравнить могу только с ним. Так вот, красное на порядок лучше белого. Запах, пена, уходовые. Многие жалуются на повышеный расход, банки хватает где то на пол года в режиме 2 бритья в неделю. Для мене это скорее плюс нежели минус. При стоимости мыла в 90 грн минусов в нем не вижу. В соотношении цена/качество с ним разве что Figaro может сравнится. Обновленный дизайн и состав на фото: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Proklus та Олександр Lutsk Поставили вподобайку
brawl Постоялець
Біле вже пробував, тепер добрався до червоного, залишається ще зелене. :) Порівнюючи з білим можу сказати, що в червоному однозначно краще це ковзкість, Запах на любителя (мані подобається) деревно мускусний, є ще якісь абстрактні бальзамічні ноти, особисто я більше всього мускус відчуваю, навіть подумав спочатку, що мило з тваринного жиру, після гоління запах тримається близько до шкіри доволі довго, десь з пару годин. Піна збивається приблизно як в білому, можна отримати різну щільність в залежності як гратися з кількістю води. Як і біле трохи підсушує шкіру після гоління на рівні WSP Rustic, але менше ніж наприклад PAA Solstice, і ще менше ніж Fine Platinum. Подразнення поки не помітив ні від білого ні від червоного.
На скільки я зрозумів у багатьох продукція Proraso викликає алергічну реакцію. Мені здається причина цього явища в тому, що мила Proraso спробували всі ветшейвери, майже без винятків. Якщо зробити статистичну вибірку у якого відсотку людей мило Proraso викликає алергічні реакції, то я впевненей що цей відсоток буде +/- такий же як в дорогущих артізанів, а скоріш за все навіть і менший. Proraso це мас маркет виробник, і ці мила продаються мільонними тиражами тому кількість алергенів зведена до мінімуму, а якість компонентів більш менш контрольована та стабільна. Все це написав не для того щоб прорекламувати, або захистити Proraso від нападок, я не маю відношення до продажу Proraso чи іншої косметики і не отримую кошти за рекламу, просто хтілось об`эктивно дивитися на речі, бо якщо прочитати тему то складається враження, що алергія на проразо майже в кожного. Можна навіть зробити 2 таких голосування. Спочатку голусування за мило чи крем яким користувалися взагалі, щоб зрозуміти скільки людей знайомі з продукцією того чи іншого бренду, а потім голосування за те продукція яких брендів визвала алергічну реакцію. Так ми дізнаємося процент алергічної реакції для конкретного виробника. Але тут ще треба відрізняти й розуміти, що "легкое пощипывание", "легкое покраснение" не є алергічною реакцією, справжня алергічна реакція не лишає місця для складних сполучників "мовби, мовбито, начеб, начебто, немов, немовби, немовбито, неначе, неначебто, ніби, нібито"
brawl Постоялець
Задяки комраду razorsedge довелося спробувати зелену лінійку мил Proraso, найновіша формула як я зрозумів. Мило мені сподобалося однозначно більше ніж червоне й біле, і більше ніж синій крем. Якийсь в ньому цікавий ментол, очима відчуваю й анестезуючий ефект присутній, але охолодження зовсім легке. Lea Classic навпаки сильно холодить. Тепер захотілось зелений лосьон з нової лінійки спробувати.
Proklus та all75 Поставили вподобайку
Олександр Lutsk Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 101 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 51 Звідки : Луцьк
Вирішив спробувати червоне прорасо. Спочатку запах категорично не сподобався. Але після пари голінь почав подобатись. Навіть дуже. Колись я ходив у гості до кришнаїтів. Так вони там любили часто палички ароматичні з сандалом палити. Розпізнав я цей сандаловий аромат в милі не одразу. А коли вже той аромат відкрився, то не хотілось після гоління уже ніякого афтешейву. Просто насолоджувався запахом мила. Подразнення і почервоніння обличчя ніякого не спостерігав. Все чудово. Єдине здалось, що мило на обличчі відчувалось занадто густим і не достатньо слизьким. Але є підозра, що малувато води дав. Буду ще експериментувати. Цікавий в загальному продукт від італійців за резонну ціну. До речі мені не одному мило спочатку не зайшло по запаху, а пізніше ну прямо кайф. Наркота якась там є певно чи що))).
Ruslan, Andrewt, razorsedge, Акулов, Proklus та Віталіk Поставили вподобайку