я готовий але очі розбіглися, що брати на 25 $. порадьте мило Phoenix artisan з стійким ароматом - на всю ванну
Дядь , підключайся! Всім дякую , взавтра зробим закупівлю. Від себе можу порадити Harvest moon, один із стійкіших ароматів Феніксів Сам хочу , але на старій формулі
беру Harvest Moon Aftershave & Cologne
Янеж Постоялець
Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
Ps. Админ, добавь пожалуйста тему совместных покупок в "куплю продам"
Тема Коллективные закупки уже существует. Она находится в разделе МАГАЗИНЫ БРИТВЕННОЙ КОСМЕТИКИ И АКСЕССУАРОВ ;) . Дублировать в других разделах не вижу смысла.
egoist Поставив вподобайку
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Не виходить придбати Myrsol Antesol в Україні, а тому думаю купити одразу літр і влаштувати розпил. Чи буде це цікаво шановному панству? Я не буду попередньо збирати гроші. Сам все в Іспанії придбаю, організую доставку, закуплю флакони і т.д. Ціна за 100 мл орієнтовно не має бути вищою за 150 грн. Потрібно зрозуміти, чи це взлетить в принципі. Якщо є попередній інтерес - поставте плюсик у цій темі. А якщо інтерес конкретний - то одразу бажаний об'єм (50-100-150 мл). Дякую за увагу
Акулов, Aklex, Янеж та wakidzasi Поставили вподобайку
Aklex Постоялець
Повідомлень : 815 Репутація : 288 Дата реєстрації : 22.01.2019 Вік : 34 Звідки : Житомир
Не виходить придбати Myrsol Antesol в Україні, а тому думаю купити одразу літр і влаштувати розпил. Чи буде це цікаво шановному панству? Я не буду попередньо збирати гроші. Сам все в Іспанії придбаю, організую доставку, закуплю флакони і т.д. Ціна за 100 мл орієнтовно не має бути вищою за 150 грн. Потрібно зрозуміти, чи це взлетить в принципі. Якщо є попередній інтерес - поставте плюсик у цій темі. А якщо інтерес конкретний - то одразу бажаний об'єм (50-100-150 мл). Дякую за увагу
Плюсую за ідею! Сам думав привезти 5 літрів різних та розділити по 100мл. Навіть тару знайшов був недорогу. І етикетки знайшов де друкувати. Та все часу не зміг знайти на сам процесс консультацій та замовлення...
Акулов, Янеж, wakidzasi, vates та Dmytro_86 Поставили вподобайку
vates Постоялець
Плюсую за ідею! Сам думав привезти 5 літрів різних та розділити по 100мл. Навіть тару знайшов був недорогу. І етикетки знайшов де друкувати. Та все часу не міг знайти...
Дякую за підтримку! Якщо поділитеся контактами тари - буду дуже вдячний. Етикетки друкувати не планував.
Акулов, wakidzasi, Dmytro_86, lexo та egoist Поставили вподобайку
Aklex Постоялець
Повідомлень : 815 Репутація : 288 Дата реєстрації : 22.01.2019 Вік : 34 Звідки : Житомир
Дякую за підтримку! Якщо поділитеся контактами тари - буду дуже вдячний. Етикетки друкувати не планував.
На мою думку ідеально - скляна фляга об'ємом 100 мл для міцного алкоголю, їх ще в народі називають "мерзавчик".
Нажаль старе посилання не збереглось... у тому магазині можна було замовити флягу, дозатор, кришку, термоусадку і це все вміщалось в 5 грн... зараз таких цін не бачу.
Погуглив, і краще що зміг знайти за посиланням тиць
wakidzasi, vates та egoist Поставили вподобайку
vates Постоялець
На мою думку ідеально - скляна фляга об'ємом 100 мл для міцного алкоголю, їх ще в народі називають "мерзавчик".
Нажаль старе посилання не збереглось... у тому магазині можна було замовити флягу, дозатор, кришку, термоусадку і це все вміщалось в 5 грн... зараз таких цін не бачу.
Погуглив, і краще що зміг знайти за посиланням тиць
Дякую! Пошукаю, де можна це все знайти в одному місці.
Centro Бувалий
Повідомлень : 292 Репутація : 95 Дата реєстрації : 16.07.2020 Вік : 54 Звідки : Київ
Планирую брать мыло на Martin de Candre. Есть место в посыле примерно на 70EUR Доставка 3 EUR/кг из Франции в Киев. По Франции считает магазин. Срок до 2 недель. Передача в Киеве из рук в руки или отправка НП. Жду здесь желающих до 22:00 18.01.22
А чому не напряму з мартіна? Ви так зекономите на податкові. Я думав замовити, але весною, щоб воно не перемерзало, і теж хотів сюди запропонувати.
Centro Бувалий
Повідомлень : 292 Репутація : 95 Дата реєстрації : 16.07.2020 Вік : 54 Звідки : Київ
А чому не напряму з мартіна? Ви так зекономите на податкові. Я думав замовити, але весною, щоб воно не перемерзало, і теж хотів сюди запропонувати.
напряму доставка в три рази дорожче. Не зовсім зрозумів що саме я зекономлю на податкові. Посилку планую формувати вартістю до 100EUR щоб саме не сплачувати зайвих податків ;)
supernova Бувалий
Повідомлень : 119 Репутація : 2 Дата реєстрації : 03.08.2021 Звідки : Луцьк
напряму доставка в три рази дорожче. Не зовсім зрозумів що саме я зекономлю на податкові. Посилку планую формувати вартістю до 100EUR щоб саме не сплачувати зайвих податків
НА сайті вказана ціна з ват. Якщо ви замовите на територію Європи - ви сплатите цей ват ( на мартіні вказані ціни з ват). Якщо виберете доставку в Україну - ват скасується і ви зекономите десь 20% від ціни
Centro Бувалий
НА сайті вказана ціна з ват. Якщо ви замовите на територію Європи - ви сплатите цей ват ( на мартіні вказані ціни з ват). Якщо виберете доставку в Україну - ват скасується і ви зекономите десь 20% від ціни
пряма доставка з'їсть ті 20% або перевага буде мінімальна на такому замовленні.