Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: xiao mi - Хороший станок или нет ? Ср 26 Лют 2020 - 12:00
Ох, ну бліііін!!! Як же я лоханувся кілька років тому!!! :-)))
Піду за пінкою... Уявляю, як дружина на мене подивиться :-)))
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
Тема: Re: xiao mi - Хороший станок или нет ? Нд 29 Бер 2020 - 7:13
fill пише:
А зараз голюся тричі на тиждень і з величезним кайфом. Отримую чудовий результат і тащуся від процесу.
Мазохист. Зачем себя ограничивать в удовольствиях, не вредных для здоровья? Переходи на ежедневку.
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
Тема: Re: xiao mi - Хороший станок или нет ? Нд 29 Бер 2020 - 7:20
Igreen пише:
бритьё кассетными станками - скучная рутиннная процедура, с гарантированным хорошим и всегда одинаковым результатом, бритьё Т-образным станком - опасное приключение, ребячество, или мальчишество :)
Первая часть мысли отталкивает, вторая - привлекает.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: xiao mi - Хороший станок или нет ? Пт 10 Квіт 2020 - 8:18
Олександр Тернавский пише:
fill пише:
А зараз голюся тричі на тиждень і з величезним кайфом. Отримую чудовий результат і тащуся від процесу.
Мазохист. Зачем себя ограничивать в удовольствиях, не вредных для здоровья? Переходи на ежедневку.
Та от в моєму випадку щоденне гоління і буде мазохізмом :-) Нє, ну просто не встигає на наступний ранок відрости так, щоб було що голити.
У мене були періоди, коли голився щодня. Не так за потреби, як з цікавості і нетерплячки :-) Але тоді, десь з третього дня починаючи, я вже не виголювався в ББС, залишав десь "наждачку-нульовочку", бо шкіра починала матюкатися. Та й голити реально не було чого.
Тому щодругого дня - це моє. Інколи можу на третій день поголитися, щоб шкіра трохи відпочила. Таке-от задоволення :-)
Повторю банальне і всім відоме: в нашому ділі все дууууже індивідуально :-)
П.С. Але дякую за ідею! Зараз, з карантином, трохи змінився уклад життя, тож можна і погратися зі щоденнкою. Подумаю :-)
Igreen Новачок
Тема: Re: xiao mi - Хороший станок или нет ? Сб 4 Лип 2020 - 7:57
мой вам совет - если будете покупать Т-образную бритву, купите сразу красивый набор на подставке, желательно блестящий, с декоративными ручками. это будет хорошее украшение на полочке в ванной комнате, и вам будет не слишком обидно, если вам, как и мне, захочется вернуться к любимому кассетному станку :)
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: xiao mi - Хороший станок или нет ? Сб 4 Лип 2020 - 8:40
Igreen, не мучайтесь, продайте тешку, чтобы она не пылилась на полке. Думаю покупатель быстро найдется.