А мені не дуже важливо американська чи Ізраїльська реrsonna як що вона мене добре голить , я їх теж купував в барберкомпанії і містер грейс в Києві
Я маю сумніви що леза куплені в Барберкомпані ( в майже непрозорих конвертах) гарно голять будь кого. Ви купили 5 блоків. Не могли б Ви росмістити фото леза в конверті і фото блоків які залишились?
Sweet Dublin Новачок
Повідомлень : 37 Репутація : 1 Дата реєстрації : 02.06.2018 Вік : 63 Звідки : Київ
Дякую. Так і не зрозумів мені продали підробку чи з китайського заводу.Та це вже не має значення. Леза в укрїнських магазинах все одно більше купляти не маю наміру, тим більше, якщо виробник приховує інформацію про країну виробництва.
Sweet Dublin Новачок
Повідомлень : 37 Репутація : 1 Дата реєстрації : 02.06.2018 Вік : 63 Звідки : Київ
Виробник завжди контролює якість своїх виробів, деб вони не виготовлялись, наприклад жилет, чи в Китаї чи в перербурзі , чи в Америці
Никогда не стоит вестись на эту чушь, которую распространяют производители. Качество комплектующих, качество изготовления не только разная в разных странах производства, но отличаются даже изделия произведенные на одном предприятии, но для разных стран. Сравните лезвия Mercur изготовленные в Чехии и Германии. За KAI вообще молчу. То дерьмо, что они производят во Вьетнаме вообще не стоит использовать.
Kitten911 Поставив вподобайку
Андроний Постоялець
Повідомлень : 645 Репутація : 79 Дата реєстрації : 20.05.2018 Звідки : Черкассы
Знайшов у себе пачку лез Персона хром, ну що сказати: - під час першого використання леза дуже агресивні, багато коцок залишають, чистота гоління сумнівна; - під час другої та третьої спроби леза здаються чудові, лосьйон не пече, чистота на високому рівні; - четверте випробування - наче попередження, що досить, більше вони не зможуть працювати.
Так вийшло що всі десять лез гоняв одним станком - Karve Overlander
Романюк, stanislav-q, andreyv1979, Yura_ та citrus48 Поставили вподобайку