Дозатор зручний, але коли крему у флаконі залишається мало, доводиться його чимось діставати. Як на мене, тюбик був би більш функціональним. Але не вважаю це великим недоліком.
Судячи з сайту виробника, схоже, флакон оновили: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Для обробки всього обличчя і шиї досить 1-2 см. На перше відчуття крем досить густий і жирний: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Особисто я після гоління обробляю шкіру спиртовмісним лосьйоном. Через кілька хв (поки ополіскую бритву і помазок) використовую бальзам для компенсації ефекту підсушування спиртом. Результат мені подобається - є і дезінфекція, і пом'якшення, і відновлення епідермісу. Через 5 хв жодної плівки на обличчі. У мене шкіра не суха, але бальзам я використовував навіть влітку без жодного дискомфорту. Ну а взимку - само собою. Запах слабо виражений, майже відсутній. На мій погляд, це плюс.
Переваги: - натуральний - дає хороший ефект для шкіри - доступний у продажу (Інтернет) і за ціною - вітчизняний
Недоліки: - упаковка
Вердикт - див. перше речення.
Останній раз редагувалося: Oleksii (Ср 21 Бер 2018 - 15:39), всього регувалося 1 раз(-и)
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Мне не зашёл. Ощущение плёнки на лице после использования. А как использовал пол флакона... испортился! Появился запах прогорклого масла. Видимо, слишком натуральным оказался. Да, было лето, возможно жара как-то повлияла. Наверное, нужно в холодильнике хранить.
noc Частий гість
Повідомлень : 66 Репутація : 23 Дата реєстрації : 08.02.2018 Вік : 41 Звідки : Вінниця
Я не хімік, і не медик, але склад мені подобається, результат роботи теж.
Сьогодні по ТБ побачив новий випуск шоу "Таємний агент - Косметика". Вони побували якраз на підприємстві РЕМОС (явно не говориться, щоб не було реклами) але по етикеткам видно, що це саме вони. Дуже рекомендую для перегляду. А для себе визначився, що українську побутову хімію та косметику буду обходити десятою дорогою, як не прикро це говорити. Я розумію там підтримку вітчизняного товаровиробника, але це просто на...балово і обман. Хоча мило їхнє купував - спобобалось, дружина брала їхні креми для обличчя - сказала ефект нульовий. Програма
Післяшоу (там теж багато цікавого, в тому числі і коментарі керівництва підприємства)
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
noc, дякую за відео! Можливо, мені повезло з кремом, і враження тільки позитивні )) Цікаво, чи є в Україні чесне виробництво такої продукції? Розумію, питання риторичне і вимагає окремої теми. Все більше схиляюсь до думки спробувати приготувати самому.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Мені теж зайшов цей бальзамчик. Навіть не сподівався. Зараз, поки холодно, те що треба. На літо скоріш за все щось інше з шухлядок дістану - менш масне і більш життєрадісне. А бальзамчик, як тут радять, до холодильничка запхаю - почекає наступної зими.
Пощастило - у мене в сусідньому від офіса бунику є лавочка всякого екологічного краму. Якось зазирнув до них, набрав всякого від Яка. От саме бальзам найбільш вдалою покупкою виявився. Шампунь, гель для гоління - якось мимо.